Başlangıç kilom: 71.5pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Başlangıç kilom:
Hedef kilom:
Geçen haftaki kilom:
Bu haftaki kilom:
Fark:
formatında yazarsan gözden kaçırmam inşallah.
merhabalar bende katılmak istiyorum gruba p.tesi ilk kilo bildirimini yapsam olur mu zaten şşu an regl dönemindym diyet biraz aksadı:)
Başlangıç kilom: 71.5
Hedef kilom: 60
Geçen haftaki kilom: 70
Bu haftaki kilom:67.2
Fark:2.8
tamam canım tesekkurler , ben de o korse olayını bı denıycem cunku :)Ya ben dogum yaptığımda sezeryan olduğu için Dr korse al dedi onu takınca sıktığı için herhalde normalden az yiyorum ama ne diyet ne korse hiçbirşeyi yapamadım... Yarın korse resmini çeker yollarım canım
tebrikler. en fazla 1 kilo diyorlar zaten hatada,700 gram yag iyidir.[/Q
Günaydın.1 kilo ideal evet ama kilo az olduğu zaman gr gr gidiyor. Çok normal dedi diyetisyen. Hatta çok çok iyi gidiyoruz dedi.Önümüzdeki hafta vücudu şaşırtacağız bakalım.Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
1 haftada nasıl 4 kilo verdiniz ?canım ben bebek için kilo vermek istiyorum acilen. pkodan kruutlmak için. ben normale değilde kilo verdikten sonrada bir diyet programına dönücem inşallah. be arada bri ara öğün yapıyorum ufak tefek o yüzden sanırım vazgeçmemem. 1 haftada 4 kilo oldu toplam. bu haftada 4 kilo giderse sonra sadece spor ve ağır olmayan bir diyet uygulcm.
isveç diyeti uyguladım bugün 7. günümdü. bıraktım normal diyete döndüm. bir haftada ilaçlarla almıştım o 4 kiloyu sanırım oyüzden hızlı gitti.muhtemelen ilaçlar ödem yaptı1 haftada nasıl 4 kilo verdiniz ?
iyi düşmüşsün canım gerçekten. tebrik ediyorum seni. kalori sayımını nasıl yaptın? herşeyden yedin mi? günlk ne kadar kalori aldın bende onu mu uygulasam ki?isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57(
isveç diyeti uyguladım bugün 7. günümdü. bıraktım normal diyete döndüm. bir haftada ilaçlarla almıştım o 4 kiloyu sanırım oyüzden hızlı gitti.muhtemelen ilaçlar ödem yaptı
sonucunu alabildi mi ? yani bebeği oldu mu? ben sadece o yüzden istiyorum yoksa zaten yemeyi seviyrum sporla kilomu koruyordum ama pkonun tek tedavisi buymuş. ben ilaç kullanmıyorum ileri düzeyde değil benmki.pkoluysanız kullandığınız ilaç kilo vermeye çok yardımcı oluyo.şeker hastalarının da kullandığı bi ilaçmış sanırım o.pko de kilo aldırdığı için haptan kaynaklıdır bu kadar hızlı vermeniz.ablamda da vardı bu rahatsızlık.oda hap kullanmaya başlayınca ve dikkat edince çok kolay vermişti.bebek için zayıflamaya çalışmıştı o da sizin gibi.
sonucunu alabildi mi ? yani bebeği oldu mu? ben sadece o yüzden istiyorum yoksa zaten yemeyi seviyrum sporla kilomu koruyordum ama pkonun tek tedavisi buymuş. ben ilaç kullanmıyorum ileri düzeyde değil benmki.
çok sağol canım inşallah benm sonucumda öyle olur. benmde ocak sonuna kadar vaktim var 4 kilo verdim Allah izin verirse ilk hedefim 64. sonrada 59 a inmeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak? bugün isveç diyetimi sona erdirdim yarın hafif bir beslenme cumartesi 5 gün diyeti yapıcam 5 gündede 3 kilo giderse inşallah sonra yavaş yavaş ayda 1 kilo vererek 59 olurum hatta 55 e kadar yolu var :)))6 aylık ikizleri var.biri kız biri erkek.:)pkodan hamile kalması zor oluyodu.ileri düzeyde de değildi aynı şekilde ablamın.doktorlar bunun tedavisini yaptılar.3-4 yıl olmayınca ilaç ve kilo vermeye yönlerdirdiler.sonra kilo verdi ve hamile de kaldı.hatta 2 kez kaldı ama düşük yaptı.ablamın genetik bi sorunu varmış meğer.düşüklerinin sebebi oymuş.pgt yöntemiyle tüp bebek sahibi oldu.sizinde ileri düzeyde değilse bebeğe hiç engel değil.ablamın kilosu fazlaydı ama 5 kilo verse bile hemen normalleşiyodu yumurtlaması.Allah size de isteyen herkese de versin.:)
çok sağol canım inşallah benm sonucumda öyle olur. benmde ocak sonuna kadar vaktim var 4 kilo verdim Allah izin verirse ilk hedefim 64. sonrada 59 a inmeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak? bugün isveç diyetimi sona erdirdim yarın hafif bir beslenme cumartesi 5 gün diyeti yapıcam 5 gündede 3 kilo giderse inşallah sonra yavaş yavaş ayda 1 kilo vererek 59 olurum hatta 55 e kadar yolu var :)))
Bende zayıflamak istiyorum ama öyle diyet falan yapamıyorum. Ancak yediklerime dikkat ederek verebilirim. Doğumdan sonra aldım bi daha da veremedim maalesef.
pko , insülin direnci için hatta hamillik için çörek otu öneriliyor. öğütülmüş olarak her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yutmanızı öneririm. yutamayanlar yoğurda karıştırabilir veya çörek otu yağı kullanabilir.çok sağol canım inşallah benm sonucumda öyle olur. benmde ocak sonuna kadar vaktim var 4 kilo verdim Allah izin verirse ilk hedefim 64. sonrada 59 a inmeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak? bugün isveç diyetimi sona erdirdim yarın hafif bir beslenme cumartesi 5 gün diyeti yapıcam 5 gündede 3 kilo giderse inşallah sonra yavaş yavaş ayda 1 kilo vererek 59 olurum hatta 55 e kadar yolu var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?