kafein_ bebeğim üzüldüm, şimdi nasılsın ?
evet ya, sohbet ederken baktım birsuru yemişim. yoksa öyle ac değildim. canım da istemiyordu. tadına bakayım dedim sadece. olmadı:-( regl döneminde cok kotu oluyor benım de. halsizlesiyorum yemezsem. bir de uzun sure ac kalmıssın.olur ama arada ya. önceden surekli yıyordum hic dikkat etmiyordum. mutlaka farkeder..
hiç bir seyi kafaya takmıycaksın. her sey olucagına varıyor.... can sıkmaya gerek yok o yuzden. allah saglık problemi vermesin kimseye. gerisi önemli değil. halloluyor bir sekılde.
senin aldıkların cabuk gider. toparlan en fazla bir haftada aldıgından fazlasını verirsin. odem hareketsizlik filan ekiliyor simdi seni. ben almadım ama pek de veremedim galiba. 300-500 gram ancak eksik cıkarım. yarın görucez bakalım. bugun de bozmazsam eksi cıkarım. cok kasıp da ucunu kacırmaktansa boyle yer içerim azar azar veririm. cok takmıyorum. gec olsun geri gelmesin.
Seninkiler ödem ameliyatindan dolayi..bende almistim 4 kilo birden..bak simdi birazcik dikkat etmekle 3 haftada 5 kilo verdim..
döndüm bebeğim artık :) aranızın düzelmesine çok sevındım inan :) arada oluyor boyle seyelr, kadınlar da çok kafaya takıyor :)teşekkür ederim canım.iyiyim şimdi neyseki.zaten sorun da çözüldü.:)
sen nasılsın canım.denk gelmediğim için soramadım.ağrıların geçmiştir umarım.sen olmayınca burda bi donukluk oluyo.canlandırıyosun bizi :)
döndüm bebeğim artık :) aranızın düzelmesine çok sevındım inan :) arada oluyor boyle seyelr, kadınlar da çok kafaya takıyor :)
sağol canım, nispeten iyiyim, kol hareketleri biraz kısıtlı bır de cok şiş ,belli oluyo diye dışarı çıkamıyorum , tek derdim göbegm çıktı yaaaa onu halletmeliyiz kafeınnnn yılbaşına az kaldı
alışınca evet öyle oluyo :)ben saatte 5km yuruyebiliyorum anca daha fazlası beni zorluyor. 7 civarı yuruyorsun herhalde sen. masallah...
Ben resmen 6 aylik hamile gibiydimrassig hayatım ödemdir inşallah ama göbegım nasıl cıktı , dün kankim geldi ya senı ılk defa boyle goruyorum dedı , bakalım 2 haftaya gecer umarım ama cok yıyıp yattım kılo da almısımdır bıraz artık dedıgın gibi dikkat edicem
aynenn , yanı süre çok gibi gorulse de o kadar hızlı kilo verılmıyormuş ,gördüm bunu.ancak veririz .ben yarın tartılıcam ama 60-61 arasıyım galıba 57 olsam benım de 34 kilo var. Ya dısarı cıkmıyorum hala çok bellı olucak millet bakıcak psıkolojısı oldu ama yarın bı çıkiim artık :) yuruyus yapayım karşı da saha varBende canım.düzelmeseydi baya bi süre kendime gelemezdim sanırım.neyse geçti gitti :)
Canım kollar hareket etmiyomuş evet.ama biraz daha iyiysen yürüyüş yapabilirsin yarım saat falan.dikkat ettikten sonra da verirsin.zaten ödem falan varsa çok kolay verirsin.1,5 ay var yılbaşına.benimde 3-4 kilom kaldı.yılbaşına ancak verebilirim heralde bu hızla
Yarından itibaren daha sıkı bi şekilde beslenmeliyiz.yoksa yerimde saymayı bırak kilo alıcam.bu tatlı isteğimi de yenebilsem birde
aynenn , yanı süre çok gibi gorulse de o kadar hızlı kilo verılmıyormuş ,gördüm bunu.ancak veririz .ben yarın tartılıcam ama 60-61 arasıyım galıba 57 olsam benım de 34 kilo var. Ya dısarı cıkmıyorum hala çok bellı olucak millet bakıcak psıkolojısı oldu ama yarın bı çıkiim artık :) yuruyus yapayım karşı da saha var
Ayy anldım canım haklısın.:) sütyenin şekliyle alakalı o zaman.ama kamufle edebilirsin şalda iyi olur. Kuaföre bende gitmiyorum kaç zamanlar.saçlarım çok fena durumda. bıyıklarım da pala bıyık gibi oldu.kafein_ ilk aşamada bez bi ameliyat sutyenı gıyıyosun, o da şu eski donemlerın ,hanı sıyah beyaz fılmlerde boyle sivri sivri oluyodu ya kadınalrın , oyle sıvrı bı goruntu olusturuyo yaaa :)) evde bol bı polarım var onu carmıyorum ,artık şal alayım diyorum bıraz, normalde kulllanmam ama, en iyi onla rahat ederım galiba, kuafore fln bile gidemiyorum :)
kafein_ o zaman bu hafta sen de git, hatta ben iyi hissedersem dip boyası yaptırıcam .Benim annem güzellik uzmanıydı eskıden, hatta salonu vardı bi ara , o tarz seyleri bize de öğretti, kendimiz evde yapıyoruz hep, zaten butun aletler var.O açıdan şanslıyız :)
kafein_ evet gördüm saclarını bir fotografında ışıltılı olandı galiba, o da guzeldı :)
hayatım benım cıldım yaglı, hep sivilce problemı oluyo, doktorun verdıgı krem vs kullanıyodum bayadır ona da gıtmıyorum, onun dışında öyle çok uğraşan biri değilim malesef. Yüzümü yıkamak için doğal kalıp sabunları kullanıyorum , bir doktor soylemıstı , güllü, ballı, sütlü,zeytinyağlı vs..bittikçe değiştiriyorum çeşidi. Yağlı oldugu için hergün nemlendirici kullanmıyorum ama gerekirse yine doğal aktarlarda satılan cilt onarıcı bir krem var aynısafa kremi diye onu sürüyorum. maske olarak da banyodan sonra kil maskesi yaparım, o da iyi cidden, bazen bal ve kili karıştırıyorum .Yani kozmetıkten çok dağalı sevıyorum, henuz yaşımız da genç oldugu için bunlar yeterli geliyor . Ama düzenli yapınca faydası oluyor cidden , ben ona alışmadım bir türlü ara ara yapıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?