seninki mi uzun benimkimi en tombul benim aranızda. haftaya 60 ları görurum.ilk hafta cok gider ödem filan. ama sonrası uzuuun bir surec.Bu arada bilolmusum hedef 63
68.5 den 68 olmusum yol uzun anlayacaginiz
çok güzel kilo vermişsin maşallah. biraz dinlenip tekrar başlamak da mantıklı
benim malesef spor için yeterli vaktim yok....6 yaşından küçük 3 çocuk olunca dışarı çıkılmıyor evdeki koşu bandı da güvenlik sebebi ile açılamıyor. Duydun mu bilmiyorum Leslie Sansone ile yürüyüş programı var evde yapabileceğin. internetten indirip onu yapmayı düşünüyorum ben. sana da tavsiye ederim.
ooo o ne güzel rakamdır oooolevel atlamışsın valla
tebrik ederim darısı basıma. ben de 1,5 yıl oldu 50 li kiloları gormeyeli.
ahh ahhh bende ellili kiloları görmeyeli nerdeyse 4 sene olacak(allah nasip eder de kavuşuruz inşallah...benimde vücut alışmaya başladı az ekmek yemeye..sabahları üç dört dilim kepekli ekmek yiyosum bu sabah 1.5 dilimle aşırııı doydum yani...inşallah öğlene fırında kıymalı patates yiycem akşamada kuru biber dolması yiycem .acaba üç tane yeme hakkım var mıdır?????acele cevap
darısı basıma inşallah canım en büyük hayalimgünaydın herkese.:)
ilk kilo bildirimini ben yapıyım.
başlangıç kilo: 62.8
bugünki kilo: 59.7
bu hafta verilen kilo :900 gram
2-3 yıldır ilk kez 60 ın altına düştüm kızlar.çok mutluyum.
canım bilemem ki ama 3 cok gibi :) diyetarkadasm.com dan kalori sayımı yapsana daha iyi olur tabi ilk önce bazal metabolizmanı hesapla ve b.metabolizmandan 400-500 kl az almaya calış mantık buahh ahhh bende ellili kiloları görmeyeli nerdeyse 4 sene olacak(allah nasip eder de kavuşuruz inşallah...benimde vücut alışmaya başladı az ekmek yemeye..sabahları üç dört dilim kepekli ekmek yiyosum bu sabah 1.5 dilimle aşırııı doydum yani...inşallah öğlene fırında kıymalı patates yiycem akşamada kuru biber dolması yiycem .acaba üç tane yeme hakkım var mıdır?????acele cevap
selam herkese :) yeni gelen arkadaslar da var cok sevindim. hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepberaber istediğimiz kilolara düşeriz.. ben bi kaç gündür yoktum haftasonu kuzenimde kaldım ve kilo alarak geldim artılardayım bu hafta yani
gecen hafta 67.2 bu hafta 68.1 ama haftaya kadar verecegime eminim .
darısı basıma inşallah canım en büyük hayalim
canım bilemem ki ama 3 cok gibi :) diyetarkadasm.com dan kalori sayımı yapsana daha iyi olur tabi ilk önce bazal metabolizmanı hesapla ve b.metabolizmandan 400-500 kl az almaya calış mantık bu
haklısın tatlım her zaman dikkat etmek lazım:) başarıcaz inşNaifBegonya canım tiroid sorunu olan çok arkadaşım oluyor bu forumda, benım de yakın bi ablamda var, hakikaten kilo aldıran bir şey ve kendin dışında geliştiği için sinir bozucu oluyor. Ama yine de belki bizlere göre bıraz daha ugrasıp verirsin ama mutlaka verirsin.Kendine güvenın tam olsun.Hem sen zoru başarmış olucaksın ,o daha da keyifli olur.Ben de pko var, hormon sorunu, bir anda kilo alıyorum ve kilo vermeyi zorlaştıran bir hastalıkmış ama çok şükür bende öyle etkisi olmadı ama ömür boyu ideal kilomda kalmam gerekirmiş, fazla kilo iyice tetikliyor.Ömrümiz boyunca dikkat edicez mecburen , bu sayede hep fit olucaz inşallah :)) ben o açıdan bakıyorum :)
herkes 50 liri en son zaman gördüğünü yazıyor bu da benden olsun taaaam 6,5 yıldır 60 kilonun üzerindeyim. evet büyük oğlum 5,5 yaşında ve ben ilk 61 kiloya çıktığımda spor salonuna gitmiştim hatta ilk gün spor da yapmıştım ama baya ağır hareketler vardı ve ben ya hamileysem diye düşünüp test yaptırdığımda hamile olduğu anlamıştım. tabi spor salonu da iptal olmuştu.50li kiloları görmeyeli 6,5 yıl olmuş vay beaaaaa, hasretim büyükahh ahhh bende ellili kiloları görmeyeli nerdeyse 4 sene olacak(allah nasip eder de kavuşuruz inşallah...benimde vücut alışmaya başladı az ekmek yemeye..sabahları üç dört dilim kepekli ekmek yiyosum bu sabah 1.5 dilimle aşırııı doydum yani...inşallah öğlene fırında kıymalı patates yiycem akşamada kuru biber dolması yiycem .acaba üç tane yeme hakkım var mıdır?????acele cevap
tesekkür ederim başladım bugün bakalım :) bildirim günü pazartesi mi ?çok güzel kilo vermişsin maşallah. biraz dinlenip tekrar başlamak da mantıklı
benim malesef spor için yeterli vaktim yok....6 yaşından küçük 3 çocuk olunca dışarı çıkılmıyor evdeki koşu bandı da güvenlik sebebi ile açılamıyor. Duydun mu bilmiyorum Leslie Sansone ile yürüyüş programı var evde yapabileceğin. internetten indirip onu yapmayı düşünüyorum ben. sana da tavsiye ederim.
ooo o ne güzel rakamdır oooolevel atlamışsın valla
hoşbulduk inşallah verebilirim son iki aydır gram gram düştüğünden korktum 7 kilo için 3 ay hedef koydum :)vay canınaa, harıkasınız, tebriklerr .Hoş geldiniz , 7 kiloyu 3 ayda bence de rahat rahat verırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?