60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım sağlıksız olabilir.:)
 
Ekmek yemedigin surece iyi bwnce aksam yemegin
Akşam 1 kere aldım ekmekten ama bir lokma dilim değil
meyvede yemeğe fırsatım olmadı acıkmadım nedense hala iyi durumdayım bakalım yarın sabah kaç gelicem
en son 68 dim sonra bir düşüş oldu ama ben de özel bişey yapmadığım için geri gelmiştir diye düşünüyorum
yoksa tartılmasam mı pazartesi mi tartılayım ?
 
kizlar 22 kasim evlilik yildonumumuz o zamana 65 e dussem super olur yaa
verebilir miyim bende bu istah varken ?
 
hosgeldın canımm, motıvasyonun tavan olucak emın ol :)) benım de boyum 1.64 , 62.5la başladım 59 um su an ,yılbasına kadar 56-57 cıvarı olmak ıstıyorum bakalım :)) sen kaç olmak ıstıyorsun?

şuanki hedefim 60 olmak, maalesef hipotiroid rahatsızlığım var çok zor kilo veriyoum bu nedenden dolayı..
 
şuanki hedefim 60 olmak, maalesef hipotiroid rahatsızlığım var çok zor kilo veriyoum bu nedenden dolayı..
canım geçmiş olsun.kilo da yapıyor galiba tiroid öyle duymuştum, ilaç falan kullanılıyor mu ? e sen kilo verirsen daha büyük bir başarı olucak desene.zaten fazla kilon da yokmuş yani, pes etme sakın, 1 ayda vereceğine 2 ayda ver ,sonra da herkese örnek ol ! hep birlikte birbirimize destek ola ola zayıflayacagız :)
 
kizlar 22 kasim evlilik yildonumumuz o zamana 65 e dussem super olur yaa
verebilir miyim bende bu istah varken ?
aaa hadi ya süperr .iyice asıl bence olaya,verebildiğin kadar ver, iyice bi havan olur, eşinin başını döndürrr ayrıca sen de ne iştah var pardon da gören günde 2500 kalori alıyor sanır . o kadar spor yapıyorsun üstüne ayrıca.
 
hayatım kendini sıkma rahat ol, istersen ayrın bi tartıl sonra bı de pazartesi tartılırsın ,birkaç yerde hergün tartılmak cok saglıklı sonuc vermez diye okumustum, ben kendı adıma haftada 1 tartılıyorum , çok yediysem hafta ortası kontrol amaclı tartılıyorum .sen nasıl arzu edersen artık
 
kahvaltı : 2 dilim kızarmıs ekmek 100, 5 zeytin 30, peynir 70, çay
öğle: küçük poğaça 180, ıslak kek 300,peynir 70, çay
akşam : pilav 300, yogurt 100 ,pırasa 200
ara :Türk kahvesi
toplam :1350
bugün saçmalayıp rekor kırmışım cidden , zaten keyfim yoktu takamıycam kalorilere şu an ama bi dengesiz gidiyorum sanki
 
ip atlamak çok zevkli gercekten ben de bı ara atlıyodum ama aklıma geldıkce 75 100 tane fln ancak, fazla atlayamıyorum . olsun almamışsın vermişssin bence gayet iyi :)
Günaydın. Ay ne kadar tatlısınız siz Evet almamışım ama 400 gr çok az. O kadar dikkat etmeme rağmen. Ama bağırsak sorunu yaşadım. O çok etkili olmuştur dedi doktorum. Bakalım bir karışım verdi.Şu an rahatım.Bu arada hepiniz iyi ki varsınız.
 
Tartıldım bugün dayanamadım baya iyiyimişim şuanda pazartesi tartılınca söylerim kilomu
 
Evet guzeller bebis bu sabah anneye guzellik yapip yarim saat uyuyunca annede yuruyusu yapip 100 kl verdi :)
Sabah kahvaltida cornflex ve yumurta yedim 220 kl
 


peacock sen hep böylemisindir?ne bilim içten,yardımsever,tatlı?birde resimdeki senmisin?
 
Aslinda aldigimiz kl den ziyade saglikli beslenmekte onemli ornegin islak kek pogaca hem cok kl hemde sagliksiz ama maalesef olmuyor senin menunden ornek verdim ama bende oyleyim ozellikle evden cikiyorsam ipin ucu kaciyor mesela bu sabah cornflex yedim
Bence sagliksiz ama bebislede yapamiyorum kahvalti
Birde herkesin vucudunun belli yiyeceklere karsi intoleransi oluyor bu yiyecekleri tukettiginde kg vermen cok yavas oluyor bunun testi var ama cok pahali benim eltim yaptirmisti mesela maya ya karwi varmis ekmek yogurt vb... Mayali urunleri kesince hemen verdi benimde seker kesinlikle yemedigimde hemen veriyorum ama kesemiyorum icim bagiriyo tatli ye diye
 
ce eeee selam takım...kusuruma bakmayın ben 2. takımda aktif olarak yazıyorum orası kaynarken burayı ihmal ediyorum. oysa orada az paylaşım olduğunda buradan enerji almaya geliyordum.şimdi enrji doluyum ve birazını sizinle paylaşmaya geldim.
2. takımda kilo bildrim günümüz bugün ve kilo vermişim. o yüzden mutlu oldum. bir arkadaş da ısrarla der ki akşam saat 6dan sonra yemek yemeyelim. hadi dedim tamam . son hafta kararay beslenme tarzını uyguladım tamam çok geç saatlere bırakmadım yemeğimi ama saat 5te işten çıkıyorum yemek işini 6ya kadar bitirmem imkansıza yakındı.
öyle düşünüyorudum. öyle bi şey söyledi ki arkadaş denenir yani.
bu arkadaş uzunca bir aradan sonra bir arkadaşını görmüş. kız 69 kilodan 54e düşmüş. 5-6 ay gibi bir süreydi yanılmıyorsam. e demiş nasıl bu kadar zayıfladın demiş ki akşam saat 6dan sonra yemeyi azalttım. bizimkisi de demiş ben de öyle yapıyorum ama olmuyor . arkadaşı cevap vermiş hele bi sabret ilk ay direniyor sonra patır oatır gidiyor kilolar. ve demiş ki doğru dürüst spor yapmaya bile vaktim olmadı da yapamadım da.vay beaaaaa
spor sağlık için tabi ki gerekli ama ilk zaman şu geç yememe kuralını oturtacağım inşallah.size de duyurrulur





peacock sen hep böylemisindir?ne bilim içten,yardımsever,tatlı?birde resimdeki senmisin?
aynı şeyleri düşündüm ben de. kavak yellerinde Efe nin aşık olduğu öğretmen vardı ya sonra yengesi oldu şu sıra da başka bir dizide oynuyor o oyuncuya benzettim peacock u.


yeni bir tatlı öğrendim kesinlikle tavsiye ederim.
1 muz, 1- 2 yk kakao, 1 çay bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı bal. muzu ezip bütün malzemeleri karıştırıyorsun. puding seversen bunu da seversin. bence pudingden daha lezzetli. bitter olsun istersen kakaosunu arttır, ayyy çok kalorili oldu diyorsan yarım ölçü kat malzemeleri bunu yersen çukulata ihtiyac duymazsın. kadınların adet öncesi dönemde magnezyum potasyum ihtşiyaçları artıyormuş ve muz ve kakao bu dönem için de iyiyimiş hem tatlı hem ilaç
bu tatlı isteğimiz son haddine geldiği zaman yiyeceğimiz tatlı bir de tatlı isteğini kesen şeyler var mesela tarçınlı süt
ben ce tarçınlı sütü düzenli olarak içebilirsin. ben ytarçın kullanamıyorum intoleransım var. yukarıda bazı testlerden bahsedilmiş ben yaptırdım ve tarçın, patlıcan , kuş üzümü gibi şeylere intoleransım çıktı. şu an o listedeki bir çok şeyi yiyorum ama patlıcan özellikle de tarçın hala dokunuyor.
 
merhaba kızlar...benim bir haftalık keisntiye uğradı...kaynanama gitmiştik bir haftadır ordaydım.bu gün geldim inşallah bi mani daha çıkmaz da hem diyetime dikkat ederim hem spor yapabilirim..burdan sizi okuyup bende şevk e gelebilirim...yeniden görüşmek üzere....
 
sen de iyi ki varsın canımm :) ya arada oluyor galiba öyle, mesela ben de bu hafta hiç kilo verememişim , sabah bi tartıldım, onun oncesınde cok hızlı vermiştim . takıldığımız zamanlar olucak galiba , bekliycez biz de :)
 
benim diyete başlamaktaki amaçlarımdan biri yeme alışkanlıklarımı değiştirmekti. Bizim evde hiç yemek yapılmaz , hazır tüketilir , dondurulmuş gıdalar yenir ya da abur cubur . Ve ben neler neler yiyordum normalde birgünde, hani anlatsam mümkün değil inanmazdınız :) bir de çok sık misafır gelir ,kuzenım bizdeydı 3 gundur mesela ,yanı neler ıkram edıldı yemedım, dırenıyorum :))Şu an bu benim aşama kaydetmiş halim .Hala etleri tam kataamadım menuye mesela , sebze de az , ama şekeri bayaaa çıkarttım .Bugün pazar vardı gittim , sebze falan aldım .umuyorum ki sağlıklı beslenmeyi kalıcı hale getırırım .
gıdaların etkısı evet farklı , mesela Djokovic diye bir tenisçi var , onun hikayesini okumanızı tavsiye ederim O da glutensiz beslenmeyle performansını arttırıyor. Onu denemeyi düşünmüştüm birara aslında aklıma gelmişken deneyebiliirm.
Bir de mesela ben kendimde şunu gördüm, sık sık yedıgımde daha hızlı kilo veriyorum ama bir arkadasım da Karatay la vermıışti , 4-5 saatte bir yiyerek. Ben onu 1 hafta denedım gram gitmedi .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…