Evet canım sağlıksız olabilir.:)o yanlara eğilmeyi yapıyorum , yeni başaldım, oryantal cok mantıklı hıc denememıstım bi deneyeyım, korse Turkıye de satılmıyo ki ,netten de guvenıp alamıyorum ama ıstedıgım kıloya ulasınca belkı denerım saglıksız bır seymıs bır de doktora sormam lazım, organları sıkıstırıyomus cok
Akşam 1 kere aldım ekmekten ama bir lokma dilim değilEkmek yemedigin surece iyi bwnce aksam yemegin
hosgeldın canımm, motıvasyonun tavan olucak emın ol :)) benım de boyum 1.64 , 62.5la başladım 59 um su an ,yılbasına kadar 56-57 cıvarı olmak ıstıyorum bakalım :)) sen kaç olmak ıstıyorsun?
canım geçmiş olsun.kilo da yapıyor galiba tiroid öyle duymuştum, ilaç falan kullanılıyor mu ? e sen kilo verirsen daha büyük bir başarı olucak desene.zaten fazla kilon da yokmuş yani, pes etme sakın, 1 ayda vereceğine 2 ayda ver ,sonra da herkese örnek ol !şuanki hedefim 60 olmak, maalesef hipotiroid rahatsızlığım var çok zor kilo veriyoum bu nedenden dolayı..
aaa hadi ya süperr .iyice asıl bence olaya,verebildiğin kadar ver, iyice bi havan olur, eşinin başını döndürrrkizlar 22 kasim evlilik yildonumumuz o zamana 65 e dussem super olur yaa
verebilir miyim bende bu istah varken ?
hayatım kendini sıkma rahat ol, istersen ayrın bi tartıl sonra bı de pazartesi tartılırsın ,birkaç yerde hergün tartılmak cok saglıklı sonuc vermez diye okumustum, ben kendı adıma haftada 1 tartılıyorum , çok yediysem hafta ortası kontrol amaclı tartılıyorum .sen nasıl arzu edersen artıkAkşam 1 kere aldım ekmekten ama bir lokma dilim değil
meyvede yemeğe fırsatım olmadı acıkmadım nedense hala iyi durumdayım bakalım yarın sabah kaç gelicem
en son 68 dim sonra bir düşüş oldu ama ben de özel bişey yapmadığım için geri gelmiştir diye düşünüyorum
yoksa tartılmasam mı pazartesi mi tartılayım ?
Günaydın. Ay ne kadar tatlısınız sizip atlamak çok zevkli gercekten ben de bı ara atlıyodum ama aklıma geldıkce 75 100 tane fln ancak, fazla atlayamıyorum . olsun almamışsın vermişssin bence gayet iyi :)
kahvaltı : 2 dilim kızarmıs ekmek 100, 5 zeytin 30, peynir 70, çay
öğle: küçük poğaça 180, ıslak kek 300,peynir 70, çay
akşam : pilav 300, yogurt 100 ,pırasa 200
ara :Türk kahvesi
toplam :1350
bugün saçmalayıp rekor kırmışım cidden , zaten keyfim yoktu takamıycam kalorilere şu an ama bi dengesiz gidiyorum sanki
Birde herkesin vucudunun belli yiyeceklere karsi intoleransi oluyor bu yiyecekleri tukettiginde kg vermen cok yavas oluyor bunun testi var ama cok pahali benim eltim yaptirmisti mesela maya ya karwi varmis ekmek yogurt vb... Mayali urunleri kesince hemen verdi benimde seker kesinlikle yemedigimde hemen veriyorum ama kesemiyorum icim bagiriyo tatli ye diyekahvaltı : 2 dilim kızarmıs ekmek 100, 5 zeytin 30, peynir 70, çay
öğle: küçük poğaça 180, ıslak kek 300,peynir 70, çay
akşam : pilav 300, yogurt 100 ,pırasa 200
ara :Türk kahvesi
toplam :1350
bugün saçmalayıp rekor kırmışım cidden , zaten keyfim yoktu takamıycam kalorilere şu an ama bi dengesiz gidiyorum sanki
aynı şeyleri düşündüm ben de. kavak yellerinde Efe nin aşık olduğu öğretmen vardı ya sonra yengesi oldu şu sıra da başka bir dizide oynuyor o oyuncuya benzettim peacock u.peacock sen hep böylemisindir?ne bilim içten,yardımsever,tatlı?birde resimdeki senmisin?
Aslinda aldigimiz kl den ziyade saglikli beslenmekte onemli ornegin islak kek pogaca hem cok kl hemde sagliksiz ama maalesef olmuyor senin menunden ornek verdim ama bende oyleyim ozellikle evden cikiyorsam ipin ucu kaciyor mesela bu sabah cornflex yedim
Bence sagliksiz ama bebislede yapamiyorum kahvalti
Birde herkesin vucudunun belli yiyeceklere karsi intoleransi oluyor bu yiyecekleri tukettiginde kg vermen cok yavas oluyor bunun testi var ama cok pahali benim eltim yaptirmisti mesela maya ya karwi varmis ekmek yogurt vb... Mayali urunleri kesince hemen verdi benimde seker kesinlikle yemedigimde hemen veriyorum ama kesemiyorum icim bagiriyo tatli ye diye
sen de iyi ki varsın canımm :) ya arada oluyor galiba öyle, mesela ben de bu hafta hiç kilo verememişim , sabah bi tartıldım, onun oncesınde cok hızlı vermiştim . takıldığımız zamanlar olucak galiba , bekliycez biz de :)Günaydın. Ay ne kadar tatlısınız sizEvet almamışım ama 400 gr çok az. O kadar dikkat etmeme rağmen. Ama bağırsak sorunu yaşadım. O çok etkili olmuştur dedi doktorum. Bakalım bir karışım verdi.Şu an rahatım.Bu arada hepiniz iyi ki varsınız.
yaa çok utandım şu anpeacock sen hep böylemisindir?ne bilim içten,yardımsever,tatlı?birde resimdeki senmisin?
benim diyete başlamaktaki amaçlarımdan biri yeme alışkanlıklarımı değiştirmekti. Bizim evde hiç yemek yapılmaz , hazır tüketilir , dondurulmuş gıdalar yenir ya da abur cubur . Ve ben neler neler yiyordum normalde birgünde, hani anlatsam mümkün değil inanmazdınız :) bir de çok sık misafır gelir ,kuzenım bizdeydı 3 gundur mesela ,yanı neler ıkram edıldı yemedım, dırenıyorum :))Şu an bu benim aşama kaydetmiş halim .Hala etleri tam kataamadım menuye mesela , sebze de az , ama şekeri bayaaa çıkarttım .Bugün pazar vardı gittim , sebze falan aldım .umuyorum ki sağlıklı beslenmeyi kalıcı hale getırırım .Aslinda aldigimiz kl den ziyade saglikli beslenmekte onemli ornegin islak kek pogaca hem cok kl hemde sagliksiz ama maalesef olmuyor senin menunden ornek verdim ama bende oyleyim ozellikle evden cikiyorsam ipin ucu kaciyor mesela bu sabah cornflex yedim
Bence sagliksiz ama bebislede yapamiyorum kahvalti
Birde herkesin vucudunun belli yiyeceklere karsi intoleransi oluyor bu yiyecekleri tukettiginde kg vermen cok yavas oluyor bunun testi var ama cok pahali benim eltim yaptirmisti mesela maya ya karwi varmis ekmek yogurt vb... Mayali urunleri kesince hemen verdi benimde seker kesinlikle yemedigimde hemen veriyorum ama kesemiyorum icim bagiriyo tatli ye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?