60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bende aranıza katılıyorum ah bu kilolar evlilikten sonra uzun zamandır görmediğin kiloyu gördüm 66 kilo ile başlıyorum boy 155 hedef 55 inşallahhh :)

günaydın kızlar bende katılmak istiyorum aranıza 8 aylık bir bebeğim var doğumdan kalan 5 kilom var şuan 63 kiloyum boyum 160 ama benim hedefim 54 kilo olmak yediklerime dikkat ediyorum birde yemeklerden önce yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürüne başladım göbek bölgemdeki yağları eritmek için bakalım sizlerle beraber vermek iztiyorum

Günaydın kızlar bende aranıza katılıyorum ah bu kilolar evlilikten sonra uzun zamandır görmediğin kiloyu gördüm 66 kilo ile başlıyorum boy 155 hedef 55 inşallahhh :)
hoşgeldiniz crazybird , vericez hep birlikte, buradakai herkes verdı , vermeye devam ediyor, gercekten etkılı oluyor dıyetı surdurmek ıcın :)
hoşgeldiniz secret 88 o kürü annem de yapmıstıi birkaç kez ben de yemiştim, midemi rahatlatmıştı , işe yarıyor bence

Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum, insallah kilo vermisimdir, hic öyle hissetmiyorum ama bakalim. Tartiya cikmiyorum simdilik, supriz olsun pazartesi diye.

Ama bugun bi kacamak yaptim, dayanamayip tatli yedim ikindin isten gelince. Yorgun ve ac olunca gözlerim döndu... :-(

Of Allahım ya yine kaçtı ipin ucu.güya dikkat edicektim.lahana sarması mı yemedim çorba tavuk kek ekler poağaça.azar azar da yemedim.nolcak benim bu halim.

Kirazlar hoşgeldinizzzz :))

ya ben bugun misafırden ve misafırlıkten kendımı alamadım , once bıze mısafır geldı, sonra ben bırıne yardıma gıttım , davetıye yazmaya :) sonra ordan bı arkadasım geldı başka bı yere gıttık derken baya bıseyler yedım, noluyo ya bize , buara havada mı var bir şeyler su da mı, gezegenlerde mı hahahaha bir şeylerin etkisinde kaldık galiba

Tikkabilla bence de ya, belki ilerleyen yıllarda alırsın, çünkü oyle hani itici bir zayıf halin yok ki, gayet iyi gorunuyosun fotograflarda

Yok canım öyle zayıf değilim zaten aslında normalim, sadece birkaç kilo almak istiyorum hastalanınca falan çabuk kilo veriyorum çünkü, yedekte dursun. Hem malum göğsümde yağ sıfıra yakın, protezlerin ileride hissedilmemesi için biraz yağ dokusu oluşsa iyi olur.

Tikkabilla hım anladım canım haklısın o acıdan , kısın ınsan bıraz daha cok yıyor, daha cok kapalı ortamlarda oldugu ıcın, belkı alırsın . Ama şimdiye kadar hissetmediysen sonrasında hisseder misin ya ? ne zamandan sonra hissedilmeye başlıyor ki ?

Canım fazlanazlı benden 1-2 ay sonra olmuştu o şu an hissediyormuş, onun da dokusu yok. Ben de korkuyorum açıkçası hissederim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…