60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim bu hafta dikkat ettinmi fazlasiyla verirsin moralini bozma

teşekkür ederim canım. :) dikkat etmem gerek ama edemiyorum işte.bize çok misafir geliyo çayın yanında abur cıbur hamur işi ikram ediyoruz.bende tutamıyorum kendimi.evdekiler de çok yiyen insanlar.dışarı da çıkarsam tam oluyo.ben yine de iyi tutuyorum kendimi.

Başlangıç kilom: 63.3
Geçen hafta: 62.7
Bu hafta: 62.3
Fark: 400 gr
Toplam fark: 1 kg
hedef: 54
bu hafta biraz az gitti Yoğurt kurunu bırakmıştım tekrar basliycam bakalim

Reactions: mhn
Merhaba.. bende bu gruba katilmak istiyorum motivasyonUmum yukselmsi açısından bilgilerimi yazıp dahil olabiliyor muyum? Sevgilerle..

Yoğurt kuru nasıl yapılıyo faydalı mı
göbek yağlarını eritiyormuş bide açlık hissini bastırıyor metabolizmayı hızlandırıryor
Yemeklerden yarım saat önce bir kase light yoğurta
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal

Çok mutsuzum kızlar regl dönemimdi tatlı hiç yememem gerekiyordu ama azda olsa yedim 3-4 gün bir anda şiştim verdiğim 1 kilo geldi motivasyonumu kaybetmek üzereyim yeni başladım halbuki yardım edin banaa

Çok mutsuzum kızlar regl dönemimdi tatlı hiç yememem gerekiyordu ama azda olsa yedim 3-4 gün bir anda şiştim verdiğim 1 kilo geldi motivasyonumu kaybetmek üzereyim yeni başladım halbuki yardım edin banaa
Günaydın. Tatlıyı çok az mı? az mı? yoksa çok mu yediniz? Şaka bir yanada o kadarcık tatlıyla bir şey olmaz TATLIM. Regl dönemindeki ödemdir o. Moral bozmak yok. Bütün her şeyde olduğu gibi diyette de en önemli şey motivasyon. Sevgiler

Teşekkür ederimm gerçekten ödemmiş bugun tartıldığımda 2 kilo daha az çıktım keyfim yerine geldi :)

Kızlar halam vefat etti, o yuzden bır suredır forumu takıp etmıyorum ,fırsat buldukca yıne yazacagım , kendınıze ıyı bakın, hayat kısa her an mutlu olun , bıran once zayıflayın kı daha mutlu olun :) mutlulukları ertelememek lazımmış

Başınız Sağolsun Allah Rahmet Eylesin

iyi aksamlar bayanlar.kk ya yeni uye oldum.8 yildir takipteyim kismet bugüneymis.ben de sizlerle zayiflamak istiyorum.

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…