60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk :) ben geçen sene bu zamanlarda diyete bşlayıp 10 kilo verim sonra biraz boşladım ama artık tekrar başlamak istiyorum ben plakayı görmek istiyorum yani 55 i :) bu sefer kararlıyım bakalım :)

yok ne zayıfı :) basenlerim var ya aslında plates , squat yapmam gerek basen ve üst bacagı eritmek için :/

hoşbulduk :) ben geçen sene bu zamanlarda diyete bşlayıp 10 kilo verim sonra biraz boşladım ama artık tekrar başlamak istiyorum ben plakayı görmek istiyorum yani 55 i :) bu sefer kararlıyım bakalım :)
canım ben de 2 sene once abartıp 48 e dusmustum, sonra yaavs yavas aldım ama 56dan sonrası ıstemsız oldu kendımı tutamadım,bi baktım 62 olmusum ,orda dur dedım yani :)) evet 55 de iyi olur ,benım bacaklarım ınce, zayıflayınca cok gıdıyor o yuzden cok vermek ıstemıyorum 56 57 olabılır ama 54ten asagısı bıze gıtmıyor bence

canım benim zahmet edip ne kadar güzel şeyler yazmışsın öncelikle teşekkür ederim,çok moral oldu..valla bugün burda hava çok güzel ve ben bugün tekrar diyete sokuyorum kendimi..gerçekten haklısın tatlı yerken durduramıyorum kendimi..yok yok bugün yine direnme zamanı..dediğin gibi direneceğim..bugünde tartıma pil alayım bari

günaydın kızlar.
bugün çok sinirliyim.önceki gün verdiğim 200 gramı dün geri almışım.üstelik 800 kalori bile tüketmedim. ben bu bünyeyle nası kilo vericem daha fazla.

sabah: omlet(84), peynir(84), bi tane zeytin(12), şekerli çay(19)

yok ne zayıfı :) basenlerim var ya aslında plates , squat yapmam gerek basen ve üst bacagı eritmek için :/

bolgesel calisman lazim o zaman canim bende de basen kalca yok sadece gobek arada bende pilates yapiyorum ve bence on numara bi spor

canim hafta icinde arada inisler cikislar oluyor benim de bugun dikkat et yarin gider almamissindir

sabah kahvaltim 555 kl
ne kadan guzell dimi
icimdeki hobidigirtlak yeme istegi ortaya cikti
bas-ki-lar bi-ziiii yil-di-ra-maz dercesine
3 dilim ekmek
bir porsiyon kiymali yumurta
0,25 gr suzme peynir
555 kl

sabah kahvaltim 555 kl
ne kadan guzell dimi
3 dilim ekmeK
0,25 gr suzme peynir
555 kl
3 dilim ekmek mi ne ettin kiz oyle
Haslanmis yumurta 80
Domates 10
1 dilim kizarmis kepekli 55
Recel 40
Peynir 50

Ara 3 ceviz 90
~ 350 cl ancak ogleden sonra ark. Gidicem diyetteyim dedim ama mutlaka birseyler yapar kararliyim sadece tadimlik yiyecegim gitmeden bol yesil salata hazirladim simdiden onu yiyecegim baskilara aldirmayacagim
Zaten bebisle oturup yiyebilecegimide zannetmiyorum :)

Ara:2 tane gofret(52)
Öğle: pilav (145),biraz et(34),mandalina(45)
Ara:helva (219),çay(19)
713 kalori
Bi saat yuruyus(210) ile Toplam:503 kalori

bolgesel calisman lazim o zaman canim bende de basen kalca yok sadece gobek arada bende pilates yapiyorum ve bence on numara bi spor

canim hafta icinde arada inisler cikislar oluyor benim de bugun dikkat et yarin gider almamissindir

Inşallah canım.içimi rahatlattın.dikkat ediyorum bugün kaçmak yapsam da aç uyuycam.

Ne güzel arada kacamaklariniz olsada spor yapa biliyorsunuz en azindan benim bebisle spor zor oluyor yasiniyiydi en azindan kanguruya koyup disariya cikiyordum simdi mont giymekten nefret ediyor kisin zor cikarmam yürüyüş bandim var ama zaman yok
Öğle bol yeşil salata yagsiz 30
Ara 1 muz 100
Yarim dilim kek 100

Aksam
Şehriye corbasi 150
1 çorba kasesi makarna 150
Yoğurt 50
Gecede 1 yeşil elma 60
Biraz leblebi 100
Sabah 350 gunici ile ort 1200 cal

650 sabah a 350

Bizim evde de ablamın bebişleri var sizi anlayabiliyorum.normalde bende hiç spor yapmam ama o zmnda az yiyorum.bugün ilk kez yaptım ve azda yedim.biraz zor veriyorum malesef o yüzden.

canım bildirimler pazartesi sabahları, kalkar kalkmaz ac karnına tartılıyoruz :)

bence de bebegim, arada bıkaç gün kaçsa nolcak, zatenn kilo aldıysan bıle, yeni aldıgın kılolar hemen gıdıyo kı, en fazla ır haftada halledersin :))
tatlım hergun tartılma bence ben haftada bir tartılıyorum , sen de haftada 2 tartıl ,çünkü o gun yedıklerımız hemen kıloya donusmuyor, yanıltıcı olabılır hergun tartılmak

23 yaşındayım,1.60 boyum 59 kiloyum 60'ı gördüm geçen gün 50 olmak istiyorum eskisi gibi :)
hoşgeldin cnm tekrar :) 9 kilo hiçbir şey değil , ben spor yapmadan 20 gunde 3 kılodan fazla verdım ki ,yılbaşına kadar 2 kılo daha vermek hedefım, sen de yılbasına kadar verırsın o 9 kıloyu ufak seylere dıkkat ederek :)) burası sayesıende verdım ben, çok motıve edıyor :))

Kızlar yarışmanız var mı ben katılmak istiyorum 68 kiloyum
hoşgeldin canım, yarışmamız yok, sadece gunluk yedıklerımızı ve yaptıgımız sporları yazıyoruz, paartesi sabahalrı da tartılıyoruz :)) herkes bırbırıne cok destek burada.bura olmasa ben kıloları veremezdım, sen de katıl bize , biran once başla vermeye :))

sabah kahvaltim 555 kl
ne kadan guzell dimi
3 dilim ekmek
0,25 gr suzme peynir
555 kl
yılmızcaz bebegim, hedefe ulasıcaz, gidicek bu kılolar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…