60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evli barklı, canım cevap yazmıştım.
Ama müşteri gelince yollayamadan kapadım sayfayı.
Benim fikrimde evde kimse yoksa çöpe atmandı.
En azından yiyemiyeceğini kesin anlamış olurdun.
Aklını kurcalamazdı.
Şeniz

Beneklim yeni çizelgen züpper duruyo.
Hayırlı ossun. Sabun ellerin dert görmesin tatlım.

bitaneeeeem...bayıldımkaydirigubbakcemile5
ellerine sağlık ablasının güzeliiiiopuyorumnanaktan
(emek verdin,hakkını helal et kuzucum:kedi:)

Beneklim yeni çizelgen züpper duruyo.
Hayırlı ossun. Sabun ellerin dert görmesin tatlım.

oyyyy canlar ne demek her zaman . . .

hazancığım senin çizelgenide çok beğeniyorum ben . . .

canlarım kilo verme bitti,şimdi sıra sıkılaşmada...ben şu x-tra jeli denemeye karar verdim...bir arkadaşım kullanıyormuş ve çok memnun kalmış...inceltme özelliğinden çok gözle görünür sıkılaştırma özelliği var dedi...bir deneyeyim bakalım...sonuçları paylaşırım sizlerle...zemuszemus

ablacığım çok memnun oluruz benimde göbüşüm yumuşak lahana yağı fln düşündüm bi ara . . .

ablacığım çok memnun oluruz benimde göbüşüm yumuşak lahana yağı fln düşündüm bi ara . . .
çizelgeni sevsinler senin:)zabıııın kız nerden alevlendi bu evlenme isteği böyle?:)
lahana yağını ben de düşünmüş,hatta almıştım canım ama bir kez kullandım alerji yaptı bende(büyük ihtimalle streçfilm yaptı sanırım)
bu jelden de mucize beklemiyorum ama destek olur sanırım...yürüyüş ardından karın hareketleri ve jel...

tebrikler alkisalkisalkis az yiyince belli bir zamandan sonra kilo verilmiyor çok iyi yapmışsınn vereliniortak

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.[/QUOTE]

saol kaydirigubbakcemile3 ama bugün yine 59 dum :) dün yemeğe çıkınca kendime hakim olamadımda ee hem açık hava hem herkes yiyor :) tabi bende yedim :) sıcak pide tereyağı hafif acı çemen olunca onları yedim bide üstüne kebap geldi gelen kebabı nie çevireyim :) bide izmitten pismaniye ile saray helvası geldi onlarıda yedim ee dondurmada yedim :) 58,5 anca 1 gün sürdü yani :) ama pişman diilim kaydirigubbakcemile3 mideminde bayrama ihtiyacı var :) hep az yersem olmaz ki zaten 64 ten başladım sonuçta verdiğim 5 kilo hala duruyo :)

bugün rejime devam :)

sabah;1 bardak çay tek esmer şekerli, 1 adet diet ekmek, peynir, az omlet

öğle ;1 dilim kepek ekmek, çay,peynir,domates

akşam; 2 dilim kepek ekmek, 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği, salata kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun mavibenek abla :)

Bugün rejim falan yapamadım... Hatta agobun kazı gibi yedim..mafoldumben
Ne bulduysam yedim.. Neden öyle oldu bilmem.. Patlamak üzere olmama rağmen hala bişeyler yiyesim var..mafoldumben Neyse bugünü de geçtim umarım yarın başlayabilirim, yoksa bu kilolar yerleşicek... Ühhhüüüüü... Çok korkuyorummm....senağlama senağlama

şşşşşştttt!!!
tatil bitti küçük hanım...hemen diyet moduna giriniz lütfen:)))

İyi geceler kızlar,
Akşam şerifleriniz hayırlı olsun.
:içelim::içelim:

selam kızlar...bende bugün sabah mısır gevreği yedim..öğlen çıbık kraker....bide chicken burger yedim ama ınu yemeye mecburum çnku burda yicek pek fazla şey yok...vee akşam brz maakarna yedm ama burda yemek olayı 6da bitio...sabag ta 7 de kalkıyorum...tabi hayatımda harketli...inş vericem kilolarımı...ben ole hızlı hızlı vermek istemiyorum yavaş yavaş sndire sndire...geri almıck şeklde

kizlar ben gelecek aya türkiedeyim ve tam bi ayim war. diet icecegi ile vermeye calisicam, üzerinde cabuk kilo wermek icin 2-3 hafta yemek yerine bunu icmem gerektigi yaziyo. bi gün iciom ertesi gün gene yemeye basyliom. umarim burda daha cok motive olurum. karnin sis duruyo o gitsin baska sikayetim yokk. iyce kafaya taktim. eger birakirsam bu diyeti, rep verecem verbildigim kadar üyeye haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…