60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar bende 69 dan 55 e inmek istiyorum 3 çocukla diyet yapmak çok zor önerileriniz

Meraba.sizin spor yappmanız gerek yok.az yiyin yeterli.3 çocuğa bakarak spor yapıyosunuZ zaten.biz kalori sayımıyla yapıyoruz.bazal metabolizmamızı hesaplayıp onun en az 500 kalorii aşağısını yiyerek veriyoruz.internetten yediklerinizin klorisini bizimle birliktee sayabilirsiniz.akıllı telefon kullanıcısıysanız fatsecret diye bi progrm var ondan da bakabilirsiniz.

merhabalar bende 69 dan 55 e inmek istiyorum 3 çocukla diyet yapmak çok zor önerileriniz
niye zor olsun ki benimde 2 çocuk var,porsiyon kontrolü yapıcan,fazla karbonhidrattan uzak durucan vs.burdaki yazılan yararlı işine gelen taktikleri takip et.

Günaydın. Ben 1200 kc.'lik bir diyet uyguluyorum.Üstelik hiç aç kalmadan. Ama dr kontorlünde.Badem hakkında çok doğru söylüyorsunuz.Ama çiğ badem olması lazım. Ben de kansızlık var onun için ara öğünlerim bir avuç badem ve kuru üzüm.Kuru üzümün kilo yapığını söylerler. Ben 3 haftada 3.100 gr verdim. Her şey beyinde bitiyormuş onu gördüm.

hoşgeldin canım , boyun ,yaşın, kaç kilo olmak istediğin gibi detayları da bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz. ayrıca daha once hiç diyet yaptın mı, kilo alıp vermelerin oldu mu gibi şeyleri :)

boyum 1.63, daha önce diyet yapıp 60 ı görmüşlüğüm var. En çok ta 78 olmuştum. Şimdi nerdeyse tam arada 67,4 teyim:) Olmak istediğim kilo 59 öncelikle. 60'ın altını mutlaka görmek istiyorum. Düzenli spor yapıyorum diyetle birlikte. Bakalım ne olacak:)

peacock ya bu paranın dediğin ele falanda yapılan danmi valla ben çok ilgilenirimm acaba nerden temin ediliyor yardimci olursan sevinirim.. korse takınca normalde yediğim den daha az yiyorum ben ama sıkıyor bide lahana diyeti yapıcam inşallah yaaa ptesi başlıcam ama

Canım parafini kozmetik toptancılarından ,kuaforlere malzeme satan yerlerden,aktarlardan, belki bazı eczanelerden ve tabi ki internetten alabilirsin (bilindik siteler hep satıyor ) .Fizik tedavisi için de kullanıyor, mum ,sabun yapımında da ,kozmetik ürünlerde de . Tabi alırken vucudun için kullanacagını mutlaka belirt, çünkü mum yapımında kullanılanla aynı olmayabılır . Katı parafin alıcaksın.Resimleri ekleyeceğim, aynı mum gibi bir şey. 1 kg su 20-30 tl civarı galiba ama o sana cok cok yeter 250 gr alarak başlayabılırsın bence .
Kullanılışı da , bir tencerede düşük ısıda ya da benmari usulu şeklinde eriteceksin tamamen. Kendini yakmayacak ama ısısını da hıssedecek kadar sogutacaksın, fırca yardımıyla tum bel bölgene, basenlerine ıstersen suruceksın , usutune strecfilm sarıcaksın ,ustune de kalın bır seyler gıyeceksın , soguyana kadar beklersın artık dizi fln ızlersın :) zaten soguyunca katılasıyor, soyarak cıkartırsın. 15 gunde bir tekrarlayacaksın .
Anneme yıne sordum , yağları erittiğini söyluyor, o yuzden spor da yapsın sıkılasmak ıcın dedı :) Yine merak ettiğin şeyler olursa sorabılırsın :)

Eklentiler

• parafin.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53
  • parafin2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 57
  • parafin3.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 62
Buradaki herkesin hikayesi hemen hemen aynı ve bir süre sonra aynı şeye donusuyor :hiç veremezdim ,burası sayesınde verdım :) Siz de ilk haftadan farkı hissedeceksiniz emin olun .

bende aranıza yeni katılıyorum.
farkında olmadan ve umursamadan almış olduğum kilolarla birlikte 68.05 bu sabah tartıldım daha.
hedefim 55 şimdilik.
1.58 boyun var.
yaşım 24.
herkese başarılar kızlar :)

hoşbulduk :)
umarım başarılı olurum karar verdim artık dikkat edicem.
yoksa 70 lere gidiyorum.

birde yediklerime dikkat ederken ekstra faydalı olacak şeyler uygulamak istiyorum.
bugüne kadar hiç yapmadım.
bir sürü de öneri var kafam karıştı yavv

birde yediklerime dikkat ederken ekstra faydalı olacak şeyler uygulamak istiyorum.
bugüne kadar hiç yapmadım.
bir sürü de öneri var kafam karıştı yavv
canım ben sana yapacagın ilk şeyi söyleyeyim BOL BOL SU İÇMEK . Ben normalde hiç içmezdim ,ilk 2 hafta baya içtim , sonra bıraktım yine bu hafta pek verememişim mesela , oradan anladım.Benım kız kardesımın de idrar yolalrında sorun olmustu doktor mutlaka 2-3 lt su içiceksin demişti, o ara ınanılmaz kilo verdi .Mutlaka bunu uygula. Bir de ben şekerli yemeyi bıraktım, iştahım hiç kalmadı diyebilirim ,şeker çok iştah açıyor ve yedıkce yediriyor.
Takviye olacaklar içinde de en mantıklılarından bırıu yagsız yogurt ,arkadaşlar limon suyu ve acı pulbiber katıyor, ben de 1er cay kasıgı zerdecal+zencefil+tarcın koyarak ara öğün yapıyorum bazen, duzenlı yedıgımde acayıp rahatlatıyordu midemi. O şişlik hissi kalmıyor.
Bunun dışında lahana aldım ama henuz denemedim :) Öğütülmüş çörekotuyla annem vermişti, yeşil çayı birçok insan denemiş faydasını görmüş, sabahları sirkeli ılık su ,ya da limonlu su içenler var, bir de içme suyuma ben 1lt ye 1 ç.k karbonat atıyorum.
Yanı bunların hepsınde cevremde deneyıp faydasını görenlerı bılıyorum.Forumdakı bırcok arkadas da yazmıs, hangısı kolayına gelirse artık.Yeter ki ümitsizliğe kapılma canım benim.Kilo dediğin emin ol çok kolay alınıyor ve veriliyor, al işte hepimiz kaç kilolar alıp vermişiz yılllar içinde.
Ben şu psikolojıyle başladım , sana da tavsıye ederım : Yanı once kendımı sevıyorum dedım,bu kilomda da mutluyum ama biraz daha versem daha mutlu olucam dedim. Diyet yapıyorum demedim , saglıklı ve bilinçli besleniyorum dedim. Kendim için iyi bir şey yapıyorum, bedenime hak ettiği özeni gösteriyorum dedim. Zaten böyle düşününce sağlıksız şeyleri yemeden önce bi durup düşünüyorsun :) Kendini istediğin kilo da hayal et mesela, istediğin bir kıyafet içinde, ve kilo vermeye başladıkça o hedefe ne kadar yaklaştıgını göreceksin.Bir de net hedefler belirle , mesela uzun surede 10 kılo vermek ıstıyor olabılırsın ama daha kısa surelı ulasılabılır bır hedef de koy mutlaka : Mesela yılbaşına kadar 4 kilo vereceğim de, ya da 5 .2 aya yakın zaman var, çok rahat verirsin

kızlar ben bı koptum dıyetten galiba ( pazartesi burger da steakhouse yemıstım galıba ondan zehırlendım bılıo musunuz ( yedıgımden berı mıdem cok fena , yıyemıyorum bısı sonra bı anda acıkıp delı gıbı yıyorum sonra yıne mıdem bulanıo fln bı garıp oldum 3-4 gundur offf bu hafta 1 kılo verseydım ıyı olucaktı ama

çok teşekkür ederim canım.
çalışıyorum zaten evde de değilim. su şişemi hemen doldurdum artık su içiyorum. sabahtan beri hiç içmemiştim:)
yarısı bitti diyebilirim şuanda 1lt nin. demekki içebiliyormuşum..yoğurt yemek ideal geldi bana aslında forumda da görüştüm zaten

Canım belki de bünyen alıştı sağlıklı az kalorili yiyeceklere birden o kadar ağır kalorili alınca miden kaldırmadı.ablama da çok olur öyle.çorba içmeye çalış her öğün canım.yanında hafif sebze yemekleri ye.öğün atlayıp sağlıksız şeyler yeme.kilonu düşünme sağlığın daha önemli.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…