60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahim ne uykusuz bi bebe dogumusum sabah 6 dan beriayakta .yatirdim tam yuruyus yapicam uyandi 20 dk oglen uykusu mu olur yaaaa hic spor yapamiyorum amaaaaa

acaba akşam yemeğini cok erken ve az mı yiyorsun ki ?

Yok canim az da yesem cokta yesem hic farketmiyor...
hatta soyle soyleyim mideme cok yuklendigim zamanlar geceleri daha cok yiyorum...az yedigim zamanlarsa 1 dilim recelli ekmek veya cikolata tarzi tatli seyler yiyorum ...

Melisa cayi ic gece misil misil uyu uyanmazsan yemezsin :)
Ayni hastalik esimdede var ben emzirmeye kalkiyorum oda benle atistirmaya :)

Bende de zaten ilk bebegim olunca basladi bu gece yemek yeme olayi canim...
bazi geceler cocuklarin mıkırtısına uyandigim zamanlarda yerim bazen ben kendiligimden uyanir kendimi mutfakta bulurum...
tatli+tuzlu+tatli veya tam tersi :)

emzirdiğin içinde olabilir canım bol su tüket belki yeme isteğini azaltabilir. düşün ben hamileyken 9 kilo falan aldım doğumdan sonra 67 dim yine ama doğumdan sonra 74 lere kadar cıktım biraz da psikolojik bişey bu emzirme döneminde alınan kilolar sütün eksilcek diyemi korkuyoruz anlamadım ki bu arada kız mı erkek mi kaç aylık kuzucuğun

bir tabak et kavurma 410 kl
bir tabak patates kavurma 170
2 dilim kepekli ekmek 110 kl
978 kl
aksama bir saat daha yurumeyi planliyorum belki bir tabak daha p.kavurma yerim ekmeksiz

Canim bizim emzirme faslimiz coktan bitti buyük kuzucuk 6 yasinda kücük kuzucuk ise 30 aylik ... ;-)

Benim sanirim birazda psikolojikmen olusan bir durum birde bunye ona alistigi zaman surekli istiyor kimi zaman ustesinden geliyorum ama bazi zamanlarda uykuya dalmam bile cok zor oluyor...

Yine beni zor bir sinav bekliyor anlasilan...

Bugün yediklerim sabah 2 haslanmis yumurta 180 kc
4 kare cikolata 90 kc.

Biraz balik 180 kc.

450 kalorideyim simdilik....

öyle diyosa begeniyodur :) ben de seni takıbe aldım tatlım :) zaten şimdi sen kilo verince biraz gider ,üstüne sporla takvıye edersin olur, benim de belim biraz kalın onu zayıflatmak ıstıyorum ama mekıklerle kas yapınca daha da kalınlaşır dıye yazıyor sıtelerde, bır de fıtness unlulerıne bakıyorum kaslı olunca kalın cıdden , artık nasıl olcak bılemıyorum :)

Çok teşekkürler sizin karşılamanız bile güzel tamam o zaman ben pazartesi başlıyım kilo bildirimiyle birlikte
ben de cuma cmts baslamıstım galiba, bence hiç bekleme bugunden başla, 4 gun var , en az yarım kılo gıder :)) kaç kilo olmak istiyosun ?

ben de cuma cmts baslamıstım galiba, bence hiç bekleme bugunden başla, 4 gun var , en az yarım kılo gıder :)) kaç kilo olmak istiyosun ?
çok haklısın aslında erteleyip duruyorum 5 i göreyim yeter diyorum 6 lardan bi kurtulsam
en azından gözle görülür fark olsun

Allahim ne uykusuz bi bebe dogumusum sabah 6 dan beriayakta .yatirdim tam yuruyus yapicam uyandi 20 dk oglen uykusu mu olur yaaaa hic spor yapamiyorum amaaaaa
bebek olunca uyku cok zorluyor galiba, cevremden gordugum kadarıyla, yanı ınsanı yoruyor dırek. Allah güç kuvvet versin canım . Kaç aylık ? çok mu hareketli , yani o aynı odada dururken pilates yapmayı deneyebilirsin belki, o açıdan sordum

çok haklısın aslında erteleyip duruyorum 5 i göreyim yeter diyorum 6 lardan bi kurtulsam
en azından gözle görülür fark olsun
bence de başla , kar kardır :) ben 11 ekimde başlamıştım 1.64 boyum , 62.5 tum . 19 gün olmuş. yılbaşına kadar 56 olmak ıstemıştım . su an 59 cıvarındayım . çok çabuk gıdıyo dikkat etmeye başlayınca aslında .sen de pazartesi goruceksın hemen vermeye başladığını :)

Çok teşekkür ederim beni motive ettiğin için tamam akşam başlıyorum o zaman
ıspanak var yoğurtla onu yiyim tarhana çorbasıda içeyim 1 kase ve salata
sonrasında 7 olmadan meyve yiyim olur mu siz ekleyin yada çıkarın bana yardımcı olun

ip atlamak çok zevkli gercekten ben de bı ara atlıyodum ama aklıma geldıkce 75 100 tane fln ancak, fazla atlayamıyorum . olsun almamışsın vermişssin bence gayet iyi :)

tatlım yani ekleme çıkartma işini ben bilemiycem o kadar bilgili değilim sadece kendi yaptığımı söyleyebiliirm .diyetkolik ve diyetarkadasım diye 2 site var oralardan yedıklerımın kalorılerını hesaplıyorum, gunluk 1000- 1200 kalori arası beslenmeye çalışıyorum. 1500u geçmemeye ozellıkle dıkkat edıyorum . şekerli şeyleri çok nadiren yiyorum. hamurişleri inanılmaz kaloriliymiş hesaplarken ogrendım, onalrı da cok nadır ve kucuk porsiyonlarla yıyorum yanı bu sekılde genelde )

7 ayligiz canim yaninda birsey yapmam imkansiz cok hareketli bir bebek simdiden emekliyo ustune biede siraliyor yurunesi an meselesi inan normalde 1 yas yurunur bizimkii hizli cikti uykuda yok maalesef zombi gibi dolaniyorum

Ekmek yemedigin surece iyi bwnce aksam yemegin

Canım oryantel figürleri beli inceltiyomuş gibi geliyo bana.birde korse takarak bi kadın iki avuç yapmış belini.bi sitede okumuştum.birde sağa ve sola dik bi şekilde eğilmekte inceltir heralde.

Canım oryantel figürleri beli inceltiyomuş gibi geliyo bana.birde korse takarak bi kadın iki avuç yapmış belini.bi sitede okumuştum.birde sağa ve sola dik bi şekilde eğilmekte inceltir heralde.
o yanlara eğilmeyi yapıyorum , yeni başaldım, oryantal cok mantıklı hıc denememıstım bi deneyeyım, korse Turkıye de satılmıyo ki ,netten de guvenıp alamıyorum ama ıstedıgım kıloya ulasınca belkı denerım saglıksız bır seymıs bır de doktora sormam lazım, organları sıkıstırıyomus cok

Günaydın kızlar.:)
Sabah: 1 tane zeytin(12),peynir(84),haşlanmış yumurta(78),çay(19),biraz salata(21)
Ara: mandalina(46)
Öğle:3 tane ızgara köfte (143),bi parça dana eti(46),4 tane ızgara mantar(13),süzme yoğurt(76)
Ara:1 tane lahana sarması(66),türk kahvesi(39),çay(8)

Toplam: 651 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…