60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yastokat diyet konusunda pek azimli değilim ama başka konuılarda azmettiğim olmuştur. hep o başka konuları kendime hatırlatarak neden diyette de azmedemiyorum diye kendime soruyorum.ve kesinlikle katıldığım bi r şey var İNSAN NEYİ İSTİYORSA ONU TERCİH EDER VE YAPAR

kilo vermek istiyorum ama diyet yapamıyorum diyen kişi demek ki 1 dlim baklava yemeyi baskülde 100 gram eksikl olmaktan daha çok seviyor ve arzuluyordur (kendim için söyliyim 66 kiloyum ama toplum içinde kilomun sırıtmadığını düşünüyorum ne zamanki daha zayıf insanlarla bir araya gelsem veya şık bir kıyafet giyömek zorunda olsam işte o zaman işin rengi değişiyor yoksa bana hava hoş yani. neymiş bana kilo verdirecek şey şık giyinecek şey bulamammakmış)
atanmak istiyorum ama çok da ders çalışmıyorum diyen kişinin evde kleyfi yerindedir veya mesleği zordur ...gerçekten neyi istiyorum diye sık sık sormak lazım herhalde .

canım zaten oyle ufak ufak gidicek, dedıgın gibi abartı bir kilomuz yok, ben de bu hafta 400 gr verebldim ancak ama almadığım surece her sey yolunda bence, sen de oyle dusun bebekimm

wuuu hedef56 bebegim harikasın tebriklerrrrr ayrıca liste için ellerine sağlık :) Z zevzekbayan 'cım sen niye almıssın ya, çok dikkat edersin geçici bi şişlik flndır bence bu

Ben de geldim aranıza kilom : 67,4 hem diyet hem spor yapıyorum. Sabah çavdar ekmeğinden yapılmış light peynirli tost ile başladım. Günaydın kızlar:)
hoşgeldin canım , boyun ,yaşın, kaç kilo olmak istediğin gibi detayları da bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz. ayrıca daha once hiç diyet yaptın mı, kilo alıp vermelerin oldu mu gibi şeyleri :)

C chemes N NANA81 ya o gobek herkesın sorunu galiba, benım de basenlerın cok genıs degıldır, gobek cıkınca dumduz gibi oluyorum , gobegı vereyım derken de basenler ıyıce gıdıyo, artık ortalama bı kıloda durmaya calısıyorum :)
siz soyleyınce aklıma geldi kızlar benim annem guzellık uzmanıdır, salnu vardı artık kapattı da orada yaptıkalrı bır uygulama vardı gobek sıkılastırmak ıcın : parafın diye mum gibi bir madde var, fiyatı da cok cuzi, onu alıp, benmari usulu gibi erıtıyorsun, bir miktar soguttuktan sonra (ama çok degıl, uyguladıgında hala bıraz yakıcak ) tum gobek bolgene suruyosun, ustune strecfılm sarıyosun, bır de kalınca bır seyler gıyıyorsun, şal falan da sarabılırsınız belınıze, soguyunca temizliyosun . Ne kadar sıklıkta yapılır hatırlamıyorum da, eger ilgilenirseniz detaylı bir şekilde sorarım.Müşteriler bundan çok memnundu . Annem de işe yaradıgını söylüyordu.Tabı yağ yakıcı değil yani sıkılaştırıcı .
Bir diğeri de korse takın mesela , benım bı arkadasım kullanıyo ozel gunlerde ya da kıyafetıne göre, o bıle kendını ıyı hıssetmenı saglar , belkı daha bıle motıve eder zayıflamak ıcın :)

bugunki menum;

kahvaltı: domates salatalık, bol maydanoz,1/2 dlm ekmek, 1dlm kasar,1 omlet
ara1: 1 cb sut,1/2 elm
ara2: 1cb sutle sutlü kahve
ögle yemegi: 1 kase yogurt,havuclu patatesli ıspanak yemegi,marul salatası

simdiye kadar bunları yedim.

ara3:8 badem,3 k. kayısı
ara4: 2 dlm tam b. ekmegiyle kasarlı tost,1cb sut
aksam: 3 kofte buyuklugunde ızgara tavuk fleto,2 yk kozlenmis patlıcan,1/2 dlm ekmek,1 kase yogurt,marul salatası

kızlar en baştaki gibi istikrarlı yapamıyorum diyetimi yiyorum baya baya destek lütfen 7 kilom var vermem gereken

sabah ve öğle:550 kalori,daha 1 ara ve akşam yemeği yiyecem ne yiyeceğim belli kalorisini hesapladım 350 kalori de onlar toplam 900 kalori ile günü bitirmeyi düşünüyorum.hareket sıfır,ders çalıştığım için

kızlar en baştaki gibi istikrarlı yapamıyorum diyetimi yiyorum baya baya destek lütfen 7 kilom var vermem gereken

diyetimizi dört dörtlük yaparsak hepimiz kilo veriyoruz sorunumuz çoğu zaman diyete uymamak oluyor. bir yerden başla bence daha önce başarmışsın sonuçta. sağolsun son motivasyonsuzluğumu arkadaşın akşam saat 6dan sonra yemeyi bıraktırma tavsiyesi ile yendim. akşam saat 6dan sonra nefsinle cebelleşip bişey yemeyince hem kilo veriyorsun hem de gün içinde tüketmememn gereken besinlere hayuır diyebilecek bir iradeyi inşa etmeye başlıyorsun

ben hic o hesap islerine girmiyorum. girersem sonuc moral bozucu olur:-( benim menu diyet menusune benzemiyor sanki sizinkilere bakınca.

Moralini hic bozma canim aslinda hesap yapmaya pek gerek yok aslinda...
Saglikli beslenerek 1500 kc. Ile bile herkes zayiflar...
örnegin catlayana kadar haslama sebze bile yesek muthis kilo verilirde istah meselesi ;-)

Mesela bademin cogu diyetisyen kilo yaptigini söyler ama karatay da serbest !

Bugun ben bir avuc badem yedim kalori olarak hesaplarsak 200 kc.
karatayi dinlersek kilo yapmaz...
enteresan bir durum aslinda bizler icin :)

Öğle: 1 kase aşure(400)
Akşam: mıhlama (224)

Toplam: 732 kalori

Kilom baya bi farketti kızlar.bugün 5 senelik bi eşohmanımı giydim.kumaşı farklı olduğu için hala severek giyiyorum ve dar gelen eşohman artık üzerimde durmuyo.çevremden de farkediliyo.benim birazcık fesat olan halamda bilerek bana yemek yemem için ısrar edip duruyo.çok mutluyum onun tavrından dolayı.kendimi iyi hissettim :))

kactan kaca dustun?

6 dan sonra yememe olayını başaramadım ama bu sefer yapıcam onu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…