bitaneeeeem...bayıldımkaydirigubbakcemile5
ellerine sağlık ablasının güzeliiiiopuyorumnanaktan
(emek verdin,hakkını helal et kuzucum:kedi:)
Beneklim yeni çizelgen züpper duruyo.
Hayırlı ossun. Sabun ellerin dert görmesin tatlım.
teşekkür ederim hazancım:)Beneklim yeni çizelgen züpper duruyo.
Hayırlı ossun. Sabun ellerin dert görmesin tatlım.
canlarım kilo verme bitti,şimdi sıra sıkılaşmada...ben şu x-tra jeli denemeye karar verdim...bir arkadaşım kullanıyormuş ve çok memnun kalmış...inceltme özelliğinden çok gözle görünür sıkılaştırma özelliği var dedi...bir deneyeyim bakalım...sonuçları paylaşırım sizlerle...zemuszemus
çizelgeni sevsinler senin:)zabıııın kız nerden alevlendi bu evlenme isteği böyle?:)
ablacığım çok memnun oluruz benimde göbüşüm yumuşak lahana yağı fln düşündüm bi ara . . .
canlarım kilo verme bitti,şimdi sıra sıkılaşmada...ben şu x-tra jeli denemeye karar verdim...bir arkadaşım kullanıyormuş ve çok memnun kalmış...inceltme özelliğinden çok gözle görünür sıkılaştırma özelliği var dedi...bir deneyeyim bakalım...sonuçları paylaşırım sizlerle...zemuszemus
teşekkürler ayrancı güzeli...:)hayırlı olsun mavibenek abla :)
canım 20 gündür kullanıyormuş o da...bırakınca ne olur bilemiyorum o yüzden...kullanıp görücem artık:)mavibenekli apla extra jel kullanan arkadaşın hiç bıraktımı bırakınca eski haline dönüllüyor mu acaba?
şşşşşştttt!!!Bugün rejim falan yapamadım... Hatta agobun kazı gibi yedim..mafoldumben
Ne bulduysam yedim.. Neden öyle oldu bilmem.. Patlamak üzere olmama rağmen hala bişeyler yiyesim var..mafoldumben Neyse bugünü de geçtim umarım yarın başlayabilirim, yoksa bu kilolar yerleşicek... Ühhhüüüüü... Çok korkuyorummm....senağlama senağlama
şşşşşştttt!!!
tatil bitti küçük hanım...hemen diyet moduna giriniz lütfen:)))
teşekkürler ayrancı güzeli...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?