Selam arkadaşlar ben 162 60 kg yum yarın sabah başlıcam su ıcemıyorum hiç aklıma bıle gelmıyo bana yardımcı olabılırmısınız tesvık edılmeye ıhtıyacım war
Hoşgeldinizz, bu ekipte umutsuz vaka diye bir şey olamaz merak etmeyin :)) vericez o kiloların hepsini gramm grammm :))Su içmek benim de sıkıntı , ilk başladığımda içiyordum yine bıraktım , artık ona bir şekilde alışıcaz .Selam arkadaşlar ben 162 60 kg yum yarın sabah başlıcam su ıcemıyorum hiç aklıma bıle gelmıyo bana yardımcı olabılırmısınız tesvık edılmeye ıhtıyacım war
Bende tupper şişesı aldım sırf su ıcmek içinHoşgeldin :) ben bardak kullanmıyorum.yarım litrelik su şişesiyle içiyorum suyu.çok içtiğim için.cilt doktorum da bi litrelik şişeyle içiyo.sizde öyle yapın. sabah yarım ya da 1 litrelik şişeye suyu koyun.akşama kadar onunla dolaşın.gözüzün önünde olsunki unutmayın.yavaş yavaş içersiniz.
ilaçlar mahvediyor bunyeyi haklısınız, bir de o evde boşluktan yeme olayı çok tehlikeli.Hangi kürü okudunuz ?Bende ıılk hedefım 54 ..bende b12 eksıklıği war îlan kullandım bıraz ondan şiştim bırde il degısıklıği oldu evde oturuyorum komşu falan yok sıkıntıdan yıyorum hep yoğurt kürü okudum sımdı onuda yapsamın sızce
Bende tupper şişesı aldım sırf su ıcmek için
Zencefıl zerdeçal tarçın ve yoğurtlu olan ..ilaçlar mahvediyor bunyeyi haklısınız, bir de o evde boşluktan yeme olayı çok tehlikeli.Hangi kürü okudunuz ?
canım annem onu düzenli yapıyor, zayıfladı , ben arada aklıma geldikçe yapıyorum , mideyi bı rahatlatıyor cidden. bence deneyebilirsin .ama yarım yağlı yogurtla yapman lazım onuZencefıl zerdeçal tarçın ve yoğurtlu olan ..
Ben ameliyattan sonra 10 gün icinde 3 kilo aldim.otelde habire can sıkıntısindan dolayi birseyler yiyordum.birde xabuk kilo almam ben genelde..bence sen bu kilo verme isini ameliyat olduktan sonra baslailaçlar mahvediyor bunyeyi haklısınız, bir de o evde boşluktan yeme olayı çok tehlikeli.Hangi kürü okudunuz ?
kafein_ ya ben biara mavi bi yüzük takıyodum hatırlatsın diye yüzüğü kaybettiim :) bi tane daha aliim ya da elimin üstüne mi yazsam hahahaha
merhaba halimekonuktar :) hoşgeldiniz.Öyle isteyen burada paylaşımda bulunabılıyor, herhangi bir şart yok yani , herkese açık :) sadece birbirimizi tanımak açısından mesela yaşınız, boyunuz, kilonuz, daha önce kilo alıp verme deneyiminiz oldu mu? ve en önemlisi kaç kilo olmak istiyorsunuz :) bu gibi şeyleri yazabilirseniz memnun oluruz :)Meraba kizlar bende bu gruba katilmak isiyorum ama nasil
ovv 25 kilo tebriklerr35 yasindayim boy 153 kilo 67. Dukanla 21kilo verip sonrasinda 8kilo aldim. Tekrar dukan yapayim dedim ama doktor bana yumurtaliklarin gitmis menopoza giriyosun dedi bu dukandan dolayi mi deil mi bilmiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?