60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu hafta iyi gitmiş birinci olurum diye seviniyodum.

Bu hafta ben oldum öbür hafta inşallah sen olursun diyemicem inşallah yine ben olurummm şaka şaka berabere olalm hepimiz en fazla kiloyu verelim insallahhhhh

Selam kızlar 30 dk stepper yaptm 1 er kilo su şişeleriyle birlikte ağrlk olsun hemde kollarımı da çalıştrdm haraketler yaptm kollarmda çok yumuşak çünkü vee 100 tane mekik çektim 20 tane iç bacak için haraket yaptm oturup kalkar gibi süper hissediyorum hergün yapcam bu haraketleri inşallah zaten stepperi 2 haftadr yapıyorum arka bacaklarmdaki fazlalklar gitmeye başladı geçen gün kardeşim farketti çok .mutlu oldum ben farketmemistim aynaya baktm vallahi yarısı gitmiş ve kalçalrm şekle girmiş :)

canım zaten hiçbirimizin öyle aman aman kilosu yok, bizimkiler birazcık mükemmeliyetçilik :) tam ölçülerimde olmak istiyorum, birara fotoğraf ekliycem zaten öncesi sonrası diye :) bakıp yorum yaparsınız :) ya hoca bi anda lipo mu yapalım diyceksin dedi, öyle çok da lipoluk bir şeyin yok dedi, adam da inceden var fazlalığın demeye getirdi hahahaha off iyice sinir oldum galiba , böyle konuştukça da inadına iştahım açık buaralar

canım şu an spor tarzı şeyler yapamıyorum zaten , artık yürüyüş mü yapsam acaba diyorum , ya da hocaya bir sorayım belle ilgili şeyleri yapabilir miyim diye . böyle konuşuyorum ya 2 gündür, nasıl iştahım açık, beyin işte direk ters psikoloji oluyo da tutyorum kendimi abartmadım pek . ben de kalça hastasıyım, 100 olsun istiyorum ama kilo verince durmuyo şu an 93 94 fln

kahvaltı : sirkeli su 5, 2 dilim ekmek 140, 1 dilim peynir 70 , 2 zeytin 15 , çay
öğle : 1 porsiyon meyve 150 , kahve , 2 etiform mısır patlağı 50 ,bitki çayı
akşam : tarhana çorbası 70
toplam : 490
şimdilik 490 dayım, akşama misafirliğe gidicem çaya , ama yine dikkat edicem , 1000 kalori civarlarında kalırım galiba

Aa evet bebeğim unutmuşum onu.bende seviyorum şöyle jen selter gibi popolar.onunki biraz fazla tabi ama. liseyken benim kalçalarım o kadar güzeldi ki yuvarlak.yinede var biraz ama daha düzleşti eskisi gibi değil.annemler falanda söyleyince onu taktım şimdi de kafama.squat çalışınca olcak mı merak ediyorum.

Merhaba kızlar akşam yemeğimide yedim erkenden menümü yazıym hemen
Sabahı hiç yazmaym kaçamaklı oldu fazla yedim ama günü kurtardm :) Kahvaltim 860 kalori
öğle bişe yemedim tabi
İkindi: 1 büyük elma ve sade türk kahvesi
112 kalori

AKSAM YEMEGİ : 1 kaşık tam yağlı yoğurt
1 kase köfteli şehriye çorbası
300 kalori
Toplam 1272 kalori
spor 30 dk stepper 1er kiloluk su şişeleriyle
100 mekik 20 kere bacak haraketi :)

kaç kilo verince inceldi bacakların?Benimde bacaklarım çok kalın ve yumuşak ya incelmediler 8kg verdim belden gitti

kaç kilo verince inceldi bacakların?Benimde bacaklarım çok kalın ve yumuşak ya incelmediler 8kg verdim belden gitti

buraya yazmaya başladığımda 62.8dim.ama öncesinde 64-65 civarı geldiğim oluyodu.şimdi 57.8 falanım.burda 5 kilo verdim yani ama daha fazla aslında.
8 kg verdin nası incelmedi. benimde ilk göbek bel gidiyo.sonra kalçayla beraber bacaklar çok az.aslında bacaklarım inceldi ama heryerim inceldiği için bacaklarım vücuduma oranla hala kalın.yumuşak olması daha iyi, spor yapın bacak egzersizleri falan.daha kolay erir.benim bacaklarım sıkı kaslı birde çok zor eriyo.

sabah:çeyrek bazlama(87),tereyağ(102)
öğle:4 tane lahana sarması(264),ekmek(67),biber(71)
ara:elma(71)
akşam:3 tane lahana sarması(198),mandalina(45)
toplam:906 kalori

kaç gündür saymıyodum tekrar başladım saymaya.yazmaya da devam..
aslında bugün daha dikkat edicektim ama midem bulandı halsizleştim.herkes yüzün attı falan diyince mecburen yedim.

Tesekkurler peacock, boyum 163 cm, ve 55 kilo olmak istiyorum. Insallah hep birlikte istedigimiz kiloya en kisa zamanda ulasiriz. Önceki gun tartilmistim ve 65 kiloyla yarismaya katiliyorum.

ne bilim canım ya orantısız benim ki baya büyük inceltmek için nasıl bi spor yapaym ki bilemedimcanım ben fark görmedim ama dar gelen pantulonlarım normal geliyo şuan

ne bilim canım ya orantısız benim ki baya büyük inceltmek için nasıl bi spor yapaym ki bilemedimcanım ben fark görmedim ama dar gelen pantulonlarım normal geliyo şuan

mutlaka fark vardır canım seninki de benimki gibi heryerden inceldiği için hala kalın geliyodur.ben googledan aratıp bi kaç hareket yaptım bi ara ama sıkıldım.iç bacaklarımı eritmek istiyorum özellikle.birde vücut çalışan bi arkadaşımla konuştum yürüyüş yap hareketlerin çok bi etkisi olmaz diyo ama daha önce yürüyüş yaptığım için biliyorum yürüyüşle heryerden gidiyo.yine egzersiz yapmak lazım ama sabırlı olunmalı.o da bende yok.
az bi incelme oldu ama yinede mutluyum.önceden çizme giyemiyodum.şimdi içine girebiliyorum.pantolonlarımda daha rahat.

Tesekkurler peacock, boyum 163 cm, ve 55 kilo olmak istiyorum. Insallah hep birlikte istedigimiz kiloya en kisa zamanda ulasiriz. Önceki gun tartilmistim ve 65 kiloyla yarismaya katiliyorum.
hoşgeldin tatlım, 8 kilo öyle abartı değil, mutlaka verirsin ben de 164 - 57 yada 56 olmak istiyorum ama 58 leri aşamadım bi takıldım , ama olucak inş :)) 27 aralıkta bi nikaha gidicem, sonrasında da yılbaşı o zamana kadar vermem lazımmm

ya bana da popom düzleşmiş sarkmış gibi geliyo, biz olaya bi eğilelim bence :)) ya o kızınki estetik , abd de çok yaptırıyolar ama ben de düşünmüştüm biara daaa şu acılardan sonra yaptırmam yanii hahahah

Zaten şu aklımızdan geçenleri yapsak yapma bebekler gibi olcaz biz Banada pek inandırıcı gelmiyo ama öyle yuvarlak popoları seviyorum.onun üstüne nası oturcaksın kız hahha.ben irite olurum heralde ya.bilemiyorum nası bi his olurdu.

ya o ameliyatın acısını düşünemiyorum zaten, aman evlerden uzak diyorum artık en ufak operasyon için bile, Allah sağlık sıhhat versin gerisi böyle işte spordu kremdi vs onlarla halloldugu kadar hani ünlü olup para kazancak oslan neyse de çekilmez başka türlü, biz iyiyiz böyle ayrıca , birkaç kilo sonra da taş gibi olucaz hıhh

Aynen öyle canım.grçenlerde bi hastaneyi ziyaret ettim çok kötü oldum,psikolojim bozuldu.şimdi böyle sırf güzellik için ameliyat olmak falan bana çok fuzuli geliyo.sağlık ne kadar önemli gerçekten.tabi sen ameliyat geçirmiş biri olarak çok daha iyi bilirsin o ağrıyı zorluğu.olduğu kadar çabalıycaz artık canım napalım.kilolar bi gitsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…