hoşgeldiniz NANA81 aslında kadınlar için tam ideal kilo olarak görülen noktadasınız ( boyunuzun 10 eksiği = 76-10=66) 58 kiloya alışkınsanız o yuzden gozunuze faazla geiyor olabilir tabi, bir de zevk meselesi ,herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var . Mutsuz olmayın lütfen halinizden ;şöyle düşünün : Siz bir hayat dünyaya getirdiniz, o kiloların hepsi cocugunuz içindi , o büyüdükçe siz peşinden koştukça gidecek.Yani hele de dogum yapmış biri için gayett iyi kilonuz, lütfen bir daha kendinize çirkin demeyinslm kızlar bende geldim(( boy 1.76 kılo 66 çok çirkin oldum : (( 58 kilo ideal kilom ama hamilelik sonrası 8 kilo fazla var ve hepsi göbek te birikti... 6 aylık hamile gibiyim şu ara ((( yarın itibari ile lahana çorbası ni yapıp diyete basliycam nolur dua edin çok mutsuzum
kafein_ ya o köfteler ilk hafta beni de yakmıştı, cidden çok kalorili ama en azından sağlıklı bir şey
6 aylık hamile gibiysen iyi ben doguma girdiğimde 67 kiloydum. cıktıgımda 59. simdi 72,5. doguma giderken giydıgım kıyafetler dar geliyor. verirsin sıkma canını.slm kızlar bende geldim(( boy 1.76 kılo 66 çok çirkin oldum : (( 58 kilo ideal kilom ama hamilelik sonrası 8 kilo fazla var ve hepsi göbek te birikti... 6 aylık hamile gibiyim şu ara ((( yarın itibari ile lahana çorbası ni yapıp diyete basliycam nolur dua edin çok mutsuzum
6 aylık hamile gibiysen iyi ben doguma girdiğimde 67 kiloydum. cıktıgımda 59. simdi 72,5. doguma giderken giydıgım kıyafetler dar geliyor. verirsin sıkma canını.
hoşgeldiniz NANA81 aslında kadınlar için tam ideal kilo olarak görülen noktadasınız ( boyunuzun 10 eksiği = 76-10=66) 58 kiloya alışkınsanız o yuzden gozunuze faazla geiyor olabilir tabi, bir de zevk meselesi ,herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var . Mutsuz olmayın lütfen halinizden ;şöyle düşünün : Siz bir hayat dünyaya getirdiniz, o kiloların hepsi cocugunuz içindi , o büyüdükçe siz peşinden koştukça gidecek.Yani hele de dogum yapmış biri için gayett iyi kilonuz, lütfen bir daha kendinize çirkin demeyinçünkü öyle olmadığınıza eminimmm Ayrıca burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz, mutlaka verirsiniz o kiloları :)
daha yeni basladım canım. aslında biraz dikkat edince cabuk veriyorum. yazın 65 olmustum tatilde. annem sagolsun cok kızıyor kılo aldıgım için cok uzgun. her sabah yurur beni de kaldırıyordu beraber yuruyorduk. tatil bitip de eve dönunce yine aldım. aslında evle ilgili bir suru sıkıntı oldu kızım hastalandı. dogru duzgun yiyip icemedim.ögun atlayınca gözum döndü patır patır aldım.ya inşallah veririz... peki senin diyet olayın nasıl gidiyor kilo verebiliyormusun ... Bu arada 4.5 yıl oldu doğum yapali... 8 kiloda resmen yapışti....
benim de göbek sorunun var. spor yapmazsam zayıflasam bile kalıyor malesef.peacock canım benim 4.5 yıl oldu kilo vücuda dağınık olsa belki çok sorun ettmiycem ama ben kiloyu göbekten alıp veriyor um bide bir homidi gırtlak yedim ki 63 lerden 67 lere çıktım ve bunun sonu hiç iyi değil dedim ve rejime başladım ve yanınızda buldum kendimi
ya zaten herseyin sebebi zaten birden saldırmak.. aslında bizler aciktigimizdan değil can sıkıntısından ve pis bogazliligimizdan yiyoruzdaha yeni basladım canım. aslında biraz dikkat edince cabuk veriyorum. yazın 65 olmustum tatilde. annem sagolsun cok kızıyor kılo aldıgım için cok uzgun. her sabah yurur beni de kaldırıyordu beraber yuruyorduk. tatil bitip de eve dönunce yine aldım. aslında evle ilgili bir suru sıkıntı oldu kızım hastalandı. dogru duzgun yiyip icemedim.ögun atlayınca gözum döndü patır patır aldım.
benim de göbek sorunun var. spor yapmazsam zayıflasam bile kalıyor malesef.
aynen öyle... kızımın uyku problemi vardı. uyku problemi derken sabah 3-4 te uyrdu. sıkıntıdan o saate kadar yer icerdim. öglen 12-13 gibi uyanırdık. zaten yiyip yattıgımdan ac hissetmezdim.kahvaltı yapmazdım. simdi ıyıyız ama . 2 gundur sabah 6 da kalkıyorum. kızım da 8-8.30 arası uyanıyor. o zamana kadar kahbaltımı hazırlıyorum. bugun platesimi de yaptım. böyle giderse iyi.ya zaten herseyin sebebi zaten birden saldırmak.. aslında bizler aciktigimizdan değil can sıkıntısından ve pis bogazliligimizdan yiyoruz
Günaydın peacock. Küsüm sanabebegimm hoşgeldin , ama ugramıyosun ki buralara , daha sık ugra :) tartı da neler oldu merak ettimmm
hosgeldin canım...Ben de geldim aranıza kilom : 67,4 hem diyet hem spor yapıyorum. Sabah çavdar ekmeğinden yapılmış light peynirli tost ile başladım. Günaydın kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?