60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

D destemona42 merhaba hoşgeldiniz :) burada olup da kilo veremeyen yok, hiç merak etmeyin hep birlikte zayıflayacagız :)
kalori olayına gelınce tabı ben uzman degılım, sadece dıyete başlarken arastırdım ve çokça okudum.onlardan öğrendiğim kadarıyla günde 1000 kcal altı beslenmek aslında yarardan cok zarar cunku metabolızma hızını dusurup kılo vermeyı zorlastırıyor.aynı zamanda çok dusuk kalorılı beslenmek yag yakımıyla bırlıkte kaslardan da goturdugu ıcın ıyı degıl . Bayanlar ıcın genelde onerılen mıktar 1200 .ben de 1000-1200 arasında kalmaya ozen gosterıyorum .bızım aılecek yeme içme alışkanlıgımız çok ıyı sayılmaz, abur cubur ve hazır gıda agırlıklı ama olabıldıgınce cesıtlendırmeye calısıyorum .ve şekeri hemen hemen hiç yememeye calısıyorum ,diyet hedeflerımden bırı şekersiz hayat :) bır de az su içerdim onu çoğalttım , arada suyuma karbonat atıyorum . annem de tarçın atıyo,çok iştahını kesmiş.Ben de çayıma atardım , şeker krizine girince hakikaten şeker yeme istegını yok ediyor , tavsıye ederım.

ÖĞLE YEMEĞİM : 250 ml hazır ezogelin çorbası 250 kalori
676 kalorideyim

günaydın kızlar :)
sabah tartıldım.58.4 geldim.artık resmen 58 kiloyum

sabah:bi paket havuçlu tarçınlı kek(167)

Ara:halley(132)
Öğle:nohut yemeği(234)
Ara:çeyrek poğaça(44),çeyrek simit(69)
Akşam:mandalina(45),yarım havuç(12)

Toplam:706 kalori

kızlar dun pc acmaya üşendim menümü yazamadım şimdi yazıyorum :
kahvaltı :yarım simit 160 , yarım dilim ekmek 40 , peynir 120 , zeytin 25 ,bir parça sucuklu yumurta 200
ara : Türk Kahvesi
Akşam : 1 lahmacun 250 ,salata 90
toplam :885
kardeşim kek yapmıştı direndim yemedim bu sefer :) hala da var ama yemiycem !
az kalorili bol kahkahalı bir gün diliyorum hepimize kızlarrrr ,günaydınnn

Günaydın kızlar :)
Şimdi tartıldım tam 58.0 ım
Hala inanamıyorum.tam 4 sene önce görmüştüm bu kiloyu en son.

Ben evdekilerle kendimi çok iyi tutuyorum ama.sürekli kek poğaça bisküvi yiyolar.şimdi de pasta var.akşam yemedim ama şimdi yiycem sanırım kahvaltıda.

wuuu bebeğim harikasınnnnn tebrikler, emeklerinin karşılığını aldın . pasta yiyeceksin galiba az minik bi parça ye ,zaten sabah ,akşama kadar yakarsın

teşekkür ederim peacock ben de günlük ortalama 1400 cal alıyorum ek olarak haftada bir gün 1 saat yüzüyorum diğer günler leslie 3 mil yapıyorum incelme oldu fakat tartıda bi değişim yok malesef. siz başarılarınızı yazın ben her gün okuyorum ve motive oluyorum:))

wuuu bebeğim harikasınnnnn tebrikler, emeklerinin karşılığını aldın . pasta yiyeceksin galiba az minik bi parça ye ,zaten sabah ,akşama kadar yakarsın

Teşekkürler canım:) yedim ince bi dilim.başka bişeyde yemedim.sabah yemeye çalışıyorum zaten böyle tatlıları falan.birde yürüyüş yaparsam sorun olmaz heralde :)

D destemona42 ya zaten önemli olan rakamlardan çok görüntü, mesela ben de 1.64um 57 olmak istiyorum ,kımı yorumlara gore fazla oluyor ama oyle begenıyorum ben kendımı.Siz de incelmişssiniz işte ne güzel :) siz de yazın lütfen, mutlu oluruz :)

Özlendin kuzucuk Kek için üzülme ben de bu hafta 2 kase aşure yedim. Hem de farklı günlerde Canıma değsin. Buna rağmen 400 gr daha gitti. Üstelik malum dönem.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
10-17 kasım 2014

7. Etap Sonuç Listesi

1.hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,7/65,2/fark 0,5 kg)
2.kafein_(başlangıç 62,8/hedef ) (geçen hft 59,3/58,9/fark 0,4 kg)
chemes(başlangıç 72,5/hedef: 52) (geçen hft 70,3 / 70,3/fark 0 kg)

peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta 58,8 /89,6/ fark +0,8 kg)
sln71 (başlangıç:75,2/hedef:53)(epey önce:57,5/bu hafta 61,3/fark -3,8kg)
.........................
zambak86 (başlangıç 64,8/hedef ) (geçen hafta 62,8/ kg)bildirimde bulunmadı
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 69,5 /69,0 / fark 0,5 kg)bildirimde bulunmadı

gazlambasınınfitili (başlangıç 68,5 /hedef: 63) (geçen hft 68,0 / fark kg)2.bildirimde bulunmadı

xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ / fark kg) 2. bildirimde bulunmadı
zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 68,1 / /fark kg)2. bildirimde bulunmadı

6. Etapta Verilen Toplam Kilo :

kızlar haftalık listemiz budur. kilo verme listesinden daha çok bildirimide bulunmayanlar veya diyet yapmaktan vaz geçenlerin listesi gibi ...hani listeye girmek için acele edenleriniz vardı? hani beni de listeye al diyenler nerde?
Kızmıyorum sadece bir gerçeğin fark edilmesini istiyorum: Bir gazla diyete başlayıp hemencecik de vaz geçiyoruz! 15 gün diyet yaparak hiç bir yere varamayız. daha sabırlı bir şekilde devam etmemiz lazım.

pinoli bu kalori sayma olayları sonunda cılgına dönucem gittiği her ortamda yedıgı her seyı sayan bı tıp olucam galıba hahahaha , haftalık 400 -500 gram ıdeal zaten, saglıklı bence , ben de bu hafta o malum donemlere gırıcem galıba, ameliyat oldum ya gunu şaştı :S bi de o şişirmesin lütfen ya

kızlar cumartesi gecesi bir basladım yemeye dun geceye kadar ye allah ye. bugn yine duzene girdim. spor yapamadım ama yediğime içtiğime dikkat etmeye basladım. haftaya birkac yuz gram vermiş olurum insallah.

harika canım ya. ben de bir gorsem 50 li rakamlarım. daha 60 ları göremedim.

Bende bugün tartıldım 64,4 geldim korkar oldum tartıya çıkmaya. Bir ay önce 62,1 idim. Gittikçe kilo alıyorum. Annem var yanımda biraz da ondan galiba. İşten geliyorum yemek hazır, ev temiz. Bana çok iş düşmüyor.
Kalori hesabı ile yapayım dedim ama onu da yapamadım. En iyisi ekmeği azaltmak ve yediğine içtiğine dikkat etmek sanırım.

Herkese İyi Akşamlar,

Ben daha önce 70-79 grubunda 78den 65 ekadar düştüm. Sonra sınavlar falan ara verdim, sonra da koptum. En son nisan yada mayısta galiba 70-79 grubundaydım. Malesef tekrar kilo aldım. Şimdi 69-70 falanım sanırım. Şimdide bu maratona sizlerle beraber devam etmek istiyorum.İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz.

İyi akşamlar kızlar :)

Sabah: pasta (296)
Öğle:bi kaşık yoğurt(26),salata(85),kabak yemeği(80)
Ara:mandalina(52),çeyrek armut(26),balık kraker(96)
Akşam:dana eti (97)

Toplam:756 kalori

Son düzenleme:
merhaba ameliaa , hoşgeldiniz . 78 den 65 e 13 kilo vermişsiniz uğursuz rakam (ki ben cidden hiç sevmem ) o yüzden geri alma olayı olmuş İşin şakası bir yana, kilo verme konusunda azimli ve başarılısınız anlaşılan .Veririz kiloları tabi ki, vermek zorundayız, yeni yıla daha iyi girmeliyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…