Bi deneyeyim bakalım :)Kalori sayımıyla deneyin sizde o zaman bizimle birlikte :)
günaydın kızlar.:)
sonunda dün kilo vermişim biraz.dün biraz yoruldum.canımda sıkkındı çok az uyudum.sabah tartıldım 58.8 geldim.:)
sabah:yumurtalı ekmek(154),çeyrek muz(26)
canım her gün 10 km yürüdüm egzersiz yaptım bide 1000 1200 kaloriyi de geçmedim hamur işi patates yağlı tatlı abur cubur hiç yemedim desem yeridir yani bi çikolata 500 kalori onu yiyeceğime 1 tabak taze fasulye 1 tabak yoğurt 1 tabak salata ve 2 dilim ekmek yiyebilirim neden bu kadar güzel doymak varken 1 çikolatayla 500 kalori yiyeyim ki diyodum sende dene çok işe yaradı ben hep diyet yapmaya çalışıyodum ama hep bırakıyodum bu kalori sayma işi çok iyi oldu banaiyi düşmüşsün canım gerçekten. tebrik ediyorum seni. kalori sayımını nasıl yaptın? herşeyden yedin mi? günlk ne kadar kalori aldın bende onu mu uygulasam ki?
hareket edemediysen bu ara sişkınlık olmustur belki.kızlarrr baya bı göbegım cıktı yaaa, ödemden mi anlamadım . 60.7 kilo oldum zatenhala yatıslardayım, nasıl gidicek bu kılolar, tam kurtulmustum göbekten yıne cıktıı
masallah ya 10 km . 2 saat yuruyorsundur en az.canım her gün 10 km yürüdüm egzersiz yaptım bide 1000 1200 kaloriyi de geçmedim hamur işi patates yağlı tatlı abur cubur hiç yemedim desem yeridir yani bi çikolata 500 kalori onu yiyeceğime 1 tabak taze fasulye 1 tabak yoğurt 1 tabak salata ve 2 dilim ekmek yiyebilirim neden bu kadar güzel doymak varken 1 çikolatayla 500 kalori yiyeyim ki diyodum sende dene çok işe yaradı ben hep diyet yapmaya çalışıyodum ama hep bırakıyodum bu kalori sayma işi çok iyi oldu bana
en başlarda 3 saat bile sürüyodu tıkanıyodum hemen ama sonra sonra hızlı yürümeyi öğrendim ve vücut alıştı 1.5 saat falan sürüyo 10 km canımmasallah ya 10 km . 2 saat yuruyorsundur en az.
ben saatte 5km yuruyebiliyorum anca daha fazlası beni zorluyor. 7 civarı yuruyorsun herhalde sen. masallah...en başlarda 3 saat bile sürüyodu tıkanıyodum hemen ama sonra sonra hızlı yürümeyi öğrendim ve vücut alıştı 1.5 saat falan sürüyo 10 km canım
gunaydın.yarın tartı gunumuz. ben dun cok bozdum kendimi. aksama kadar superdi. yemegi arkadaşlarla yedik dısarıda. et yedim yagsız ızgara yogurt filan. sonra gelin bi kahve icelim bizde dedik arkadaşlarla. eşim de cıg kofte aldı. canı istedi herhalde dedim ama niyeti benim diyeti sabote etmekmiş. etti de . sohbet muhabbet derken bir dolu yemişim:-( gece yatmadan spor yaptım ama ne fayda. sabah gayet tok uyandım.günaydın kızlar :)
bugün daha dikkatli davranmam gerek.neyseki pazar.ızgara falan yerim.
sabah:et kavurma(97),peynir(53),mandalina(55)
gunaydın.yarın tartı gunumuz. ben dun cok bozdum kendimi. aksama kadar superdi. yemegi arkadaşlarla yedik dısarıda. et yedim yagsız ızgara yogurt filan. sonra gelin bi kahve icelim bizde dedik arkadaşlarla. eşim de cıg kofte aldı. canı istedi herhalde dedim ama niyeti benim diyeti sabote etmekmiş. etti de . sohbet muhabbet derken bir dolu yemişim:-( gece yatmadan spor yaptım ama ne fayda. sabah gayet tok uyandım.
evet ya, sohbet ederken baktım birsuru yemişim. yoksa öyle ac değildim. canım da istemiyordu. tadına bakayım dedim sadece. olmadı:-( regl döneminde cok kotu oluyor benım de. halsizlesiyorum yemezsem. bir de uzun sure ac kalmıssın.olur ama arada ya. önceden surekli yıyordum hic dikkat etmiyordum. mutlaka farkeder..aynen canım bende öyle baya yedim.geçen gece erkek arkadaşımla tartıştık.hatta ayrıldık.benim hatam yüzündendi baya bi ikna etmeye çalıştım.sabaha kadar hiç uyuyamadım.yemek falanda yememiştim, yorulmuştum çok kötü oldum.sabah midem bulantısı, uykusuzluk,regl sancısı.alt üst oldum.hem kötü hissettiğim için hemde canım fena şekilde tatlı istediği için dayanamadım.birde kalabalık bi ortamda hiç dikkat edilmiyo.bende de öyle oldu.ama kaldığımız yerden devam.pes etmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?