60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım kolay gelsin göster ona gününü

kızlar merhaba!ben de aranıza katılabilirmiyim?64 kiloyum boyum 1.64 hedef 54

iyi akşamlar kızlar :)
sabah: kaşarlı tost (270), çay
ara: türk kahvesi(46)
öğle: pırasa yemeği(190), bi tane domates(20)
ara: 2tane kremalı bisküvi(66), çay
akşam: 6 tane orta boy kaşarlı közlenmiş mantar (85)

toplam: 704 kalori

ya etme gözünü seveyim 25 kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda verdin,spor yaptın mı yaş kaç bide...idolümsün vallaa:)

ya etme gözünü seveyim 25 kiloyu nasıl verdin ne kadar zamanda verdin,spor yaptın mı yaş kaç bide...idolümsün vallaa:)

Canim sagol...;-)

Ben 25 kiloyu 1-2 sene arasinda verdim inislerim cikislarim cok oldu eliptik bisiklet ve plates yaptigim dönemde cok oldu ...ama motivasyonumu kaybettigim zamanlarda oldu canim sadece pes etmedim...
65 ten 55 e kadar düstüm esimle girdigim idda sayesinde ama izin de ve donus sonrasi aldigim 2 kilo yapisti kaldi yaklasik 2 aydir 57 kilodayim...

Simdi ki hedefim ise 50-52 arasi olmak ;-)

Yasim 33 boyum 1.64 iki cocuk annesiyim canim ;-)

Bu arada uzun bir donem sarimsak cayi ictim faydasinida gordum belki denemek istersin sende :)

ayşş offf işte tipik Türk erkeği,öyle olmaz canım evde bişiler yapmayı dene sen, pilates aerobik gibi eger seviyorsan

bebekler ben tüm gün dışarıdaydım ancak girip yazabiliyorum kusura bakmayın ben 58. 7 yim şu an 400 gr gitmiş sadece bu hafta :/

bugün ben yine abarttım saçma sapan beslendim
kahvaltı: yapmadım
öğlen: steakhouse menü 1400 yok artıkk!!!! ya inanamıyorum, asla yemem bir daha yani 800 fln olur diye bekliyodum bu ne yaa
akşam : sütlü nescafe 60, cips 100
toplam :1560
gerçi bügun inanılmaz yürüdüm yani sabah 8den akşam 6ya kadar hep koşturma halindeydim ama yine de efsane olmuşşş, yarın spor yapıcam

ayşş offf işte tipik Türk erkeği,öyle olmaz canım evde bişiler yapmayı dene sen, pilates aerobik gibi eger seviyorsan

aynen öyle canım.onlar beni yıldıramaz aslında ama az yemek kolayıma geliyo sanırım.zaten serseriler önemli değilde bağımlılar var artık.geçen akşam çıktığımda kimse yoktu çok ıssız,karanlık ve karşıma kendi kendine konuşan bi adam çıktı.belki deliydi belkide bağımlı.beni farketmeden hemen karşı tarafa geçtim ama kalbim güp güp.o gün zaten fazla yediğim için çok kızdım kendime.yarın pasta yemeyi düşünüyorum,çok tedirginim.gündüz yürürüm büyük ihtimalle o yüzden.evde pilates aerobik yapmaktan çok sıkılıyorum ben canım.sadece bi iki bacak hareketi yapıyorum erisin diye.yürüyüş yapmayı çok seviyorum ben.

benimde canım çok istiyo zor tutuyorum kendimi canım. neyseki bu aralar asosyelim yoksa kesinlikle dayanamazdım.
afiyet olsun arada olur böyle kaçamaklar.yarın dikkat eder spor yaparsın olur biter.

benimde canım çok istiyo zor tutuyorum kendimi canım. neyseki bu aralar asosyelim yoksa kesinlikle dayanamazdım.
afiyet olsun arada olur böyle kaçamaklar.yarın dikkat eder spor yaparsın olur biter.
off yani ben mi onu yedim o mu beni yedi şu an kararsızım hahaha spor şart oldu artık.Bir de haftaya ameliyat olucam zaten , sonrasında hiç dikkat edememem yatmaktan kilo alırım muhtemelen , bu hafta almamam hatta 1 kilodan fazla vermem lazım
o adamlar sinir bozucu cidden , evet gündüzleri yürürsün artık, zaten havalar da sogudu , ben de evde spor yapınca sıkılıyorum, hoş ben her türlüsünde sıkılıyorum o ayrı hahahaa

neyin var canım.neden ameliyat olcaksın.sen zaten şuan baya vermiş durumdasın.haftanında başındayız daha verirsin ama vermesende sorun olmaz yani.gayet fit görünüyosun.

kafein_ sağol tatlım fit sayılmasam da normalim diyelim , zaten ben birazcık balıketli begeniyorum kendimi, almayayım da bu kiloya razıyım :)

Kahvaltım 1 yumurta, yarım kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Ara öğün 1 mandalina
Öğle 1 kase mercimek çorbası
Ara öğün yarım kase aşure
Akşam 1 porsiyon et kavurma, salata
Maalesef çayın yanında bir dilim yaş pasta
2.5 litre suyumu içtim , bir de afacan bir oğlum var onunla ilgileniyorum bana kalori harcattırıyor oğluşum :)
Kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz hanımlar

melekkiz_ canım diyetkolik diye bir site var ordan bakıp hesaplıyorum ben , orda bulamazsam diyetarkadasım , ya da google a yazıyorum

hayatım ben 1.64 um 57 fln olayım diyorum, sen o boyla 52 nasıl olucaksınnnn
evlenmeden once o kilodaydım canım hatta 49-50 ye dustugum de oluyordu. kemik yapısıyla alakalı herhalde. 165 boyunda 55 kilo kuzenım benden daha zayıf görunuyordu mesela ben o kilodayken.

Son düzenleme:
oglusumun dogum gunu demissin... benim de hedefim 22 subat kızımın dogum gunu... o zamana kadar vermeyi planlıyorum fazla kilolarımı. gecen yıl fotograf cektiremedim dogru duzgun kızımla. ben hic bu kiloda olmamıstım cunku.fotografta kendini görunce moral bozucu oluyor.

evlenmeden once o kilodaydım canım hatta 49-50 ye dustugum de oluyordu. kemik yapısıyla alakalı herhalde. 165 boyunda 55 kilo kuzenım benden daha zayıf görunuyordu mesela ben o kilodayken.
Evet cnm kişiden kişiye çok değişiyor, bir de sen zayıf seviyorsun demek ki, zaten çok fazlalığı yok çok rahat verirsin

Evet cnm kişiden kişiye çok değişiyor, bir de sen zayıf seviyorsun demek ki, zaten çok fazlalığı yok çok rahat verirsin
Günaydın peacock bugün tarı günüm birazdan gidiyorummmmm. Seni burada görünce yakın bir arkadaşımı görmüş gibi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…