60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hedef52
başlangıç 67,4
hedef:58,0
geçen hafta 65,2

bu hafta:65,7
fark:+0,5
malesed geçen hafta verdiğim kilo geri geldi.regldendir inşallah.önceki haftaki motivasyonumu kaybettim biraz gece yemelerime başladım sonuç hemen +++!motiv edecek bi kür falan mı başlasam. epeydir aklımda olan feridun kunak ın kürü var onu yapiiim bari

hoşgeldinizzz , iyiki yazmışssınız boyunuz yaşınız nedir? 9 kilo vermişssiniz tebrikler, nasıl verdiniz bizimle paylaşır mısın ? İnşallah hep birlikte vereceğiz istediğimiz kiloları :))

Aykiiiz siz de hoşgeldiniz aslında boyunuza göre çok fazlalığınız yokmuş ki :) ama kendinizi hangi kiloda iyi hissediyorsanız öyle olmalı tabi ki :)

ya bebeğimmmm harikasınnnn 5 kilo gitti , maşallahhh sana ,tebrikler, yılbaşına kadar olur bu iş :)

ben de kilo bildirimimi yapayım :
başlangıç : 62.5 hedef : 57
geçen hafta : 59.6
bu hafta : 58.5
fark : -1.1
geçen hafta ameliyattan gelmişti bir kısmı ,bir de regl oluyorum, tam net sağlıklı bir ölçüm olmadı galiba, ama yine de birazcık olsa da vermişim diye düşünüyorum 58.7ye düşmüştüm en az şimdiye kadar.
Ama bundan sonrası çok kritik 58 benim için baraj oluyor, o noktada daha oturmuş kilom var galiba , altına düşmekte birazcık zorlanıyorum ama bu sefer yapıcam ,40 güne yakın vakit var :)

ya bebeğimmmm harikasınnnn 5 kilo gitti , maşallahhh sana ,tebrikler, yılbaşına kadar olur bu iş :)

Teşekkür ederimmm :) İnşallah canım.ama bitmiyo bunu korumak lazım bi de.şu iki kiloyu da veriyim biraz squat yapmayı düşünüyorum kilomu koruyarak.kalçalarım önceden daha yuvarlaktı biraz düzleşti gibi geliyo.
Sende bırakma,motivasyonunu düşürme bebeğim devam et.önceki azimli peacock geri gelsin :))

Oncelikle Merhabalar :)
Bende insallah sizler gibi zayiflamak istiyorum.
şimdilik Baslangic kilom 66.7
Hedefim 55
Allah herkese kolaylik ve azim ihsan eylesin. :-*

Kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Gunlukte actim kendime, iradeli bir sekilde zayiflamayi planliyorum.
Simdilik baslangic kilom 65. Dun tartilmistim.

Aslında tebrik edilesi derecede kilo vermiş sayılmam canım :) Yine de çoook teşekkür ederim motive ettin beni

az değil sana öyle geliyor bir hafta için gayet normal, gram veremediğimiz zamanlar çok oluyor, hatta aldıgımız, öyle düşün bence , gram gram gidicek işte tüm kilolar inşallahhhh :)

Merabaaaa ben geldim uzun zamandr uğramdm kusura bakmayn kilo bildirimi

Başlangıç : 75.2
Geçen hafta kilo : 61.3
Şimdiki kilo : 59.6
Fark: 1.600 gr
Hedef: 53
Toplam giden kilo :16.600
canım harikasınn süper bir giriş yaptın maşallah diyorum diyorummm , 53 e kadar da böyle devam etsinnn
Oncelikle Merhabalar :)
Bende insallah sizler gibi zayiflamak istiyorum.
şimdilik Baslangic kilom 66.7
Hedefim 55
Allah herkese kolaylik ve azim ihsan eylesin. :-*
hoşgeldinizzz nsrnbskkk1, hep birlikte zayıflayacağız :))

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
boy 168
başlangıç kilo 77
şimdi 68,7
toplan giden -8,300
hosgeldiniz glum7 :) oo siz şimdiden 9 kilo vermişssiniz, darısı kalanların başına
Kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Gunlukte actim kendime, iradeli bir sekilde zayiflamayi planliyorum.
Simdilik baslangic kilom 65. Dun tartilmistim.
hoşgeldiniz mhn , boyunuz kaç ve kaç kilo olmak istiyorsunuz ? hep birlikte zayıflayacağız inşallahhh :))

ya gerçekten koptum haklısın hatta bugun baya abur cubur yedım :S yarın da misafir gelicek ama yemiycem, yedikten sonra pişman oldum bugun .. ben de senınle aynı fikirdeyim, ben de 57 olunca spor yapıcam biraz , yağlar azalsın iyice :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…