60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:yumurta(80),bi dilim ekmek(67)
akşam: kruvasan(237),havuçlu kek(168),3 tane eti motto(175)

toplam:773 kalori

dengesiz beslensemde en azından az yedim.bugün bi de alışveriş yaptım.en az 3-4 saat yürümüşümdür.çok yoruldum.kararlıyım bırakmak kilo almak yok.

Reactions: zbt
bebegim tebrikler, bu hafta gram gram gitmişiz ben de 300 gr vermişim neyse buna da şükür mü diyelim :)

bebeğim bize bişiler oldu, anzar mı değdirkik kendimize senle bi aynı anlarda koptuk toparlayamadık ama bu hafta ben de yine eski kararlılığım var hissediyorum, sende de olucak bence :) benım 30 günüm kaldı zaten,

Başlangıç: 64,4
Hedef: 52
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,8
Fark: 0

Olduğum yerde sayıyorum. Böyle nasıl 52 olacaksam
canım bu hafta farklı bir şeyler dene bence, bazen deneme yanılma yoluyla en iyi kilo verdiren methodu buluyoruz kendımız ıcın .Ypmadığın bir şeyler deneyebilirsin , ama en azından almamışsın :)

bebeğim bize bişiler oldu, anzar mı değdirkik kendimize senle bi aynı anlarda koptuk toparlayamadık ama bu hafta ben de yine eski kararlılığım var hissediyorum, sende de olucak bence :) benım 30 günüm kaldı zaten,​

Ay evet tatlım ikimizde koptuk bu hafta.ama yinede çok güzel kilo verdik artık 60ın altındayız ikimizde.belki ondan da rahatlamış olabilirim biraz ben.bu hafta hem üzücü hemde mutlu olduğun şeyler oldu.haliyle mutlu olunca da üzülünce de yedim.gün saymıyorum ben ama artık bi an önce 56ya inmek istiyorum.

merhaba kızlar..... bir baslıyorum bir kopuyorum diyetten. veriyorum alıyorum... cok yorgun hissediyorum kendimi. insulin direncim vardı. bu sabah bi kan sekerimi olceyim dedim. 117 cıktı. doktora gitsem tip 2 diyabet diyecek. hamileyken kilo almadım. düzenli beslendim sporumu yaptım. 70-80 cıkıyordu hamileyken bile aclık sekerim. nasıl geldim bu hale ,cok kızıyorum kendime. kısır döngu ama bir defa karbonhıdrat aldım mı sekerim dusuyor yiyorum yükseliyor iki saat sonra yine dusuyor... nasıl beslenmem gerekir biliyorum. bir 10 gun deniycem. sekerimi de takip edicem. basarılı olursam devam ederim. olmazsa yardım alırım artık. kronik yorgunlugum var. surekli yorgunum. depresifim. bu saglık problemimi cozmem lazım artık. 69 ları görmustum. 72 kiloyum yine :-( haftaya listeye girerim artık...

bunu yapacagına tas devri diyeti yap. fasılalı aclık diye bir sey var. daha saglıklı. beslenmebuleni.com da kac ögun yemeliyiz diye bir yazı var. oku istersen. ben insülin diencimi kırayım. deniycem.

HERKESE GÜNAYDINdün öğlen ve akşam yemeğimi yazmamıştım.dün öğlen
küçük bir parça haşlanmış et
yarım kase bezelye çorbası
1 kase yoğrt(200r)
ara öğün(16:00)
kaşarlı tost
şekersiz çay
1 avuç çiğ badem 4 parça bitter çikolata
sanırım ara öğünü abarttım
akşam (19:00)
1 kase yoğurtlu çorba
2 dilim tam buğday ekmeği
patlamış mısır(21:00)
bol su ve 10:30'da yatış
yorumlarınızı bekliyorum bol bol kızın ki bidaha bu kadar çok yemeyim

ve gelelim bu sabah kahvaltıma(7:50)
sabah 2 bardak su
1 adet haşlanmış yumurta
ince bir dilim peynir
domates+salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

tartının pilini cıkardım. yoksa uzerinden inmiyorum. motivasyonumu bozuyor o da. haftada bir iki takar tartılırım. cumaya kadar tartılmıycam. öyle karar verdim.

Reactions: mhn
aksam olmamıs sanki. sırf karbonhidrat. et sebze olsaydı veya sebze salata yogurt,mısır ve 2. dilim ekmek yerine iyi olurmus. karbonhidrat bozuyor insanı yedikce yiyesin geliyor. corba da 1 dilim ekmege esdeger sayılıyor. ara ögunu de iki ara seklinde yapsan cok sıkıntı olmazdi bence. birden cok olmus sanki. verebiliyorsan sorun yok .su an veremiyorum.daha önce her gun magnum yiye yiye vermişim. ama cok spor yapıyordum.

bunu yapacagına tas devri diyeti yap. fasılalı aclık diye bir sey var. daha saglıklı. beslenmebuleni.com da kac ögun yemeliyiz diye bir yazı var. oku istersen. ben insülin diencimi kırayım. deniycem.
açlık uygulamasını biliyorum ama ilk defa bir doktorun yorumunu okuyacağım teşekkürler...

evet canım bencede öyle ama kabak
yemeği yapmıştım eşim çok beğendi bir tabak daha isteyince bana kalmadı o yüzden çorbanın yanında ekmek yemek zorunda kaldım çocuklardan fırsat kalmadıki otura kalka salatada bitmiş kızdım biraz am eline sağlık çok güzel olmuş diyince geçti

Dün 400 gram vermişim.çok yorulmuşum yemek yemeyince.gece heryerim ağrıdı.ceza gibi oldu bana hakettim.kebaplar baklavalar lahmacunlar abur cuburlar neler yemedimki kaç gündür.

Sabah:havuçlu kek(168),yumurtalı ekmek(131)

canım bu hafta farklı bir şeyler dene bence, bazen deneme yanılma yoluyla en iyi kilo verdiren methodu buluyoruz kendımız ıcın .Ypmadığın bir şeyler deneyebilirsin , ama en azından almamışsın :)

Bu hafta kalori hesaplayarak yemeye çalışıyorum canım. Çok zor oluyor ama en azından bu hafta bunu denicem. Önceki haftalarda öğle ve akşam yemeklerinde ekmek yemeyi bırakmıştım. Kararlıyım bu hafta vereceğim inşallah

ara öğün 10:30'da 1 bardak liğ süt
öğle yemeğim
1 kase ezo gelin çorba
1 adet balıkbuğulama(levrek olabilir)
4 adet mercimet köftesi
2 çatal mantar salatası
yazınca farkettim yine çok mu olmuş

Öğle:bi kase kısır(251),bi tane krep(175)
Akşam:bi dilim pasta(896)

Toplam:1121 kalori

Yine fazla kaçtı ama doğum günü kutladık bugün tutamadım kendimi

Kızlarrr , ben evimi yeni yıla hazırladım , vücudumu da hazırladıgımda iş tamamdır : ))) sizlere de gönderiyorum , bolluk bereket ,mutluluk ve sağlık içinde .
Buarada asıl konumuza dönersek ben çok sıkıldım kalori hesaplamaktan buara hesaplamıyorum ama öyle cok abartı şeyler yemediğim için aştığımı sanmıyorum şimdilik :) birkaç gün sonra yine devam edicem hesaplamaya :)

Eklentiler

• 10846172_610402702397782_6237287802266841698_n.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 1384023_610400765731309_3882075345312223130_n.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…