sabah : 2 dilim kızarmış ekmek 80,peynir 80, zeytin 25
öğle : çeyrek bazlama 40, sucuk 170
ara : 1/2 kase yoğurt yarım yağlı 50 + tarçın,zerdeçal,zencefil
akşam : tereyağlı makarna 1/2 tabak 250 , ketçap , 30 ,salata 90
toplam :815
makarnanın kalorisine ilk baktığımda 738 yazıyordu diyetkolikte şok oldum ! ama yine diyetkolikte 330 da diyor, internetten baktım biraz 300 diyen var, 450 diyen var. 738 yanlış olmuş galiba 300-400 arası bir şey sanırım , ben de yarım porsiyona 250 dedim. Diyetkolikten yapıyorum ben tüm hesaplamayı ama acaba ne kadar güvenilir , çok az veya fazla bulduğumda bir şeyin kalorisini, başka sitelerden teyit etsem daha iyi olacak sanırım.
Kusura bakmayın direk mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum yeni üye oldum bu gruba katılmak istiyorum =)
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 163 boy 61.5 kilo iki çocuk annesiyim 10 aylık bebeğim var 76 kiloydum doğumdan sonra 15 kilo verdim dikkat ederek ve emzirerek ve 58 olmak istiyorum 61 e kadar geliyorum tıkanıyorum pes ediyorum iki kere 64 oldum geri verdim ama 58 57 falan olmak istiyorum.Kuralları belirtirseniz çok sevinirim sevgiler...
Öncelikle üniversiteye başlamanıza çok sevındım,tebrık ederım, hayırlı olsun :) Stresli bir süreç , ben de stresli oldugum zamanlarda çok yerim, siz de öylesiniz muhtemelen . Ama dikkat etmeyince hemen alınıyor.Bizim buradaki çabamız da kilo verip ,kilomuzu korumak, ve sağlıklı yeme alışkanlığı kazanıp kilomuzu koruyabilmek .
Evet, her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz şu formda: başlangıç kilo : ,hedef kilo : ,geçen hafta :,bu hafta : ,fark : .Bu haftadan bildirim yapıp listeye dahil olun bence .Bugun tartılın , başlangıç kilonuz olsun , pazartesi de bakarsınız kaç gram vermişsiniz, 3 gün var , 100 gr bile fark etse sizi motive der bence :)
Bunun dışında kurallarımız yok aslında , ama hemen hergun girip neler yedik yazmaya çalışıyoruz, benım gibi kalori hesaplayan arkadaşlar da kalorilerini de yazıyor, spor yapan arkadaşlar onalrı yazıyor, yenı bir tüyo öğrendiğimizde paylaşıyoruz vs vs .Ben buraya düzenli girmeye çalışıyorum , çünkü grup ne kadar aktif olursa o kadar başarılı oluruz hepimiz. Siz de her gün takip ederseniz paylaşımda bulunursanız mutlu oluruz .Tekrar hoşgeldiniz
kafein_ valla tatlım ben de ameliyatımdan hiç memnun değilim acayip küçüldü memelerim bi tanesinin de şekli bir garip umarım düzeldikçe geçer, bende de hiç motivasyon kalmadı açıkçası diyet vs için foruma giresim bile gelmiyor artık
kafein_ ay bilemiyorum tatlım bu sabah 1 saat fln aglamışımdır en az sinirrrr oldum . Ama inat ettim yani sutyenle vs ıstedıgım goruntuye sokucam , olmadı 2. bi ameliyat yaptırıcam ,daha fazla üzülmek istemiyorum, bir şekilde çözücem yani .
ay cok yakınız 24 / 173/ 64 kiloyum bende yarın dıyete baslıycam hadı hayırlısı bakalımKızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
aa neden dıyetsyene gdıyorsun boyun kac kıben de geldim kızlar ya 65 kgyim... çok güzel olmuş bu topic bende diyetisyene gideceğim.....
aynen bende sıkıntıdan yıyorum gecelerı full abur cubur cekırdek tatlı 58 olmak ıstıyorum bende yarın baslıyorum hayırlısıylaAyol şekerim açlıktan değil ki bu, resmen pis boğazlılık. cokacimcoook
Kanımda bi şeyler mi yükseliyor anlamıyorum.
Bak sana örnek.
Yedim yedim doydum ya... yattım uyudum ve diyelim ki 20 dakika sonra uyandım.. hiiiç yememişim gibi .... ya var mı böyle bir şey.. benim uykuyla bi sorunum var, anlamadım gitti... :uhm:
supermıs ya hemen baslıycam bunahemen söyleyeyim :roflol:
ben 3 ayda verdim, evet sirkeli suyun etkisi çok büyük.
mesela akşamdan çok kaçırdım, pişman oldum. üstüne bir bardak sirkeli suyu içiyorum, ooohh rahatlıyorum. sabaha da karnım dümdüz oluyor :roflol:
makrobiyotik ne oluyor acabaevet bak aslında formülü biliyosun hee kendine inanıyosan bide zaten kiloların yarısı gitti demektir geriye sadece bunları uygulamak kalıyor o da aslında en basit kısmı en önemlisi irade çünkü
dediğim gibi makrobiyotiği araştırırsan kesinlikle çok sağlıklı bi şekilde kurtulursun kilolardan ve yağdan gider
ben eskiden de hep 56 dum şimdi 54düm arada 2 kilo fark var belki ama eski halimle bi kıyaslayınca sanki o 2 kiloluk fark 6-7 kiloymuş gibi duruyo demekki doğru yapmışım bu işi
en önemli şey inanmak ve de şükretmek
bi kilo değil 500 gr. bile verdiğinde şükret yaradana çünkü şükrettikçe o kulunu daha da çok sevindirecektir
bende 64um bende o gruba katılmak ıstıyorum ₺70lerden ındım bende 58 ıstıyorumAllah allahhhhh böle bir topik açılmış ve ebn yeni görüyorum cehaletime bakın yaaaa..... Selam kıslar ben cuma yarışması 4. Takım lideri bende 60-69 kilo arasındayaım bir türlü 60 hedefime ulaşamadım şuanda 64 kiloyum eee buralara 80 lerden geldim tabeee... Sizler nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz bakim dedim..
haftanın her gunu boyle mııMerhabalar, ben de geldim kaydirigubbakcemile5.......69 kiloyum ve 1.67 boyum var, Ocak 1 itibariyle diyete başladım 1 kg. verdim yaza kadar hedefim 60 kiloya ulaşmak...Taylan Kümelinin bir listesi var onu uyguluyorum
Kahvaltıdan Önce:
1 bardak ılık limon dilimli su
Sabah hihoyyyt
1 adet probiyotik yoğurt
1 çay kaşığı keten tohumu
2 yemek kaşığı yulaf
1 elma
Ara hihoyyyt
3 kayısı
5 tuzsuz badem
1 fincan yeşil çay
Öğle hihoyyyt
Salata
Ara hihoyyyt
1 kepekli tost
Ayran
Akşam hihoyyyt
Sebze yemeği veya ızgara balık
Yoğurt (1 kase lıght)
Yatarken cokacimcoook
1 su bardağı lıght kefir
1 meyve
Gayet sağlıklı bir liste insan hafif hissediyor kendini tavsiye ederim....kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim maşallah maşallahGünaydın kızlar :)
Aramıza katılanlar olmuş hoşgeldiniz.
İlk kilo bildirimini ben yapıyım
Başlangıç: 62,8
Hedef: 56
Geçen hafta: 58,9
Bu hafta: 57,7
Bu hafta verilen kilo: 1,2 kg
Toplamda 5.1 kg vermiş oldum.az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?