hoşgeldin fulyacığımmmm . . .
kıs annatsana yediğin içtiğin senin olsun bize gezdiğin gördüğün yerleri annat yaaaa . . .
bu arada o zaman aynı kiloda oluyorussss süper birbirimizi iyi gaza getiririz . . . :1ninca:
60 ı gördüm bende sen yokkene . . .
oy oyyyy kıralıçamız yaaaa . . . kıralıçalığın hakkını sonuna kadar veren yegane şahıs . . .
cicim halledelim hemen öseline bakıver . . .
geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[
şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..
yuuuuhhhh o nasıl bişiii yaaa...klava:
şekerim sen 55 oldun,rahat rahat konuşursun,şaka şaka,tebrikler bu arada,çok haklısın,sağlıkla oyun olurmu,kendimden biiyorum,aç kalarak zayıfladığım zamanlarda kayıp ettiğim sağlığım yerıne gelmedi desem yalan olmaz..
kızlar bende şişkınlık oluyo çok düzgün beslenmeme rağmen,doktorlşar proflar bile bulamadı,profun biri evlen kızım dedi:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayrıca Penekli aplam o ne güzel bi mektup öyle... Yerim seni..opuyorumnanaktan
Saracım yıldönümünün güzel geçmesine çoook sevindim... Kafan da dağılmıştır biraz iyi olmuş...opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza 69 kiloyum şu anda.hedefim 59.umarım ulaşırım.
bu site bana gaz veriyo.bir kere daha burdaki arkadaşlarla görüşerek 15 kilo verdim.ama 8 kilosunu aldım geri.şimdi tekrar o kiloları atmak istiyorum.
l-carnetine ve elma krom hapı aldım takviye amaçlı olarak :) bakalım bende zayıflıcam mı yine? bende hergün girip yazarım burdan bişiler.görüşürüz kızlarr
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...belli bir diyet listem yok herşeyden az yiyorum.76 kg dan 63 kg düştüm.13 kg verdim.ilk başlarda hızlı verdim şimdilerde yavaş veriyorum motivasyon olmak için aranıza katılmak istedim bu kiloyu 6 ayda verdim.hepimize sağlam iradeler diliyorum..birde ben hipotiroid hastasıyım benim gibi olan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz neler.
60-69 TOPİĞİNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
İYİKİ VARSINIZ....İYİKİ TANIDIM SİZLERİ.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BİR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler
size 100 puanlık uzmanlık sorusu
soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır
a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek
doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg
ayy moralım bozuldu valla..
güneşte kavruldum hala acısı geçmedi istakoz gibi dolaşıyorum kaydirigubbakcemile3
normalde kararırım ama bu sefer fena oldum.
ağva sadece deniz için güzel bi yer, eğlence yeri 2 tane var hiçbi işe yaramaz deniz dışında pek eğlenemedik :sm_confused:
[[/B]
burda bazen ben yokmuşum gibi oluyo ...
Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep? [/B]
cnm burdan vermiştim bi kaç defa sakıncası yok galiba ben şuradan yapıyorum ;
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
iltifatların için çook teşekkürler canım.utandım şimdi.:kedi:
tatlım arada kaçırmışım sorunu.düğünü ramazandan hemen sonraya düşünüyoruz.hayırlısı.zaman ne gösterecek.herşeyi aşkımla biz ayarlıyoruz.ama yorulduk galiba.aşkım dediki parayı verecem babama.artık onlar koştursun dedi.oh bee dedim bende sonunda.en doğrusuda bu zaten.
Canlarım ben değil, erkek arkadaşım sipariş vermiş.
Size bi sorayım dedim.
Biri 17 günde 17 kg vermiş o hapla,
Buda senden önce hedefime ulaşacağım dedi.
Soruncada bu hapı söyledi.
Sakın kullanma dedim, sizin yazdıklarınızı söyleyim.
Kullanmaktan vazgeçer zaten.
Vazgeçmezse vazgeçirmenin bi yolunu bulurum elbet
klava: klava:
kaydirigubbakcemile3 prof haklı ya evlenmemiz lazım endülüşüm . . .
haklısın lunapiena ağva eğlence bakımından kötü ama huzur bakımından güzel bi yer
kızlar sabahtan beri evde olan biskremi yememek için verdiğim çabayı anlatamam beni öyle bir tane 2 tanede kesmez tüm pakette 500 cal. den fazla off offf.yemiycem yemiyceeem
bak ne dicem kafandaki bişey yapmazda ertelersen hep senı dürter,bende öle oluyo,ama yedikten sonra bir yıl falan aklıma gelmıyo..yınede sen bilirsin..
haklısın ama dediğim gibi ya bütün paketi yemem lazım.şuan biskremdeen başka bişey düşünemiyorum karnımda tok halbuki kaydirigubbakcemile3
Hazancım çok tehlikeli bir ilaç olduğu artık su götürmez bir gerçek...Satışı bile yasak aslında ama işte el altından satılıyor diye biliyorum...Sanırım iki sene önceydi bir gazeticinin aniden ölümüne neden olmuştu.(Başka ölümler de var bildiğim kadarıyla)..Ne gereği var bunlaralmaz:,inanın ben kilo veriyorsam herkes verebilir,azimli olun yeter...kaydirigubbakcemile2
Vallahi internetten araştırıp,bu ilacın sicilini çok kolay bulabilirsin...17 günde 17 kilo mantıklı değil zaten.Böyle bir şey olabilir mi ya,olsa bile,son durağın kabristan olması kaçınılmaz...lmaz:
bak şekerim ben poğaça yemem,ramazandan sonra bi yıyesım geldi,anlatamam,bir hafta her sabah 1 tane yedim,ama çok mücadele ettim,yedımya kaç aylar geçti,hiç aklıma gelmıyo,ve hiç yemedım,yanı ıyıkı yemışım,sende ye bı paketi,ama ders çıkar,bi 6 ay aklına gelemz inşallah,bastırılmış duygun daha kötü patlar ben bunu savunuyorum..
öğlen salata yedim.nasıl mutlu oldumhihoyyyt nar ekşiside kattım içine.yağ filan koymadım.nar ekşisinde yağ gibi çok kalori var mı?
doktorun teki banada evlen dedi.adet düzensizliği ve pko için.sözünü dinledim evleniyorum.sizde evlenin bacılar.ama evlenince insanlar daha çok kilo alıyo nolacak pikii :uhm:
bak şekerim ben poğaça yemem,ramazandan sonra bi yıyesım geldi,anlatamam,bir hafta her sabah 1 tane yedim,ama çok mücadele ettim,yedımya kaç aylar geçti,hiç aklıma gelmıyo,ve hiç yemedım,yanı ıyıkı yemışım,sende ye bı paketi,ama ders çıkar,bi 6 ay aklına gelemz inşallah,bastırılmış duygun daha kötü patlar ben bunu savunuyorum..
ZABINIIIIIM...55 in şerefine şöyle şık bir çizelge yapar mısın ablana da:kedi:
çok zahmet olacak ama...vaktin varsa tabiiopuyorumnanaktan
ne demek ablacığım kralını yaparım . . . zemuszemus
neden öyle dedin mervişimbana destek olduğun cevap verdiğin içib teşekkürler canım Şeniz
başka kimse kale almadı sanırım beni, ben herkese cevap vermeye çalışıyorum ama herkes kendi derdinde sanırım
bitaneeeeem...bayıldımkaydirigubbakcemile5
ABLAM BU LİNK i ilgili yere kopyala . . .
http://ticker.7910.org/wa__55__025H00000g41MzAwOTk3NXw3NTQ0OTZscGF83d5URSBCVQ.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?