hadi bakalım kolay gelsin göster ona gününüHerkese selamlar :)
Bu hafta foruma pek ugrayamadim ama dogru düzgünde diyet yapmadim 4 günün diyet ile geciyorsa 3 günüm de yemekle geciyor sanirim böylede kilomu koruya biliyorum... ;-)
2 gündür sıkı diyetteyim yine ekmek hic tüketmedim ama bu aksam hamur isi yicem ;-)
ve yarin yine diyetime devam edicem insallah...
esimle yeni bir iddaya daha girdik daha önce nasil ben kazandiysam bu sefer zafer yine benim olacak...
zamanim uzun 13.mart.2015 oglusumun dogum gününe kadar 50-52 kilo arasi anlastik ;-)
Kilo bildirimi
Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
hedef 51
Toplamda verilen 25 kilo
ya etme gözünü seveyim 25 kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda verdin,spor yaptın mı yaş kaç bide...idolümsün vallaa:)Herkese selamlar :)
Bu hafta foruma pek ugrayamadim ama dogru düzgünde diyet yapmadim 4 günün diyet ile geciyorsa 3 günüm de yemekle geciyor sanirim böylede kilomu koruya biliyorum... ;-)
2 gündür sıkı diyetteyim yine ekmek hic tüketmedim ama bu aksam hamur isi yicem ;-)
esimle yeni bir iddaya daha girdik daha önce nasil ben kazandiysam bu sefer zafer yine benim olacak...
zamanim uzun 13.mart.2015 oglusumun dogum gününe kadar 50-52 kilo arasi anlastik ;-)
Kilo bildirimi
Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
hedef 51
Toplamda verilen 25 kilo
ya etme gözünü seveyim 25 kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda verdin,spor yaptın mı yaş kaç bide...idolümsün vallaa:)
ayşş offf işte tipik Türk erkeği,öyle olmaz canım evde bişiler yapmayı dene sen, pilates aerobik gibi eger seviyorsanhayır.o yüzden büyük ihtimalle canım.çünkü daha önce de ben 10 kiloya yakın vermiştim ve çok güzel yemek yerdim.ama hergün mutlaka 1 saat yürürdüm.yaşadığım yerde serseri çok.spor salonlarına gitmiyorum.zaten yürüyüş yapmayı seviyorum.son zamanlarda onu da yapamiyorum.ya deli çıkıyo karşıma ıssız bi yerde ya evli barklı hiç tahmin etmiyceğim bi adam yanımda durup beni gideceğim yere bırakmayı teklif ediyo falan.en iyisi az yemek.
hayatım ben 1.64 um 57 fln olayım diyorum, sen o boyla 52 nasıl olucaksınnnnhosbulduk..
boyum 1.70
kilo: 72,5
hedef: 52
bebekler ben tüm gün dışarıdaydım ancak girip yazabiliyorum kusura bakmayın ben 58. 7 yim şu an 400 gr gitmiş sadece bu hafta :/60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
27ekim-3kasım 2014
5. Etap
peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta59,1/ / fark kg)
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 68,2/ / fark kg)
haneul (başlangıç 65,6/hedef : 53) (geçen hafta 64,6/ / fark kg)
zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 67,2/ / fark kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 68,3/66,4/ fark 1,9 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ / fark kg)
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 60,0 / / fark kg)bildirimde bulunmadı
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 57,5 / / fark kg)bildirimde bulunmadı
4. Etapta Verilen Toplam Kilo :
ayşş offf işte tipik Türk erkeği,öyle olmaz canım evde bişiler yapmayı dene sen, pilates aerobik gibi eger seviyorsan
bugün ben yine abarttım saçma sapan beslendim
kahvaltı: yapmadım
öğlen: steakhouse menü 1400 yok artıkk!!!! ya inanamıyorum, asla yemem bir daha yani 800 fln olur diye bekliyodum bu ne yaa
akşam : sütlü nescafe 60, cips 100
toplam :1560
gerçi bügun inanılmaz yürüdüm yani sabah 8den akşam 6ya kadar hep koşturma halindeydim ama yine de efsane olmuşşş, yarın spor yapıcam
off yani ben mi onu yedim o mu beni yedi şu an kararsızım hahaha spor şart oldu artık.Bir de haftaya ameliyat olucam zaten , sonrasında hiç dikkat edememem yatmaktan kilo alırım muhtemelen , bu hafta almamam hatta 1 kilodan fazla vermem lazımbenimde canım çok istiyo zor tutuyorum kendimi canım.neyseki bu aralar asosyelim yoksa kesinlikle dayanamazdım.
afiyet olsun arada olur böyle kaçamaklar.yarın dikkat eder spor yaparsın olur biter.
off yani ben mi onu yedim o mu beni yedi şu an kararsızım hahaha spor şart oldu artık.Bir de haftaya ameliyat olucam zaten , sonrasında hiç dikkat edememem yatmaktan kilo alırım muhtemelen , bu hafta almamam hatta 1 kilodan fazla vermem lazım
o adamlar sinir bozucu cidden , evet gündüzleri yürürsün artık, zaten havalar da sogudu , ben de evde spor yapınca sıkılıyorum, hoş ben her türlüsünde sıkılıyorum o ayrı hahahaa
evlenmeden once o kilodaydım canım hatta 49-50 ye dustugum de oluyordu. kemik yapısıyla alakalı herhalde. 165 boyunda 55 kilo kuzenım benden daha zayıf görunuyordu mesela ben o kilodayken.hayatım ben 1.64 um 57 fln olayım diyorum, sen o boyla 52 nasıl olucaksınnnn
oglusumun dogum gunu demissin... benim de hedefim 22 subat kızımın dogum gunu... o zamana kadar vermeyi planlıyorum fazla kilolarımı. gecen yıl fotograf cektiremedim dogru duzgun kızımla. ben hic bu kiloda olmamıstım cunku.fotografta kendini görunce moral bozucu oluyor.Herkese selamlar :)
Kilo bildirimi
Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
hedef 51
Toplamda verilen 25 kilo
Evet cnm kişiden kişiye çok değişiyor, bir de sen zayıf seviyorsun demek ki, zaten çok fazlalığı yok çok rahat verirsinevlenmeden once o kilodaydım canım hatta 49-50 ye dustugum de oluyordu. kemik yapısıyla alakalı herhalde. 165 boyunda 55 kilo kuzenım benden daha zayıf görunuyordu mesela ben o kilodayken.
Günaydın peacock bugün tarı günüm birazdan gidiyorummmmm. Seni burada görünce yakın bir arkadaşımı görmüş gibi oluyorum.Evet cnm kişiden kişiye çok değişiyor, bir de sen zayıf seviyorsun demek ki, zaten çok fazlalığı yok çok rahat verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?