hosgeldin canım. ben de katılalı iki gun oluyor.hep beraber vericez insallah. kac kilosun ,hedefin kac?kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr!!!!!!!bende aranıza katılabilirmiyim?
1.64 boy 64 kiloyum hedef54hosgeldin canım. ben de katılalı iki gun oluyor.hep beraber vericez insallah. kac kilosun ,hedefin kac?
cok fazlalıgın yokmus. kısa surede verirsin umarım.1.64 boy 64 kiloyum hedef54
kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor,inşallah hepimiz hedefimize ulaşırızcok fazlalıgın yokmus. kısa surede verirsin umarım.
yas kac? ben bi 4 yıl önce 62 kilodan 53 e dusmustum 5 haftada. ama sabah aksam spor yapıp 7-8 ögun yiyordum. az sık. simdi coluk cocuga karısınca duzenim kactı.veremiyorum.kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor,inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız
hosgeldin.ben denedim protein diyeti.yapamadım. hic benlik degil.halsiz dusmustum baya. yapanlar iyi kilo veriyor ama.bende katılıyorum aranıza:) 169 boy 68 kiloyum protein diyeti yapacağım bakalım başarılı olacak mıyım:)
28yaşındayım,ders çalıştığımdan fazla spora fırsat kalmıyoryas kac? ben bi 4 yıl önce 62 kilodan 53 e dusmustum 5 haftada. ama sabah aksam spor yapıp 7-8 ögun yiyordum. az sık. simdi coluk cocuga karısınca duzenim kactı.veremiyorum.
benim de 2 çocuk var.ilk çocukta doğumdan sonra 83 e kadar çıkmıştım,sürekli spor yürüyüş diyetle 60 a kadar inmiştim.60 tan 54 e inmek çok zor olmuştu.28yaşındayım,ders çalıştığımdan fazla spora fırsat kalmıyor
Evet maalesef kilo az olunca gram gram gidiyor. Ben bu hafta 500 gr verdim. Geçen hafta da 300 gr vermiştim o kadar dikkat etmeme rağmen. Allah'tan yağdan gidiyor. Kas kütlem de artmış bu hafta çok sevindim.kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor,inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız
bebegimm hoşgeldin , ama ugramıyosun ki buralara , daha sık ugra :) tartı da neler oldu merak ettimmmGünaydın peacock bugün tarı günüm birazdan gidiyorummmmm. Seni burada görünce yakın bir arkadaşımı görmüş gibi oluyorum.
hoşbuldum,bugün 1043 kalori ile son noktayı koyuyorum.343 kaloriyi yürüyüş ve zumbayla yakmayı düşünüyorum.geriye kalıyor 700 kalori,onu da artık bazal metebolizmam harcasın.daha da yetmezse yağlarımdan alsın keyfi bilir:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?