60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun kuzum nazar mı değdirdik biz sanaÇok geçmiş olsun

610 kaloriden devam ediyorum

3 kasik pirinc pilavi 100 kaloriden hesapliyorum

3 kasikta kavurma 150 kaloriden hesaplayip aksam yemegi yerine sayiyorum artik...

860 kalori diyorummm...

Aksam üstü oglanin okulda eglencesi var oraya gidecegim fenerlerimizle yürüyüs yapicaz ve benim icinde hareket olacak...

Eve döndügümde acikirsam hafif biseylerle günü mü kapatarim insallahh.

Bu aksamda hibiskus cayi icemeye baslicam zayiflamada yardimciymis belki sizlerde denemek istersiniz kizlar ;-)

Gecmis olsun canim...
dikkat et kendine patates hasla midene iyi gelir ;-)

canım benim çok teşekkür ederim ama bunu mutlaka temin edicem cildi prussuzlestirir valla çok güzel akıl verdin tekrar Sağol..

kafein cimm canım çok teşekkür ederim , belki de öyle oldu anlamadım ama bugün hiç bulanmadı çok şükür :) tekrar teşekkür ederim ilgin için

Geçmiş olsun kuzum nazar mı değdirdik biz sanaÇok geçmiş olsun
bebegim ilgin için çok teşekkürler , yok ne nazarı bizim birbirimize nazarımız degmezzz :) ya işte faood , kesın bişiler vardı , çok nadir yiyorum ,artık hiç yemem galiba

Gecmis olsun canim...
dikkat et kendine patates hasla midene iyi gelir ;-)
nazcımm çok teşekkürler canım ilgin için , evet patates yedirdi dun arkadaslarım, bugun hiç bulanmadı şimdilik gectı galiba çok şükür

kafein sen hiç ekmek yemiyomusun?nasıl doyuyorsun bu şekilde

hiç yemiyorum evet.2-3 sene önce de 1 yıl kadar azaltarak hiç yememiştim.önceden de alışkınım aslında.1-2 senedir baya yiyodum ama şimdi 1 haftadan sonra alıştım.bazen tost falan yiyorum,bazen de canım isterse eğer bi lokma alıyorum.ekmek iştahımı açıyo hem de onun yerine tatlı yemek daha güzel bence.doyuyorumda tamamen alışkanlıktan sanırım.

önce tam buğday ekmeğine geçiş yapabilirsiniz.ama kardeşimin diyetisyeni kalori olarak farklı olmadıklarını söyledi.sadece tam buğday ekmeği beyaz ekmek kadar iştah açmıyomuş.gerçekten de tam buğday ekmeği çok yenilmiyo ve kendi kendinize azaltıyosunuz.tok tutan yiyeceklerle de alıştırabilirsiniz kendinizi.yoğurt yumurta et ayran beni tok tutuyo.

860 kalori aldim bugün yanliz eve dönerken 1 kg kücük bir bal kabagi aldim arkadaslar caniniz cekmesin ama benim kıs tatlilarim kabak ve ayva tatlisidir ;-)

240 gr kabak tatlisi yersem 400 kc alicam 1260 kalori ile günü kapatirim artik :)

Dün zahide nin programinda dr kubilay tatlidan sonra hibiskus cayi icildigi zama kilo yapmayacigini söyledi bugun tatlidan sonra cayimi da icicem bakalim sonuc ne olacak ;-)

dun kalori hesaplaması yapmamıstım ,çok kötüydüm bugun buldugumu yedım, bu hafta bişiler oldu bana yaa, bozdum resmen :
kahvaltı : 2 dilim emek 140, 2 zeytin 15, mantarlı omlet 100
ara : Turk kahvesi, 2 mandalina 80
akşam : 2 lahmacun 500, salata 80
toplam : 915
belki meyve kahve vs bısıler daha yerım 1000kcal cıvarında kalıcam yıne cok sukur:)
ya diyet psikolojısı galıba, ne yesem cok gelıyor artık , sankı baya bısıler yemısım gıbı hıssedıyorum

kahvaltı yarım paket form bisküvi mısır patlağı
öğlen süt 1 bisküvi
akşam karnabahar kızartması salata azcık eriste
ara yarım nar
4 tane ceviz 1 büsküvi
hepsi 908 kalori
3 litre su ve bitki çayları

günaydın kızlar... benim kız oksurerek uyanınca sabahın besinde ben de kalktım. tekrar yatmadım. plates yapıcam bir 30 dk. dunku menumu de yazayım;
kahvaltı: 6-7 dlm kuru domates,1/2 dlm tsm b.ekmegi,1 yumurtayla omlet,az cecil peyniri,limonlu maydanoz
ara1: 1/2 armut,1cb sut
ara: 10 tane badem
öğle: 3 yk havuclu patatesli ıspanak,1 yk köz patlıcan,1 kase yogurt,3 kofte b. tavuk ızgara
ara: 15 badem, 3k. kayısı
aksam: 2 dlm ekmek, yagsız döner,ayran( butun aksam dısarıdaydım, böyle oldu yemegim)

kızlar bugün başladım suana kadar sadece 2 fincan şekersiz çay içtim dün akşam lahana çorbası Nida yaptım tek onu yicem.. ama bi arkadaşda aşure günü yaptı napcam orada bilmiyorum

EVET KALORİ OLARAK FARKLI DEĞİLLER AMA TAM BUĞDAY EKMEĞİ KABIZ YAPIYOR.

Merhaba Kabak tatlısını normal beyaz toz şekerle mi yapıyorsunuz??

Merhaba Kabak tatlısını normal beyaz toz şekerle mi yapıyorsunuz??

Merhaba canim...
evet normal toz seker ile yapiyorum yanliz kirmizi kabak kullanirim her zaman...
beyaz kabak tatsiz oldugu icin fazla seker kullanmak gerekiyor ama kirmizi kabakta sekerden tasaruf oluyor kalori acisindan ;-)

Bu arada kizlar güne fena basladim bugün regl dönemimde oldugum icin sanirim abartarak gidiyorum...

Sabah 7 de 2 tane balli ceviz

9 da disarda kahvalti

Cikolatali krosant
yumurtali peynirli burger

Ögle sucuklu tost

Kalori olarakta sanirin 1000 ne vurmusumdur ;-)

Napayim bugünde böyle olsun artik cumartesi pazar dengeleyip kilomu korurum yine insallah ;-)

Epey bi zamandir kilo almamakta benim icin büyük bir basari kizlar ;-)

Merhaba canim...
evet normal toz seker ile yapiyorum yanliz kirmizi kabak kullanirim her zaman...
beyaz kabak tatsiz oldugu icin fazla seker kullanmak gerekiyor ama kirmizi kabakta sekerden tasaruf oluyor kalori acisindan ;-)
Anladım. Zaten biliyorsunuzdur ama en tehlikelisi beyaz toz şeker.Benim diyetisyenimin önerdiği bir tatlandırıcı maddesi var. Tamamen zararsız.Şekerden 10 kat daha tatlı.Sevgiler Bu arada kabak tatlısı benimde favori tatlımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…