Geçmiş olsun kuzum nazar mı değdirdik biz sanakızlar ben bı koptum dıyetten galiba( pazartesi burger da steakhouse yemıstım galıba ondan zehırlendım bılıo musunuz ( yedıgımden berı mıdem cok fena , yıyemıyorum bısı sonra bı anda acıkıp delı gıbı yıyorum sonra yıne mıdem bulanıo fln bı garıp oldum 3-4 gundur offf bu hafta 1 kılo verseydım ıyı olucaktı ama
kızlar ben bı koptum dıyetten galiba( pazartesi burger da steakhouse yemıstım galıba ondan zehırlendım bılıo musunuz ( yedıgımden berı mıdem cok fena , yıyemıyorum bısı sonra bı anda acıkıp delı gıbı yıyorum sonra yıne mıdem bulanıo fln bı garıp oldum 3-4 gundur offf bu hafta 1 kılo verseydım ıyı olucaktı ama
canım benim çok teşekkür ederim ama bunu mutlaka temin edicem cildi prussuzlestirir valla çok güzel akıl verdin tekrar Sağol..Canım parafini kozmetik toptancılarından ,kuaforlere malzeme satan yerlerden,aktarlardan, belki bazı eczanelerden ve tabi ki internetten alabilirsin (bilindik siteler hep satıyor ) .Fizik tedavisi için de kullanıyor, mum ,sabun yapımında da ,kozmetik ürünlerde de . Tabi alırken vucudun için kullanacagını mutlaka belirt, çünkü mum yapımında kullanılanla aynı olmayabılır . Katı parafin alıcaksın.Resimleri ekleyeceğim, aynı mum gibi bir şey. 1 kg su 20-30 tl civarı galiba ama o sana cok cok yeter 250 gr alarak başlayabılırsın bence .
Kullanılışı da , bir tencerede düşük ısıda ya da benmari usulu şeklinde eriteceksin tamamen. Kendini yakmayacak ama ısısını da hıssedecek kadar sogutacaksın, fırca yardımıyla tum bel bölgene, basenlerine ıstersen suruceksın , usutune strecfilm sarıcaksın ,ustune de kalın bır seyler gıyeceksın , soguyana kadar beklersın artık dizi fln ızlersın :) zaten soguyunca katılasıyor, soyarak cıkartırsın. 15 gunde bir tekrarlayacaksın .
Anneme yıne sordum , yağları erittiğini söyluyor, o yuzden spor da yapsın sıkılasmak ıcın dedı :) Yine merak ettiğin şeyler olursa sorabılırsın :)
Meraba kızlar.
Sabah: soğanlı yumurta (93)
Öğle: bi kase aşure(400)
kafein sen hiç ekmek yemiyomusun?nasıl doyuyorsun bu şekildeAkşam: kabak yemeği(145),süzme yoğurt(109)
Toplam: 747 kalori
kafein cimm canım çok teşekkür ederim , belki de öyle oldu anlamadım ama bugün hiç bulanmadı çok şükür :) tekrar teşekkür ederim ilgin içinCanım belki de bünyen alıştı sağlıklı az kalorili yiyeceklere birden o kadar ağır kalorili alınca miden kaldırmadı.ablama da çok olur öyle.çorba içmeye çalış her öğün canım.yanında hafif sebze yemekleri ye.öğün atlayıp sağlıksız şeyler yeme.kilonu düşünme sağlığın daha önemli.geçmiş olsun.
bebegim ilgin için çok teşekkürler , yok ne nazarı bizim birbirimize nazarımız degmezzz :) ya işte faood , kesın bişiler vardı , çok nadir yiyorum ,artık hiç yemem galiba
Geçmiş olsun kuzum nazar mı değdirdik biz sanaÇok geçmiş olsun
nazcımm çok teşekkürler canım ilgin için , evet patates yedirdi dun arkadaslarım, bugun hiç bulanmadı şimdilik gectı galiba çok şükürGecmis olsun canim...
dikkat et kendine patates hasla midene iyi gelir ;-)
kafein sen hiç ekmek yemiyomusun?nasıl doyuyorsun bu şekilde
EVET KALORİ OLARAK FARKLI DEĞİLLER AMA TAM BUĞDAY EKMEĞİ KABIZ YAPIYOR.hiç yemiyorum evet.2-3 sene önce de 1 yıl kadar azaltarak hiç yememiştim.önceden de alışkınım aslında.1-2 senedir baya yiyodum ama şimdi 1 haftadan sonra alıştım.bazen tost falan yiyorum,bazen de canım isterse eğer bi lokma alıyorum.ekmek iştahımı açıyo hem de onun yerine tatlı yemek daha güzel bence.doyuyorumda tamamen alışkanlıktan sanırım.
önce tam buğday ekmeğine geçiş yapabilirsiniz.ama kardeşimin diyetisyeni kalori olarak farklı olmadıklarını söyledi.sadece tam buğday ekmeği beyaz ekmek kadar iştah açmıyomuş.gerçekten de tam buğday ekmeği çok yenilmiyo ve kendi kendinize azaltıyosunuz.tok tutan yiyeceklerle de alıştırabilirsiniz kendinizi.yoğurt yumurta et ayran beni tok tutuyo.
Merhaba Kabak tatlısını normal beyaz toz şekerle mi yapıyorsunuz??860 kalori aldim bugün yanliz eve dönerken 1 kg kücük bir bal kabagi aldim arkadaslar caniniz cekmesin ama benim kıs tatlilarim kabak ve ayva tatlisidir ;-)
240 gr kabak tatlisi yersem 400 kc alicam 1260 kalori ile günü kapatirim artik :)
Dün zahide nin programinda dr kubilay tatlidan sonra hibiskus cayi icildigi zama kilo yapmayacigini söyledi bugun tatlidan sonra cayimi da icicem bakalim sonuc ne olacak ;-)
Merhaba Kabak tatlısını normal beyaz toz şekerle mi yapıyorsunuz??
EVET KALORİ OLARAK FARKLI DEĞİLLER AMA TAM BUĞDAY EKMEĞİ KABIZ YAPIYOR.
Anladım. Zaten biliyorsunuzdur ama en tehlikelisi beyaz toz şeker.Benim diyetisyenimin önerdiği bir tatlandırıcı maddesi var. Tamamen zararsız.Şekerden 10 kat daha tatlı.SevgilerMerhaba canim...
evet normal toz seker ile yapiyorum yanliz kirmizi kabak kullanirim her zaman...
beyaz kabak tatsiz oldugu icin fazla seker kullanmak gerekiyor ama kirmizi kabakta sekerden tasaruf oluyor kalori acisindan ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?