60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

H halimekonuktar hoşgeldiniz :)
Biz kalori sayarak yapıyoruz sizde bunu deneyebilirsiniz isterseniz.dukandan olucağını sanmıyorum ama yine de aklınızda şüphe kalmasın.psikolojik olabilir zor bi evlilik olmuş belli ki.geçmiş olsun.

gunaydın .... dunku menum;

1-kahvaltı: 2 dlm köy ekmegi, 2 dlm beyaz peynir, az tereyagı,yesillik
2-ara: 1 tane anamur muzu
3-ara: 1 tane kuru incir 1 ceviz
cok gec kalktıgımdan öğle yemegi vaktınde kahvaltı yaptık ögunler sastı ...
4-aksam: 2 dlm ekmek ve az yagda sotelenmis kırmızı etle yesillikli sandwich,karnabahar salatası
5-ara:yarım mandalina ve yarım elma

yasadıgın sıkıntıların acısı sonra sonra cıkıyor zaten. hiç bir seyi takmamak lazım. biraz gamsız olmalı. olan yine kendine oluyor. ben de baktım dukana hatta bir iki gun deneyeyim dedim. basaramadım. cok halsız oluyorum. bana göre değil. yapanlar sizin gibi guzel kilo veriyor ama...

ben de bir cok seyle ekmek aramam ama bazı seyleri kesinlikle yiyemiyorum ekmeksiz. yarın bildirim gunumuz değil mi? özellikle birine mi yapıyoruz. yoksa ortaya mı?

çok yemediğin sürece sorun yok zaten.ben yiyebiliyorum ekmeksiz.ekmek yerine tatlı yerim diye düşünüp yemiyorum.ortaya yapıyoruz canım.başlangıç kilosu, geçen haftalardaki ve şuandaki kilon.birde bu hafta verdiğin kiloyu yazıyoruz.

Stresın kadınlar uzerınde etkısı dırek bu tarz seyler oluyor , yaşadıkalrına çok üzüldüm ben de 1.5 ay önce fln ayrıldım , güya evliliğe giden ilişkimiz vardı megersem evlenip boşanmış bir de oğlu varmış, ablamın oğlu diyordu kendi oğluymuş, daha bir sürü yalan, olaylar ..Sözün kısası ben de bu ay 23 gün regl oldum , doktora gittim ultrasondu tahlillerdi hepsi yapıldı hiçbir şey yok, stresten olmuş direk. "Hayat çatlak bardaktaki suya benzer içsen de tükenir içmesende.".Bu benzetme çok hoşuma gider. O yüzden kötüleri Allah'a havale edip , yolumuza devam etmemiz gerek.Geçmişte üzülmüşsün yeterince , eğer ki kendini suçluyorsan da seçimin için, kendimi affediyorum de , içinden sök at hepsini, devam et.Emin ol ruhen kendini arındırırsan,içindeki huzura ulaşırsan, bedenınde de etkilerini görürsün

inanmıyorum peacock.çok kötü olmuş.evli olup bekarım diye kandıranları arkadaşlarımdan çok duydum.seninki de farklı versiyonuymuş.nası beceriyolar bu kadar kandırmayı çok merak ediyorum.

Günaydın kızlar :)
Sabah: kıyma kavurması (309),turşu ( 21),peynir(26)

Ara:kivi(46),yarım elma (36),yarım muz (53),mandalina (37)

Öğle:sulun köfte(183)

Ara:türk kahvesi(46)

Akşam:turp (3)

Toplam:760 kalori

Kilo almışıö gibi hissediiyorum ya.metabolizmam çok yavaşladı sanki.

inanmıyorum peacock.çok kötü olmuş.evli olup bekarım diye kandıranları arkadaşlarımdan çok duydum.seninki de farklı versiyonuymuş.nası beceriyolar bu kadar kandırmayı çok merak ediyorum.
ya canım bi de ayrılırken dalga gectı sen cok safsın bu kafayla senden bısı olmaz diye, daha anlatsam neler nelerr, biz safız cunku o yuzden oluyo
Ara:kivi(46),yarım elma (36),yarım muz (53),mandalina (37)

Öğle:sulun köfte(183)

Ara:türk kahvesi(46)

Akşam:turp (3)

Toplam:760 kalori

Kilo almışıö gibi hissediiyorum ya.metabolizmam çok yavaşladı sanki.
ya az yiyince ınsan oyle bı supheye dusuyo bır sure sonra, yarın bı bak bakalım ne kadar verdın

Aa adama bak.onun gibileri pek yok çevremizde ondan olmasın. Sen çok sıcaklanlı iyi niyetlisi canım.çok sevdi herkes seni.inanmıyorum ya ne insanlar var.kendinden bişi olur bu karakterle artık beklesin. :)

sana oyle diyorsa karısına ne diyordur adam acaba. karaktersiz... ruh hastası . seninki saflık degil adamdaki rahatsızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…