şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..
ayy eline sağlık sabun,bunu daha çok beğendim,çok tşk.
Sabuncum hagi siteden bu çizelgen..Özelime atsana adresini....
maşallah pek güzelsin,evet bizler ne kadar zayfılasak iyi,nede olsa azcık yesek geri şişiyoz,
[COLOR="Red"]fibula[/COLOR] canım çok güzel ve mutlu gözüküyosun allah tamamını erdirsin :Saruboceq:
fibuşşşşşşşşşşşşşşş dibim düştü o nasıl bi güzellik o nasıl bi ışık . . .
kolay beğenmem fibuşum asla kolay beğenen biri değilim lakin elbisene bayıldım . . .
dibim düştü . . .
çok çok çok şık görünüyor her şey gözlerindeki sevinç en yakışan yanı sana . . .
çok beğendim yaaaa . . . delikafadulden
Fibula bu ne güzellik böyle,
Çok yakışmış elbisende tatlım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep?
şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..
Bu nasıl bi mantık canım ya,
Hayret ettim okuyunca.
iltifatların için çook teşekkürler canım.utandım şimdi.:kedi:Fibula BAYILDIM SANA....Bırak kiloyu falan,yüzündeki güzellik ve gözlerindeki ışık inan gönlünü çok güzel ele veriyor..Ayy ben de erkek anasıyım..İyişallah senin gibi ışığı güzel birini nasip eder Yüce Allahım oğluma...:Saruboceq:
Tekrar tebrk ediyorum seni bir tanemmm..Daha önce de sormuştum ama düğün ne zaman?...Belli mi tarih?opuyorumnanaktan
kızlar çok teşekkür ederim.2 saatte alınan elbise ve saç makyajdan ancak bukadar oldu.herşey çok apartopar oldu.
endulus34 senden bir riacam var.alıntıdaki fotoğrafımı silebilirmisin sana zahmet.kendiinkinide sildim de ben.
tatlım gerçekten var öyleleri.ama sevgilim öyle değil şükür.seni her halinle seviyorum diyor.halamı sakın kafana takma o çok boş konuşur dedi.moralimi düzeltti aşkımcıım.:asigim: o gün bana tekrardan aşık olmmuş kozalakcığım ayrıca.:kedi::asigim: öyle dedi.
çok özür tatlım yaa,sonradan düştü jeton bende..
Fibula bu ne güzellik böyle,
Çok yakışmış elbisende tatlım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep?
Ama kimse soruma cevap vermemiş :gitme:
Ama kimse soruma cevap vermemiş :gitme:
günaydın canlarıııııııımzemuszemus
SARACIM hoşgeldin bitanecim,çok sevindim evlilik yıldönümünün güzel geçmesineopuyorumnanaktan
FİBULACIM çok güzel olmuşsun canım...Rabbim nazarlardan saklasın
HAZANIM o söylediğin ilaç birkaç yıl önce(belkide geçen yıl)gazetelere günlerce haber olmuştu...yanlış hatırlamıyorsam ölenler vardı o ilaç yüzündenaman güzelim ne gerek var ilaca falan...sağlıkla oyun olur mu...
şekerim sen 55 oldun,rahat rahat konuşursun,şaka şaka,tebrikler bu arada,çok haklısın,sağlıkla oyun olurmu,kendimden biiyorum,aç kalarak zayıfladığım zamanlarda kayıp ettiğim sağlığım yerıne gelmedi desem yalan olmaz..
kızlar bende şişkınlık oluyo çok düzgün beslenmeme rağmen,doktorlşar proflar bile bulamadı,profun biri evlen kızım dedi:))
şekerim sen 55 oldun,rahat rahat konuşursun,şaka şaka,tebrikler bu arada,çok haklısın,sağlıkla oyun olurmu,kendimden biiyorum,aç kalarak zayıfladığım zamanlarda kayıp ettiğim sağlığım yerıne gelmedi desem yalan olmaz..
kızlar bende şişkınlık oluyo çok düzgün beslenmeme rağmen,doktorlşar proflar bile bulamadı,profun biri evlen kızım dedi:))
kaydirigubbakcemile3 prof haklı ya evlenmemiz lazım endülüşüm . . .
canım sakın kullanma,sağlık bakanlığı yasakladı,ona vereceğin parayı diyetisyene ver,inan bize dua edersin,öle şarlatan bi doktorada gitme,akunpuntur,ot,bitki çayları falan çok kızıyorum böle şeylere...allah kolaylık versin
günaydın canlarıııııııımzemuszemus
SARACIM hoşgeldin bitanecim,çok sevindim evlilik yıldönümünün güzel geçmesineopuyorumnanaktan
FİBULACIM çok güzel olmuşsun canım...Rabbim nazarlardan saklasın
HAZANIM o söylediğin ilaç birkaç yıl önce(belkide geçen yıl)gazetelere günlerce haber olmuştu...yanlış hatırlamıyorsam ölenler vardı o ilaç yüzündenaman güzelim ne gerek var ilaca falan...sağlıkla oyun olur mu...
cicim lida hiç kullanmadım ama kilo verdirme haplarının hepsi sadece bağırsak çalıştırır buda çok sakıncalı sana tavsiyem kullanmaman tabi sana kalmış :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?