60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi günü kilo bildirimi yapmış mıydın?
Başlangıç kilom:
Hedef kilom:
Geçen haftaki kilom:
Bu haftaki kilom:
Fark:
formatında yazarsan gözden kaçırmam inşallah.
Başlangıç kilom: 71.5
Hedef kilom: 60
Geçen haftaki kilom: 70
Bu haftaki kilom:67.2
Fark:2.8

merhabalar bende katılmak istiyorum gruba p.tesi ilk kilo bildirimini yapsam olur mu zaten şşu an regl dönemindym diyet biraz aksadı:)

Başlangıç kilom: 71.5
Hedef kilom: 60
Geçen haftaki kilom: 70
Bu haftaki kilom:67.2
Fark:2.8

etka ve umutttt hoşgeldiniz. ben şu sıralar forumu takip edemiyorum. ara ara gelip bakıyorum. pazartesileri liste hazırlamaya geliyorum.önemli olan listeye girmek değil kilo veriyor olmak bence. Foruma 10 kilo 20 kilo vericem diye hızlıca girip hem diyeti hem burayı bırakan o kadar çok insan oluyor ki.Siz burayı takip eder her pazartesi düzenli kilo bildiriminde bulunursanız neden listeye giremeyesiniz ki. Zaten kendi bilgilierinizi kendiniz yazıyorsunuz. ben sadece onu toplu bir formatta yayınlıyorum ve sıralama yapıyorum. Bildirimlerini pazartesi yapmayı unutmayın. kolay geldin

tamam canım tesekkurler , ben de o korse olayını bı denıycem cunku :)

1 haftada nasıl 4 kilo verdiniz ?

iyi akşamlar :)
sabah:biraz sucuklu yumurta(184),peynir(84),ekmek(67)
ara:armut(96)
öğle:yoğurt(39),ıspanak(74)
akşam:kuru fasulye(120),yoğurt(30)

toplam:694 kalori
bi saat de yürüyüş yaptım.-200 kalori.

dün sadece 100 gram vermişim.çok zor benim kilo vermem

1 haftada nasıl 4 kilo verdiniz ?
isveç diyeti uyguladım bugün 7. günümdü. bıraktım normal diyete döndüm. bir haftada ilaçlarla almıştım o 4 kiloyu sanırım oyüzden hızlı gitti.muhtemelen ilaçlar ödem yaptı

kızlar merhaba..ben hamileliğimin son günlerini yaşıyorum..hamile olmadan önce 42 kiloydum şuan 68 kiloyum eski halime dönermiyim acabaa

isveç diyetini denedim bende ama yapamadım zor geldi :/ 80 den 63 e düştüm kalori sayarak suan 64 falan geliyorum ödem var ne yapsam bilemiyorum diyeti bırakalı 2 ay oldu yeniden başlayamadım bi türlü hedefim 57 (
iyi düşmüşsün canım gerçekten. tebrik ediyorum seni. kalori sayımını nasıl yaptın? herşeyden yedin mi? günlk ne kadar kalori aldın bende onu mu uygulasam ki?

isveç diyeti uyguladım bugün 7. günümdü. bıraktım normal diyete döndüm. bir haftada ilaçlarla almıştım o 4 kiloyu sanırım oyüzden hızlı gitti.muhtemelen ilaçlar ödem yaptı

pkoluysanız kullandığınız ilaç kilo vermeye çok yardımcı oluyo.şeker hastalarının da kullandığı bi ilaçmış sanırım o.pko de kilo aldırdığı için haptan kaynaklıdır bu kadar hızlı vermeniz.ablamda da vardı bu rahatsızlık.oda hap kullanmaya başlayınca ve dikkat edince çok kolay vermişti.bebek için zayıflamaya çalışmıştı o da sizin gibi.

sonucunu alabildi mi ? yani bebeği oldu mu? ben sadece o yüzden istiyorum yoksa zaten yemeyi seviyrum sporla kilomu koruyordum ama pkonun tek tedavisi buymuş. ben ilaç kullanmıyorum ileri düzeyde değil benmki.

sonucunu alabildi mi ? yani bebeği oldu mu? ben sadece o yüzden istiyorum yoksa zaten yemeyi seviyrum sporla kilomu koruyordum ama pkonun tek tedavisi buymuş. ben ilaç kullanmıyorum ileri düzeyde değil benmki.

6 aylık ikizleri var.biri kız biri erkek.:)pkodan hamile kalması zor oluyodu.ileri düzeyde de değildi aynı şekilde ablamın.doktorlar bunun tedavisini yaptılar.3-4 yıl olmayınca ilaç ve kilo vermeye yönlerdirdiler.sonra kilo verdi ve hamile de kaldı.hatta 2 kez kaldı ama düşük yaptı.ablamın genetik bi sorunu varmış meğer.düşüklerinin sebebi oymuş.pgt yöntemiyle tüp bebek sahibi oldu.sizinde ileri düzeyde değilse bebeğe hiç engel değil.ablamın kilosu fazlaydı ama 5 kilo verse bile hemen normalleşiyodu yumurtlaması.Allah size de isteyen herkese de versin.:)

çok sağol canım inşallah benm sonucumda öyle olur. benmde ocak sonuna kadar vaktim var 4 kilo verdim Allah izin verirse ilk hedefim 64. sonrada 59 a inmeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak? bugün isveç diyetimi sona erdirdim yarın hafif bir beslenme cumartesi 5 gün diyeti yapıcam 5 gündede 3 kilo giderse inşallah sonra yavaş yavaş ayda 1 kilo vererek 59 olurum hatta 55 e kadar yolu var :)))

sağlığın için tabiki ver canım ama 5 kilo bile farkediyo bu rahatsızlıkta ablamdan gördüğüm kadarıyla.hamilelelik öncesi iyi hazırlık olur birde kilo vermen :)inşallah hedeflerine ulaşırsın :)

günaydın kızlar.:)
sonunda dün kilo vermişim biraz.dün biraz yoruldum.canımda sıkkındı çok az uyudum.sabah tartıldım 58.8 geldim.:)

sabah:yumurtalı ekmek(154),çeyrek muz(26)

Bende zayıflamak istiyorum ama öyle diyet falan yapamıyorum. Ancak yediklerime dikkat ederek verebilirim. Doğumdan sonra aldım bi daha da veremedim maalesef.

pko , insülin direnci için hatta hamillik için çörek otu öneriliyor. öğütülmüş olarak her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yutmanızı öneririm. yutamayanlar yoğurda karıştırabilir veya çörek otu yağı kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…