Canim bu hafta dikkat ettinmi fazlasiyla verirsin moralini bozmakilo bildirimi:
başlangıç:62,8
hedef:56
geçen hafta:57,7
bu hafta:58,1
fark:+400 gr
bu hafta dışarı çok çıktım.kekler popaçalar kebaplar abur cuburlar yine kendimi kontrol edemedim.
Canim bu hafta dikkat ettinmi fazlasiyla verirsin moralini bozma
Yoğurt kuru nasıl yapılıyo faydalı mıBaşlangıç kilom: 63.3
Geçen hafta: 62.7
Bu hafta: 62.3
Fark: 400 gr
Toplam fark: 1 kg
hedef: 54
bu hafta biraz az gitti Yoğurt kurunu bırakmıştım tekrar basliycam bakalim
Merhaba.. bende bu gruba katilmak istiyorum motivasyonUmum yukselmsi açısından bilgilerimi yazıp dahil olabiliyor muyum? Sevgilerle..
göbek yağlarını eritiyormuş bide açlık hissini bastırıyor metabolizmayı hızlandırıryorYoğurt kuru nasıl yapılıyo faydalı mı
göbek yağlarını eritiyormuş bide açlık hissini bastırıyor metabolizmayı hızlandırıryor
Yemeklerden yarım saat önce bir kase light yoğurta
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
Günaydın. Tatlıyı çok az mı? az mı? yoksa çok mu yediniz?Çok mutsuzum kızlar regl dönemimdi tatlı hiç yememem gerekiyordu ama azda olsa yedim 3-4 gün bir anda şiştim verdiğim 1 kilo geldi motivasyonumu kaybetmek üzereyim yeni başladım halbuki yardım edin banaa
Günaydın. Tatlıyı çok az mı? az mı? yoksa çok mu yediniz?Şaka bir yanada o kadarcık tatlıyla bir şey olmaz TATLIM. Regl dönemindeki ödemdir o. Moral bozmak yok. Bütün her şeyde olduğu gibi diyette de en önemli şey motivasyon. Sevgiler
Kızlar halam vefat etti, o yuzden bır suredır forumu takıp etmıyorum ,fırsat buldukca yıne yazacagım , kendınıze ıyı bakın, hayat kısa her an mutlu olun , bıran once zayıflayın kı daha mutlu olun :) mutlulukları ertelememek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?