ya gerçekten koptum haklısın hatta bugun baya abur cubur yedım :S yarın da misafir gelicek ama yemiycem, yedikten sonra pişman oldum bugun .. ben de senınle aynı fikirdeyim, ben de 57 olunca spor yapıcam biraz , yağlar azalsın iyice :)))
az değil sana öyle geliyor bir hafta için gayet normal, gram veremediğimiz zamanlar çok oluyor, hatta aldıgımız, öyle düşün bence , gram gram gidicek işte tüm kilolar inşallahhhh :)
İnşallah canım hep beraber bunu başaracağız :)
az değil sana öyle geliyor bir hafta için gayet normal, gram veremediğimiz zamanlar çok oluyor, hatta aldıgımız, öyle düşün bence , gram gram gidicek işte tüm kilolar inşallahhhh :)
canım harikasınn süper bir giriş yaptın maşallah diyorum diyorummm , 53 e kadar da böyle devam etsinnn
hoşgeldinizzz nsrnbskkk1, hep birlikte zayıflayacağız :))
hosgeldiniz glum7 :) oo siz şimdiden 9 kilo vermişssiniz, darısı kalanların başına
hoşgeldiniz mhn , boyunuz kaç ve kaç kilo olmak istiyorsunuz ? hep birlikte zayıflayacağız inşallahhh :))
canım harikasınn süper bir giriş yaptın maşallah diyorum diyorummm , 53 e kadar da böyle devam etsinnn
hosgeldiniz glum7 :) oo siz şimdiden 9 kilo vermişssiniz, darısı kalanların başına
hoşgeldiniz mhn , boyunuz kaç ve kaç kilo olmak istiyorsunuz ? hep birlikte zayıflayacağız inşallahhh :))
İnşallah işe yarar canım kolay bi diyete benziyor belki bende denerimBu arada bu hafta içi bu diyeti yapıyorum kızlar
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık Diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
Dün başladm biraz sıkıcı ama aç bırakmıyor bakalm kaç kilo gidecek cumaya
ay vallahi dikkatli olalım ya, bize bi değişiklik lazım galiba :) ben de bugun sabah diyet yapıyorum havalarına gireyim diye sirkeli su içtim :) misafir gelebilir bugün , onlar geldiğinde de yemiycem bişi direnicem :))) ben de bi 57leri görsemm ahh :))Bende kek yiyorum hergün.bi de tek seferde baya yiyip akşam yemiuorum falan.aynı şekilde koptum yani ama bugünden itibaren dikkatli olucam
ay vallahi dikkatli olalım ya, bize bi değişiklik lazım galiba :) ben de bugun sabah diyet yapıyorum havalarına gireyim diye sirkeli su içtim :) misafir gelebilir bugün , onlar geldiğinde de yemiycem bişi direnicem :))) ben de bi 57leri görsemm ahh :))
SekerPancarii bakalım kaç kilo vericeksin bu diyetle merak ettim :))
ya göbeğim gitsin istiyorum, o gidince de kalçalarım kalmıyo, bacaklarım çok ince oluyo :)) tam bi paradoks hahaha ,şu korse işini dün hocaya sordum kesinlikle yapma dedi , organlara ve bele çok zarar veriyomuş, liposuctionlık da bi durumun yok dedı , ay ne yapıcam bilemedim :))) 57 olunca da yetmeyecek 56 ıstıycem gibi geliyo da bılemıyorum :) popom gitti şimdiden zaten , neyse yaa bakalım :))) 57 olunca ben de bıraz spor yapıcam ama squat olabılır ,ip atlama da olabilirbizde de misafir eksik olmuyo ve ben kendimi tutamıyorum.neyseki yinede sayarak yemeye çalışıyorum.bugün hemen 200 gram almışım.görürsün tatlım ne kaldı ki şurda.:)
hg canım aramızaKizlar bende araniza katilmak istiyorum. Gunlukte actim kendime, iradeli bir sekilde zayiflamayi planliyorum.
Simdilik baslangic kilom 65. Dun tartilmistim.
bence de spor en iyisi ne işin olur liposuction ile. nasıl bi göbek var ki sende bundan o kadar rahatsız oluyorsun?tamam göbek denilenşey öyle sevilecek bişey değil de ne bilim boyun uzun diye hatırlıyoum 60 kilodasın biraz sıkılaşsan sıkıntın kalmaz diye düşünüyorum.ya göbeğim gitsin istiyorum, o gidince de kalçalarım kalmıyo, bacaklarım çok ince oluyo :)) tam bi paradoks hahaha ,şu korse işini dün hocaya sordum kesinlikle yapma dedi , organlara ve bele çok zarar veriyomuş, liposuctionlık da bi durumun yok dedı , ay ne yapıcam bilemedim :))) 57 olunca da yetmeyecek 56 ıstıycem gibi geliyo da bılemıyorum :) popom gitti şimdiden zaten , neyse yaa bakalım :))) 57 olunca ben de bıraz spor yapıcam ama squat olabılır ,ip atlama da olabilir
60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor1.sln71 (başlangıç:75,2/hedef:53)(geçen hafta 61,3/59,6/fark 1,7 kg)
17-25 kasım 2014
8. Etap Sonuç Listesi
2.kafein_(başlangıç 62,8/hedef :56 ) (geçen hft 58,9/57,7/fark 1,2 kg)
3.peacock (başlangıç 62,5/hedef:57 ) (geçen hafta 59,6/ 58,5/fark 1,1 kg)
zbt (baş:64,4/hedef:52) (geçen hafta 64,4/63,8/fark 0,6 kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,2/65,7/fark +0,5 kg)
chemes(başlangıç 72,5/hedef: 52) (geçen hft 70,3 / 70,3/fark 0 kg)bildirimde bulunmadı
8. Etapta Verilen Toplam Kilo : 4,1 kg
ya göbeğim gitsin istiyorum, o gidince de kalçalarım kalmıyo, bacaklarım çok ince oluyo :)) tam bi paradoks hahaha ,şu korse işini dün hocaya sordum kesinlikle yapma dedi , organlara ve bele çok zarar veriyomuş, liposuctionlık da bi durumun yok dedı , ay ne yapıcam bilemedim :))) 57 olunca da yetmeyecek 56 ıstıycem gibi geliyo da bılemıyorum :) popom gitti şimdiden zaten , neyse yaa bakalım :))) 57 olunca ben de bıraz spor yapıcam ama squat olabılır ,ip atlama da olabilir
hosbuldum canim benim boyum 171 kilom 67az değil sana öyle geliyor bir hafta için gayet normal, gram veremediğimiz zamanlar çok oluyor, hatta aldıgımız, öyle düşün bence , gram gram gidicek işte tüm kilolar inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?