60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NaifBegonya canım tiroid sorunu olan çok arkadaşım oluyor bu forumda, benım de yakın bi ablamda var, hakikaten kilo aldıran bir şey ve kendin dışında geliştiği için sinir bozucu oluyor. Ama yine de belki bizlere göre bıraz daha ugrasıp verirsin ama mutlaka verirsin.Kendine güvenın tam olsun.Hem sen zoru başarmış olucaksın ,o daha da keyifli olur.Ben de pko var, hormon sorunu, bir anda kilo alıyorum ve kilo vermeyi zorlaştıran bir hastalıkmış ama çok şükür bende öyle etkisi olmadı ama ömür boyu ideal kilomda kalmam gerekirmiş, fazla kilo iyice tetikliyor.Ömrümiz boyunca dikkat edicez mecburen , bu sayede hep fit olucaz inşallah :)) ben o açıdan bakıyorum :)

2 gündür yediklerimi yazmak istemiyorum , dün 1000 kalori fln ekledım ustune galiba.bugün de pasta yedim :/ neyse bu kaçamak haftam olsun ne diyeyim , bu hafta kilo da verememiştim umarım almamışımdır yarın öğrenicez
kahvaltı : tost 200 , zeytin 60 ,çay
öğle , frambuazlı pasta 450, sütlü kahve 60
akşam : ıspanak 80,yoğurt 70
toplam :920
neyse umduğum az çıktı toplamı ama yine de tehlikeli şeylere yöneldim ben eski şekersiz hayatıma dönsem iyi olacak :))

Bu gruba aktif şekilde dahil olmak istiyorum.
Gaza gelmek ve kilo vermek istiyorum.
Lütfen yarddımmmm
1.60 boyunda 67 kiloyum.
merhaba kukla_ipi hoşgeldiniz, o zaman hemen katılın :) zaten ayrın kilo bildirimi günümüz, yeni haftaya birlikte başlayalım. Kaç kilo olmak istiyorsunuz, yaşınız kaç ? kilo alıp vermeyle ilgili deneyimleriniz neler ? bunalrı bizimle paylaşarak başlayabilirsiniz.Sormak istediğiniz herhangii bir şey varsa da sorun lütfen.buradaki tüm arkadaslarımız birbirinden tatlı ve yardımsever :)biz kiloları veriyoruz birer birer , darısı size :)

Çok teşekkür ederim :)
25 yaşındayım, masabaşından hallice çalışıyorum (araştırma görevlisi).
Geçtiğimiz cumartesinden beri 1000 kalori üzerine çıkmadım, bugün tartıda yalnızca 200 gr verdiğimi görünce ağlamak istedim.
Neler yapabilirm bilemiyorum.
Daha önce ciddi kilo kaybım olmadı, bu kadar kilolu da olmadım.
58-61 arasıydım, bir dönem 63e de çıktım, indim.
Neden bilemiyorum son 2 yıldır hiç kilo veremedim.
Umarım desteklerimizle hepimiz incecik oluruz.
İyi yönlerim:
Bu arada açlığa dayanıklıyım
Söz dinlerim

Kötü yönüm su içmeyi unutuyorum

Herkese selam
Simit 250
Cay
Domates salatalik 20
Recel 50
Peynir 50
Haslanmis yumurta yarim 40
1 dilim ekmek kizarmis 60
Zeytin 80

Yarim dilim baklava 100
Aksam
Karnibahar 100
1 dilim ekmek 75
Zeytin 80
1 ayva 60
1 mandalina 60
Ort 1000 kl ile tamamladim gunu sukur simdi bebis uyudu benimde uyku zamanim sabah tartida gorusuruz

Benim boyum 1.63 , kilom 59 , başladığım 62.5 tum . 57 civarı olmak istiyorum çünkü çok zayıflık bana yakışmıyor.Hayatım boyunca genelde 56-58 arasındaydım ama son 2 yıldır 48 e dustum once 10 kilo verip, sonra hiç beğenmedim o halimi baya zorlayarak 54 olabıldım, sonrasın da da durduramayıp 63 e kadar cıktım. Ben hem kilo vermek, hem de ideal kilomu koruyabılmeyı ogrenmek için buradayım.
Başlamadan önce inanılmaz sık ve çok yemek yiyordum, saat başı açıktıgımı hissediyordum şimdi öyle durumlarım yok tabi :) Neler yaptığımı anlatayım örnek vermek açıcından. Şekeri kestim , çok çok az tükettim .Senin gibi hiç su içmezdim, su içmeye başladım, hala 2 lt içemesem de :s Bu ikisini yapmanın iştahımı inanılmaz kestiğini düşünüyorum.Hiç açlık çekmiyorum mesela ben.Arkadaşları örnek alıp kalori hesabı yapmaya başladım günlük 1000-1200 kalori arası almaya özen gösteriyorum. 1 ltlik suyuma 1 çay kaşığı kadar karbonat atıyorum, aralarda onu içiyorum.Limonu hayatıma daha çok dahil ettim.Yarım yağlı yoğurda limon + pulbiber katıyorum ya da 1er çay kaşığı zerdeçal/tarçın/zencefil .Hamurişleri inanılmaz kaloriliymiş ki çok severim, pek yemiyorum artık. Bir de her bünye farklı, ben sık sık yiyerek daha fazla kilo verebiliyorum, Karatay daki gibi öğünlerin arasını çok açarsam kilom sabit kalıyor .Sen de kendinde bunu test edebilirsin mesela.
bunun dışında spor hala yapmıyorum sağlık için yapmam lazım yaşım da 28 , gençliği korumak için alışmak istiyorum.
yeşil çay, sirkeli su, dövülmüş çörek otu,lahana kürü vs vs bir sürü şey kullanan arkadaşlarımız var,etkili olmasa bile -ki etkisini gören çok kişi var,insanı motive etmek için iyi bence böyle şeyler
bir de kimseye diyetteyim demedim başlarda üstümde baskı oluşmasın diye, kilo verdikten sonra söyledim :))
yani şimdilik bunlar aklıma geldi, biraz uzun oldu kusura bakma

kızlar ben 80 den 64 kiloya düştüm diyet ve sporla 2 aydır kilomu korudum diyeti bıraktım çünkü artık kilo veremiyodum yarın yeniden başlıyorum diyete hedef 57 umarım 20 ocağa kadar kadar verebilirim 7 kilo 3 aya yakın süre var

vay canınaa, harıkasınız, tebriklerr .Hoş geldiniz , 7 kiloyu 3 ayda bence de rahat rahat verırsınız

canım spor yapıyor musun?

hayır.o yüzden büyük ihtimalle canım.çünkü daha önce de ben 10 kiloya yakın vermiştim ve çok güzel yemek yerdim.ama hergün mutlaka 1 saat yürürdüm.yaşadığım yerde serseri çok.spor salonlarına gitmiyorum.zaten yürüyüş yapmayı seviyorum.son zamanlarda onu da yapamiyorum.ya deli çıkıyo karşıma ıssız bi yerde ya evli barklı hiç tahmin etmiyceğim bi adam yanımda durup beni gideceğim yere bırakmayı teklif ediyo falan.en iyisi az yemek.

Son düzenleme:
60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
27ekim-3kasım 2014

5. Etap
peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta59,1/ / fark kg)
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 68,2/ / fark kg)
haneul (başlangıç 65,6/hedef : 53) (geçen hafta 64,6/ / fark kg)

zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 67,2/ / fark kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 68,3/66,4/ fark 1,9 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ / fark kg)
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 60,0 / / fark kg)bildirimde bulunmadı
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 57,5 / / fark kg)bildirimde bulunmadı
4. Etapta Verilen Toplam Kilo :

günaydın herkese.:)

ilk kilo bildirimini ben yapıyım.

başlangıç kilo: 62.8
bugünki kilo: 59.7
bu hafta verilen kilo :900 gram

2-3 yıldır ilk kez 60 ın altına düştüm kızlar.çok mutluyum.
tebrik ederim darısı basıma. ben de 1,5 yıl oldu 50 li kiloları gormeyeli.

çok güzel kilo vermişsin maşallah. biraz dinlenip tekrar başlamak da mantıklı

benim malesef spor için yeterli vaktim yok....6 yaşından küçük 3 çocuk olunca dışarı çıkılmıyor evdeki koşu bandı da güvenlik sebebi ile açılamıyor. Duydun mu bilmiyorum Leslie Sansone ile yürüyüş programı var evde yapabileceğin. internetten indirip onu yapmayı düşünüyorum ben. sana da tavsiye ederim.

günaydın herkese.:)

ilk kilo bildirimini ben yapıyım.

başlangıç kilo: 62.8
bugünki kilo: 59.7
bu hafta verilen kilo :900 gram

2-3 yıldır ilk kez 60 ın altına düştüm kızlar.çok mutluyum.
ooo o ne güzel rakamdır oooolevel atlamışsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…