60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar ben 162 60 kg yum yarın sabah başlıcam su ıcemıyorum hiç aklıma bıle gelmıyo bana yardımcı olabılırmısınız tesvık edılmeye ıhtıyacım war

Selam arkadaşlar ben 162 60 kg yum yarın sabah başlıcam su ıcemıyorum hiç aklıma bıle gelmıyo bana yardımcı olabılırmısınız tesvık edılmeye ıhtıyacım war

Hoşgeldin :) ben bardak kullanmıyorum.yarım litrelik su şişesiyle içiyorum suyu.çok içtiğim için.cilt doktorum da bi litrelik şişeyle içiyo.sizde öyle yapın. sabah yarım ya da 1 litrelik şişeye suyu koyun.akşama kadar onunla dolaşın.gözüzün önünde olsunki unutmayın.yavaş yavaş içersiniz.

Hoşgeldinizz, bu ekipte umutsuz vaka diye bir şey olamaz merak etmeyin :)) vericez o kiloların hepsini gramm grammm :))Su içmek benim de sıkıntı , ilk başladığımda içiyordum yine bıraktım , artık ona bir şekilde alışıcaz .
Kaç kilo olmak istiyorsunuz ? ben de şu an 59 um , yılbaşına kadar 57-56 civarı olmak ıstıyorum, boyum 1.64.Çok zayıflık benim fiziğime gitmiyor. Belirli bir süre koymak beni motive ediyor açıkcası, siz de yapabilirsiniz.

Bende ıılk hedefım 54 ..bende b12 eksıklıği war îlan kullandım bıraz ondan şiştim bırde il degısıklıği oldu evde oturuyorum komşu falan yok sıkıntıdan yıyorum hep yoğurt kürü okudum sımdı onuda yapsamın sızce

Bende tupper şişesı aldım sırf su ıcmek için

ilaçlar mahvediyor bunyeyi haklısınız, bir de o evde boşluktan yeme olayı çok tehlikeli.Hangi kürü okudunuz ?

Bende tupper şişesı aldım sırf su ıcmek için

Bende onunla içiyorum.nereye gitsem oraya götürüyorum.evdekiler bütünleştin artık bırak şunu elinden diye dalga geçiyolar.bi de ben cilt tedavisi görüyodum o yüzden dahada fazla içiyodum.neyseki geçen hafta bitti de kurtuldum.

kafein_ ya ben biara mavi bi yüzük takıyodum hatırlatsın diye yüzüğü kaybettiim :) bi tane daha aliim ya da elimin üstüne mi yazsam hahahaha

ilaçlar mahvediyor bunyeyi haklısınız, bir de o evde boşluktan yeme olayı çok tehlikeli.Hangi kürü okudunuz ?
Ben ameliyattan sonra 10 gün icinde 3 kilo aldim.otelde habire can sıkıntısindan dolayi birseyler yiyordum.birde xabuk kilo almam ben genelde..bence sen bu kilo verme isini ameliyat olduktan sonra basla

Markete bakıcam yarın suan tam Yağlı war evde ..artık mıde Büyüdüsureklı abur cubur bıseler yıyesım gelıyo daha dogum yapmadan böyleydim yapsam nasıl olurum cevap ıcın teşekkür yarın baslıcam

kafein_ ya ben biara mavi bi yüzük takıyodum hatırlatsın diye yüzüğü kaybettiim :) bi tane daha aliim ya da elimin üstüne mi yazsam hahahaha

Olabilir canım.küçük bi işaret koy.ben normalde çok içerim zaten.2 litreyi kendi kendime içerim ama 4 litre içiyodum düşünsene.yüzüm zaten ayrı bi dert alev alev yanıyodu.başka bi yüzük tak canım hatırlatıcak,küçük bi işaret yada sende su şişesiyle dolaş.

umutsuzwakaa canım o yeme olayı ,şöyle gelişiyo, sürekli yedikçe, özellikle şekerli şeyler yiyorsan, sürekli acıkıyorsun.O dönguyu kırıp 2 gün sabret emin ol yemek aklına bile gelmiyor. Ben saat başı yıyen ınsandım, şimdi 2 öğün yediğim günler bile olmaya başladı .

kafein_ roaccuttane mı kullandın ? 4 müü, maşallah ne güzel. Ben eskisi kadar az içmiyorum ama hala 2 lt etmiyor galiba, ben de 2yi geçmek istiyorum, dur bu akşam kendime yüzük yapıcam mavili :))

Meraba kizlar bende bu gruba katilmak isiyorum ama nasil
merhaba halimekonuktar :) hoşgeldiniz.Öyle isteyen burada paylaşımda bulunabılıyor, herhangi bir şart yok yani , herkese açık :) sadece birbirimizi tanımak açısından mesela yaşınız, boyunuz, kilonuz, daha önce kilo alıp verme deneyiminiz oldu mu? ve en önemlisi kaç kilo olmak istiyorsunuz :) bu gibi şeyleri yazabilirseniz memnun oluruz :)
Onun dışında bizler genel anlamada hergün neler yedik , kaç kalori tuttular , hangi sporları yaptık, kaç kalori yaktık ,onları paylaşıyoruz.Pazartesi günleri de kilo bildirimi yapıyoruz, geçen haftaya göre verdik mi aldık mı onu görüyoruz.
Birbirimizi bol bol motive edip, destek olup kiloları veriyoruz :))

35 yasindayim boy 153 kilo 67. Dukanla 21kilo verip sonrasinda 8kilo aldim. Tekrar dukan yapayim dedim ama doktor bana yumurtaliklarin gitmis menopoza giriyosun dedi bu dukandan dolayi mi deil mi bilmiyorum.....

35 yasindayim boy 153 kilo 67. Dukanla 21kilo verip sonrasinda 8kilo aldim. Tekrar dukan yapayim dedim ama doktor bana yumurtaliklarin gitmis menopoza giriyosun dedi bu dukandan dolayi mi deil mi bilmiyorum.....
ovv 25 kilo tebriklerr büyük bir başarı . çok da fazla almamışssınız geri, demek ki iyi bri kilo verme olmuş.Dukan hiç yapmadım , tam olarak nedir bilmiyorum açıkçası, belki ekipte yapan arkadaşlar vardır .Menapoz için de , diyet etkiler mi hiç bilemiyorum , ama yediğimiz katkı maddelei, hormonlu ürünler etkiliyormuş, artık hamile kalmak gittikçe zorlaşıyormuş, erken menopozlar da artmış.Evli arkadaşım var doktoru doğa bizden intikamı alıyor demiş ,dengesini bozduk çünkü. Peki doktorunuzla ya da bir diyetisyenle görüştünüz mü ? özellikle yemeniz gerekenler var mıymış?
Buraya yazmak bir otokontrol geliştiriyor ve yoldan çıksan bile diyeti bıraktırmayıp ,tekrar devam etmeyi sağlıyor. Tekrar hoşgeldniz, hep birlikte hafta hafta vericez o kiloları :))

Doktor travma diyor. Ben 2. Evliligimi yaptim ilki korkunctu ask evliligi fiyasko oldu yani....ogretmenlik yaptigim.koyde asik olup evlendim....sonuc berbat yani....bu etkili olmus diyo doktor ama suana kadar neden cikmadi gari geliyor dukan diyetini arastirdim guzel bi diyet yaptigima pisman deilim ama bence uzun vadeli oldugu icin ya da bunye farki olabilir sonucta ortada bi sorun bar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…