ben bu sabah itibariyle 55 KıLOYUM canlarııııııııım...:lepi:
günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.
60-69 TOPİĞİNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
İYİKİ VARSINIZ....İYİKİ TANIDIM SİZLERİ.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BİR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gunaydınn..off cok kotu bır durum..bırkac yerde tartılarak dogru olanı bulmaya çalısırdm ben olasaydımkızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler
size 100 puanlık uzmanlık sorusu
soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır
a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek
doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg
ayy moralım bozuldu valla..
Selam kızlar,
Nasılsınız bu sabah?
Selam kızlarrr.. Ben geldiimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Özledim sizleri..
Ama çok güzel bi tatil geçirdim.. Keyifliydi baya.. Yarın yeniden işe başlamak zor geliyor ama..:gitme: :gitme:
Tatilde hiç kasmadım valla yemek olarak, nitekim de gelince tartıldım ve 62 kilo çıktım..:1shok: :1shok:
Hoş hem akşam hem tok karnına hemde arabada 10 saat oturduktan sonra çıkan rakam bu.. vücudum balon gibi.. 2 kilosu şişliktir ama bu hesaplada 2 kilo almışım. Umarım kolay veririm bu kiloları hatta fazlasını.. Yarın yeniden tam gaz başlıyorum diyete..
hadi ben yatar şimdilik.. Yarın görüşürük... Mucukssss...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
60-69 TOPİĞİNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
İYİKİ VARSINIZ....İYİKİ TANIDIM SİZLERİ.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BİR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler
size 100 puanlık uzmanlık sorusu
soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır
a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek
doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg
ayy moralım bozuldu valla..
sorma eskidide dijital,hemde en pahalısındandı,yenısı iyi bir marka,ama eskisi gittiğim diyetısyenden 1 kılo fazla tartıyodu,neyse kabullencez 67 yi başka çare yok,:) önce şok oldum ama alıştım şimdi..
sabuncuğum gelsede benım çizelgeyi düzelttse..
kızlar nerelerdesiniz ya
eskiside dijitalse nasıl olur anlamadım.bende 2 dijital tartıda benzer bi sorun yaşamıştım eskis ve yenisinin markası ne?
günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.
Mavibenek ne güzel bi mektup olmuş,sayfaalrca olsa bıle sıkmayacak cınsten..çok haklısın ama....Bende anlatıııımm...Bende 13 Mayıs 2009 tarıhınden ıtıbaren dıyetteyım ve sızın kadar sık topikte online olamasamda burada oladugunuzu bılmek varlıgınızı bilmek bana kesınlıkle destek oldu...Bana belkide bu savaşta(savas dıycem benım ıcın ole)yalnız olmadıgımı hıssettırdınız..IYI Kİ VARSIN KK dıycem yani :)
Bu sabah ıtıbarı ıle kılom 58.500 ...çok mutluyumm...tabıkı hedefım deıl bu....ama yınede kıloların gttıgını gormek çookk guzellll......bence herkes zayıfladıktan sora(kii emınım burdakı herkez hedefıne kavusck tıpte, azımlı ınsanlar) 'Kilosunu verdıkten sora formunu korumaya çalısanlar' topiği açılmalı hihoyyyt
gunaydınn..off cok kotu bır durum..bırkac yerde tartılarak dogru olanı bulmaya çalısırdm ben olasaydım
selam hazan zemuszemus
günaydın kızlaaarr opuyorumnanaktan
harika bi hafta sonu geçirdim olimposta zemuszemus
kocam evlilik yıldönümümüz için güzel bi tatil planlamış
çok huzurlu ve çok güzeldi :kedi:
çok iyi bi hafta geçirelim inşallah hep beraber a.s.
yeni gelen kısçeleeerrr hoşgeldinizzz
bidee mervem ikimizinde tatil aynı etki yaptı galiba
dün eve gittiğimde sanki 10 günlük tatilden dönmüşüm gibi hissettim :kedi:
geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .
yenisi tefak,eskisi terralıon
burda bazen ben yokmuşum gibi oluyo ...
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[
maşallah pek güzelsin,evet bizler ne kadar zayfılasak iyi,nede olsa azcık yesek geri şişiyoz,
burda bazen ben yokmuşum gibi oluyo ...
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[
şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..
şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..
fibuşşşşşşşşşşşşşşş dibim düştü o nasıl bi güzellik o nasıl bi ışık . . .
kolay beğenmem fibuşum asla kolay beğenen biri değilim lakin elbisene bayıldım . . .
dibim düştü . . .
çok çok çok şık görünüyor her şey gözlerindeki sevinç en yakışan yanı sana . . .
çok beğendim yaaaa . . . delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?