60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tikkabilla ustlerden degıl de altlardan hıssedılebılır demıstı bana doktor, üstler kasın altında oldugu ıcın bellı olmazmış, bir de deri kalınlıgın ıyıdır umarım da hıssetmezsın, acaba herkes hıssedıyor mu bir süre sonra ? ya da o hıs ne kadar rahatsız edıcı oluyor merak ettım , zaten hiç memnund eğilim bir de o çıkmasın başıma ya . sana bu konuyla alaklı doktor bır sey soylemıs mıydı hıc

Doktorum bir şey demedi canım ama sanki dediğin gibi alttan hafif hissediyorum kenarlardan itekleyince ama rahatsız edici boyutta değil. Konuyu da meşgul ettik yalnız kendi derdimizle

Herkese merhabalar ben 1.71 boyunda 67 kiloyum artık aranızdayım bende kabul ederseniz. 5 gün önce düzenli beslenmeye başlayarak iki kilo verdim bile ama hedef 58 hepimize kolay gelsin desteğinizi bekliyorum tatlı yememek gerçekten çok zormuş çünkü :)

E Ezgoz merhaba hoşgeldinizz :)) ben de bir motivasyon başladım ama 2-3 haftadır inişe geçtim, hatta bu hafta baya tatlı yedim , hemen almışım kilo sabah tartıldım, yani tatlısızlıga dayanabıldıgınız kadar dayanın. Yemediğimde daha az canım istiyordu ve daha hızlı kilo vermiştim. Yemeye başlayınca , bir kereden bir şey olmaz moduna giriveriyor insan

Herkese günaydın geçen hafta geç kaldım. İnşallah bu hafta listeye girerim. Geçen hafta paylaşımda da bulunamadım. İnşallah bu hafta düzenli olarak başlayacağım.

Ve bildirimim ;
Başlangıç: 78
Hedef : 55
Geçen hafta : -
Bu hafta : 70,4
Toplam giden : 7,6

TE="mhn, post: 38062493, member: 192759"]Gunaydin kizlar. Ilk bildirimi ben yapayim, ise gitmeden. 64.4 ciktim ac karnina. 600 gr gitmis 1 haftada az gibi geldi ama neyse. 65 olmasindan iyidir.[/QUOTE]
Tebrik ederim

Günaydın kızlar.
kilo bildirimi:
başlangıç:62.8
hedef:56
geçen hafta:57,7
bu hafta:58,6
bu hafta verilen:+900 gram

moralim çok bozuldu.3 günde bi kilo almışım resmen.offf of haftada bi kilo veremezken 3 günde alıyorum ya.ne kadar kolay kilo almak.

bugünden itibaren abartmak yok.eski düzen devam edicem.

ISelam kızlar bi kaç gündür evde değilim pek giremiyorum ama diyete devam

Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 59.6
Şimdiki kilo : 59.2
Fark : 400gr
Toplam fark : 16.0
Az gitmiş ama gitmiş
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar veremeyenlerde üzülmek yılmak yok yola devam
kafein_ canm 1 haftada 3 kilo almstm bende çok üzülmüştüm dediğin gibi haftada 1 kilo verene kadar canmz çıkıyo hatta bazen ne kadar dikkat etsek bile 300 500 anca gidiyo ama azck boşla diyeti hoooppp geliveriyo valla çok acımasııızzzzz

Aynen öyle oluyo canım.ne kadar az yesemde 300 500 ancak gidiyo.çok da kokay alıyorum.bünyemizden mi anlamadım.bu zayıf kalanlar bunu nası başarıyo dışarı çıkınca oluyo özellikle benim.yemesem olmuyo.korkuyorum çıkmaya.

Başlangıç kilo : 63.3
Geçen hafta kilo : --
Şimdiki kilo : --
Fark : --
Toplam fark : --
Bu hafta bende başlıyorum sizlerle kilo vermeye. Tok karına tartıldım ve tuvalete gitmeden.
Haftaya aç karına tartılıcam artık. Hadi kilolar gitsin artık :)

Teşekkür ederim hoşbulduk:))
hemen kahvaltımı yazarak başlayım güne
sabah 2 bardak ılık su
1 adet domates+salatalık +1 dilim beyaz peynir+1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün 10.30 da bir bardak liğt süt

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeniymiş bunu yazan ve Rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
..........................
arkadaşlar yukarıdaki listeyle 2. takımdan akrep arkadaşımız 67 kilodan 63 kiloya düştü.Evet çok sağlıklı gözükmüyor.ama 1 haftada giden dört kilo çok cazip geliyor. Boğazımı tutabilirsem ben de yapiim diyorum ya

başlangıç : 62.5 hedef :56
geçen hafta : 58.5
bu hafta : 58.2

fark : 0.3 kg
baya az olmuş ama bu hafat çok tatlı yedim ya, kızlar bakın görüyosunuz tatlının zararlarını ay yemiycem yine şekersiz hayatıma dönüyorum , tutucam kendimi. Bir de bu aralar çok mutsuzum, mutsuz olunca hep yerim bir şeyler ..o mutsuzlugumu da kafamdan atmak istiyorum artık yeni yıla güzel düşüncelerle girmek istiyorumm

Hoşgeldin Aralıkkk

Evet kızlar yılın son ayı geldi, ben hep aralıkta yaşadığım seneyi şöyle bir düşünür, defterleri kapatır, yeni bir defter açarım, hayallerimi düşünürüm , hedefler belirlerim, o yüzden Aralık'ı çok severim.Yeni yıl süslemeleri, yılbaşı havası derken iyice moda girerim .Bu sene de kendime erken yeni yıl hediyesi olarak kilo vericem , istediğim kiloya ulaşıcam .30 günde 2 kg gitmesi lazım , onun için de biraz daha dikkat etmem gerekiyor.Ulaşılabilir bir hedef olduğunu düşünüyorum dikkat edersem . Böyle hedefler meydan okumalar da hoşuma gider , sizlerden de yılbaşına hedef koyan var mı?
2015 e dümdüz bir karınla girmek istiyorum :)) Tüm yılın yorgunluğuna değsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…