60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar uzun ardan sonra döndüm internetim yoktu o yüzden hiç giremedim buraya girmeyincede zaten askıda olan diyeti iyce saldm saldmmmmm vee kilo aldm tabi uff ya vermesi çok zor ama alması çok kolay neyse bu sabah kilo bildirimi yapp tekrar diyete başlıyorum hadi hayırlısı bakalm:)

buara ben de dahıl ekibin bazı üyeleri koptuk galiba biraz diyetten ya süper bir geri dönüş yapalım bu hafta kızlarr en azından bır kılo verelim .İlk bildirimi ben yaparak başlıyorum o zaman :

başlangıç kilom : 62,5
hedef : 57
geçen hafta :58,8
bu hafta: 59,6
fark : +0,800

ama goguserım yapıldıgı ıcın mıdır anlamadım çok kalınlaşmış hıssedıyorum kendımı, normalde gogus olunca belım daha ınce durur dıye dusunuyodum ama şimdi belim dumduz duruyo gibi geliyor yada ben kendımı çok inceliyorum :) 2-3 kılo verınce belli olacak tam sonuc galıba .

Yeni haftada hepimize az iştah, bol şans ve mutluluk dilıyorum kızlar !

Kilo bildirimiiiii
Başlangıç kilo : 75.2
Burdan ayrılmadan :57.500
Şimdiki kilo : 61.300
Fark : 3.8 kilo almışım
Toplam verilen kilo : 13.900
Hedef :53
bugün diyete başladm inşallah bu sefer istediğim koloya ulaşp orda kalırm 6 lı kilolara bi daha uğramam tahammül edemem diyordum ama yine geldim diyeti bıraksak bile çok dikkatli yenilmeli kilo çok nankör hemen geliveriyo geri

SekerPancarii canım nankörlük kısmına kesınlıkle katılıyorum , kilonun sabitlenmesi oturması olayı var ya, o hakikaten dogru galiba. Bu diyetle verme sürecınde verdığın kıloyu anında gerı alabılıyorsun bırkac gun dıkkat etmezsen, ideal kilomuza ulasana kadar kaçamaklara dikkat etmemiz lazım gliba

Kesinlikle canm hep dikkatli yememiz lazım bugün diyete start verdim inşallah bu sefer hiç ara vermeden istediğim kiloya ulaşana kadar durmucam :)

Günaydın kızlar :)

Kilo bildirimi:
Başlangıç:62.8
Hedef:56
Geçen hafta:59,3
Bu hafta:58,9
Bu hafta verilen:400 gram

Böyle böyle nası 56 olucaksam artık

dun sabah 69,7 kiloydum dun gece pastayı göturunce 600 gram eklenmiş:-(

Başlangıç kilo : 72,5
gecen hafta: 70,3
bu hafta: 70,3
Fark : 0
Toplam verilen kilo : 2,7
Hedef :52

Slm kızlar KAHVALTIMM :
2 yumurtadan ıspanaklı omlet 1 cay kaşığı tereyağlı
2 dilim çavdar ekmeği
15 gr süzme peynir
1yeşil zeytin
1siyah zeytin
şekersiz çay
412 kaloriiiii:)

Hu huuuuu kimseler yokk muu
ben sporumu yaptmmm terim soğumadan yazim dedim 45 dk stepper yaptm tahmini 300 kalori yaktm süperim yahuuuu bu arada spora geçen hafta başladım haftada 4 veya 5 gün yapicam geçen hafta 4 gün yaptm devamllk şart tabiii:)

merhaba arkadaşlar 15 gündür diyetteyim fakat kilo veremedim. araştırırken buldum sizi ve katılmak istedim motivasyonumu kaybetmek üzereyim. diyetisyene gittim 1800 kalorilik diyetim var fakat o kadar tutmuyor yediklerim ayrıca leslie 3 mil yapıyorum fakat neden hala kilo veremedim anlamadım.
bu arada 65 g ve 160cm boyundayım. okulöncesi öğretmeniyim hareketli sayılırım yani. ideal kilom yapılan ölçümler sonucu 56 çıktı. 29 yaşındayım ve 2 yaşında bir kızım var.
umarım herkes hedefine ulaşır.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza 1800 kalori çok fazla geldi bana canm bu diyetle ayda 1 kilo anca verirsin burda genellikle kalori sayan arkadaşlar 1000 kalori civarı yiyor bende 45 dk spor yapıyorum günde ve 1000 1200 kalori civarı yiyorum canım kalorini biraz düşürebilirsin 1200 çok ideal kilo vermek için bence tabi bu arada bende 20 yaşındayım 2 yaşnda bi kızm var165 boyunda 61 kiloyum 75 kilodan 57 ye düştüm ve diyete uzun süre ara verince 4 kilo geri geldi malesef ama burda tekrar başladm zaten çoğu kilomu da burda verdim başarılar canmmmmm

Slm kızlar KAHVALTIMM :
2 yumurtadan ıspanaklı omlet 1 cay kaşığı tereyağlı
2 dilim çavdar ekmeği
15 gr süzme peynir
1yeşil zeytin
1siyah zeytin
şekersiz çay
412 kaloriiiii:)

ÖĞLE YEMEĞİM
100 gr hazr pizza
247 kalori
659 kalorideyim

[QUO]"sln71, post: 37829733, member: 599965"]ÖĞLE YEMEĞİM
100 gr hazr pizza
247 kalori
659 kalorideyim[/QUOTE]
Ara 100gr limonlu biberli tam yağlı yoğurt
67 kalori
726 kalorideyim:)

Sabah:yumurta(76)
Ara:elma(72),yarım mandalina(26)
Öğle:çorba(269)
Ara:havuçlu tarçınlı kek(168),halley(132),2tane kremalo bisküvi(80)
Dayanamadım yedim

Toplam:823 kalori

1-1,5 saatte yürüdüm.200-300 kalori yaktım.

kahvaltı : 1 dilim ekmek 70, 4 zeytin 25, 1tk tereyagı 40
ara : yarım dilim havuclu kek 300,çay
ögle : 1/3 pors mantı 150
ara:Türk kahvesi
akşam : 2 lahmacun 500
toplam : 1085
kek beni yaktın kek ne kalorın varmış ! ama bugun cok agrılı sızılı bı gunum neden boyle oldu anlamadım , kendımı bıraz sımarttım , yarın gorusuruz kızlar uyuycam hemen

Canım bende yedim bugün hacuçlu tarçınlı kek.paketti yalnız.üzerinden hesapladım 167 kaloriydi.

kafein_ ya hayatım umarım oyledır ,diyetkolikte porsiyonu 600 kalori yazıyo ,bu gidişle eve hassas tartı alıp her seyı gram gram tartarak yiycem hahahaha , neyse zaten benım diyet felsefem şekeri bırakmak uzerıne :d baya bı sure yemem heralde şekerli bir şeyler
gunaydın kızlarrrrr, az kalorili bir gün diliyorum hepimizeee

hoşbuldum teşekkürler. bence de 1800 çok fazla hatta eşim listeyi görünce sen bunlarla kilo alırsın demişti :) diyetisyenim kesinlikle yazdığımdan daha az yeme demişti ama ben onbeş gün boyunca kilo veremeyince azalttım. 10 dilim ekmek verdii (toplam 250 gr) ben 5 dilim yiyorum ,yemek miktarını da azalttım umarım işe yarar.
daha önce f....ngo sitesinden kalori sayarak 2 kilo vermiştim ama çok çabuk geri aldım çünkü dengeli beslenmemiştim kek pasta vs ile kotayı doldurmuştum

Slm kızlar dün akşam biber dolması yedim yoğurt ve turpla birazda çikolata yedim ve 1300 kaloriyle günü kapattım dün çok zor gecti kızlar ama artk bırakmak yok daha 8 kilo vercemmm yılbaşına 4 kilo vermiş olsam harika olcakkk 1 senedir diyetteyim yahuuu bitmiyooooooorrrr tabi hiç bırakmadan yapsammm şimdiye çoktan bitmiştii de neyseeeee ara vermek iyi oluyo bazen ama artk ara yok son hız diyete devam gelelim kahvaltıma

1 haşlanmış yumurta
31gr süzme peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1dilim salam
yarım dilim kaşar
5gr tulum peyniri
1 çay kaşığı tereyağı
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
426 kalori
spor yaptığım için kahvaltıyi zengin tutuyorum hem gözüm doyyo hemde karnmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…