gunaydin kizlaaarrr!!!
Baslangic: 65
Hedef: 55
Gecen hafta: 62.9
Bu hafta: 62.7
Sadece 200 gr gitmis!
Sizlerden daha iyi rakamlar duymak dilegiyle.....
18 kiloyu nasıl verdin kız kaç aydaSelamlaaaarrr kızlar
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 57.7
Şimdiki kilo : 57.0
Fark : 700 gr
Toplam fark: 18.2
Hedef : 53
Kilo veren herkesi tebrik ederim
18 kiloyu nasıl verdin kız kaç ayda
Selamlaaaarrr kızlar
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 57.7
Şimdiki kilo : 57.0
Fark : 700 gr
Toplam fark: 18.2
Hedef : 53
Kilo veren herkesi tebrik ederim
. Buradaki kızlar yüzünden nazar boncuğum kalmadı. Yeni aldığım nazar boncuklarının parasını sizden alacağım.
tebrik ederim valla çok iyiKızzz valla pekde kısa sürmedikalori sayarak verdim hep ama genellikle hep sağlıklı şeyler yedim yumurta et süt yoğurt falan yemekleri az yağlı yaptm ekmeği sadece kahvaltıda yedim ve en fazla 1200 kalori aldm ama genelde 1000 kalori alıyorum vee nerdeyse 1 sene oldu geçen sene bu zamanlar başlamıştım diyete tabi durmadan diyet yapmadm bıraktığım ve arada kilo aldğm dönemler oldu bu zaman içinde öyle böyle geldim bu günlere
tebrik ederim valla çok iyibende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 82 lerden düştüm
inşallah almayızSenide tebrik ederim canm başlaynca sonu geliyor valla nasl bitti anlamıyorsun inşallah verdiğimiz kiloları geri almayz hiiiç
Gunaydin! Haklisin canim ya. Ne bileyim iste, yeni yila 60 kiloyla yada altinda girmeye heveslenmistim , ondan uzuldum. Neyse bunada sukur, hic gitmemesinden iyidir.Günaydın. Neden üzüldünki sen? Neredeyse üyelerin yarısı -ben de dahil- gram gram veriyoruz. Çünkü kilo ne kadar fazlaysa giden de o kadar çok oluyor.
Gunaydin! Haklisin canim ya. Ne bileyim iste, yeni yila 60 kiloyla yada altinda girmeye heveslenmistim , ondan uzuldum. Neyse bunada sukur, hic gitmemesinden iyidir.
Gecen hafta dedıysem carsamba gunu yanı ozaman katılmıstım buraya benGunayfin kizlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta :67.400
Bu hafta 67.000
Fark:400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?