acaba akşam yemeğini cok erken ve az mı yiyorsun ki ?
Melisa cayi ic gece misil misil uyu uyanmazsan yemezsin :)
Ayni hastalik esimdede var ben emzirmeye kalkiyorum oda benle atistirmaya :)
Yok canim az da yesem cokta yesem hic farketmiyor...
hatta soyle soyleyim mideme cok yuklendigim zamanlar geceleri daha cok yiyorum...az yedigim zamanlarsa 1 dilim recelli ekmek veya cikolata tarzi tatli seyler yiyorum ...
Bende de zaten ilk bebegim olunca basladi bu gece yemek yeme olayi canim...
bazi geceler cocuklarin mıkırtısına uyandigim zamanlarda yerim bazen ben kendiligimden uyanir kendimi mutfakta bulurum...
tatli+tuzlu+tatli veya tam tersi :)
emzirdiğin içinde olabilir canım bol su tüket belki yeme isteğini azaltabilir. düşün ben hamileyken 9 kilo falan aldım doğumdan sonra 67 dim yine ama doğumdan sonra 74 lere kadar cıktım biraz da psikolojik bişey bu emzirme döneminde alınan kilolar sütün eksilcek diyemi korkuyoruz anlamadım ki bu arada kız mı erkek mi kaç aylık kuzucuğun
öyle diyosa begeniyodur :) ben de seni takıbe aldım tatlım :) zaten şimdi sen kilo verince biraz gider ,üstüne sporla takvıye edersin olur, benim de belim biraz kalın onu zayıflatmak ıstıyorum ama mekıklerle kas yapınca daha da kalınlaşır dıye yazıyor sıtelerde, bır de fıtness unlulerıne bakıyorum kaslı olunca kalın cıdden , artık nasıl olcak bılemıyorum :)canim benim çok teşekkürler desteğin için.bende balıketli seviyorum ama kalça göğüs ve ince bel birde ince bacaklar.ama öyle kusursuz bi görüntü herkeste bulunmuyo tabi.bende en iyi şekle sokmaya çalışıyorum kusurlarımla vücudumu.incecik olsun istemiyorum ama biraz daha incelsin rahat rahat etek giyiyim, pantolon bakabiliyim istiyorum.
evet erkekler biraz öyle sanırım.inşallah beğeniyodur.onun beğenmesi beni mutlu eder tabiki ama benim kendimi iyi hissetmem daha önemli.
bu arada sende çok hoşsun.takibe alıyorum seni canım :)
ben de cuma cmts baslamıstım galiba, bence hiç bekleme bugunden başla, 4 gun var , en az yarım kılo gıder :)) kaç kilo olmak istiyosun ?Çok teşekkürler sizin karşılamanız bile güzel tamam o zaman ben pazartesi başlıyım kilo bildirimiyle birlikte
çok haklısın aslında erteleyip duruyorum 5 i göreyim yeter diyorum 6 lardan bi kurtulsamben de cuma cmts baslamıstım galiba, bence hiç bekleme bugunden başla, 4 gun var , en az yarım kılo gıder :)) kaç kilo olmak istiyosun ?
bebek olunca uyku cok zorluyor galiba, cevremden gordugum kadarıyla, yanı ınsanı yoruyor dırek. Allah güç kuvvet versin canım . Kaç aylık ? çok mu hareketli , yani o aynı odada dururken pilates yapmayı deneyebilirsin belki, o açıdan sordumAllahim ne uykusuz bi bebe dogumusum sabah 6 dan beriayakta .yatirdim tam yuruyus yapicam uyandi 20 dk oglen uykusu mu olur yaaaa hic spor yapamiyorum amaaaaa
bence de başla , kar kardır :) ben 11 ekimde başlamıştım 1.64 boyum , 62.5 tum . 19 gün olmuş. yılbaşına kadar 56 olmak ıstemıştım . su an 59 cıvarındayım . çok çabuk gıdıyo dikkat etmeye başlayınca aslında .sen de pazartesi goruceksın hemen vermeye başladığını :)çok haklısın aslında erteleyip duruyorum 5 i göreyim yeter diyorum 6 lardan bi kurtulsam
en azından gözle görülür fark olsun
Çok teşekkür ederim beni motive ettiğin için tamam akşam başlıyorum o zamanbence de başla , kar kardır :) ben 11 ekimde başlamıştım 1.64 boyum , 62.5 tum . 19 gün olmuş. yılbaşına kadar 56 olmak ıstemıştım . su an 59 cıvarındayım . çok çabuk gıdıyo dikkat etmeye başlayınca aslında .sen de pazartesi goruceksın hemen vermeye başladığını :)
ip atlamak çok zevkli gercekten ben de bı ara atlıyodum ama aklıma geldıkce 75 100 tane fln ancak, fazla atlayamıyorum . olsun almamışsın vermişssin bence gayet iyi :)Günaydın kızlar salı günü tartı günümdü. Bu hafta o kadar dikkat etmeme ve ip atlamama rağmen 400 gr vermişim. Moralim bozuldu biraz ama sağolsun doktorum çok pozitif moralim çok bozulmadı. Bu ip atlamak ne zor şeymiş baldırlarım acıyor vallaha
tatlım yani ekleme çıkartma işini ben bilemiycem o kadar bilgili değilim sadece kendi yaptığımı söyleyebiliirm .diyetkolik ve diyetarkadasım diye 2 site var oralardan yedıklerımın kalorılerını hesaplıyorum, gunluk 1000- 1200 kalori arası beslenmeye çalışıyorum. 1500u geçmemeye ozellıkle dıkkat edıyorum . şekerli şeyleri çok nadiren yiyorum. hamurişleri inanılmaz kaloriliymiş hesaplarken ogrendım, onalrı da cok nadır ve kucuk porsiyonlarla yıyorum yanı bu sekılde genelde )Çok teşekkür ederim beni motive ettiğin için tamam akşam başlıyorum o zaman
ıspanak var yoğurtla onu yiyim tarhana çorbasıda içeyim 1 kase ve salata
sonrasında 7 olmadan meyve yiyim olur mu siz ekleyin yada çıkarın bana yardımcı olun
bebek olunca uyku cok zorluyor galiba, cevremden gordugum kadarıyla, yanı ınsanı yoruyor dırek. Allah güç kuvvet versin canım . Kaç aylık ? çok mu hareketli , yani o aynı odada dururken pilates yapmayı deneyebilirsin belki, o açıdan sordum
Çok teşekkür ederim beni motive ettiğin için tamam akşam başlıyorum o zaman
ıspanak var yoğurtla onu yiyim tarhana çorbasıda içeyim 1 kase ve salata
sonrasında 7 olmadan meyve yiyim olur mu siz ekleyin yada çıkarın bana yardımcı olun
Canım oryantel figürleri beli inceltiyomuş gibi geliyo bana.birde korse takarak bi kadın iki avuç yapmış belini.bi sitede okumuştum.birde sağa ve sola dik bi şekilde eğilmekte inceltir heralde.öyle diyosa begeniyodur :) ben de seni takıbe aldım tatlım :) zaten şimdi sen kilo verince biraz gider ,üstüne sporla takvıye edersin olur, benim de belim biraz kalın onu zayıflatmak ıstıyorum ama mekıklerle kas yapınca daha da kalınlaşır dıye yazıyor sıtelerde, bır de fıtness unlulerıne bakıyorum kaslı olunca kalın cıdden , artık nasıl olcak bılemıyorum :)
o yanlara eğilmeyi yapıyorum , yeni başaldım, oryantal cok mantıklı hıc denememıstım bi deneyeyım, korse Turkıye de satılmıyo ki ,netten de guvenıp alamıyorum ama ıstedıgım kıloya ulasınca belkı denerım saglıksız bır seymıs bır de doktora sormam lazım, organları sıkıstırıyomus cokCanım oryantel figürleri beli inceltiyomuş gibi geliyo bana.birde korse takarak bi kadın iki avuç yapmış belini.bi sitede okumuştum.birde sağa ve sola dik bi şekilde eğilmekte inceltir heralde.
Öğle:3 tane ızgara köfte (143),bi parça dana eti(46),4 tane ızgara mantar(13),süzme yoğurt(76)Günaydın kızlar.:)
Sabah: 1 tane zeytin(12),peynir(84),haşlanmış yumurta(78),çay(19),biraz salata(21)
Ara: mandalina(46)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?