60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın. Sizin bildirim gününüz P.tesi ama ben Salı günleri tartılıyorum ( Ve listeye girmek için geç kalıyorum.
Başlangıç : 68.9
Geçen hafta kilo :
Şimdiki kilo : 65.3
Fark:
Hedef: 55
Toplam giden kilo :3.500 gr
Ben geçen hafta tartılmadım. Malum dönem olduğu için. Diyetisyenim tartılmayalım kilon fazla çıkar üzülürsün dedi.Neredeyse 12 gündür tartılmıyordum. Bir de işyerinde biraz sıkıntılar vardı. Ben de azıcık yemeğe verdim kendimi.Bu da kilo verme sürecimi durdurdu. Moralim çok bozuldu bu hafta bu hırsla 2 kilo gider sanırım. Diyetisyenimde öyle dedi. Size güveniyorum çok hırslı bir öğrencisiniz dedi. Ama bundan sonra 2 ileri 1 geri yapmayalım dedi.Bundan sonra tam gaz devam.

Insallah canim verirsin bir an önce. Valla ben 58 görsem tartida bayram edicem bu aralar. Zira uzun zamandir göremiyom
:-(

hadi bakalım bebeğim , bu hafta senden efsane bır performans beklıyoruz o zaman :) streslı donemlerımde ben de yerım, çok kötü bir alışkanlık ,onu bi yenebilsek süper olucak ama nasıl :)

kahvaltı : 3 dilim ekmek 210, 2 zeytin 15, peynir 100 ,
öğle : 2 dilim ballı tereyağlı ekmek 250
akşam : fıstık 100 , ceviz 120 ,kara üzüm 50 , şarap 100
ara : sütlü nescafe 60
toplam : 1105
bugün tam sınırlarda olmuş

Selam kızlar KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
31gr süzme peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı reçel
362 kalori
ÖĞLE YEMEĞİ : 1 küçük elma
yarm armut
50ml sütle kahve
132 kalori
ARA : 6 fındık 53 kalori
AKŞAM YEMEĞİ : 5 kaşık kıyma
Şekersiz çay
454 kalori
Toplamda bugün 1001 kalori aldım:)

menünüz süper amaa

kızlar ben de utandım yazmayacaktım ama Allah'ın bildiği kuldan saklanmaz dedim ve yazıyorum :
kahvaltı : 2 mandalina 150 , 1 muz 70
öğle: kaşarlı tost 250
akşam : çilekli ekbağ diye devasa bır tatlı yedım , profiterolun farklı bir yorumlanısı diyelım , hamur ve kreması ona benzıyodu kalorisini bulamadım tabı bi yerden ama ortalama bir şey yazayım 850
toplam : 1320
vay anasınııı , yarın cok dikkatli olmalıyımm , hiç su içmiyorum artık hep ondan oluyo bunlar

Günaydın kızlar,
Pazartesi yaklaşıyor, yani kilo bildirim günü. İnşallah kilo verebiliriz bu hafta da. Kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum, bu yüzden tartıya çıkmaya korkuyorum.

Selam kızlar dün menümü yazmamısm hemen yazim
KAHVALTIMM : 1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 dilim salam
yarım dilim kaşar
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
360 kalori
ÖĞLE: 1 küçük elma
yarım armut
1 kaşık tam yağlı yoğurt
Sütsüz şekersiz neskafe
8 fındık
215 kalori
ARA: 10 fındık
şekersiz sütsüz kahve
92 kalori
AKŞAM YEMEĞİ : 1 küçük tabak mantı 7 silme kaşık
1 salatalık turşusu bi kaç biber turşusu
256 kalori
Toplam 923 kalori bende eksi durumlari süpe kızlar bişeyler gitti yine :)

Dün sabah kıyma kavurması sonrasında kabak tatlısı üzerine öğlende çeyrek bazlama+bi tabak kıyma kavurması+4 dilim kek+3-4 tane de çubuk şeklinde kandil simidine benzer bişey yedim.bunlara rağmen 200 gram almışım çok şükür.

hadi bakalım bebeğim , bu hafta senden efsane bır performans beklıyoruz o zaman :) streslı donemlerımde ben de yerım, çok kötü bir alışkanlık ,onu bi yenebilsek süper olucak ama nasıl :)
Kuzucuğum günaydın. Sağol mesajın için. Tabiki bu hafta efsane geri dönecek.En az 1.5 kilo vermem lazım. Sevimli arkadaş gibi diyetisyenim ve sizler sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…