60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende kek yiyorum hergün.bi de tek seferde baya yiyip akşam yemiuorum falan.aynı şekilde koptum yani ama bugünden itibaren dikkatli olucam

Evet canm güzel bi başlangç oldu inşallah da böyle devam edecek 53 e kadar bırakmak yok yılbaşına kadar 55 olsam ne güzel oluuuurrr

Bu arada bu hafta içi bu diyeti yapıyorum kızlar

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık Diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

Dün başladm biraz sıkıcı ama aç bırakmıyor bakalm kaç kilo gidecek cumaya

Günaydın dün bildirim günüydü ama ben bildirim yapmayı unuttum =( bugün yapayım bende 61.4 tüm cuma sabahı pazartesi 60.7 çıktım bugün 100 gr. fazla çıktım ama olsun dün arkadaşa gitmiştim =)

İnşallah işe yarar canım kolay bi diyete benziyor belki bende denerim

Bende kek yiyorum hergün.bi de tek seferde baya yiyip akşam yemiuorum falan.aynı şekilde koptum yani ama bugünden itibaren dikkatli olucam
ay vallahi dikkatli olalım ya, bize bi değişiklik lazım galiba :) ben de bugun sabah diyet yapıyorum havalarına gireyim diye sirkeli su içtim :) misafir gelebilir bugün , onlar geldiğinde de yemiycem bişi direnicem :))) ben de bi 57leri görsemm ahh :))

bizde de misafir eksik olmuyo ve ben kendimi tutamıyorum.neyseki yinede sayarak yemeye çalışıyorum.bugün hemen 200 gram almışım.görürsün tatlım ne kaldı ki şurda.:)

bizde de misafir eksik olmuyo ve ben kendimi tutamıyorum.neyseki yinede sayarak yemeye çalışıyorum.bugün hemen 200 gram almışım.görürsün tatlım ne kaldı ki şurda.:)
ya göbeğim gitsin istiyorum, o gidince de kalçalarım kalmıyo, bacaklarım çok ince oluyo :)) tam bi paradoks hahaha ,şu korse işini dün hocaya sordum kesinlikle yapma dedi , organlara ve bele çok zarar veriyomuş, liposuctionlık da bi durumun yok dedı , ay ne yapıcam bilemedim :))) 57 olunca da yetmeyecek 56 ıstıycem gibi geliyo da bılemıyorum :) popom gitti şimdiden zaten , neyse yaa bakalım :))) 57 olunca ben de bıraz spor yapıcam ama squat olabılır ,ip atlama da olabilir

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
17-25 kasım 2014

8. Etap Sonuç Listesi

1.sln71 (başlangıç:75,2/hedef:53)(geçen hafta 61,3/59,6/fark 1,7 kg)
2.kafein_(başlangıç 62,8/hedef :56 ) (geçen hft 58,9/57,7/fark 1,2 kg)

3.peacock (başlangıç 62,5/hedef:57 ) (geçen hafta 59,6/ 58,5/fark 1,1 kg)

zbt (baş:64,4/hedef:52) (geçen hafta 64,4/63,8/fark 0,6 kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,2/65,7/f
ark +0,5 kg)

chemes(başlangıç 72,5/hedef: 52) (geçen hft 70,3 / 70,3/fark 0 kg)bildirimde bulunmadı

8. Etapta Verilen Toplam Kilo : 4,1 kg

bence de spor en iyisi ne işin olur liposuction ile. nasıl bi göbek var ki sende bundan o kadar rahatsız oluyorsun?tamam göbek denilenşey öyle sevilecek bişey değil de ne bilim boyun uzun diye hatırlıyoum 60 kilodasın biraz sıkılaşsan sıkıntın kalmaz diye düşünüyorum.

Huuu huuuuuuu ben birinciyiiiiiiiim

Bizim bide xnazx ımız vardı yahuuu nerelerde acaba yoksa diyeti bıraktı miii çok azimliydi oda

benimde bacaklarımda inceldi.mutlu oldum ama onunla birlikte kalçanda gitti, göbeğimle belimde inceldi.belde incelsin de kalçalarım dursaydı iyiydi.:) canım ben seni gördüğüm için gönül rahatlığıyla söylüyorum.liposuctionlık hiçbişeyin yok.:)bel için bol bol dans et mezdeke açıp oyna.birde şöyle bi halka vardı canım çocukken çevirirdik onlardan çevirsen inceltebilir.ama kesinlikle dert edilcek kilon, fiziğin yok :)

hosbuldum canim benim boyum 171 kilom 67 ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…