Huuu huuuuuuu ben birinciyiiiiiiiim
bende bu hafta iyi gitmiş birinci olurum diye seviniyodum.
Bu hafta ben oldum öbür hafta inşallah sen olursun diyemicem inşallah yine ben olurummmşaka şaka berabere olalm hepimiz en fazla kiloyu verelim insallahhhhh
canım zaten hiçbirimizin öyle aman aman kilosu yok, bizimkiler birazcık mükemmeliyetçilik :) tam ölçülerimde olmak istiyorum, birara fotoğraf ekliycem zaten öncesi sonrası diye :) bakıp yorum yaparsınız :) ya hoca bi anda lipo mu yapalım diyceksin dedi, öyle çok da lipoluk bir şeyin yok dedi, adam da inceden var fazlalığın demeye getirdi hahahaha off iyice sinir oldum galiba , böyle konuştukça da inadına iştahım açık buaralarbence de spor en iyisi ne işin olur liposuction ile. nasıl bi göbek var ki sende bundan o kadar rahatsız oluyorsun?tamam göbek denilenşey öyle sevilecek bişey değil de ne bilim boyun uzun diye hatırlıyoum 60 kilodasın biraz sıkılaşsan sıkıntın kalmaz diye düşünüyorum.
canım şu an spor tarzı şeyler yapamıyorum zaten , artık yürüyüş mü yapsam acaba diyorum , ya da hocaya bir sorayım belle ilgili şeyleri yapabilir miyim diye . böyle konuşuyorum ya 2 gündür, nasıl iştahım açık, beyin işte direk ters psikoloji oluyo da tutyorum kendimi abartmadım pek . ben de kalça hastasıyım, 100 olsun istiyorum ama kilo verince durmuyo şu an 93 94 flnbenimde bacaklarımda inceldi.mutlu oldum ama onunla birlikte kalçanda gitti, göbeğimle belimde inceldi.belde incelsin de kalçalarım dursaydı iyiydi.:) canım ben seni gördüğüm için gönül rahatlığıyla söylüyorum.liposuctionlık hiçbişeyin yok.:)bel için bol bol dans et mezdeke açıp oyna.birde şöyle bi halka vardı canım çocukken çevirirdik onlardan çevirsen inceltebilir.ama kesinlikle dert edilcek kilon, fiziğin yok :)
canım şu an spor tarzı şeyler yapamıyorum zaten , artık yürüyüş mü yapsam acaba diyorum , ya da hocaya bir sorayım belle ilgili şeyleri yapabilir miyim diye . böyle konuşuyorum ya 2 gündür, nasıl iştahım açık, beyin işte direk ters psikoloji oluyo da tutyorum kendimi abartmadım pek . ben de kalça hastasıyım, 100 olsun istiyorum ama kilo verince durmuyo şu an 93 94 fln
kaç kilo verince inceldi bacakların?Benimde bacaklarım çok kalın ve yumuşak ya incelmediler 8kg verdim belden gittibenimde bacaklarımda inceldi.mutlu oldum ama onunla birlikte kalçanda gitti, göbeğimle belimde inceldi.belde incelsin de kalçalarım dursaydı iyiydi.:) canım ben seni gördüğüm için gönül rahatlığıyla söylüyorum.liposuctionlık hiçbişeyin yok.:)bel için bol bol dans et mezdeke açıp oyna.birde şöyle bi halka vardı canım çocukken çevirirdik onlardan çevirsen inceltebilir.ama kesinlikle dert edilcek kilon, fiziğin yok :)
kaç kilo verince inceldi bacakların?Benimde bacaklarım çok kalın ve yumuşak ya incelmediler 8kg verdim belden gitti
ne bilim canım ya orantısız benim ki baya büyük inceltmek için nasıl bi spor yapaym ki bilemedimburaya yazmaya başladığımda 62.8dim.ama öncesinde 64-65 civarı geldiğim oluyodu.şimdi 57.8 falanım.burda 5 kilo verdim yani ama daha fazla aslında.
8 kg verdin nası incelmedi.benimde ilk göbek bel gidiyo.sonra kalçayla beraber bacaklar çok az.aslında bacaklarım inceldi ama heryerim inceldiği için bacaklarım vücuduma oranla hala kalın.yumuşak olması daha iyi, spor yapın bacak egzersizleri falan.daha kolay erir.benim bacaklarım sıkı kaslı birde çok zor eriyo.
ne bilim canım ya orantısız benim ki baya büyük inceltmek için nasıl bi spor yapaym ki bilemedimcanım ben fark görmedim ama dar gelen pantulonlarım normal geliyo şuan
hoşgeldin tatlım, 8 kilo öyle abartı değil, mutlaka verirsin ben de 164 - 57 yada 56 olmak istiyorum ama 58 leri aşamadım bi takıldım , ama olucak inş :)) 27 aralıkta bi nikaha gidicem, sonrasında da yılbaşı o zamana kadar vermem lazımmmTesekkurler peacock, boyum 163 cm, ve 55 kilo olmak istiyorum. Insallah hep birlikte istedigimiz kiloya en kisa zamanda ulasiriz.Önceki gun tartilmistim ve 65 kiloyla yarismaya katiliyorum.
ya bana da popom düzleşmiş sarkmış gibi geliyo, biz olaya bi eğilelim bence :)) ya o kızınki estetik , abd de çok yaptırıyolar ama ben de düşünmüştüm biara daaa şu acılardan sonra yaptırmam yanii hahahahAa evet bebeğim unutmuşum onu.bende seviyorum şöyle jen selter gibi popolar.onunki biraz fazla tabi ama. liseyken benim kalçalarım o kadar güzeldi ki yuvarlak.yinede var biraz ama daha düzleşti eskisi gibi değil.annemler falanda söyleyince onu taktım şimdi de kafama.squat çalışınca olcak mı merak ediyorum.
ya bana da popom düzleşmiş sarkmış gibi geliyo, biz olaya bi eğilelim bence :)) ya o kızınki estetik , abd de çok yaptırıyolar ama ben de düşünmüştüm biara daaa şu acılardan sonra yaptırmam yanii hahahah
Aynen öyle canım.grçenlerde bi hastaneyi ziyaret ettim çok kötü oldum,psikolojim bozuldu.şimdi böyle sırf güzellik için ameliyat olmak falan bana çok fuzuli geliyo.sağlık ne kadar önemli gerçekten.tabi sen ameliyat geçirmiş biri olarak çok daha iyi bilirsin o ağrıyı zorluğu.olduğu kadar çabalıycaz artık canım napalım.kilolar bi gitsindeya o ameliyatın acısını düşünemiyorum zaten, aman evlerden uzak diyorum artık en ufak operasyon için bile, Allah sağlık sıhhat versin gerisi böyle işte spordu kremdi vs onlarla halloldugu kadar hani ünlü olup para kazancak oslan neyse de çekilmez başka türlü, biz iyiyiz böyle ayrıca , birkaç kilo sonra da taş gibi olucaz hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?