60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden beni de yazmıyorsunuz??

kızlarr dondum eve , umdugumdan kat be kat agrılı bı amelıyatmıs , bu hafta bana musade, ara ara okuyup yazmaya calısıcam, çok öpüyorum sizi

pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Başlangıç kilom:68.9
Hedef kilom:55
Geçen haftaki kilom:65.8
Bu haftaki kilom:65.7
Fark:3,2
formatında yazarsan gözden kaçırmam inşallah.
Bu hafta adet dönemim. Ödem var çok fazla.Ama 700 gr yağdan vermişsin dedi diyetisyenim.500 gr sıvı artışı varmış o da malum dönemden dolayı. Gelecek hafta daha sağlıklı sonuçlar alırız dedi. Teşekkür ederim sizlerle kendimi daha özel hissediyorum

tebrikler. en fazla 1 kilo diyorlar zaten hatada,700 gram yag iyidir.

canım dikkat et ama en ben de yazın cok hızlı kilo vermiştim. 7 kilo kadar. aynı sekilde geri aldım hem de 8 kilo olarak. isveçi bıraktın mı gözun dönerse sonu hüsran....

kızlarr dondum eve , umdugumdan kat be kat agrılı bı amelıyatmıs , bu hafta bana musade, ara ara okuyup yazmaya calısıcam, çok öpüyorum sizi

ağrılı olduğunu daha öncede duymuştum.geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese :)
bi haftadir yerimde sayıyorum.az yiyorum olmuyo çok yiyorum olmuyo.en sonunda hareket etmeye başladım biraz da böyle deneyim :)

sabah: peynir(87),bi parça tereyağlı ekmek (67),kaymak(45)
ara:armut(81),hurma(23)
öğle:kuru fasulye(142),lahana sarması(132),yoğurt(77),bi parça ızgara somon(49)
ara:armut(96)
akşam: turşu(28)

toplam:827 kalori

öğlen o kadar karıştırdım ki yemekleri hem fazla geldi hemde midem bulandı.akşam canım istemedi.bi saat de yürüyüş yaptım.200 kalori yaktım.bakalım yarına biraz vercekmiyim.

pinoli C chemes kafein_ kızlar çok sağolun, valla su an 60.7 kg geldim, verdiğim tum kılolar odem olarak dondu, umarım kalıcı bır kılo almam bu surecte, genelde yatar pozisyonda olucam bu hafta, kollarımı kımıldatamıyorum, çok ktü degilim ama kısılayıcı bır durum, umdugumdan daha agır bır ameliyatmış

isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57 (

QUOTE="sibel1290, post: 37757299, member: 595407"]isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57 ([/QUOTE]
arkadasım isvec diyeti yapıyordu.bir sabah bir kare cikolata cöpuyle uyanmıs yatakta ve yediğini hatırlamıyordu.sonra bıraktı diyeti.
guzel vermissin.masallah. o diyete baslayamamak nedir bilirim. basladım baslıycam derken kilo aldım bir de . ilk hatayı atlatsan rahatlarsın biraz. motive olursun..

canım okulda oluyorum genelde o yüzden yiyemiyorum orda hep fast food var malesef
tavuklu ya da peynırli sandwich yapabilirsin tam bugday ekmegiyle. bol da yesillik koy arasına yanına da ayran.gayet saglıklı olur. ögle ögununde ymen gereken her seyi yemiş olursun. protein sebze karbonhidrat ....

pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Başlangıç kilom:
Hedef kilom:
Geçen haftaki kilom:
Bu haftaki kilom:
Fark:
formatında yazarsan gözden kaçırmam inşallah.
merhabalar bende katılmak istiyorum gruba p.tesi ilk kilo bildirimini yapsam olur mu zaten şşu an regl dönemindym diyet biraz aksadı:)

canım nasıl bı korse taktın? o korse olayına ben de girmeyi düşüyorum çünkü :) ama bi doktora da sorucam tabi
Ya ben dogum yaptığımda sezeryan olduğu için Dr korse al dedi onu takınca sıktığı için herhalde normalden az yiyorum ama ne diyet ne korse hiçbirşeyi yapamadım... Yarın korse resmini çeker yollarım canım

isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57 (
ben de yapamıyordum ama nasıl olduysa bu defa başardım 7.güne uyandım :) iyi hissediyorum umarım iyi devam eder. yıllardır kilo vermeye çalışırım ama başaramadım nedense.geçen sene 64 e kadar dştüm bu yıl bebek tedavisi ile ilk kez 71 leri gördüm 1 haftadır 67 ye düştüm hedefim 60 benmde :)

canım dikkat et ama en ben de yazın cok hızlı kilo vermiştim. 7 kilo kadar. aynı sekilde geri aldım hem de 8 kilo olarak. isveçi bıraktın mı gözun dönerse sonu hüsran....
canım ben bebek için kilo vermek istiyorum acilen. pkodan kruutlmak için. ben normale değilde kilo verdikten sonrada bir diyet programına dönücem inşallah. be arada bri ara öğün yapıyorum ufak tefek o yüzden sanırım vazgeçmemem. 1 haftada 4 kilo oldu toplam. bu haftada 4 kilo giderse sonra sadece spor ve ağır olmayan bir diyet uygulcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…