60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katılıyorum aranıza:) 169 boy 68 kiloyum protein diyeti yapacağım bakalım başarılı olacak mıyım:)

yas kac? ben bi 4 yıl önce 62 kilodan 53 e dusmustum 5 haftada. ama sabah aksam spor yapıp 7-8 ögun yiyordum. az sık. simdi coluk cocuga karısınca duzenim kactı.veremiyorum.
28yaşındayım,ders çalıştığımdan fazla spora fırsat kalmıyor

28yaşındayım,ders çalıştığımdan fazla spora fırsat kalmıyor
benim de 2 çocuk var.ilk çocukta doğumdan sonra 83 e kadar çıkmıştım,sürekli spor yürüyüş diyetle 60 a kadar inmiştim.60 tan 54 e inmek çok zor olmuştu.

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor,inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız
Evet maalesef kilo az olunca gram gram gidiyor. Ben bu hafta 500 gr verdim. Geçen hafta da 300 gr vermiştim o kadar dikkat etmeme rağmen. Allah'tan yağdan gidiyor. Kas kütlem de artmış bu hafta çok sevindim.

bugunki menum;

kahvaltı: cok az yaglı pastırmalı omlet,6-7 dlm kurutulmus domates,az cecil peyniri,1/2 dlm t. bugday ekmegi
ara: 1/2 ayva + 1cb sut
ara2: 1/2 ayva+ 1cb sut
ögle yemegi: 6 yk havuclu patatesli karnabahar,1 kucuk kase yogurt,bol marul salatası(1tk zeytinyaglı)
ara3: 10 tane yer fıstıgı+ 3 k. kayısı

aksam da :1 dlm t. bugday ekmegi,bol marul salatası,3 yk tavuk sote,1 kucuk kase yogurt yerim
saat 10 gibi yarım elma yer 1 saat yururum,yuruyusten sonra da 1 cb sut icerim

bemyo zambak86 hoşgeldiniz kızlarrrr :)) kendine uygun methodu bulunca rahatlıkla kilo veriliyor deneme yanılma meselesı artık vucudumuzu tanıycaz :) zor veriliyor diyip kendımızı şartlamayalım , beynın gucu inanılmaz bir şey

Günaydın peacock bugün tarı günüm birazdan gidiyorummmmm. Seni burada görünce yakın bir arkadaşımı görmüş gibi oluyorum.
bebegimm hoşgeldin , ama ugramıyosun ki buralara , daha sık ugra :) tartı da neler oldu merak ettimmm

hoşbuldum,bugün 1043 kalori ile son noktayı koyuyorum.343 kaloriyi yürüyüş ve zumbayla yakmayı düşünüyorum.geriye kalıyor 700 kalori,onu da artık bazal metebolizmam harcasın.daha da yetmezse yağlarımdan alsın keyfi bilir:):):) (aslında 1000 kaloriyi geçmiycektim ama sabah 1 tane pişmaniye yedim,kalorisi fazlaymış sonradan baktım yediğime yiyeceğime pişman oldum)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar:
sabah: kaşarlı omlet (187)
öğle: 5 tane çiğ köfte (372), yarım lavaş (71), ayran(38)
ara: kuru incir(37), 4 tane kuru kayısı (67) ikram edilince kıramadım malesef
akşam: pasta(264), birer küçük lokma yemek (58)

toplam: 1094 kalori

off bugün çok yedim.çiğköfteyi yemesem sorun olmıycaktı.ama çok seviyorum yemeden duramıyorum.hala deli gibi canım istiyo.tatlıdan daha kötü benim için.bugün dışardaydım ama en azında.en az 1 saat yürüdüm de 2 saat yürümüşümdür diye tahmin ediyorum.sabah tartıldığımda 59.2 geldim.böyle güzel vermişken inşallah geri almam.

bende bir çocuk annesiyim evlendiğimde 52 kiloydum:)ama şu an 69 da çakıldım...gerçi inmek içinde bi çabam yok..yazın yürüyüş vardı şimdi çocuk da hasta oldu havalardan hep evdeyiz..off off nasıl gitcek bilmiyorum..bi tam gaza geliyorum sonra bırakıyorum...aslında çok da istiyorum zayıflamak ama ne bileyim işte ..millete bakıyorum hepten kızıyorum yok 900 kalori yemiş yok 1000 yemiş..şimdi yürüyüşte 200 yakcakmış falan:)azime bakk.bende o azim olsa atanırdım şimdiye vallaa...neyse o da ayrı bi aci konusu zatenn.hadi bakalım iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…