hoşgeldinizzz , iyiki yazmışssınız boyunuz yaşınız nedir? 9 kilo vermişssiniz tebrikler, nasıl verdiniz bizimle paylaşır mısın ? İnşallah hep birlikte vereceğiz istediğimiz kiloları :))İyi akşamlar herkese :) Siteye uzun zamandır üyeyim ama daha önce hiç yazmamıştım. Ben de uzun zamandır kilolarımdan şikayetçiyim malesef. 76 dan 67 ye düştüm yazın ama vermem gereken 12 kilo var dahaO yüzden, yarın da malum pazartesi diyetin başlama günü, yarından itibaren sıkı bir diyete giriyorum ben de. Kolay gelsin herkese :)
ya bebeğimmmm harikasınnnn 5 kilo gitti , maşallahhh sana ,tebrikler, yılbaşına kadar olur bu iş :)Günaydın kızlar :)
Aramıza katılanlar olmuş hoşgeldiniz.
İlk kilo bildirimini ben yapıyım
Başlangıç: 62,8
Hedef: 56
Geçen hafta: 58,9
Bu hafta: 57,7
Bu hafta verilen kilo: 1,2 kg
Toplamda 5.1 kg vermiş oldum.az kaldı :)
tebrikler hayatımmm, maşallahh :)))Günaydın :)
Kilo bildirimim;
Başlangıç: 64,4 (19.11.2014 tarihinde başladım)
Hedef: 52
Geçen hafta: 64,4
Bu hafta: 63,8
Verilen kilo: 0,6 kg
ya bebeğimmmm harikasınnnn 5 kilo gitti , maşallahhh sana ,tebrikler, yılbaşına kadar olur bu iş :)
Aslında tebrik edilesi derecede kilo vermiş sayılmam canım :) Yine de çoook teşekkür ederim motive ettin benitebrikler hayatımmm, maşallahh :)))
ins canım benim hedef 60 ya o yeter banaOncelikle Merhabalar :)
Bende insallah sizler gibi zayiflamak istiyorum.
şimdilik Baslangic kilom 66.7
Hedefim 55
Allah herkese kolaylik ve azim ihsan eylesin. :-*
ya canim sen çok güzel kilo vermissin super valla .ins bende iradeli davranirimmmins canım benim hedef 60 ya o yeter bana
burda biribirimize destek oluruz canım KADIN DAYANIŞMASI yapalımya canim sen çok güzel kilo vermissin super valla .ins bende iradeli davranirimmm
aynen canim benim haklisin :) :) :)burda biribirimize destek oluruz canım KADIN DAYANIŞMASI yapalım
Aslında tebrik edilesi derecede kilo vermiş sayılmam canım :) Yine de çoook teşekkür ederim motive ettin beni
canım harikasınn süper bir giriş yaptın maşallah diyorum diyorummm , 53 e kadar da böyle devam etsinnnMerabaaaa ben geldim uzun zamandr uğramdm kusura bakmayn kilo bildirimi
Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo : 61.3
Şimdiki kilo : 59.6
Fark: 1.600 gr
Hedef: 53
Toplam giden kilo :16.600
hoşgeldinizzz nsrnbskkk1, hep birlikte zayıflayacağız :))Oncelikle Merhabalar :)
Bende insallah sizler gibi zayiflamak istiyorum.
şimdilik Baslangic kilom 66.7
Hedefim 55
Allah herkese kolaylik ve azim ihsan eylesin. :-*
hosgeldiniz glum7 :) oo siz şimdiden 9 kilo vermişssiniz, darısı kalanların başınamerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
boy 168
başlangıç kilo 77
şimdi 68,7
toplan giden -8,300
hoşgeldiniz mhn , boyunuz kaç ve kaç kilo olmak istiyorsunuz ? hep birlikte zayıflayacağız inşallahhh :))Kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Gunlukte actim kendime, iradeli bir sekilde zayiflamayi planliyorum.
Simdilik baslangic kilom 65. Dun tartilmistim.
ya gerçekten koptum haklısın hatta bugun baya abur cubur yedım :S yarın da misafir gelicek ama yemiycem, yedikten sonra pişman oldum bugun .. ben de senınle aynı fikirdeyim, ben de 57 olunca spor yapıcam biraz , yağlar azalsın iyice :)))Teşekkür ederimmm :) İnşallah canım.ama bitmiyo bunu korumak lazım bi de.şu iki kiloyu da veriyim biraz squat yapmayı düşünüyorum kilomu koruyarak.kalçalarım önceden daha yuvarlaktı biraz düzleşti gibi geliyo.
Sende bırakma,motivasyonunu düşürme bebeğim devam et.önceki azimli peacock geri gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?