yok canım kızmam tabiki
Basiniz sagolsun!
çok teşekkürler kızlar, sizler sağolunBaşınız sağolsun
su bende içemiyorum yaSelam kizlar simdi yazabiliyorum.
Kilo bildirimi:
Baslangic:60.7
Hedef:55
Haftaya bakalim kac olacagim. Sizlerle insallah zayiflama yolunda ilerleyecegim.
Sabah cökelekli omlet bir cay kasagi yag ile ve iki isirik kepekli tost..
Oglen ise yani simdi kepekli tost sekersiz cay.
Aksama da insalllah kapuska.bir de su icebilsem tam olacak.spor da havalar isininca.motive edin beni ne olurrrrr
En guzeli elimizde şiseyle gezmek ama kis gelince icemiyorum..tam kendimi motive ettim diyorum aksamdan oglum ateslendi.37.5larda ama yine de tedirgin olunuyor.moralim bozulunca hic duoymuyorum ki ben üffff...su bende içemiyorum ya
Aynı şartlardayız inşallah veririz kiloları=)merhaba, sırf kilo vermeye çalışırken yalnız olmayayım diye hesap açtım. başkalarıyla yapmak daha etkili olur dedim.umarım işe yarar.
boyum: 167
başlangıç kilo:68
hedef:57
cumartesi başladım.haftaya yine yazarım. herkese kolay gelsin
Aynı şartlardayız inşallah veririz kiloları=)
merhaba, sırf kilo vermeye çalışırken yalnız olmayayım diye hesap açtım. başkalarıyla yapmak daha etkili olur dedim.umarım işe yarar.
cumartesi başladım.haftaya yine yazarım. herkese kolay gelsin
merhaba, sırf kilo vermeye çalışırken yalnız olmayayım diye hesap açtım. başkalarıyla yapmak daha etkili olur dedim.umarım işe yarar.
cumartesi başladım.haftaya yine yazarım. herkese kolay gelsin[te/QUOTE]
Aynen kizlar herkeste durumlar ayni.benim de boy 1.64 bu aralar kilom 60.5-61.5 ta gidip geliyor
Aslina bakarsaniz 61de sabitlenmeye calisiyor.kilo aliyorum yavas yavas.gecen kis 66lari gormustum.zamanla verdim.tekrar almak istemiyorum acikcasi bundan dolayi uye olmadan takip ettigim kkya uye oldum.insallah hep beraber zayiflariz.misafirlerime yaptigim ikramliklardan yemedim ama daha kotu bir sey yapip getirdikleri yas pastadan yedim.ama supriz yapmislar ne yapayim
bende pilatese başlamak istiyorum tavsiye edebileceğin bi video var mı bende yapsam akşamlarıBen de size katıldım. Kilom 65 boyum 165..
Akşamları Plates yapıyorum yarım saat.
Sabah kahvaltısında sadece ekmek yiyorum.
Gelişmeleri bildireceğim.
yok canım kızmam tabiki
Ben de size katıldım. Kilom 65 boyum 165..
Akşamları Plates yapıyorum yarım saat.
Sabah kahvaltısında sadece ekmek yiyorum.
Gelişmeleri bildireceğim.
Gecen kis 66lari gormustm.simdi 61i goriyorum kilo aliyorum yani.onun icin sizlerleyim.
Ben hicbir zaman cok zayif olmadim asiri kilolu da.oglumun dogumundan sonra 68 oldum.boyum da 164 yani aman aman bir kilom olmadi.zaten 63 ile hamile kalmistim.ama o bes kilo yapisti bana anca oglumun 2. yasinda 61e dustum o kis yine 63-64lerle geçirdim.daha sonra bu yaz tekrar 61 e düştüm ahatta 59.2yi bile gördüm ama daha fazla inemedim.şimdi de sanki kilo almaya başlıyorum bunun için sizlerleyim.istiyorum ki 55 e düşeyim 60 benim sınırım olsun daha fazla kilo almayayımhepimiz vericez bu kiloları. pes etmek yok kızlarbıktım artık 2 senedir 10 kilo vermeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?