60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen kısçeleeerrr hoşgeldinizzz
bidee mervem ikimizinde tatil aynı etki yaptı galiba
dün eve gittiğimde sanki 10 günlük tatilden dönmüşüm gibi hissettim :kedi:

ben bu sabah itibariyle 55 KıLOYUM canlarııııııııım...:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tebrik ederim, amacına ulaşmana çok sevindim canım

Fibula hayırlı olsun, bu ne güzel bir haberdir böyle
a.s.a.s.

Mavibenek ne güzel bi mektup olmuş,sayfaalrca olsa bıle sıkmayacak cınsten..çok haklısın ama....Bende anlatıııımm...Bende 13 Mayıs 2009 tarıhınden ıtıbaren dıyetteyım ve sızın kadar sık topikte online olamasamda burada oladugunuzu bılmek varlıgınızı bilmek bana kesınlıkle destek oldu...Bana belkide bu savaşta(savas dıycem benım ıcın ole)yalnız olmadıgımı hıssettırdınız..IYI Kİ VARSIN KK dıycem yani :)

Bu sabah ıtıbarı ıle kılom 58.500 ...çok mutluyumm...tabıkı hedefım deıl bu....ama yınede kıloların gttıgını gormek çookk guzellll......bence herkes zayıfladıktan sora(kii emınım burdakı herkez hedefıne kavusck tıpte, azımlı ınsanlar) 'Kilosunu verdıkten sora formunu korumaya çalısanlar' topiği açılmalı hihoyyyt

gunaydınn..off cok kotu bır durum..bırkac yerde tartılarak dogru olanı bulmaya çalısırdm ben olasaydım

Selam kızlar,
Nasılsınız bu sabah?

selam hazan zemuszemus

günaydınnnn hanımlar . . .

hoşgeldin fulyacığımmmm . . .
kıs annatsana yediğin içtiğin senin olsun bize gezdiğin gördüğün yerleri annat yaaaa . . .
bu arada o zaman aynı kiloda oluyorussss süper birbirimizi iyi gaza getiririz . . . :1ninca:
60 ı gördüm bende sen yokkene . . .

oy oyyyy kıralıçamız yaaaa . . . kıralıçalığın hakkını sonuna kadar veren yegane şahıs . . .

cicim halledelim hemen öseline bakıver . . .

kızlar nerelerdesiniz ya

geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .

canım Allah cc tamamına erdirsin . . .
darısı başıma . . . :Saruboceq:

hoşgeldin cnm . . . opuyorumnanaktan

saraaaa annat sende yaaaa . . .

ciciş bak gördün mü kocişinin günahını almışsın ne güzel romantik bi tatil hazırlamış opuyorumnanaktan

yeni gelen kısçeleeerrr hoşgeldinizzz
bidee mervem ikimizinde tatil aynı etki yaptı galiba
dün eve gittiğimde sanki 10 günlük tatilden dönmüşüm gibi hissettim :kedi:

aynen kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn hanımlar . . .

geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .

güneşte kavruldum hala acısı geçmedi istakoz gibi dolaşıyorum kaydirigubbakcemile3
normalde kararırım ama bu sefer fena oldum.
ağva sadece deniz için güzel bi yer, eğlence yeri 2 tane var hiçbi işe yaramaz deniz dışında pek eğlenemedik
:sm_confused:

yenisi tefak,eskisi terralıon

canım sanırım yenisi doğrudur CADIARZU

günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

fibuşşşşşşşşşşşşşşş dibim düştü o nasıl bi güzellik o nasıl bi ışık . . .
kolay beğenmem fibuşum asla kolay beğenen biri değilim lakin elbisene bayıldım . . .
dibim düştü . . .

çok çok çok şık görünüyor her şey gözlerindeki sevinç en yakışan yanı sana . . .
çok beğendim yaaaa . . . delikafadulden

Son düzenleme:
Fibula bu ne güzellik böyle,
Çok yakışmış elbisende tatlım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep?

Bu nasıl bi mantık canım ya,
Hayret ettim okuyunca.

ayy eline sağlık sabun,bunu daha çok beğendim,çok tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…