60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlaaarrr!!!
Baslangic: 65
Hedef: 55
Gecen hafta: 62.9
Bu hafta: 62.7

Sadece 200 gr gitmis!
Sizlerden daha iyi rakamlar duymak dilegiyle.....

günaydın kızlar

Baslangic: 69.8
Hedef kilo: 58
Gecen hafta:69.8
Bu hafta: 69.5
Haftalik fark: 300 gr

adet olduğum için dikkat edemedim bu hafta çok sıkı tutcam işi

Reactions: mhn
gunaydin kizlaaarrr!!!
Baslangic: 65
Hedef: 55
Gecen hafta: 62.9
Bu hafta: 62.7

Sadece 200 gr gitmis!
Sizlerden daha iyi rakamlar duymak dilegiyle.....

Günaydın. Neden üzüldünki sen? Neredeyse üyelerin yarısı -ben de dahil- gram gram veriyoruz. Çünkü kilo ne kadar fazlaysa giden de o kadar çok oluyor.

Reactions: mhn
18 kiloyu nasıl verdin kız kaç ayda

Kızzz valla pekde kısa sürmedi kalori sayarak verdim hep ama genellikle hep sağlıklı şeyler yedim yumurta et süt yoğurt falan yemekleri az yağlı yaptm ekmeği sadece kahvaltıda yedim ve en fazla 1200 kalori aldm ama genelde 1000 kalori alıyorum vee nerdeyse 1 sene oldu geçen sene bu zamanlar başlamıştım diyete tabi durmadan diyet yapmadm bıraktığım ve arada kilo aldğm dönemler oldu bu zaman içinde öyle böyle geldim bu günlere

Selamlaaaarrr kızlar
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 57.7
Şimdiki kilo : 57.0
Fark : 700 gr
Toplam fark: 18.2
Hedef : 53
Kilo veren herkesi tebrik ederim

. Buradaki kızlar yüzünden nazar boncuğum kalmadı. Yeni aldığım nazar boncuklarının parasını sizden alacağım.

tebrik ederim valla çok iyi bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 82 lerden düştüm

tebrik ederim valla çok iyi bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 82 lerden düştüm

Senide tebrik ederim canm başlaynca sonu geliyor valla nasl bitti anlamıyorsun inşallah verdiğimiz kiloları geri almayz hiiiç

Günaydın. Neden üzüldünki sen? Neredeyse üyelerin yarısı -ben de dahil- gram gram veriyoruz. Çünkü kilo ne kadar fazlaysa giden de o kadar çok oluyor.
Gunaydin! Haklisin canim ya. Ne bileyim iste, yeni yila 60 kiloyla yada altinda girmeye heveslenmistim , ondan uzuldum. Neyse bunada sukur, hic gitmemesinden iyidir.

Gunaydin! Haklisin canim ya. Ne bileyim iste, yeni yila 60 kiloyla yada altinda girmeye heveslenmistim , ondan uzuldum. Neyse bunada sukur, hic gitmemesinden iyidir.

Tatlım şöyle düşün nasıl ki bu kiloları 1-2 ayda almadıysan. Vermen de 1-2 ay içinde OLAMIYACAK ne yazıkki. Kısa sürede verilen kilolar kısa sürede geri alınır. Ve en önemlisi kısa sürede verdiğin kiloların kastan gitme olasılığı daha yüksektir ki bu da telafisi olmayan hastalıkları tetikler. Kilo verirken sağlığımızdan olmak istemeyiz değil mi tatlım?

günaydın kızlar...
geçen hafta gelemedim dolayuısı ile liste de düzenleyemedim. cuma zayıflama grubuna mecburen devam ediyorum yoksam ordan da çıkmak istiyorum motivasyonsuzluk yüzünden.
bu gruba bir dönem ara vermek istiyorum. ara ara size bakarım napıyorsunuz diye. size kolay gelsin

kilo bildirimi:
başlangıç:62,8
hedef:56
geçen hafta:57,7
bu hafta:58,1
fark:+400 gr

bu hafta dışarı çok çıktım.kekler popaçalar kebaplar abur cuburlar yine kendimi kontrol edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…