hoşgeldiniz crazybird , vericez hep birlikte, buradakai herkes verdı , vermeye devam ediyor, gercekten etkılı oluyor dıyetı surdurmek ıcın :)Günaydın kızlar bende aranıza katılıyorum ah bu kilolar evlilikten sonra uzun zamandır görmediğin kiloyu gördüm 66 kilo ile başlıyorum boy 155 hedef 55 inşallahhh :)
hoşgeldiniz secret 88 o kürü annem de yapmıstıi birkaç kez ben de yemiştim, midemi rahatlatmıştı , işe yarıyor bencegünaydın kızlar bende katılmak istiyorum aranıza 8 aylık bir bebeğim var doğumdan kalan 5 kilom var şuan 63 kiloyum boyum 160 ama benim hedefim 54 kilo olmak yediklerime dikkat ediyorum birde yemeklerden önce yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürüne başladım göbek bölgemdeki yağları eritmek için bakalım sizlerle beraber vermek iztiyorum
Hb hayatim kiz kaloriyi nasil sayacam ben
Cok tsk ederim canim bakalim bugun kac kalori alacamhttps://www.diyetkolik.com/kac-kalori/portakal-344/
Buraya besini yazınca açılan sayfada miktarını seç, kaloriyi veriyor. :)
Cok tsk ederim canim bakalim bugun kac kalori alacam
Kiz gece yatmadan manti ye sisersin :))Canım ben de kalori hesabı ile kilo almaya çalışıyorum, şu ara boşladım ama..
Kiz gece yatmadan manti ye sisersin :))
Tikkabilla ya Tikka almaya mı çalışıyosunnnnnn :S alma bebegım zayıflık iyidir, o almaların sonu gelmio sonra
Tikkabilla bence de ya, belki ilerleyen yıllarda alırsın, çünkü oyle hani itici bir zayıf halin yok ki, gayet iyi gorunuyosun fotograflarda
Tikkabilla hım anladım canım haklısın o acıdan , kısın ınsan bıraz daha cok yıyor, daha cok kapalı ortamlarda oldugu ıcın, belkı alırsın . Ama şimdiye kadar hissetmediysen sonrasında hisseder misin ya ? ne zamandan sonra hissedilmeye başlıyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?