vaaaav!tebrikler!süpersin!gunaydın kızlar...
kilo bildirimimi yapayım. 60 ları göremedim daha. ama yakındır. haftaya görurum.
hedef:52
baslangıc:72,5
gecen hafta: 72,5
bu hafta: 70,3
verilen: 2,2
ilk haftanın güzelliği. ödemim gitti.vaaaav!tebrikler!süpersin!
pardon kızlar!sabah suyu çok içmiştim,afedersiniz lavaboya gittikçe kilom azalıyor şu an 62.500 üm.sizin gruba girdikten sonra kaç kilo verdim bilmiyorum,çünkü inişli çıkışlı dönemlerim oldu.ama ben diyete başlayalı 17-18 gün oldu ara da kaçamaklarım çok oldu.başladığımda 64.800 gr dım.şu an 62.800 üm.
2 haftada 2 kilo vermissin iste daha ne olsun. masallah...sizin gruba girdikten sonra kaç kilo verdim bilmiyorum,çünkü inişli çıkışlı dönemlerim oldu.ama ben diyete başlayalı 17-18 gün oldu ara da kaçamaklarım çok oldu.başladığımda 64.800 gr dım.şu an 62.800 üm.
olsun canım. 400 de iyidir. sonucta vermissin hic aldıgın olmamıs basladıgından beri. tebrikler...Günaydın kızlar :)
Kilo bildirimi:
Başlangıç:62,8 kg
Hedef:57 kg
İlk hafta:61.6 kg
İkinci hafta:60.8 kg
Üçüncü hafta:59.7 kg
Şuanki kilo:59,3 kg
Bu hafta verilen kilo: 400 gram
Toplamda verilen:3,5 kg
Aslında haftaiçi 58,9u gördüm ama 3-4 gün içinde geri aldım.yaz yediğim için ve hareketsiz olduğum için metabolizmam yavaşladı sanırım.400 gram ancak verebilmişim.
olsun canım akşam hafif yersin dengelersinkoca bir dilim yas pasta yedim biraz önce:-( vicdan azabı cekiyorum... ara ögunum olsun artık ,napayım olmusa care yok
haklısın almamışım en azından vermişim.teşekkür ederim.:)olsun canım. 400 de iyidir. sonucta vermissin hic aldıgın olmamıs basladıgından beri. tebrikler...
koca bir dilim yas pasta yedim biraz önce:-( vicdan azabı cekiyorum... ara ögunum olsun artık ,napayım olmusa care yok
hayırdır ne estetiği?kızlar ben gecen hafta 58.7 idim bu hafta 58.8 olmusum 100 gr almısım malesef , yarın da estetik olucam artık 2 hafta diyet olaylarına ara veriyorum , forumu takip etmeye calısıcam
5km,1 saat yurudum bile kızımı öğle uykusuna yatırıp.Öğlen akşam hafif yersen bi saatte yürürsen hiçbişey olmaz :)
kaç km hızla yürüyorsun5km,1 saat yurudum bile kızımı öğle uykusuna yatırıp.
5 km hızla yuruyorumkaç km hızla yürüyorsun
bende sabah kahvaltıda çooook yedim ondan beri de bişey yemedim ama acıktımBen bugün baya abarttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?