60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar simdi yazabiliyorum.
Kilo bildirimi:
Baslangic:60.7
Hedef:55
Haftaya bakalim kac olacagim. Sizlerle insallah zayiflama yolunda ilerleyecegim.
Sabah cökelekli omlet bir cay kasagi yag ile ve iki isirik kepekli tost..
Oglen ise yani simdi kepekli tost sekersiz cay.
Aksama da insalllah kapuska.bir de su icebilsem tam olacak.spor da havalar isininca.motive edin beni ne olurrrrr

su bende içemiyorum ya

Başlangıç kilo : 63.3
Geçen hafta kilo : 62.3
Şimdiki kilo : 62.3
Fark : 0
Toplam fark : 1 kg

Bu hafta tatlıyı fazla kaçırdım kilo farkı yok su hiç içemiyorum ya spor desen hiç yok

merhaba, sırf kilo vermeye çalışırken yalnız olmayayım diye hesap açtım. başkalarıyla yapmak daha etkili olur dedim.umarım işe yarar.

boyum: 167
başlangıç kilo:68
hedef:57

cumartesi başladım.haftaya yine yazarım. herkese kolay gelsin

Aynı şartlardayız inşallah veririz kiloları=)

Aynı şartlardayız inşallah veririz kiloları=)

Uzun uzun yaxayim dedim galiba silindi.neyse misafirlere hazirladiklarimdan yemedim ama gelen supriz yas pastadan yedim.
Gecen kis 66lari gormustm.simdi 61i goriyorum kilo aliyorum yani.onun icin sizlerleyim.

Ben de size katıldım. Kilom 65 boyum 165..
Akşamları Plates yapıyorum yarım saat.
Sabah kahvaltısında sadece ekmek yiyorum.
Gelişmeleri bildireceğim.

Reactions: mhn
Ben de size katıldım. Kilom 65 boyum 165..
Akşamları Plates yapıyorum yarım saat.
Sabah kahvaltısında sadece ekmek yiyorum.
Gelişmeleri bildireceğim.
bende pilatese başlamak istiyorum tavsiye edebileceğin bi video var mı bende yapsam akşamları

Ben video ile yapmıyorum. Önceden kursuna gitmiştim oradan htırladığım hareketleri yapıyorum. Top yerine de minder kullanıyorum. Çünkü top evde çok yer kaplıyor.

hepimiz vericez bu kiloları. pes etmek yok kızlar bıktım artık 2 senedir 10 kilo vermeye çalışıyorum.
Ben hicbir zaman cok zayif olmadim asiri kilolu da.oglumun dogumundan sonra 68 oldum.boyum da 164 yani aman aman bir kilom olmadi.zaten 63 ile hamile kalmistim.ama o bes kilo yapisti bana anca oglumun 2. yasinda 61e dustum o kis yine 63-64lerle geçirdim.daha sonra bu yaz tekrar 61 e düştüm ahatta 59.2yi bile gördüm ama daha fazla inemedim.şimdi de sanki kilo almaya başlıyorum bunun için sizlerleyim.istiyorum ki 55 e düşeyim 60 benim sınırım olsun daha fazla kilo almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…