kafein_ roaccuttane mı kullandın ? 4 müü, maşallah ne güzel. Ben eskisi kadar az içmiyorum ama hala 2 lt etmiyor galiba, ben de 2yi geçmek istiyorum, dur bu akşam kendime yüzük yapıcam mavili :))
benim de 20 kilom var vermem gereken. cok guzel vermissin.35 yasindayim boy 153 kilo 67. Dukanla 21kilo verip sonrasinda 8kilo aldim. Tekrar dukan yapayim dedim ama doktor bana yumurtaliklarin gitmis menopoza giriyosun dedi bu dukandan dolayi mi deil mi bilmiyorum.....
yasadıgın sıkıntıların acısı sonra sonra cıkıyor zaten. hiç bir seyi takmamak lazım. biraz gamsız olmalı. olan yine kendine oluyor. ben de baktım dukana hatta bir iki gun deneyeyim dedim. basaramadım. cok halsız oluyorum. bana göre değil. yapanlar sizin gibi guzel kilo veriyor ama...Doktor travma diyor. Ben 2. Evliligimi yaptim ilki korkunctu ask evliligi fiyasko oldu yani....ogretmenlik yaptigim.koyde asik olup evlendim....sonuc berbat yani....bu etkili olmus diyo doktor ama suana kadar neden cikmadi gari geliyor dukan diyetini arastirdim guzel bi diyet yaptigima pisman deilim ama bence uzun vadeli oldugu icin ya da bunye farki olabilir sonucta ortada bi sorun bar
afiyet olsun. ben ekmeksiz yiyemezdim o kıymayı.Günaydın kızlar :)
Sabah: kıyma kavurması (309),turşu ( 21),peynir(26)
afiyet olsun. ben ekmeksiz yiyemezdim o kıymayı.
ben de bir cok seyle ekmek aramam ama bazı seyleri kesinlikle yiyemiyorum ekmeksiz. yarın bildirim gunumuz değil mi? özellikle birine mi yapıyoruz. yoksa ortaya mı?teşekkür ederim.:)ben neler neler yiyorum ekmeksiz.evdekiler de çok şaşırıyo.
sabah sabah turşu mu yedin?hay Allah iyiliğini versinGünaydın kızlar :)
ben de bir cok seyle ekmek aramam ama bazı seyleri kesinlikle yiyemiyorum ekmeksiz. yarın bildirim gunumuz değil mi? özellikle birine mi yapıyoruz. yoksa ortaya mı?
sabah sabah turşu mu yedin?hay Allah iyiliğini versin
Stresın kadınlar uzerınde etkısı dırek bu tarz seyler oluyor , yaşadıkalrına çok üzüldümDoktor travma diyor. Ben 2. Evliligimi yaptim ilki korkunctu ask evliligi fiyasko oldu yani....ogretmenlik yaptigim.koyde asik olup evlendim....sonuc berbat yani....bu etkili olmus diyo doktor ama suana kadar neden cikmadi gari geliyor dukan diyetini arastirdim guzel bi diyet yaptigima pisman deilim ama bence uzun vadeli oldugu icin ya da bunye farki olabilir sonucta ortada bi sorun bar
Stresın kadınlar uzerınde etkısı dırek bu tarz seyler oluyor , yaşadıkalrına çok üzüldümben de 1.5 ay önce fln ayrıldım , güya evliliğe giden ilişkimiz vardı megersem evlenip boşanmış bir de oğlu varmış, ablamın oğlu diyordu kendi oğluymuş, daha bir sürü yalan, olaylar ..Sözün kısası ben de bu ay 23 gün regl oldum , doktora gittim ultrasondu tahlillerdi hepsi yapıldı hiçbir şey yok, stresten olmuş direk. "Hayat çatlak bardaktaki suya benzer içsen de tükenir içmesende.".Bu benzetme çok hoşuma gider. O yüzden kötüleri Allah'a havale edip , yolumuza devam etmemiz gerek.Geçmişte üzülmüşsün yeterince , eğer ki kendini suçluyorsan da seçimin için, kendimi affediyorum de , içinden sök at hepsini, devam et.Emin ol ruhen kendini arındırırsan,içindeki huzura ulaşırsan, bedenınde de etkilerini görürsün
Günaydın kızlar :)
ya canım bi de ayrılırken dalga gectı sen cok safsın bu kafayla senden bısı olmaz diye, daha anlatsam neler nelerr, biz safız cunku o yuzden oluyoinanmıyorum peacock.çok kötü olmuş.evli olup bekarım diye kandıranları arkadaşlarımdan çok duydum.seninki de farklı versiyonuymuş.nası beceriyolar bu kadar kandırmayı çok merak ediyorum.
ya az yiyince ınsan oyle bı supheye dusuyo bır sure sonra, yarın bı bak bakalım ne kadar verdınAra:kivi(46),yarım elma (36),yarım muz (53),mandalina (37)
Öğle:sulun köfte(183)
Ara:türk kahvesi(46)
Akşam:turp (3)
Toplam:760 kalori
Kilo almışıö gibi hissediiyorum ya.metabolizmam çok yavaşladı sanki.
ya canım bi de ayrılırken dalga gectı sen cok safsın bu kafayla senden bısı olmaz diye, daha anlatsam neler nelerr, biz safız cunku o yuzden oluyo
ya az yiyince ınsan oyle bı supheye dusuyo bır sure sonra, yarın bı bak bakalım ne kadar verdın
sana oyle diyorsa karısına ne diyordur adam acaba. karaktersiz... ruh hastası . seninki saflık degil adamdaki rahatsızlık.ya canım bi de ayrılırken dalga gectı sen cok safsın bu kafayla senden bısı olmaz diye, daha anlatsam neler nelerr, biz safız cunku o yuzden oluyo
ya az yiyince ınsan oyle bı supheye dusuyo bır sure sonra, yarın bı bak bakalım ne kadar verdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?