hoşgeldin cnm tekrar :) 9 kilo hiçbir şey değil , ben spor yapmadan 20 gunde 3 kılodan fazla verdım ki ,yılbaşına kadar 2 kılo daha vermek hedefım, sen de yılbasına kadar verırsın o 9 kıloyu ufak seylere dıkkat ederek :)) burası sayesıende verdım ben, çok motıve edıyor :))
sağol canım :) inş dediğin gibi olur :) bnim tiroidlerimde sıkıntı var o yuzden zor kılo veriyorum
hoşgeldin cnm tekrar :) 9 kilo hiçbir şey değil , ben spor yapmadan 20 gunde 3 kılodan fazla verdım ki ,yılbaşına kadar 2 kılo daha vermek hedefım, sen de yılbasına kadar verırsın o 9 kıloyu ufak seylere dıkkat ederek :)) burası sayesıende verdım ben, çok motıve edıyor :))
sağol canım :) inş dediğin gibi olur :) bnim tiroidlerimde sıkıntı var o yuzden zor kılo veriyorum
merhaba kukla_ipi hoşgeldiniz, o zaman hemen katılın :) zaten ayrın kilo bildirimi günümüz, yeni haftaya birlikte başlayalım. Kaç kilo olmak istiyorsunuz, yaşınız kaç ? kilo alıp vermeyle ilgili deneyimleriniz neler ? bunalrı bizimle paylaşarak başlayabilirsiniz.Sormak istediğiniz herhangii bir şey varsa da sorun lütfen.buradaki tüm arkadaslarımız birbirinden tatlı ve yardımsever :)biz kiloları veriyoruz birer birer , darısı size :)Bu gruba aktif şekilde dahil olmak istiyorum.
Gaza gelmek ve kilo vermek istiyorum.
Lütfen yarddımmmm
1.60 boyunda 67 kiloyum.
merhaba kukla_ipi hoşgeldiniz, o zaman hemen katılın :) zaten ayrın kilo bildirimi günümüz, yeni haftaya birlikte başlayalım. Kaç kilo olmak istiyorsunuz, yaşınız kaç ? kilo alıp vermeyle ilgili deneyimleriniz neler ? bunalrı bizimle paylaşarak başlayabilirsiniz.Sormak istediğiniz herhangii bir şey varsa da sorun lütfen.buradaki tüm arkadaslarımız birbirinden tatlı ve yardımsever :)biz kiloları veriyoruz birer birer , darısı size :)
kafein_ aldiginda kalorimi yahu ben acliktanolurum okadarcik yesem
Benim boyum 1.63 , kilom 59 , başladığım 62.5 tum . 57 civarı olmak istiyorum çünkü çok zayıflık bana yakışmıyor.Hayatım boyunca genelde 56-58 arasındaydım ama son 2 yıldır 48 e dustum once 10 kilo verip, sonra hiç beğenmedim o halimi baya zorlayarak 54 olabıldım, sonrasın da da durduramayıp 63 e kadar cıktım. Ben hem kilo vermek, hem de ideal kilomu koruyabılmeyı ogrenmek için buradayım.Çok teşekkür ederim :)
25 yaşındayım, masabaşından hallice çalışıyorum (araştırma görevlisi).
Geçtiğimiz cumartesinden beri 1000 kalori üzerine çıkmadım, bugün tartıda yalnızca 200 gr verdiğimi görünce ağlamak istedim.
Neler yapabilirm bilemiyorum.
Daha önce ciddi kilo kaybım olmadı, bu kadar kilolu da olmadım.
58-61 arasıydım, bir dönem 63e de çıktım, indim.
Neden bilemiyorum son 2 yıldır hiç kilo veremedim.
Umarım desteklerimizle hepimiz incecik oluruz.
İyi yönlerim:
Bu arada açlığa dayanıklıyım
Söz dinlerim
Kötü yönüm su içmeyi unutuyorum
canım spor yapıyor musun?bende açım zaten.ama ancak böyle gidiyo.çok zor kilo veriyorum.bi haftadır bu kaloride besleniyorum aşağı yukarı sabah tartıldım 500 gram vermişim.kafayı yiycem.
vay canınaa, harıkasınız, tebriklerr .Hoş geldiniz , 7 kiloyu 3 ayda bence de rahat rahat verırsınızkızlar ben 80 den 64 kiloya düştüm diyet ve sporla 2 aydır kilomu korudum diyeti bıraktım çünkü artık kilo veremiyodum yarın yeniden başlıyorum diyete hedef 57 umarım 20 ocağa kadar kadar verebilirim 7 kilo 3 aya yakın süre var
canım spor yapıyor musun?
hosbulduk..merhaba chemes hoşgeldiniz, o zaman hemen bize katılın , yarın kilo bildirim gunumuz zaten , tam zamnında başlamış olucaksınız :)) boyunuz kaç , kaç kilo olmak istiyorsunuz bizimle paylaşır mısınız?
tebrik ederim darısı basıma. ben de 1,5 yıl oldu 50 li kiloları gormeyeli.günaydın herkese.:)
ilk kilo bildirimini ben yapıyım.
başlangıç kilo: 62.8
bugünki kilo: 59.7
bu hafta verilen kilo :900 gram
2-3 yıldır ilk kez 60 ın altına düştüm kızlar.çok mutluyum.
çok güzel kilo vermişsin maşallah. biraz dinlenip tekrar başlamak da mantıklıkızlar ben 80 den 64 kiloya düştüm diyet ve sporla 2 aydır kilomu korudum diyeti bıraktım çünkü artık kilo veremiyodum yarın yeniden başlıyorum diyete hedef 57 umarım 20 ocağa kadar kadar verebilirim 7 kilo 3 aya yakın süre var
benim malesef spor için yeterli vaktim yok....6 yaşından küçük 3 çocuk olunca dışarı çıkılmıyor evdeki koşu bandı da güvenlik sebebi ile açılamıyor. Duydun mu bilmiyorum Leslie Sansone ile yürüyüş programı var evde yapabileceğin. internetten indirip onu yapmayı düşünüyorum ben. sana da tavsiye ederim.hayır.o yüzden büyük ihtimalle canım.çünkü daha önce de ben 10 kiloya yakın vermiştim ve çok güzel yemek yerdim.ama hergün mutlaka 1 saat yürürdüm.yaşadığım yerde serseri çok.spor salonlarına gitmiyorum.zaten yürüyüş yapmayı seviyorum.son zamanlarda onu da yapamiyorum.ya deli çıkıyo karşıma ıssız bi yerde ya evli barklı hiç tahmin etmiyceğim bi adam yanımda durup beni gideceğim yere bırakmayı teklif ediyo falan.en iyisi az yemek.
ooo o ne güzel rakamdır oooogünaydın herkese.:)
ilk kilo bildirimini ben yapıyım.
başlangıç kilo: 62.8
bugünki kilo: 59.7
bu hafta verilen kilo :900 gram
2-3 yıldır ilk kez 60 ın altına düştüm kızlar.çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?