canım okuma sadece, sen de yaz bir şeyler, daha çok şevke geliceksin emin ol :) hemen başla diyete , ya da adına diyet deme , sağlıklı beslenmeye başla, diyetteyim deme, kendime dikkat ediyorum de :) kimseye söyleme diyetteyim diye, baskı oluşmasın. zayıfladıkça söylersin :)merhaba kızlar...benim bir haftalık keisntiye uğradı...kaynanama gitmiştik bir haftadır ordaydım.bu gün geldim inşallah bi mani daha çıkmaz da hem diyetime dikkat ederim hem spor yapabilirim..burdan sizi okuyup bende şevk e gelebilirim...yeniden görüşmek üzere....
iyi akşamlar herkese :)
sabah tartıldım kilo vermeye devam ediyorum.60.0 olmuşum.yalnız ikii gündür çok dengesiz besleniyorum akşam yemek yemiyorum ve gün içinde de az yiyorum.baş dönmesi halsizlik oldu.hatta hiç uyuyamayan ben çok güzel uyumaya başladım.
o yüzden bugün dikkat ettim.öğün atlamadan sağlıklı şeyler yemeye çalıştım.
kahvaltı: mantarlı, biberli, peynirli omlet(242), şekerli çay (19)
ara: mandalina(45),yarım ayva(26),yarim elma(36)
öğle: tarhana çorbası(197), bi tabak karnabahar yemeği(42)
ara: çay(19)
akşam: 2 tane köfte(100), biraz süzme yoğurt(33)
toplam: 760 kaloriguzelim
Mesela aksam iki kofte cok az degil mi kofte protein zaten izgara olarak yediysen biraz daha fazla yiyebilirdin yada ara ogunlere kuruincir kayisi findik eklenebilir
Tabi bu arada soyleyen kendi yapiyor mu hayirrrr
Canim 760 kl cok az degil mi bas donmesi falan olmus dikkat et kendine guzelim
günün rekortmeni herzamanki gibi ben
1362
kendini iyi hissetmene sevındım canım, arada böyle kesıntıler olabilir, bosver, kaldıgın yerden devam et . ara ara fırsat buldukca yaz bıze guzel haberlerını beklıyoruz opuyorumSelam kızlar netim yok hić yazamıyorum kaynanamgldeym burda net varken bi bakim dedim 2 3 hafta daha netim olmucak malesef bu arada diyet ne alemde diceksiniz kötü durumda annemgilden döndüğümde 2 buçuk kilo almştm ve hala vermedim yemeye devam biraz ara verdim iyi geldi bana haftaya tekrar başlıcam inşallah kızmayın bana :) şuanki kilom 60çok mutsuz değilim yemenin keyfini sürüyorum şimdilik daha verecek 7 8 kilom var hafta diyete devam:)
sizin gruptan değilim,konulara bakarken yazını gördüm de hemen cevap yazayım dedim,beli inceltmenin en iyi yolu bol bol dans et ,dans ederken de belini oynatmaya dikkat et.öyle diyosa begeniyodur :) ben de seni takıbe aldım tatlım :) zaten şimdi sen kilo verince biraz gider ,üstüne sporla takvıye edersin olur, benim de belim biraz kalın onu zayıflatmak ıstıyorum ama mekıklerle kas yapınca daha da kalınlaşır dıye yazıyor sıtelerde, bır de fıtness unlulerıne bakıyorum kaslı olunca kalın cıdden , artık nasıl olcak bılemıyorum :)
canımm çok teşekkür ederim , aslında pek iyi dans edemem dans etmeyi de iyice öğrenmiş olurum ayrıca çok eğlenceliii :)) saol önerin içinsizin gruptan değilim,konulara bakarken yazını gördüm de hemen cevap yazayım dedim,beli inceltmenin en iyi yolu bol bol dans et ,dans ederken de belini oynatmaya dikkat et.
merhaba chemes hoşgeldiniz, o zaman hemen bize katılın , yarın kilo bildirim gunumuz zaten , tam zamnında başlamış olucaksınız :)) boyunuz kaç , kaç kilo olmak istiyorsunuz bizimle paylaşır mısınız?merhaba arkadaslar..... diyete basladım baslayacagım derken 7- 8 kilo daha aldım. buna bir dur demek lazım. ben de aranıza katılmak istiyorum. bu sabah 73 kiloydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?