60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ruh hastası familya . . . o çıkmış dedikleri göbekle eziceksin bunların başını . . . o zaman göbek neymiş anlarlar . . .

Fibula BAYILDIM SANA....Bırak kiloyu falan,yüzündeki güzellik ve gözlerindeki ışık inan gönlünü çok güzel ele veriyor..Ayy ben de erkek anasıyım..ıyişallah senin gibi ışığı güzel birini nasip eder Yüce Allahım oğluma...:Saruboceq:

Tekrar tebrk ediyorum seni bir tanemmm..Daha önce de sormuştum ama düğün ne zaman?...Belli mi tarih?
opuyorumnanaktan

Amanın çok şey var yazacağım ama bir sepet ütü beni bekliyor...Gidip kollarımı çalıştırayım bari...Hepinize kocaman kaydirigubbakcemile3

maşallah pek güzelsin,evet bizler ne kadar zayfılasak iyi,nede olsa azcık yesek geri şişiyoz,

[COLOR="Red"]fibula[/COLOR] canım çok güzel ve mutlu gözüküyosun allah tamamını erdirsin :Saruboceq:

Fibula bu ne güzellik böyle,
Çok yakışmış elbisende tatlım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep?

kızlar çok teşekkür ederim.2 saatte alınan elbise ve saç makyajdan ancak bukadar oldu.herşey çok apartopar oldu.

endulus34 senden bir riacam var.alıntıdaki fotoğrafımı silebilirmisin sana zahmet.kendiinkinide sildim de ben.

Bu nasıl bi mantık canım ya,
Hayret ettim okuyunca.

tatlım gerçekten var öyleleri.ama sevgilim öyle değil şükür.seni her halinle seviyorum diyor.halamı sakın kafana takma o çok boş konuşur dedi.moralimi düzeltti aşkımcıım.:asigim: o gün bana tekrardan aşık olmmuş kozalakcığım ayrıca.:kedi::asigim: öyle dedi.

iltifatların için çook teşekkürler canım.utandım şimdi.:kedi:

tatlım arada kaçırmışım sorunu.düğünü ramazandan hemen sonraya düşünüyoruz.hayırlısı.zaman ne gösterecek.herşeyi aşkımla biz ayarlıyoruz.ama yorulduk galiba.aşkım dediki parayı verecem babama.artık onlar koştursun dedi.oh bee dedim bende sonunda.en doğrusuda bu zaten.

Son düzenleme:

çok özür tatlım yaa,sonradan düştü jeton bende..

Kozalakcığın aklı başında biriymiş belli zaten,
Seni gönlüne yazdığına göre.
Darısı başıma inşallah. :Saruboceq::Saruboceq:

Fibula bu ne güzellik böyle,
Çok yakışmış elbisende tatlım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep?

Ama kimse soruma cevap vermemiş :gitme:

cicim lida hiç kullanmadım ama kilo verdirme haplarının hepsi sadece bağırsak çalıştırır buda çok sakıncalı sana tavsiyem kullanmaman tabi sana kalmış :teselli:

günaydın canlarıııııııımzemuszemus
SARACIM hoşgeldin bitanecim,çok sevindim evlilik yıldönümünün güzel geçmesineopuyorumnanaktan
FıBULACIM çok güzel olmuşsun canım...Rabbim nazarlardan saklasın
HAZANIM o söylediğin ilaç birkaç yıl önce(belkide geçen yıl)gazetelere günlerce haber olmuştu...yanlış hatırlamıyorsam ölenler vardı o ilaç yüzündenaman güzelim ne gerek var ilaca falan...sağlıkla oyun olur mu...

slm uzun süredir uğrayamadım buraya
2 ay öncesine kadar 66,50 kilo civarındaydım şu an 64,50 a düştüm sadece yediklerime dikkat ederek çok mutluyum bu arada başlarken 72 kiloydum

şekerim sen 55 oldun,rahat rahat konuşursun,şaka şaka,tebrikler bu arada,çok haklısın,sağlıkla oyun olurmu,kendimden biiyorum,aç kalarak zayıfladığım zamanlarda kayıp ettiğim sağlığım yerıne gelmedi desem yalan olmaz..

kızlar bende şişkınlık oluyo çok düzgün beslenmeme rağmen,doktorlşar proflar bile bulamadı,profun biri evlen kızım dedi:))

kaydirigubbakcemile3 prof haklı ya evlenmemiz lazım endülüşüm . . .

öğlen salata yedim.nasıl mutlu oldumhihoyyyt nar ekşiside kattım içine.yağ filan koymadım.nar ekşisinde yağ gibi çok kalori var mı?

kaydirigubbakcemile3 prof haklı ya evlenmemiz lazım endülüşüm . . .

doktorun teki banada evlen dedi.adet düzensizliği ve pko için.sözünü dinledim evleniyorum.sizde evlenin bacılar.ama evlenince insanlar daha çok kilo alıyo nolacak pikii :uhm:

cicim lida hiç kullanmadım ama kilo verdirme haplarının hepsi sadece bağırsak çalıştırır buda çok sakıncalı sana tavsiyem kullanmaman tabi sana kalmış :teselli:

Canlarım ben değil, erkek arkadaşım sipariş vermiş.
Size bi sorayım dedim.
Biri 17 günde 17 kg vermiş o hapla,
Buda senden önce hedefime ulaşacağım dedi.
Soruncada bu hapı söyledi.
Sakın kullanma dedim, sizin yazdıklarınızı söyleyim.
Kullanmaktan vazgeçer zaten.
Vazgeçmezse vazgeçirmenin bi yolunu bulurum elbet
klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…