Slm kızlar dün akşam biber dolması yedim yoğurt ve turpla birazda çikolata yedim ve 1300 kaloriyle günü kapattım dün çok zor gecti kızlar ama artk bırakmak yok daha 8 kilo vercemmm yılbaşına 4 kilo vermiş olsam harika olcakkk 1 senedir diyetteyim yahuuu bitmiyooooooorrrr tabi hiç bırakmadan yapsammm şimdiye çoktan bitmiştii de neyseeeee ara vermek iyi oluyo bazen ama artk ara yok son hız diyete devam gelelim kahvaltıma
1 haşlanmış yumurta
31gr süzme peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1dilim salam
yarım dilim kaşar
5gr tulum peyniri
1 çay kaşığı tereyağı
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
426 kalori
spor yaptığım için kahvaltıyi zengin tutuyorum hem gözüm doyyo hemde karnmm:)
günaydın kızlar :)
sabah tartıldım.58.4 geldim.artık resmen 58 kiloyum
sabah:bi paket havuçlu tarçınlı kek(167)
wuuu bebeğim harikasınnnnn tebrikler, emeklerinin karşılığını aldın . pasta yiyeceksin galiba az minik bi parça ye ,zaten sabah ,akşama kadar yakarsınGünaydın kızlar :)
Şimdi tartıldım tam 58.0 ım
Hala inanamıyorum.tam 4 sene önce görmüştüm bu kiloyu en son.
Ben evdekilerle kendimi çok iyi tutuyorum ama.sürekli kek poğaça bisküvi yiyolar.şimdi de pasta var.akşam yemedim ama şimdi yiycem sanırım kahvaltıda.
teşekkür ederim peacock ben de günlük ortalama 1400 cal alıyorum ek olarak haftada bir gün 1 saat yüzüyorum diğer günler leslie 3 mil yapıyorum incelme oldu fakat tartıda bi değişim yok malesef. siz başarılarınızı yazın ben her gün okuyorum ve motive oluyorum:))D destemona42 merhaba hoşgeldiniz :) burada olup da kilo veremeyen yok, hiç merak etmeyin hep birlikte zayıflayacagız :)
kalori olayına gelınce tabı ben uzman degılım, sadece dıyete başlarken arastırdım ve çokça okudum.onlardan öğrendiğim kadarıyla günde 1000 kcal altı beslenmek aslında yarardan cok zarar cunku metabolızma hızını dusurup kılo vermeyı zorlastırıyor.aynı zamanda çok dusuk kalorılı beslenmek yag yakımıyla bırlıkte kaslardan da goturdugu ıcın ıyı degıl . Bayanlar ıcın genelde onerılen mıktar 1200 .ben de 1000-1200 arasında kalmaya ozen gosterıyorum .bızım aılecek yeme içme alışkanlıgımız çok ıyı sayılmaz, abur cubur ve hazır gıda agırlıklı ama olabıldıgınce cesıtlendırmeye calısıyorum .ve şekeri hemen hemen hiç yememeye calısıyorum ,diyet hedeflerımden bırı şekersiz hayat :) bır de az su içerdim onu çoğalttım , arada suyuma karbonat atıyorum . annem de tarçın atıyo,çok iştahını kesmiş.Ben de çayıma atardım , şeker krizine girince hakikaten şeker yeme istegını yok ediyor , tavsıye ederım.
wuuu bebeğim harikasınnnnn tebrikler, emeklerinin karşılığını aldın . pasta yiyeceksin galiba az minik bi parça ye ,zaten sabah ,akşama kadar yakarsın
merhaba arkadaşlar 15 gündür diyetteyim fakat kilo veremedim. araştırırken buldum sizi ve katılmak istedim motivasyonumu kaybetmek üzereyim. diyetisyene gittim 1800 kalorilik diyetim var fakat o kadar tutmuyor yediklerim ayrıca leslie 3 mil yapıyorum fakat neden hala kilo veremedim anlamadım.
bu arada 65 g ve 160cm boyundayım. okulöncesi öğretmeniyim hareketli sayılırım yani. ideal kilom yapılan ölçümler sonucu 56 çıktı. 29 yaşındayım ve 2 yaşında bir kızım var.
umarım herkes hedefine ulaşır.
Merhaba genel itibariyle buradaki arkadaşlar 1800 kaloriye çok demiş. Bana da çok geldi ama sonuçta diyetisyen diyorsa bir bildiği vardır. Daha az kalori almayın bence. Konunun uzmanı diyetisyenler. Benim diyetisyenim de 1200 kalorilik verdi. Sakın altına inme dedi.İlk hafta 2.100 gr verdim. Sonra ekmeği artırdı. Ben istemem diye inatlaştıkça o arttırıyor o artırttıkça ben kilo veriyorum. 1 ay dolmadan 4 kilo gitti.Şöyle düşün dedi bana biz makineye iş veriyoruz o da çalışıyor dedi. Biraz ilginç bir yaklaşım amaHerkesin yaşan biçimine, boyuna, gündelik hayatına göre oluşturuluyor bu listeler. Kolay gelsin....
Özlendin kuzucukD destemona42 ya zaten önemli olan rakamlardan çok görüntü, mesela ben de 1.64um 57 olmak istiyorum ,kımı yorumlara gore fazla oluyor ama oyle begenıyorum ben kendımı.Siz de incelmişssiniz işte ne güzel :) siz de yazın lütfen, mutlu oluruz :)
harika canım ya. ben de bir gorsem 50 li rakamlarım. daha 60 ları göremedim.Günaydın kızlar :)
Şimdi tartıldım tam 58.0 ım
Hala inanamıyorum.tam 4 sene önce görmüştüm bu kiloyu en son.
Ben evdekilerle kendimi çok iyi tutuyorum ama.sürekli kek poğaça bisküvi yiyolar.şimdi de pasta var.akşam yemedim ama şimdi yiycem sanırım kahvaltıda.
harika canım ya. ben de bir gorsem 50 li rakamlarım. daha 60 ları göremedim.
merhaba ameliaa , hoşgeldiniz . 78 den 65 e 13 kilo vermişsiniz uğursuz rakam (ki ben cidden hiç sevmem ) o yüzden geri alma olayı olmuşHerkese İyi Akşamlar,
Ben daha önce 70-79 grubunda 78den 65 ekadar düştüm. Sonra sınavlar falan ara verdim, sonra da koptum. En son nisan yada mayısta galiba 70-79 grubundaydım. Malesef tekrar kilo aldım. Şimdi 69-70 falanım sanırım. Şimdide bu maratona sizlerle beraber devam etmek istiyorum.İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?