bebegim tebrikler, bu hafta gram gram gitmişiz ben de 300 gr vermişim neyse buna da şükür mü diyelim :)ISelam kızlar bi kaç gündür evde değilim pek giremiyorum ama diyete devam
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 59.6
Şimdiki kilo : 59.2
Fark : 400gr
Toplam fark : 16.0
Az gitmiş ama gitmiş
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar veremeyenlerde üzülmek yılmak yok yola devam
kafein_ canm 1 haftada 3 kilo almstm bende çok üzülmüştüm dediğin gibi haftada 1 kilo verene kadar canmz çıkıyo hatta bazen ne kadar dikkat etsek bile 300 500 anca gidiyo ama azck boşla diyeti hoooppp geliveriyo valla çok acımasııızzzzz
bebeğim bize bişiler oldu, anzar mı değdirkik kendimizeGünaydın kızlar.
kilo bildirimi:
başlangıç:62.8
hedef:56
geçen hafta:57,7
bu hafta:58,6
bu hafta verilen:+900 gram
moralim çok bozuldu.3 günde bi kilo almışım resmen.offf of haftada bi kilo veremezken 3 günde alıyorum ya.ne kadar kolay kilo almak.
bugünden itibaren abartmak yok.eski düzen devam edicem.
canım bu hafta farklı bir şeyler dene bence, bazen deneme yanılma yoluyla en iyi kilo verdiren methodu buluyoruz kendımız ıcın .Ypmadığın bir şeyler deneyebilirsin , ama en azından almamışsın :)Başlangıç: 64,4
Hedef: 52
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,8
Fark: 0
Olduğum yerde sayıyorum. Böyle nasıl 52 olacaksam
kafein_ evet artık hedefe baya yaklaştık sayılır :)
bunu yapacagına tas devri diyeti yap. fasılalı aclık diye bir sey var. daha saglıklı. beslenmebuleni.com da kac ögun yemeliyiz diye bir yazı var. oku istersen. ben insülin diencimi kırayım. deniycem.1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT
NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeniymiş bunu yazan ve Rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
..........................
arkadaşlar yukarıdaki listeyle 2. takımdan akrep arkadaşımız 67 kilodan 63 kiloya düştü.Evet çok sağlıklı gözükmüyor.ama 1 haftada giden dört kilo çok cazip geliyor. Boğazımı tutabilirsem ben de yapiim diyorum ya
aksam olmamıs sanki. sırf karbonhidrat. et sebze olsaydı veya sebze salata yogurt,mısır ve 2. dilim ekmek yerine iyi olurmus. karbonhidrat bozuyor insanı yedikce yiyesin geliyor. corba da 1 dilim ekmege esdeger sayılıyor. ara ögunu de iki ara seklinde yapsan cok sıkıntı olmazdi bence. birden cok olmus sanki. verebiliyorsan sorun yok .su an veremiyorum.daha önce her gun magnum yiye yiye vermişim. ama cok spor yapıyordum.HERKESE GÜNAYDINdün öğlen ve akşam yemeğimi yazmamıştım.dün öğlen
küçük bir parça haşlanmış et
yarım kase bezelye çorbası
1 kase yoğrt(200r)
ara öğün(16:00)
kaşarlı tost
şekersiz çay
1 avuç çiğ badem 4 parça bitter çikolata
sanırım ara öğünü abarttım
akşam (19:00)
1 kase yoğurtlu çorba
2 dilim tam buğday ekmeği
patlamış mısır(21:00)
bol su ve 10:30'da yatış
yorumlarınızı bekliyorum bol bol kızın ki bidaha bu kadar çok yemeyim
açlık uygulamasını biliyorum ama ilk defa bir doktorun yorumunu okuyacağım teşekkürler...bunu yapacagına tas devri diyeti yap. fasılalı aclık diye bir sey var. daha saglıklı. beslenmebuleni.com da kac ögun yemeliyiz diye bir yazı var. oku istersen. ben insülin diencimi kırayım. deniycem.
evet canım bencede öyle ama kabakaksam olmamıs sanki. sırf karbonhidrat. et sebze olsaydı veya sebze salata yogurt,mısır ve 2. dilim ekmek yerine iyi olurmus. karbonhidrat bozuyor insanı yedikce yiyesin geliyor. corba da 1 dilim ekmege esdeger sayılıyor. ara ögunu de iki ara seklinde yapsan cok sıkıntı olmazdi bence. birden cok olmus sanki. verebiliyorsan sorun yok .su an veremiyorum.daha önce her gun magnum yiye yiye vermişim. ama cok spor yapıyordum.
canım bu hafta farklı bir şeyler dene bence, bazen deneme yanılma yoluyla en iyi kilo verdiren methodu buluyoruz kendımız ıcın .Ypmadığın bir şeyler deneyebilirsin , ama en azından almamışsın :)
Dün 400 gram vermişim.çok yorulmuşum yemek yemeyince.gece heryerim ağrıdı.ceza gibi oldu bana hakettim.kebaplar baklavalar lahmacunlar abur cuburlar neler yemedimki kaç gündür.
Sabah:havuçlu kek(168),yumurtalı ekmek(131)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?