Neden beni de yazmıyorsunuz??60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor1.chemes(başlangıç 72,5/hedef: 52) (geçen hft 72,5 / 70,3 / fark 2,2 kg)
3kasım-10 kasım 2014
6. Etap Sonuç Listesi
2.zambak86 (başlangıç 64,8/hedef ) (geçen hafta 64,8/ 62,8/2,0 / fark 1,0 kg)fark 2 haftaya bölündü
3.hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 66,4/65,7/ fark 0,7 kg)
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 69,5 /69,0 / fark 0,5 kg)
kafein_(başlangıç 62,8/hedef ) (geçen hft 59,7 / 59,3/fark 0,4 kg)
peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta 58,7 /58,8 / fark +0,1 kg)
gazlambasınınfitili (başlangıç 68,5 /hedef: 63) (geçen hft 68,0 / fark kg)1.bildirimde bulunmadı
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ / fark kg) 1. bildirimde bulunmadı
zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 68,1 / /fark kg)1. bildirimde bulunmadı
6. Etapta Verilen Toplam Kilo : 4,7 kg
pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Neden beni de yazmıyorsunuz??
Çok geçmiş olsun kuzzzzuuukızlarr dondum eve , umdugumdan kat be kat agrılı bı amelıyatmıs , bu hafta bana musade, ara ara okuyup yazmaya calısıcam, çok öpüyorum sizi
Bu hafta adet dönemim. Ödem var çok fazla.Ama 700 gr yağdan vermişsin dedi diyetisyenim.500 gr sıvı artışı varmış o da malum dönemden dolayı.pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Başlangıç kilom:68.9
Hedef kilom:55
Geçen haftaki kilom:65.8
Bu haftaki kilom:65.7
Fark:3,2
formatında yazarsan gözden kaçırmam inşallah.
cok gecmiş olsun canım, ameliyat sonucta kolay değil. agrı eşiğin de dusuktur belki.kızlarr dondum eve , umdugumdan kat be kat agrılı bı amelıyatmıs , bu hafta bana musade, ara ara okuyup yazmaya calısıcam, çok öpüyorum sizi
tebrikler. en fazla 1 kilo diyorlar zaten hatada,700 gram yag iyidir.Bu hafta adet dönemim. Ödem var çok fazla.Ama 700 gr yağdan vermişsin dedi diyetisyenim.500 gr sıvı artışı varmış o da malum dönemden dolayı.Gelecek hafta daha sağlıklı sonuçlar alırız dedi. Teşekkür ederim sizlerle kendimi daha özel hissediyorum
canım dikkat et ama en ben de yazın cok hızlı kilo vermiştim. 7 kilo kadar. aynı sekilde geri aldım hem de 8 kilo olarak. isveçi bıraktın mı gözun dönerse sonu hüsran....merhabalar... bende 71 kilo ile başladım söylemekten bile utanıyorum hiç 70 olamamışken aşılama tedvisi sebebi ile 71 oldum 10 günde. şimdi sıkı bir şekilde isveç diyeti yapıyorum 6. günümdeyim ve 67 oldum 4 klo verdim. 2 hafta isveç yapıp sonra normal diyete geçicem. isveç diyeti yapmamın tek sebebi kendime dur diyemiyor olmam.ama bu sayede diyebilir oldum hedefim ocak a kadar 60 olmak inşallah...
kızlarr dondum eve , umdugumdan kat be kat agrılı bı amelıyatmıs , bu hafta bana musade, ara ara okuyup yazmaya calısıcam, çok öpüyorum sizi
isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57merhabalar... bende 71 kilo ile başladım söylemekten bile utanıyorum hiç 70 olamamışken aşılama tedvisi sebebi ile 71 oldum 10 günde. şimdi sıkı bir şekilde isveç diyeti yapıyorum 6. günümdeyim ve 67 oldum 4 klo verdim. 2 hafta isveç yapıp sonra normal diyete geçicem. isveç diyeti yapmamın tek sebebi kendime dur diyemiyor olmam.ama bu sayede diyebilir oldum hedefim ocak a kadar 60 olmak inşallah...
canım okulda oluyorum genelde o yüzden yiyemiyorum orda hep fast food var malesefcanım yinede dengesiz besleniyosun.öğün atlamamaya çalış.atlayınca sonraki öğün abartıyoruz.
canım okulda oluyorum genelde o yüzden yiyemiyorum orda hep fast food var malesef
tavuklu ya da peynırli sandwich yapabilirsin tam bugday ekmegiyle. bol da yesillik koy arasına yanına da ayran.gayet saglıklı olur. ögle ögununde ymen gereken her seyi yemiş olursun. protein sebze karbonhidrat ....canım okulda oluyorum genelde o yüzden yiyemiyorum orda hep fast food var malesef
merhabalar bende katılmak istiyorum gruba p.tesi ilk kilo bildirimini yapsam olur mu zaten şşu an regl dönemindym diyet biraz aksadı:)pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Başlangıç kilom:
Hedef kilom:
Geçen haftaki kilom:
Bu haftaki kilom:
Fark:
formatında yazarsan gözden kaçırmam inşallah.
Ya ben dogum yaptığımda sezeryan olduğu için Dr korse al dedi onu takınca sıktığı için herhalde normalden az yiyorum ama ne diyet ne korse hiçbirşeyi yapamadım... Yarın korse resmini çeker yollarım canımcanım nasıl bı korse taktın? o korse olayına ben de girmeyi düşüyorum çünkü :) ama bi doktora da sorucam tabi
ben de yapamıyordum ama nasıl olduysa bu defa başardım 7.güne uyandım :) iyi hissediyorum umarım iyi devam eder. yıllardır kilo vermeye çalışırım ama başaramadım nedense.geçen sene 64 e kadar dştüm bu yıl bebek tedavisi ile ilk kez 71 leri gördüm 1 haftadır 67 ye düştüm hedefim 60 benmde :)isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57(
canım ben bebek için kilo vermek istiyorum acilen. pkodan kruutlmak için. ben normale değilde kilo verdikten sonrada bir diyet programına dönücem inşallah. be arada bri ara öğün yapıyorum ufak tefek o yüzden sanırım vazgeçmemem. 1 haftada 4 kilo oldu toplam. bu haftada 4 kilo giderse sonra sadece spor ve ağır olmayan bir diyet uygulcm.canım dikkat et ama en ben de yazın cok hızlı kilo vermiştim. 7 kilo kadar. aynı sekilde geri aldım hem de 8 kilo olarak. isveçi bıraktın mı gözun dönerse sonu hüsran....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?