- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
SekerPancarii canım nankörlük kısmına kesınlıkle katılıyorum , kilonun sabitlenmesi oturması olayı var ya, o hakikaten dogru galiba. Bu diyetle verme sürecınde verdığın kıloyu anında gerı alabılıyorsun bırkac gun dıkkat etmezsen, ideal kilomuza ulasana kadar kaçamaklara dikkat etmemiz lazım gliba
merhaba arkadaşlar 15 gündür diyetteyim fakat kilo veremedim. araştırırken buldum sizi ve katılmak istedim motivasyonumu kaybetmek üzereyim. diyetisyene gittim 1800 kalorilik diyetim var fakat o kadar tutmuyor yediklerim ayrıca leslie 3 mil yapıyorum fakat neden hala kilo veremedim anlamadım.
bu arada 65 g ve 160cm boyundayım. okulöncesi öğretmeniyim hareketli sayılırım yani. ideal kilom yapılan ölçümler sonucu 56 çıktı. 29 yaşındayım ve 2 yaşında bir kızım var.
umarım herkes hedefine ulaşır.
Slm kızlar KAHVALTIMM :
2 yumurtadan ıspanaklı omlet 1 cay kaşığı tereyağlı
2 dilim çavdar ekmeği
15 gr süzme peynir
1yeşil zeytin
1siyah zeytin
şekersiz çay
412 kaloriiiii:)
kahvaltı : 1 dilim ekmek 70, 4 zeytin 25, 1tk tereyagı 40
ara : yarım dilim havuclu kek 300,çay
ögle : 1/3 pors mantı 150
ara:Türk kahvesi
akşam : 2 lahmacun 500
toplam : 1085
kek beni yaktın kek ne kalorın varmış ! ama bugun cok agrılı sızılı bı gunum neden boyle oldu anlamadım , kendımı bıraz sımarttım , yarın gorusuruz kızlar uyuycam hemen
Merhaba canım hoşgeldin aramıza 1800 kalori çok fazla geldi bana canm bu diyetle ayda 1 kilo anca verirsin burda genellikle kalori sayan arkadaşlar 1000 kalori civarı yiyor bende 45 dk spor yapıyorum günde ve 1000 1200 kalori civarı yiyorum canım kalorini biraz düşürebilirsin 1200 çok ideal kilo vermek için bence tabi bu arada bende 20 yaşındayım 2 yaşnda bi kızm var165 boyunda 61 kiloyum 75 kilodan 57 ye düştüm ve diyete uzun süre ara verince 4 kilo geri geldi malesef ama burda tekrar başladm zaten çoğu kilomu da burda verdim başarılar canmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?