merhabalar bende 69 dan 55 e inmek istiyorum 3 çocukla diyet yapmak çok zor önerileriniz
niye zor olsun ki benimde 2 çocuk var,porsiyon kontrolü yapıcan,fazla karbonhidrattan uzak durucan vs.burdaki yazılan yararlı işine gelen taktikleri takip et.merhabalar bende 69 dan 55 e inmek istiyorum 3 çocukla diyet yapmak çok zor önerileriniz
Günaydın.Moralini hic bozma canim aslinda hesap yapmaya pek gerek yok aslinda...
Saglikli beslenerek 1500 kc. Ile bile herkes zayiflar...
örnegin catlayana kadar haslama sebze bile yesek muthis kilo verilirde istah meselesi ;-)
Mesela bademin cogu diyetisyen kilo yaptigini söyler ama karatay da serbest !
Bugun ben bir avuc badem yedim kalori olarak hesaplarsak 200 kc.
karatayi dinlersek kilo yapmaz...
enteresan bir durum aslinda bizler icin :)
hoşgeldin canım , boyun ,yaşın, kaç kilo olmak istediğin gibi detayları da bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz. ayrıca daha once hiç diyet yaptın mı, kilo alıp vermelerin oldu mu gibi şeyleri :)
@chemes N NANA81 ya o gobek herkesın sorunu galiba, benım de basenlerın cok genıs degıldır, gobek cıkınca dumduz gibi oluyorum , gobegı vereyım derken de basenler ıyıce gıdıyo, artık ortalama bı kıloda durmaya calısıyorum :)
siz soyleyınce aklıma geldi kızlar benim annem guzellık uzmanıdır, salnu vardı artık kapattı da orada yaptıkalrı bır uygulama vardı gobek sıkılastırmak ıcın : parafın diye mum gibi bir madde var, fiyatı da cok cuzi, onu alıp, benmari usulu gibi erıtıyorsun, bir miktar soguttuktan sonra (ama çok degıl, uyguladıgında hala bıraz yakıcak ) tum gobek bolgene suruyosun, ustune strecfılm sarıyosun, bır de kalınca bır seyler gıyıyorsun, şal falan da sarabılırsınız belınıze, soguyunca temizliyosun . Ne kadar sıklıkta yapılır hatırlamıyorum da, eger ilgilenirseniz detaylı bir şekilde sorarım.Müşteriler bundan çok memnundu . Annem de işe yaradıgını söylüyordu.Tabı yağ yakıcı değil yani sıkılaştırıcı .
Bir diğeri de korse takın mesela , benım bı arkadasım kullanıyo ozel gunlerde ya da kıyafetıne göre, o bıle kendını ıyı hıssetmenı saglar , belkı daha bıle motıve eder zayıflamak ıcın :)
Günaydin kk nin azimli güzel hanimlari :)
Sabah kahvaltim
2 yumurta 160 kc
peynir 80
domates 20
260 kalori
Canım parafini kozmetik toptancılarından ,kuaforlere malzeme satan yerlerden,aktarlardan, belki bazı eczanelerden ve tabi ki internetten alabilirsin (bilindik siteler hep satıyor ) .Fizik tedavisi için de kullanıyor, mum ,sabun yapımında da ,kozmetik ürünlerde de . Tabi alırken vucudun için kullanacagını mutlaka belirt, çünkü mum yapımında kullanılanla aynı olmayabılır . Katı parafin alıcaksın.Resimleri ekleyeceğim, aynı mum gibi bir şey. 1 kg su 20-30 tl civarı galiba ama o sana cok cok yeter 250 gr alarak başlayabılırsın bence .peacock ya bu paranın dediğin ele falanda yapılan danmi valla ben çok ilgilenirimm acaba nerden temin ediliyor yardimci olursan sevinirim.. korse takınca normalde yediğim den daha az yiyorum ben ama sıkıyor bide lahana diyeti yapıcam inşallah yaaa ptesi başlıcam ama
Buradaki herkesin hikayesi hemen hemen aynı ve bir süre sonra aynı şeye donusuyor :hiç veremezdim ,burası sayesınde verdım :) Siz de ilk haftadan farkı hissedeceksiniz emin olun .boyum 1.63, daha önce diyet yapıp 60 ı görmüşlüğüm var. En çok ta 78 olmuştum. Şimdi nerdeyse tam arada 67,4 teyim:) Olmak istediğim kilo 59 öncelikle. 60'ın altını mutlaka görmek istiyorum. Düzenli spor yapıyorum diyetle birlikte. Bakalım ne olacak:)
hoşgeldinnn :))bende aranıza yeni katılıyorum.
farkında olmadan ve umursamadan almış olduğum kilolarla birlikte 68.05 bu sabah tartıldım daha.
hedefim 55 şimdilik.
1.58 boyun var.
yaşım 24.
herkese başarılar kızlar :)
canım ben sana yapacagın ilk şeyi söyleyeyim BOL BOL SU İÇMEK . Ben normalde hiç içmezdim ,ilk 2 hafta baya içtim , sonra bıraktım yine bu hafta pek verememişim mesela , oradan anladım.Benım kız kardesımın de idrar yolalrında sorun olmustu doktor mutlaka 2-3 lt su içiceksin demişti, o ara ınanılmaz kilo verdi .Mutlaka bunu uygula. Bir de ben şekerli yemeyi bıraktım, iştahım hiç kalmadı diyebilirim ,şeker çok iştah açıyor ve yedıkce yediriyor.birde yediklerime dikkat ederken ekstra faydalı olacak şeyler uygulamak istiyorum.
bugüne kadar hiç yapmadım.
bir sürü de öneri var kafam karıştı yavv
kızlar ben bı koptum dıyetten galiba( pazartesi burger da steakhouse yemıstım galıba ondan zehırlendım bılıo musunuz ( yedıgımden berı mıdem cok fena , yıyemıyorum bısı sonra bı anda acıkıp delı gıbı yıyorum sonra yıne mıdem bulanıo fln bı garıp oldum 3-4 gundur offf bu hafta 1 kılo verseydım ıyı olucaktı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?