60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım.her sitede farklı veriliyo.bende search ediyorum önce bi kaç siteye bakıyorum.birde telefonumda fatsecret diye bi program var.ordan da bakıyorum.hangisi mantıklı geliyosa onu kaydediyorum.fatsecret özellikle yediklerimi kaydetmek konusunda bi de kilo takibi konusunda pratik oluyo benim için.

Kusura bakmayın direk mesaj nasıl yazılıyor bilmiyorum yeni üye oldum bu gruba katılmak istiyorum =)

Hoşgeldiniz. bende yeniyim burda. İnşallah kilolarımızı veririz.

Çok teşekkür ederim Evet gerçekten stresli. Önceki kilo verdiğim dönemde çok güzel sistem oturtmuştum. Çok güzel sporda yapıyordum, sabah yürüyüşlerini aksatmıyordum.Bu sefer düzen oturtamadım ama inşallah olur. Daha yemeğime dikkat edemiyorum. Çok fazla yiyorum Bir başlasam olacak ama bakalım. Ama öncekinde de ilk zamanlarda hemen motive olamamıştım, şöyle 4-5 günde falan olmuştum. Yine olucam inşallah

Son düzenleme:
off bıraktım kendimi bugün.sabah kıyma kavurması ve ekmek yedim.1tane mandalina yedim arada.sonra 2 tane kek, 2 tane halley ve kabak tatlısı yedim. öğlen çok çok az yemek yedim.akşamda sadece mandalina yedim.yaklaşık 1100-1200 arası bişey.kızlar artık yazın.benimde motivasyonum düştü.

kafein_ valla tatlım ben de ameliyatımdan hiç memnun değilim acayip küçüldü memelerim bi tanesinin de şekli bir garip umarım düzeldikçe geçer, bende de hiç motivasyon kalmadı açıkçası diyet vs için foruma giresim bile gelmiyor artık

Canım ben burda bazen okuyorum ameliyat olanları.böyle sorunlardan bahsediyolar.masajla oturur daha bozma moralini hemen.

kafein_ ay bilemiyorum tatlım bu sabah 1 saat fln aglamışımdır en az sinirrrr oldum . Ama inat ettim yani sutyenle vs ıstedıgım goruntuye sokucam , olmadı 2. bi ameliyat yaptırıcam ,daha fazla üzülmek istemiyorum, bir şekilde çözücem yani .

canım bence sen dert ediyosundur.o kadar küçük olduğunu sanmıyorum ben.albümüne koy istersen bi kaç tane ameliyat olan arkadaşlarla yardımcı oluruz canım üzme kendini.ve ameliyat olanlarında bakıyorum öyle çok büyük değil.büyük göğüsler sağlıksız olduğu ve kişiye uygun olmadığı için yapmıyolar sanırım doktorlar.şekil olarak da zamanla oturuyomuş.ki bi sorun olsa bile düzeltilebilir bişey.

Herkese iyi akşamlar

Bugün sabah yürüyüş yaptım. Yaklaşık 40-45 dakika. Yediklerim pek içaçıcı değildi ama yavaş yavaş oda olacak...

İyi akşamlar herkese :) Siteye uzun zamandır üyeyim ama daha önce hiç yazmamıştım. Ben de uzun zamandır kilolarımdan şikayetçiyim malesef. 76 dan 67 ye düştüm yazın ama vermem gereken 12 kilo var daha O yüzden, yarın da malum pazartesi diyetin başlama günü, yarından itibaren sıkı bir diyete giriyorum ben de. Kolay gelsin herkese :)

aynen bende sıkıntıdan yıyorum gecelerı full abur cubur cekırdek tatlı 58 olmak ıstıyorum bende yarın baslıyorum hayırlısıyla

mak
makrobiyotik ne oluyor acaba

bende 64um bende o gruba katılmak ıstıyorum ₺70lerden ındım bende 58 ıstıyorum

haftanın her gunu boyle mıı

Günaydın kızlar :)
Aramıza katılanlar olmuş hoşgeldiniz.

İlk kilo bildirimini ben yapıyım
Başlangıç: 62,8
Hedef: 56
Geçen hafta: 58,9
Bu hafta: 57,7
Bu hafta verilen kilo: 1,2 kg

Toplamda 5.1 kg vermiş oldum.az kaldı :)

tebrik ederim maşallah maşallah

kızlar bu hafta ben biraz kilo aldım. reglimin ilk günü belki ondan da biraz şişişim ama geçen hafta depresif bir şekilde yedim içtim. Gene de bence fazla almadım.oysa dikkat edince ne güzel gidiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…