hoşbulduk :) ben geçen sene bu zamanlarda diyete bşlayıp 10 kilo verim sonra biraz boşladım ama artık tekrar başlamak istiyorum ben plakayı görmek istiyorum yani 55 i :) bu sefer kararlıyım bakalım :)Hosgeldiniz :) aynı boydayız aynı kiloyla başlamışız :) ben de 11 Ekim de katılmıştım 62.5tum, su an 59.1 im :) 58-56 arasına gelince bırakıcam ama 56dan asaı dusmem galıba bana yakısmıyor :)Sözün özü, burada insan cok rahatlıkla kilo veriyor emin olun :)
yok ne zayıfı :) basenlerim var ya aslında plates , squat yapmam gerek basen ve üst bacagı eritmek için :/aynn bnm de esim evdeydi gerci olmasada bu aralar fazla kalori aliyorumm
insan zaten bi ara vermeye gorsun sanki hic diyet yapmamis gibi oluo. aliyorsun hemen verdiklerini ins verirsin tez zaman da canim. ama su bi gercek bu grup gercekten motive ediyor. bizden ayrilmaa :)
hosgeldin canim kalabaliklasiyoruzz sayenizde umrarim hepimiz hedefimize ulasiriz :)
hosgeldin canim :) sen zayifsindir zaten yaa :)
canım ben de 2 sene once abartıp 48 e dusmustum, sonra yaavs yavas aldım ama 56dan sonrası ıstemsız oldu kendımı tutamadım,bi baktım 62 olmusum ,orda dur dedım yani :)) evet 55 de iyi olur ,benım bacaklarım ınce, zayıflayınca cok gıdıyor o yuzden cok vermek ıstemıyorum 56 57 olabılır ama 54ten asagısı bıze gıtmıyor bencehoşbulduk :) ben geçen sene bu zamanlarda diyete bşlayıp 10 kilo verim sonra biraz boşladım ama artık tekrar başlamak istiyorum ben plakayı görmek istiyorum yani 55 i :) bu sefer kararlıyım bakalım :)
canım sen simdi regl dönemindesindesin o yuzden bu kendini begenmemeler ,depresıf haller , bende de oyle olur hep, fazlalıklarım bı gozume batar.
Birincisi daha tartılmadın bıle, şişliğin de var,67 oldum fln deme,bence o kadar olmamıssındır yanı 6 kılo mu aldın
ikincisi de tatlı yemeyı bırak biran önce, çünkü şeker öyle bir şey ki, yedikce yiyesin gelir durduramazsın kendini.Sık dişini, su fln iç,bitki çayı iç, hatta bak sütlü neskafe acayip iştah kesek tok tutar onu iç, tabi ki şekersiz bunlar,kendini bir şekilde frenle tatlım.Pes etmek yokkk
yok ne zayıfı :) basenlerim var ya aslında plates , squat yapmam gerek basen ve üst bacagı eritmek için :/
günaydın kızlar.
bugün çok sinirliyim.önceki gün verdiğim 200 gramı dün geri almışım.üstelik 800 kalori bile tüketmedim.ben bu bünyeyle nası kilo vericem daha fazla.
sabah: omlet(84), peynir(84), bi tane zeytin(12), şekerli çay(19)
3 dilim ekmek misabah kahvaltim 555 kl
ne kadan guzell dimi
icimdeki hobidigirtlak yeme istegi ortaya cikti
bas-ki-lar bi-ziiii yil-di-ra-maz dercesine
3 dilim ekmeK
bir porsiyon kiymali yumurta
0,25 gr suzme peynir
555 kl
23 yaşındayım,1.60 boyum 59 kiloyum 60'ı gördüm geçen günTabiki ,yaşınız boyunuz kilonuz ve hedeflediğiniz kiloyu alalım hemen
gayet iyi bence 300 kcal yakmışsındır tahminen :)an itibariyle 1029 kl
spor da yapmadim daha ama 4 mk hali yikadim baya yoruldum yine
23 yaşındayım,1.60 boyum 59 kiloyum 60'ı gördüm geçen gün50 olmak istiyorum eskisi gibi :)
Ara:2 tane gofret(52)günaydın kızlar.
bugün çok sinirliyim.önceki gün verdiğim 200 gramı dün geri almışım.üstelik 800 kalori bile tüketmedim.ben bu bünyeyle nası kilo vericem daha fazla.
bolgesel calisman lazim o zaman canim bende de basen kalca yok sadece gobekarada bende pilates yapiyorum ve bence on numara bi spor
canim hafta icinde arada inisler cikislar oluyor benim de bugun dikkat et yarin gider almamissindir
Ne güzel arada kacamaklariniz olsada spor yapa biliyorsunuz en azindan benim bebisle spor zor oluyor yasiniyiydi en azindan kanguruya koyup disariya cikiyordum simdi mont giymekten nefret ediyor kisin zor cikarmam yürüyüş bandim var ama zaman yok
Öğle bol yeşil salata yagsiz 30
Ara 1 muz 100
Yarim dilim kek 100
Aksam
Şehriye corbasi 150
1 çorba kasesi makarna 150
Yoğurt 50
Gecede 1 yeşil elma 60
Biraz leblebi 100
Sabah 350 gunici ile ort 1200 cal
650 sabah a 350
canım bildirimler pazartesi sabahları, kalkar kalkmaz ac karnına tartılıyoruz :)Kizlar bildirim ne zaman yapiliyor acaba
Aksam menüm
5 izgara köfte 300 cal
Tarhana corbasi 200 cal
Salata 30
Yoğurt 50
Patates firinda 5 adet elma dilim 50
Yarim dilim ekmek 40
Oldumu ~ 700 cal gunicide 450
1150 cal aksam eşime kestane yapicam firinda dayanamam 5 adet yesem 150 cal 1300 le gunsonu inşallah sabah 100 aksam 70 cal 170 ilk yürüyüş 1150 bitis
bence de bebegim, arada bıkaç gün kaçsa nolcak, zatenn kilo aldıysan bıle, yeni aldıgın kılolar hemen gıdıyo kı, en fazla ır haftada halledersin :))canım benim zahmet edip ne kadar güzel şeyler yazmışsın öncelikle teşekkür ederim,çok moral oldu..valla bugün burda hava çok güzel ve ben bugün tekrar diyete sokuyorum kendimi..gerçekten haklısın tatlı yerken durduramıyorum kendimi..yok yok bugün yine direnme zamanı..dediğin gibi direneceğim..bugünde tartıma pil alayım bari
tatlım hergun tartılma bence ben haftada bir tartılıyorum , sen de haftada 2 tartıl ,çünkü o gun yedıklerımız hemen kıloya donusmuyor, yanıltıcı olabılır hergun tartılmakgünaydın kızlar.
hoşgeldin cnm tekrar :) 9 kilo hiçbir şey değil , ben spor yapmadan 20 gunde 3 kılodan fazla verdım ki ,yılbaşına kadar 2 kılo daha vermek hedefım, sen de yılbasına kadar verırsın o 9 kıloyu ufak seylere dıkkat ederek :)) burası sayesıende verdım ben, çok motıve edıyor :))23 yaşındayım,1.60 boyum 59 kiloyum 60'ı gördüm geçen gün50 olmak istiyorum eskisi gibi :)
hoşgeldin canım, yarışmamız yok, sadece gunluk yedıklerımızı ve yaptıgımız sporları yazıyoruz, paartesi sabahalrı da tartılıyoruz :)) herkes bırbırıne cok destek burada.bura olmasa ben kıloları veremezdım, sen de katıl bize , biran once başla vermeye :))Kızlar yarışmanız var mı ben katılmak istiyorum 68 kiloyum
yılmızcaz bebegim, hedefe ulasıcaz, gidicek bu kılolar :)))sabah kahvaltim 555 kl
ne kadan guzell dimi
icimdeki hobidigirtlak yeme istegi ortaya cikti
bas-ki-lar bi-ziiii yil-di-ra-maz dercesine
3 dilim ekmek
bir porsiyon kiymali yumurta
0,25 gr suzme peynir
555 kl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?