60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde de var bebek.ablamın ikiz bebekleri var dolayısıyla bizde yardımcı oluyoruz, sabahtan akşama kadar bizde.çocuk bakmak çok zor.heleki 3 tane düşünemiyorum.Allah kolaylık versin size.
duydum onu ve bi kezde denedim.ben onu yaparken çok sıkılıyorum ama etkili oluyo.bayada kilo veren varmış o programla evde.

teşekkür ederim darısı başına

ahh ahhh bende ellili kiloları görmeyeli nerdeyse 4 sene olacak(allah nasip eder de kavuşuruz inşallah...benimde vücut alışmaya başladı az ekmek yemeye..sabahları üç dört dilim kepekli ekmek yiyosum bu sabah 1.5 dilimle aşırııı doydum yani...inşallah öğlene fırında kıymalı patates yiycem akşamada kuru biber dolması yiycem .acaba üç tane yeme hakkım var mıdır?????acele cevap

sizde görürsünüz inşallah :) 1 tanesi 140 kalori civarı.kalorisi fazla.zaten öğle yemeğinde patates karbonhidratlı.birde akşama dolma fazla olur,1-2 dolma yanında yoğurt,ayran falan daha iyi olur bence.:)

Son düzenleme:
selam herkese :) yeni gelen arkadaslar da var cok sevindim. hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepberaber istediğimiz kilolara düşeriz.. ben bi kaç gündür yoktum haftasonu kuzenimde kaldım ve kilo alarak geldim artılardayım bu hafta yani
gecen hafta 67.2 bu hafta 68.1 ama haftaya kadar verecegime eminim .
günaydın herkese.:)

ilk kilo bildirimini ben yapıyım.

başlangıç kilo: 62.8
bugünki kilo: 59.7
bu hafta verilen kilo :900 gram

2-3 yıldır ilk kez 60 ın altına düştüm kızlar.çok mutluyum.
darısı basıma inşallah canım en büyük hayalim

canım bilemem ki ama 3 cok gibi :) diyetarkadasm.com dan kalori sayımı yapsana daha iyi olur tabi ilk önce bazal metabolizmanı hesapla ve b.metabolizmandan 400-500 kl az almaya calış mantık bu

inşallah canım.

haklısın tatlım her zaman dikkat etmek lazım:) başarıcaz inş

Kizlar merhaba70
Kahvaltim peynirli tost maalesef bebis sabah uykusuna gec yatinca acikiyorum ayak ustu oluyor 150 kl
2 yk yer elmasi 50 kl
Yogurt 50 kl
2 yk makarna 50 kl

Arada 10 findik 100 kl
Elma 60 kl
Aksam yer elmasi 100
Yogurt 50
Corba 200
1 dilim ekmek 70
Gecede elma mandalina ile gunu en fazla 1100 le tamamlamayi dusunuyorum
Bebis simdi oglen uykusunda bantta bi 100 kl yuruyus yapicam ardindanda bebisle disarida yurumeyi dusunuyorum hava bugun guzel yak 2 km yururum bi 100 de ozaman gider
Bu arada birde ev temizligi yapildi bebisli bir anne icin guzel diyetlu bir gun olacak insallah

herkes 50 liri en son zaman gördüğünü yazıyor bu da benden olsun taaaam 6,5 yıldır 60 kilonun üzerindeyim. evet büyük oğlum 5,5 yaşında ve ben ilk 61 kiloya çıktığımda spor salonuna gitmiştim hatta ilk gün spor da yapmıştım ama baya ağır hareketler vardı ve ben ya hamileysem diye düşünüp test yaptırdığımda hamile olduğu anlamıştım. tabi spor salonu da iptal olmuştu.50li kiloları görmeyeli 6,5 yıl olmuş vay beaaaaa, hasretim büyük

tesekkür ederim başladım bugün bakalım :) bildirim günü pazartesi mi ?

merhaba kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 68,20
bu hafta 69,50

çok tatlı ve masabaşı atıştırması yaptım ve regl oldum canım çok sıkkın işyerinde bi şey yememeğe karar verdim.

Herkese selamlar :)
Bu hafta foruma pek ugrayamadim ama dogru düzgünde diyet yapmadim 4 günün diyet ile geciyorsa 3 günüm de yemekle geciyor sanirim böylede kilomu koruya biliyorum... ;-)

2 gündür sıkı diyetteyim yine ekmek hic tüketmedim ama bu aksam hamur isi yicem ;-)
ve yarin yine diyetime devam edicem insallah...
esimle yeni bir iddaya daha girdik daha önce nasil ben kazandiysam bu sefer zafer yine benim olacak...
zamanim uzun 13.mart.2015 oglusumun dogum gününe kadar 50-52 kilo arasi anlastik ;-)

Kilo bildirimi

Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
hedef 51

Toplamda verilen 25 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…