zbt yediklerinizi şöyle bir düşünüp en çok gereksiz kaloriyi nereden alıyorsanız onu da kesebilirsiniz. Mesela ben hamurişi ve şekerli çok yerdim , şekerli az yiyorum hamurişi yine arada kaçıyor. Buarada meyve suyu, kola gibi şekerli içecekler de çok fazla kalori içeriyor ve bir anda 1 -2 bardak çok rahat içiliyor ve sıvı oldugundan kana karısma suresı de hızlı oluyor , eger içiyorsanız onları da bırakabilrisiniz
merhaba ameliaa , hoşgeldiniz . 78 den 65 e 13 kilo vermişsiniz uğursuz rakam (ki ben cidden hiç sevmem ) o yüzden geri alma olayı olmuşİşin şakası bir yana, kilo verme konusunda azimli ve başarılısınız anlaşılan .Veririz kiloları tabi ki, vermek zorundayız, yeni yıla daha iyi girmeliyizzz
Kusura bakmayın direk mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum yeni üye oldum bu gruba katılmak istiyorum =)HoşbuldukHaklısın 13' ü bende sevmem. Ama aslında ben az bile aldım kilo, çünkü acayip yiyorum diyeti bıraktığımdan beri. Sınav var boşver kiloyu dedim, yedikçe yedim. Sanki yediklerim zihnimi açacak gibi. Neyse sınav faslı falan geçti, tekrar üniversiteye başladım. Önceden çalışıyordum herşey düzenliydi, ama şimdi sağlıklı yemek düzeni kuramadım daha. İnşallah oda olur. Bu arada kurallarınız var mı? Galiba pazartesi bildirim günü. Ama ben hemen listeye dahil olamam herhalde?
ara:et(46),yarım poğaça(82),mandalina(52)Günaydın kızlar :)
Bu aralar motivasyonum yükseldi güzel verince.57,9 geldim.evdekilerde dikkat edicek artık.kek pasta börek yapılmıycak.bende biraz rahatlarım.:)
Sabah:yumurta(54),peynir(61)
Öncelikle üniversiteye başlamanıza çok sevındım,tebrık ederım, hayırlı olsun :) Stresli bir süreç , ben de stresli oldugum zamanlarda çok yerim, siz de öylesiniz muhtemelen . Ama dikkat etmeyince hemen alınıyor.Bizim buradaki çabamız da kilo verip ,kilomuzu korumak, ve sağlıklı yeme alışkanlığı kazanıp kilomuzu koruyabilmek .HoşbuldukHaklısın 13' ü bende sevmem. Ama aslında ben az bile aldım kilo, çünkü acayip yiyorum diyeti bıraktığımdan beri. Sınav var boşver kiloyu dedim, yedikçe yedim. Sanki yediklerim zihnimi açacak gibi. Neyse sınav faslı falan geçti, tekrar üniversiteye başladım. Önceden çalışıyordum herşey düzenliydi, ama şimdi sağlıklı yemek düzeni kuramadım daha. İnşallah oda olur. Bu arada kurallarınız var mı? Galiba pazartesi bildirim günü. Ama ben hemen listeye dahil olamam herhalde?
Merhaba aybekabe , hoş geldiniz. 10 aylık bebişi olan birine göre bence gayet iyi kilonuz. Doğum sonrası hele de 2. çocuktan sonra 15 kiloyu çok iyi vermişsiniz maşallah .Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 163 boy 61.5 kilo iki çocuk annesiyim 10 aylık bebeğim var 76 kiloydum doğumdan sonra 15 kilo verdim dikkat ederek ve emzirerek ve 58 olmak istiyorum 61 e kadar geliyorum tıkanıyorum pes ediyorum iki kere 64 oldum geri verdim ama 58 57 falan olmak istiyorum.Kuralları belirtirseniz çok sevinirim sevgiler...
hayatım sen yazınca glifor neymiş diye merak edip tarattım, bir çeşit şeker ilacıymış galiba , kk da da şöyle bir konu gördüm , başka konular da vardır mutlaka , buralarda kullanan arkadaşlarla iletişime geçebilirsinarkadaşlar şeker problemi olmayıp sırf diyete destek için glifor kullanan var mı aranızda?
Çok teşekkürler pazartesi bildirim yapayım o zaman.Fırsat buldukça da foruma girerim , şu üç dört kiloyu da burda veririm inş.Merhaba aybekabe , hoş geldiniz. 10 aylık bebişi olan birine göre bence gayet iyi kilonuz. Doğum sonrası hele de 2. çocuktan sonra 15 kiloyu çok iyi vermişsiniz maşallah .
Benim de sizinle durumum aynı gibi 164 üm, 56-57 olmak istiyorum.Kurallar kısmına gelince :
her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz şu formda: başlangıç kilo : ,hedef kilo : ,geçen hafta :,bu hafta : ,fark : .Bu haftadan bildirim yapıp listeye dahil olun bence .Bugun tartılın , başlangıç kilonuz olsun , pazartesi de bakarsınız kaç gram vermişsiniz, 3 gün var , 100 gr bile fark etse sizi motive der bence :)
Bunun dışında kurallarımız yok aslında , ama hemen hergun girip neler yedik yazmaya çalışıyoruz, benım gibi kalori hesaplayan arkadaşlar da kalorilerini de yazıyor, spor yapan arkadaşlar onalrı yazıyor, yenı bir tüyo öğrendiğimizde paylaşıyoruz vs vs .Ben buraya düzenli girmeye çalışıyorum , çünkü grup ne kadar aktif olursa o kadar başarılı oluruz hepimiz. Siz de her gün takip ederseniz paylaşımda bulunursanız mutlu oluruz .Tekrar hoşgeldiniz.
öğle:kek(168),karnabahar(103),yoğurt(40),Günaydın kızlar :)
Sabah:mercimek çorbası(173)
Ara:mandalina (52)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?