Tikkabilla ustlerden degıl de altlardan hıssedılebılır demıstı bana doktor, üstler kasın altında oldugu ıcın bellı olmazmış, bir de deri kalınlıgın ıyıdır umarım da hıssetmezsın, acaba herkes hıssedıyor mu bir süre sonra ? ya da o hıs ne kadar rahatsız edıcı oluyor merak ettım , zaten hiç memnund eğilim bir de o çıkmasın başıma ya . sana bu konuyla alaklı doktor bır sey soylemıs mıydı hıc
ISelam kızlar bi kaç gündür evde değilim pek giremiyorum ama diyete devam
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 59.6
Şimdiki kilo : 59.2
Fark : 400gr
Toplam fark : 16.0
Az gitmiş ama gitmiş
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar veremeyenlerde üzülmek yılmak yok yola devam
kafein_ canm 1 haftada 3 kilo almstm bende çok üzülmüştüm dediğin gibi haftada 1 kilo verene kadar canmz çıkıyo hatta bazen ne kadar dikkat etsek bile 300 500 anca gidiyo ama azck boşla diyeti hoooppp geliveriyo valla çok acımasııızzzzz
Teşekkür ederim hoşbulduk:))Kirazlar hoşgeldinizzzz :))
ya ben bugun misafırden ve misafırlıkten kendımı alamadım , once bıze mısafır geldı, sonra ben bırıne yardıma gıttım , davetıye yazmaya :) sonra ordan bı arkadasım geldı başka bı yere gıttık derken baya bıseyler yedım, noluyo ya bize , buara havada mı var bir şeyler su da mı, gezegenlerde mı hahahaha bir şeylerin etkisinde kaldık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?