60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksine metabolizmayı çalıştırıyo diye biliyorum ben.
Bilemiyorum belkide her bünyede farklı reaksiyon gösteriyor olabilir. Ben diyetisyenimin dediği diyorum. Gerçi ben de kansızlıkta var ondan dolayı da belirli bir süre yasak.

Bilemiyorum belkide her bünyede farklı reaksiyon gösteriyor olabilir. Ben diyetisyenimin dediği diyorum. Gerçi ben de kansızlıkta var ondan dolayı da belirli bir süre yasak.

olabilir canım.diyetisyene gitmiyorum ben ama kardeşimin listesini uyguladım daha önce ondan öğrendim bi kaç şey var işte.

acıbadem online a uye olup kolay diyet kısmına girince 1 ay ucretsiz diyet listesi gönderiyorlar her gun.belki işinize yarar.

sabah: 2 tane soğanlı yumurta(184)
ara:kivi(46), hurma(23)
öğle:mercimek çorbası(140), nar ekşili çoban salata(130)
ara: mandalina (45)

akşam ayran içicem.yanınada az kalorili bişey düşünüyorum ama bulamazsam sadece ayranla bitirmeyi düşünüyorum.

akşam: ayran(76)

toplam: 644 kalori

kızlar bugün sabah 3 fincan şekersiz siyah çay öğlen lahana çorbası 3 gibi 1 kase aşure :( 2 çay bardağı şekersiz çay Aksan 6 gibi 1 lahmacun 22.00 gibi 1 fincan yeşil çay ortalama gün boyu 2 litre su bide akşam korse taktım evi temizledim.. Spor niyetine suan midem bi acayip(( bu ilk gün diyemi kastı offf canım yemek istiyor

Kızlar suyumu içtim yatıyorum tartıldım 67.400 gösterdi tartı ya ben yemedikçe bu tartı artıyor ... Zamanında yedik yedik aldık kiloları şimdi dertlenelim aç kalalım para etmesin yazık bize

canım çubuk tarçınlı su çay vs içebilirsin biraz iştahı kesiyor

Kızlar suyumu içtim yatıyorum tartıldım 67.400 gösterdi tartı ya ben yemedikçe bu tartı artıyor ... Zamanında yedik yedik aldık kiloları şimdi dertlenelim aç kalalım para etmesin yazık bize
tatlım akşam yanıltıcı olabılır, normalden fazla su içdiysen kilon da fazla çıkar haliyle, sabah lavaboya gittikten sonra aç karnına tartıl bence daha saglıklı bır sonuc olabılır

offf ben diyetten tamamen koptum, kilo da almışım zaten bu hafta :/ salaı ameliyatım var onun stresınden yıyorum galıba, aç da degılım ama boyle bı gozu doymazlık ne bulsa yeme olayı başladı zaten amelıyat surecınde hareketsız olup bıraz kılo alıcam bu hafta 57leri gormek ıstıyorum gerı 59lara cıktım ( yılbaşına da az kaldı 64 Gün!!! o arada en az 2 belkı de 3 kilo vermem lazım
bugun yıne delı kalorilerle gectı :
kahvaltı : 2 dilim ekmek 100 , 5 zeytin 30
ara : ananas 1 dilim 50
öğle : mantı 400 1 porisyondan az
ara : aşure yarım kase 150
akşam : çay ,Türk Kahvesi , 2 madlen çikolata 60 , 1 biskuvi 50 , 15 fıstık 60 , 10 yabanmersini 20 , kabak tatlısı 200 ,cips 150 (fark edildiği üzere akşam kankimdeydim, onunla yan yana gelişlerimiz hep çok tehlikeli oluyor )
toplam :1270
yani alıp yürümüşüm maşallahım var ve çok saglıksız şeyler yedim offfff

canım nasıl bı korse taktın? o korse olayına ben de girmeyi düşüyorum çünkü :) ama bi doktora da sorucam tabi

akşam: ayran(76)

toplam: 644 kalori
kafein sen zayıflayabiliyormusun?çok az kalori alıyorsun,az yersen vücut az kaloriye alışır az yakmaya başlar diyolar da merak ettim,ben az yiyince metebolizmam duruyor.sen de her şey yolunda mı merak ettim de

kafein sen zayıflayabiliyormusun?çok az kalori alıyorsun,az yersen vücut az kaloriye alışır az yakmaya başlar diyolar da merak ettim,ben az yiyince metebolizmam duruyor.sen de her şey yolunda mı merak ettim de

veriyorum canım.bazen alıyorum bile yalnız.bugün tartıldım almışım mesela.ama ben spor yapmadığım için bu kadar az yiyorum.hiç hareket etmiyorum.

kızlar. dun diyet adına cok kötu bir gun gecirdim. sabah erken kalktın. platesimi yaptım,45 dk 3,5 km yurudum. kahvaltı ara ögun öğle aksam, guzel saglıklı yedim ama gun boyu o kadar halsızdım ki nedenini anlayamadım. sekerim dusecek gibi cok kotu oldum. arada sersemlemeler...2,5-3 saati gecmedi aclık aram ve cok da saglıklı yedim. sebzesi proteini karbonhıdratı. saat 10 gibi ciğ köfte durumle geldi esim. ustune sucuk ekmek istedi bir de . ben de yedim onun kadar. deli gibi kalorı aldım.sonra da yattım. yag oldu onlar. erkendi daha ama regl olmusum. halsizligimin pisbogazlıgımın nedenini sabah anladım....

benim yediklerimden fazla degil uzulme. moda girer tekrar toparlarsin. benim aksam yediklerim senin tum gun yediklerinin kalorısıne denktir herhalde azar azar yemissin hepsınden. bir sey olmaz.

canım sıkma canını.60 gün demek 2 ay demek.hadi 2 hafta ameliyattan dolayı veremesen 1,5 ayda 6 kilo rahat verilir.çok abartmadan ameliyatının geçmesini iyi olmanı bekle.dert etme bu haftada böyle olsun :)

İyi akşamlar kızlar :)
Canlanın biraz durgunluk var topiğimizde sanki.
Sabah:tost(201)
Ara:yarım elma (36)
Öğle:mercimek çorbası(160),yarın bardak ayran(38)
Ara:mandalina(37)
Akşam:sulu köfte(165)

Toplam:637 kalori

benim yediklerimden fazla degil uzulme. moda girer tekrar toparlarsin. benim aksam yediklerim senin tum gun yediklerinin kalorısıne denktir herhalde azar azar yemissin hepsınden. bir sey olmaz.
bebeğim çok sağol , sen de dikkat et , ben 3 gun dikkat etmedim hemen geri almışım verdiğim kiloları , tarcınlı su fln iç , şeker isteğini bastırıyo biraz , regl dönemi zor ama o hormonlara karşı Allahımmmm bizi neden böyle yarattın

canım sıkma canını.60 gün demek 2 ay demek.hadi 2 hafta ameliyattan dolayı veremesen 1,5 ayda 6 kilo rahat verilir.çok abartmadan ameliyatının geçmesini iyi olmanı bekle.dert etme bu haftada böyle olsun :)
ay hayatımm umarımm . yai bilemiyorum neler olucak, tek tesellim daha uzun zaman olması :) bırakmıycam ama kesinlikle, kafaya koydum yani, yılbasında tam ıstedıgım ölçülerde olucam :)

kahvaltı : 2 dilim kızarmış ekmek 140, 5 zeytin 30,bi parça peynir 50
öğle : mantı , 1 pors dan az 350
akşam: aşure 430
ara : ananas 50 ,sütlü kahve 60
toplam : 1110
offf aşure de ne kalori varmış ya, ama bu bizim yaptıgımızdı yemek zorundaydım, başka yemeyecegım :) yine sınırlarda gezdiğim bir gün olmuş , çok şey eymedim ama yediklerimin kalorisi çok :// neyse bakalım sonucları gorecegız 2 gun sonra, aldım bıraz ama , yazmaya utanıcam kılomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…