60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zbt yediklerinizi şöyle bir düşünüp en çok gereksiz kaloriyi nereden alıyorsanız onu da kesebilirsiniz. Mesela ben hamurişi ve şekerli çok yerdim , şekerli az yiyorum hamurişi yine arada kaçıyor. Buarada meyve suyu, kola gibi şekerli içecekler de çok fazla kalori içeriyor ve bir anda 1 -2 bardak çok rahat içiliyor ve sıvı oldugundan kana karısma suresı de hızlı oluyor , eger içiyorsanız onları da bırakabilrisiniz

kahvaltı : 2 dilim ekmek 140, 7 zetyin 50, 1 dilim peynir 80
öğle : 1 poğaça 270, 1 dilim ekmek 70, 6 yeşil zeytin 25, yarım dilim peynir 40, biber turşusu 5
ara : jelibon 100
toplam : 780
az kalorili ama tek tip , hatta sağlıksız beslendım bugun, buara hiç ilgilenemiyorum, yemek yapıcak halım yok cunku ama biraz sebze yemelıyım yarın artık

Günaydın kızlar :)
Bu aralar motivasyonum yükseldi güzel verince.57,9 geldim.evdekilerde dikkat edicek artık.kek pasta börek yapılmıycak.bende biraz rahatlarım.:)

Sabah:yumurta(54),peynir(61)

Haklısın peacock. Bende bugünden itibaren başladım yediklerime dikkat etmeye. İnşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız.

kızlar merhaba bu hafta kilo bildirimi yapamadım ama tartıldum artık pazartesileri tartılmak alışkanlık olmuş...
gecikmelide olsa bildirimimi yapayım.

başlangıç:68
geçen hafta :69
bu hafta :69,10

kızlar günde 3 defa işyerinde merdivenler var 5 er dakka merdiven çıkp iniyorum etkisini bu hafta değil ama öbür hafta görücemden eminim.

iyi zayıflamalar

Hoşbulduk Haklısın 13' ü bende sevmem. Ama aslında ben az bile aldım kilo, çünkü acayip yiyorum diyeti bıraktığımdan beri. Sınav var boşver kiloyu dedim, yedikçe yedim. Sanki yediklerim zihnimi açacak gibi. Neyse sınav faslı falan geçti, tekrar üniversiteye başladım. Önceden çalışıyordum herşey düzenliydi, ama şimdi sağlıklı yemek düzeni kuramadım daha. İnşallah oda olur. Bu arada kurallarınız var mı? Galiba pazartesi bildirim günü. Ama ben hemen listeye dahil olamam herhalde?

Kusura bakmayın direk mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum yeni üye oldum bu gruba katılmak istiyorum =)

Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 163 boy 61.5 kilo iki çocuk annesiyim 10 aylık bebeğim var 76 kiloydum doğumdan sonra 15 kilo verdim dikkat ederek ve emzirerek ve 58 olmak istiyorum 61 e kadar geliyorum tıkanıyorum pes ediyorum iki kere 64 oldum geri verdim ama 58 57 falan olmak istiyorum.Kuralları belirtirseniz çok sevinirim sevgiler...

Bu aralar motivasyonum yükseldi güzel verince.57,9 geldim.evdekilerde dikkat edicek artık.kek pasta börek yapılmıycak.bende biraz rahatlarım.:)

Sabah:yumurta(54),peynir(61)
ara:et(46),yarım poğaça(82),mandalina(52)
öğle:bi kepçe tarhana çorbası(82),peynir(40),et(46),biraz nohut(38),çeyrek armut(30)
ara:büyük çay bardağı süt(64),armut(96)
akşam:kıymalı karnıbahar(84),kıyma(76)
toplam: 851 kalori

yazarken yoruldum.azar azar yedim ama ne çok şey yemişim.çok aç hissediyorum bugün kendimi

Öncelikle üniversiteye başlamanıza çok sevındım,tebrık ederım, hayırlı olsun :) Stresli bir süreç , ben de stresli oldugum zamanlarda çok yerim, siz de öylesiniz muhtemelen . Ama dikkat etmeyince hemen alınıyor.Bizim buradaki çabamız da kilo verip ,kilomuzu korumak, ve sağlıklı yeme alışkanlığı kazanıp kilomuzu koruyabilmek .
Evet, her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz şu formda: başlangıç kilo : ,hedef kilo : ,geçen hafta :,bu hafta : ,fark : .Bu haftadan bildirim yapıp listeye dahil olun bence .Bugun tartılın , başlangıç kilonuz olsun , pazartesi de bakarsınız kaç gram vermişsiniz, 3 gün var , 100 gr bile fark etse sizi motive der bence :)
Bunun dışında kurallarımız yok aslında , ama hemen hergun girip neler yedik yazmaya çalışıyoruz, benım gibi kalori hesaplayan arkadaşlar da kalorilerini de yazıyor, spor yapan arkadaşlar onalrı yazıyor, yenı bir tüyo öğrendiğimizde paylaşıyoruz vs vs .Ben buraya düzenli girmeye çalışıyorum , çünkü grup ne kadar aktif olursa o kadar başarılı oluruz hepimiz. Siz de her gün takip ederseniz paylaşımda bulunursanız mutlu oluruz .Tekrar hoşgeldiniz

Merhaba aybekabe , hoş geldiniz. 10 aylık bebişi olan birine göre bence gayet iyi kilonuz. Doğum sonrası hele de 2. çocuktan sonra 15 kiloyu çok iyi vermişsiniz maşallah .
Benim de sizinle durumum aynı gibi 164 üm, 56-57 olmak istiyorum.Kurallar kısmına gelince :
her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz şu formda: başlangıç kilo : ,hedef kilo : ,geçen hafta :,bu hafta : ,fark : .Bu haftadan bildirim yapıp listeye dahil olun bence .Bugun tartılın , başlangıç kilonuz olsun , pazartesi de bakarsınız kaç gram vermişsiniz, 3 gün var , 100 gr bile fark etse sizi motive der bence :)
Bunun dışında kurallarımız yok aslında , ama hemen hergun girip neler yedik yazmaya çalışıyoruz, benım gibi kalori hesaplayan arkadaşlar da kalorilerini de yazıyor, spor yapan arkadaşlar onalrı yazıyor, yenı bir tüyo öğrendiğimizde paylaşıyoruz vs vs .Ben buraya düzenli girmeye çalışıyorum , çünkü grup ne kadar aktif olursa o kadar başarılı oluruz hepimiz. Siz de her gün takip ederseniz paylaşımda bulunursanız mutlu oluruz .Tekrar hoşgeldiniz.

Çok teşekkürler pazartesi bildirim yapayım o zaman.Fırsat buldukça da foruma girerim , şu üç dört kiloyu da burda veririm inş.

@aybekabe canım mutlaka verirsin, ben de bir dönem sürekli kilo verdim , vücudum orantılıdır, kötü durmuyordu, ben de onun rahatlığıyla hani "saldım" deriz ya, aynen o moda geçmiştim ve ömrümde hiç olmadığım bir kiloyo yükseldim : 62. 5 ! 60 üstüne hiç çıkmamıştım onu görünce şok oldum.Her şeyden çabuk sıkılan biriyimdir , diyetlerim de hep kısa süreli olur.Ama bu sefer durum farklı olduğu için uzun vadede nasıl yaparım diye düşündüm burası aklıma geldi . İnan ben hayatımda hiç bu kadar uzun süre diyet yapmamıştım .Ama buraya yazınca bır şekilde arkası geliyor. 11 Ekim'de başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam , 40 gün olmuş . 59 civarındayım ki arada bir ameliyat geçirdim bi 10 gün dikkat edemedim ve bıraz aldım .Ona ragmen mesela burası oldugu için diyete geri döndüm . Hedefim yılbaşına kadar 57 olmak . 40 günüm kaldı , bırakmıycam ! :)

Sabah:mercimek çorbası(173)
Ara:mandalina (52)
öğle:kek(168),karnabahar(103),yoğurt(40),
ara: kek(167)
akşam:tarhana çorbası(90),yarım elma(36)
toplam:829 kalori

bugün çok halsizdim.öğlen yemek yiyip üstüne uyudum kendime gelmek için.
canlanın biraz kızlar.nerelerdesiniz.

sabah : 2 dilim kızarmış ekmek 80,peynir 80, zeytin 25
öğle : çeyrek bazlama 40, sucuk 170
ara : 1/2 kase yoğurt yarım yağlı 50 + tarçın,zerdeçal,zencefil
akşam : tereyağlı makarna 1/2 tabak 250 , ketçap , 30 ,salata 90
toplam :815
makarnanın kalorisine ilk baktığımda 738 yazıyordu diyetkolikte şok oldum ! ama yine diyetkolikte 330 da diyor, internetten baktım biraz 300 diyen var, 450 diyen var. 738 yanlış olmuş galiba 300-400 arası bir şey sanırım , ben de yarım porsiyona 250 dedim. Diyetkolikten yapıyorum ben tüm hesaplamayı ama acaba ne kadar güvenilir , çok az veya fazla bulduğumda bir şeyin kalorisini, başka sitelerden teyit etsem daha iyi olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…