60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç bir seyi kafaya takmıycaksın. her sey olucagına varıyor.... can sıkmaya gerek yok o yuzden. allah saglık problemi vermesin kimseye. gerisi önemli değil. halloluyor bir sekılde.

hiç bir seyi kafaya takmıycaksın. her sey olucagına varıyor.... can sıkmaya gerek yok o yuzden. allah saglık problemi vermesin kimseye. gerisi önemli değil. halloluyor bir sekılde.

haklısın.ben biraz fazla takıyorum.haksızda olunca yiyip bitirdim kendimi.amin canım en önemlisi sağlık.

sohbetle farkedilmiyo bile evet.o tadına bakmayı bende hiç beceremiyorum.sonuna kadar yiyorum.yanımdakilerle paylaşmaya çalışıyorum ancak o zaman az yiyebiliyorum :)

C chemes canım bızı zorlu bı hafta beklıo o zaman, ben aldım kılo ama umarıms en almamıssındır :)
senin aldıkların cabuk gider. toparlan en fazla bir haftada aldıgından fazlasını verirsin. odem hareketsizlik filan ekiliyor simdi seni. ben almadım ama pek de veremedim galiba. 300-500 gram ancak eksik cıkarım. yarın görucez bakalım. bugun de bozmazsam eksi cıkarım. cok kasıp da ucunu kacırmaktansa boyle yer içerim azar azar veririm. cok takmıyorum. gec olsun geri gelmesin.

döndüm bebeğim artık :) aranızın düzelmesine çok sevındım inan :) arada oluyor boyle seyelr, kadınlar da çok kafaya takıyor :)
sağol canım, nispeten iyiyim, kol hareketleri biraz kısıtlı bır de cok şiş ,belli oluyo diye dışarı çıkamıyorum , tek derdim göbegm çıktı yaaaa onu halletmeliyiz kafeınnnn yılbaşına az kaldı

rassig hayatım ödemdir inşallah ama göbegım nasıl cıktı , dün kankim geldi ya senı ılk defa boyle goruyorum dedı , bakalım 2 haftaya gecer umarım ama cok yıyıp yattım kılo da almısımdır bıraz artık dedıgın gibi dikkat edicem

Bende canım.düzelmeseydi baya bi süre kendime gelemezdim sanırım.neyse geçti gitti :)

Canım kollar hareket etmiyomuş evet.ama biraz daha iyiysen yürüyüş yapabilirsin yarım saat falan.dikkat ettikten sonra da verirsin.zaten ödem falan varsa çok kolay verirsin.1,5 ay var yılbaşına.benimde 3-4 kilom kaldı.yılbaşına ancak verebilirim heralde bu hızla
Yarından itibaren daha sıkı bi şekilde beslenmeliyiz.yoksa yerimde saymayı bırak kilo alıcam.bu tatlı isteğimi de yenebilsem birde

Ben resmen 6 aylik hamile gibiydim..ama siskinlik 1 aya iniyor canim..senin memislerde hele bir otursun, bak gör fizigin nasil sexy duracak

aynenn , yanı süre çok gibi gorulse de o kadar hızlı kilo verılmıyormuş ,gördüm bunu.ancak veririz .ben yarın tartılıcam ama 60-61 arasıyım galıba 57 olsam benım de 34 kilo var. Ya dısarı cıkmıyorum hala çok bellı olucak millet bakıcak psıkolojısı oldu ama yarın bı çıkiim artık :) yuruyus yapayım karşı da saha var

Aslında kolay veriliyo ama belli bi kilomun altı zor oluyo.benim 60on altı çok zor oluyo.bugun tartıldım 59.4 geldi.dün 200 gram almışım.bende hedef değiştirdim 56 olmak istiyorum.geri alırsam diye bi kilo pay olsun diyorum.canım sana öyle geliyodur alışamamışsındır daha.sıfır yaka koyu renk bluz giy,oturmayan düz kesim olsun.rahatsız oluyosan.bi süre sonra alışırsın.göğsünü gere gere gezersin

kafein_ ilk aşamada bez bi ameliyat sutyenı gıyıyosun, o da şu eski donemlerın ,hanı sıyah beyaz fılmlerde boyle sivri sivri oluyodu ya kadınalrın , oyle sıvrı bı goruntu olusturuyo yaaa :)) evde bol bı polarım var onu carmıyorum ,artık şal alayım diyorum bıraz, normalde kulllanmam ama, en iyi onla rahat ederım galiba, kuafore fln bile gidemiyorum :)

Ayy anldım canım haklısın.:) sütyenin şekliyle alakalı o zaman.ama kamufle edebilirsin şalda iyi olur. Kuaföre bende gitmiyorum kaç zamanlar.saçlarım çok fena durumda. bıyıklarım da pala bıyık gibi oldu.

kafein_ o zaman bu hafta sen de git, hatta ben iyi hissedersem dip boyası yaptırıcam .Benim annem güzellik uzmanıydı eskıden, hatta salonu vardı bi ara , o tarz seyleri bize de öğretti, kendimiz evde yapıyoruz hep, zaten butun aletler var.O açıdan şanslıyız :)

aa ne kadar şanslısın canım.bende kuaförlerden pek hoşlanmıyorum açıkcası, daha doğrusu hepsinden hoşlanmıyorum diyim.ne kadar az gidersem o kadar iyi,kendim halletmeye çalışıyorum.saçlarımda ışıltı vardı ombre oldu artık.:))bi de çok yıprandı.uzun seviyorum kestirmek de istemiyorum bakalım artık napıcam.sen sarışınsın bi de dipler sürekli çıkar.ama annen açısından çok şanslısın gerçekten.cilt bakımı falan yapıyo musun.neler yapıyosun.benim cildim biraz problemli seni yakalamışken neler yapıyosun soruyum :)

kafein_ evet gördüm saclarını bir fotografında ışıltılı olandı galiba, o da guzeldı :)
hayatım benım cıldım yaglı, hep sivilce problemı oluyo, doktorun verdıgı krem vs kullanıyodum bayadır ona da gıtmıyorum, onun dışında öyle çok uğraşan biri değilim malesef. Yüzümü yıkamak için doğal kalıp sabunları kullanıyorum , bir doktor soylemıstı , güllü, ballı, sütlü,zeytinyağlı vs..bittikçe değiştiriyorum çeşidi. Yağlı oldugu için hergün nemlendirici kullanmıyorum ama gerekirse yine doğal aktarlarda satılan cilt onarıcı bir krem var aynısafa kremi diye onu sürüyorum. maske olarak da banyodan sonra kil maskesi yaparım, o da iyi cidden, bazen bal ve kili karıştırıyorum .Yani kozmetıkten çok dağalı sevıyorum, henuz yaşımız da genç oldugu için bunlar yeterli geliyor . Ama düzenli yapınca faydası oluyor cidden , ben ona alışmadım bir türlü ara ara yapıyorum .

saçlarım kumral canım.aralarda açılan yerler var.fotoğraflardan pek belli olmuyo ama sadece alt kısımda boya var.bende pek uğraşmayı sevmiyorum aslında.uğraşmadan bebek gibi cildim olsun istiyorum.benimde yağlı cildim.sivilceden kurtuldum da şimdi de lekeler dert oldu.biodermanın temizleme jelini falan kullanıyorum.nemlendiriciyi de hiç sevmiyorum.gerçi senin cildin gayet güzeldi zaten gördüğüm kadarıyla bişey yapmana gerek yok.:)

eşime tatlı yaptım. yarısını ben yedim gözum döndu kızlar:-( ne guzel 69 kusurlerdeydim.artı cıkıcam yarın.iki gundur cok bozdum. olmadı:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…