hoşgeldin tatlım, 8 kilo öyle abartı değil, mutlaka verirsin ben de 164 - 57 yada 56 olmak istiyorum ama 58 leri aşamadım bi takıldım , ama olucak inş :)) 27 aralıkta bi nikaha gidicem, sonrasında da yılbaşı o zamana kadar vermem lazımmm
hadi bakalım bebeğim , bu hafta senden efsane bır performans beklıyoruz o zaman :) streslı donemlerımde ben de yerım, çok kötü bir alışkanlık ,onu bi yenebilsek süper olucak ama nasıl :)Kızlar günaydın. Sizin bildirim gününüz P.tesi ama ben Salı günleri tartılıyorum( Ve listeye girmek için geç kalıyorum.
Başlangıç : 68.9
Geçen hafta kilo :
Şimdiki kilo : 65.3
Fark:
Hedef: 55
Toplam giden kilo :3.500 gr
Ben geçen hafta tartılmadım. Malum dönem olduğu için. Diyetisyenim tartılmayalım kilon fazla çıkar üzülürsün dedi.Neredeyse 12 gündür tartılmıyordum. Bir de işyerinde biraz sıkıntılar vardı. Ben de azıcık yemeğe verdim kendimi.Bu da kilo verme sürecimi durdurdu. Moralim çok bozuldu bu hafta bu hırsla 2 kilo gider sanırım. Diyetisyenimde öyle dedi. Size güveniyorum çok hırslı bir öğrencisiniz dedi. Ama bundan sonra 2 ileri 1 geri yapmayalım dedi.Bundan sonra tam gaz devam.
Ara:çeyrek armut(24),yarım ayva(26)sabah: omlet(93)
ara:yarım mandalina(22)
öğle:4 yemek kaşığı kıyma(280)
menünüz süper amaaSelam kızlar KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
31gr süzme peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı reçel
362 kalori
ÖĞLE YEMEĞİ : 1 küçük elma
yarm armut
50ml sütle kahve
132 kalori
ARA : 6 fındık 53 kalori
AKŞAM YEMEĞİ : 5 kaşık kıyma
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
454 kalori
Toplamda bugün 1001 kalori aldım:)
menünüz süper amaa
Hb hayatim kiz kaloriyi nasil sayacam ben
Kuzucuğum günaydın. Sağol mesajın için. Tabiki bu hafta efsane geri dönecek.En az 1.5 kilo vermem lazım. Sevimli arkadaş gibi diyetisyenim ve sizler sayesinde.hadi bakalım bebeğim , bu hafta senden efsane bır performans beklıyoruz o zaman :) streslı donemlerımde ben de yerım, çok kötü bir alışkanlık ,onu bi yenebilsek süper olucak ama nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?