yastokat diyet konusunda pek azimli değilim ama başka konuılarda azmettiğim olmuştur. hep o başka konuları kendime hatırlatarak neden diyette de azmedemiyorum diye kendime soruyorum.ve kesinlikle katıldığım bi r şey var İNSAN NEYİ İSTİYORSA ONU TERCİH EDER VE YAPARbende bir çocuk annesiyim evlendiğimde 52 kiloydum:)ama şu an 69 da çakıldım...gerçi inmek içinde bi çabam yok..yazın yürüyüş vardı şimdi çocuk da hasta oldu havalardan hep evdeyiz..off off nasıl gitcek bilmiyorum..bi tam gaza geliyorum sonra bırakıyorum...aslında çok da istiyorum zayıflamak ama ne bileyim işte ..millete bakıyorum hepten kızıyorum yok 900 kalori yemiş yok 1000 yemiş..şimdi yürüyüşte 200 yakcakmış falan:)azime bakk.bende o azim olsa atanırdım şimdiye vallaa...neyse o da ayrı bi aci konusu zatenn.hadi bakalım iyi akşamlar...
hoşgeldin ,günaydınBen de geldim aranıza kilom : 67,4 hem diyet hem spor yapıyorum. Sabah çavdar ekmeğinden yapılmış light peynirli tost ile başladım. Günaydın kızlar:)
canım zaten oyle ufak ufak gidicek, dedıgın gibi abartı bir kilomuz yok, ben de bu hafta 400 gr verebldim ancak ama almadığım surece her sey yolunda bence, sen de oyle dusunGünaydın peacock. Küsüm sanaHerkesle ilgileniyorsun ben arada kaynıyorum. Ben çok kıskanç bir kızımdır.Sevgiyi paylaşamam 500 gr gitti.Mantı ve sarma yemem rağmen. Ben biraz bozuldum ama doktorum süper gidiyoruz dedi. 200 gr yağdan gitmiş. Kas kütlem ve sıvı oranım artmış.Herşey normal seyrinde kilomuz çok olmadığı için çokta veremiyoruz dedi.
wuuu60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor1.hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 68,3/66,4/ fark 1,9 kg)
27ekim-3kasım 2014
5. Etap Sonuç Listesi
2.kafein_(başlangıç 62,8/hedef:) (geçen hft 60,6/ 59,7 / fark 0,9 kg)
3.gazlambasınınfitili (başlangıç 68,5 /hedef: 63) (geçen hft 68,5/ 68,0 / fark 0,5 kg)
peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta59,1/ 58,7 / fark 0,4 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ 57,0 / fark 0 kg)sabit
zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 67,2/ 68,1 / fark +0,9 kg)
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 68,2/ 69,5 / fark +1,3 kg)
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 60,0 / / fark kg)2.kez bildirimde bulunmadı
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 57,5 / / fark kg)2.kez bildirimde bulunmadı
haneul (başlangıç 65,6/hedef : 53) (geçen hafta 64,6/ / fark kg)1.kez bildirimde bulunmadı
5. Etapta Verilen Toplam Kilo : 1,5 kg.
hoşgeldin canım , boyun ,yaşın, kaç kilo olmak istediğin gibi detayları da bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz. ayrıca daha once hiç diyet yaptın mı, kilo alıp vermelerin oldu mu gibi şeyleri :)Ben de geldim aranıza kilom : 67,4 hem diyet hem spor yapıyorum. Sabah çavdar ekmeğinden yapılmış light peynirli tost ile başladım. Günaydın kızlar:)
kızlar en baştaki gibi istikrarlı yapamıyorum diyetimiyiyorum baya baya destek lütfen 7 kilom var vermem gereken
260 kaloriden devam
Ara bir avuc badem 200
ogle 1 yumurta 80
bir avuc nar
550 kalori
ben hic o hesap islerine girmiyorum. girersem sonuc moral bozucu olur:-( benim menu diyet menusune benzemiyor sanki sizinkilere bakınca.Balik 750 kalorideyim
Balik 750 kalorideyim
ben hic o hesap islerine girmiyorum. girersem sonuc moral bozucu olur:-( benim menu diyet menusune benzemiyor sanki sizinkilere bakınca.
Günaydın :)
Tartıldım bugün neyseki kilo almamışım.hatta 100 gram vermişim.yediklerim metabolizmamı hızlandırdı sanırım :)
Sabah: biraz peynir (90), 3 tane zeytin (18), çay
Bugün annem aşure pişircek napıcam bilmiyorum.
kactan kaca dustun?Öğle: 1 kase aşure(400)
Akşam: mıhlama (224)
Toplam: 732 kalori
Kilom baya bi farketti kızlar.bugün 5 senelik bi eşohmanımı giydim.kumaşı farklı olduğu için hala severek giyiyorum ve dar gelen eşohman artık üzerimde durmuyo.çevremden de farkediliyo.benim birazcık fesat olan halamda bilerek bana yemek yemem için ısrar edip duruyo.çok mutluyum onun tavrından dolayı.kendimi iyi hissettim :))
kactan kaca dustun?
6 dan sonra yememe olayını başaramadımdiyetimizi dört dörtlük yaparsak hepimiz kilo veriyoruz sorunumuz çoğu zaman diyete uymamak oluyor. bir yerden başla bence daha önce başarmışsın sonuçta. sağolsun son motivasyonsuzluğumu arkadaşın akşam saat 6dan sonra yemeyi bıraktırma tavsiyesi ile yendim. akşam saat 6dan sonra nefsinle cebelleşip bişey yemeyince hem kilo veriyorsun hem de gün içinde tüketmememn gereken besinlere hayuır diyebilecek bir iradeyi inşa etmeye başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?