60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç: 68.9
Geçen hafta:63.3
Bu hafta :63
Giden kg :0.3
Toplam giden: 5.9

Gram gram giden kilolarımla sizlere günaydın kızlar.

az ve öz gidiyor desene tebrikler
Sizin gibi samimi insanlar sayesinde. Burada moral buluyorum. Vaktim uzun.Yaza kadar 55 olmak hedefim. Boyumda 1.73.Ama adet dönemlerim çok sıkıntılı. Resmen bir fili yiyebilirim Kilo verme sürecinde tek sıkıntım adet dönemlerim.Sevgiler

aynen bende oluyorum gözüm dönüyo resmen doyma hissimi kaybediyorum. 2 gün dikkat etmedim almışım hemen 500 gram

aynen bende oluyorum gözüm dönüyo resmen doyma hissimi kaybediyorum. 2 gün dikkat etmedim almışım hemen 500 gram
Hemen hemen ayni problemler haftaya pazartesiye kadar tartilmak istemiyorum.ama inadima da hhaftsdonundan beri davetlerin misafirlerin arkasi kesilmedi.hamur isleri yeniliyor.simdi en azindan gun icinde faxla kalori almamaya calisiyorum bakalim.ams seviyorum yemeyi naoalim klasik bi bogayim iste.

Burasi cok ıssız bu sekilde nasil motive olsbilriz ki.kkda bixim kiloda bayan kalmamis galiba.bir yoldas araniyor ilgililere duyurulur.her an burada olamam ama en axindan gun icinde ara ara rapor verebilirim.

kızlar bende koptum gıttım son 15 gundur hep hazır yemek ,borek tatlı pıde vs beslenıyorum bı de regl oldum şiştim resmen , beni de alın ekibe tekrar hızlı bır giriş yapalım ya

kızlar bende koptum gıttım son 15 gundur hep hazır yemek ,borek tatlı pıde vs beslenıyorum bı de regl oldum şiştim resmen , beni de alın ekibe tekrar hızlı bır giriş yapalım ya
Ben küsüm size Çok ihmal ettiniz topiği.

Reactions: mhn
bilmiyorum bu kaçıncı diyete başlayışım ama motivasyonum düşük yapamıyorum bi kez daha başlamak için start verdim kendime. yalnız bugün değil yarın başlıyorum çünkü bu gün güne gideceğim 29 yaşındayım 65 kiloyum ve boyum 160cm. 8 kg vermek istiyorum inşallah. bana destek olursanız çok mutlu olurum. ağır spor yapamıyorum vertigom var koşu bandında hafif yürüyüş ve aerobik yapabilirim bunun yanında beslenmeme dikkat ederim umarım.herkese başarılar

Haydii kızlarr hep beraberr tatlıya karşı koyabilirizz. Düzenli beslenip sağlıklı kilo verelim şöyle hep beraber birlikte motive olalım. Ben diyetisyene gittim herşey yolunda gidiyor hiç aç kalmıyorum 3 saatten fazla aç kalmak yasak zaten bide ağır şeyler çıktı hayatımdan genelde ızgara salata yoğurt yiyor haftada bir eğer çok istersem ödül minnak istediğim bir seyden yiyorum. 3 haftada 3 kilo bence iyi çünkü 1 sene deli gibi spora ve kendimce diyete abanmama rağmen hiç verememiştim. Başka tavsiyesi olanı seve seve dinlerim :)

nihayet biri geldi:) arkadaşım ben de diyetisyene gitmiştim ama uygulayamadım. önce tebrik ederim seni zayıflamayı başaranlaranların önünde saygıyla eğiliyorum :) 10 dilim ekmek vermişti bana günlük ve 1,5 saat yürüyüş. ara öğün hazırlamak bana zor gelmişti üşengecim biraz galiba ve tabi bir ay düzensiz bir diyetten sonra 1 kilo verdim ve geri aldım.ben de zayıflamak istiyorum (

1.5 saat yürüyüş mü?? Ben de diyetisyene gidiyorum. 2 ayda 6 kilo verdim.Ve çok şeker bir diyetisyenim var. Gören herkes nasıl zayıfladın nasıl verdin diye soruyor. Ben de diyetisyenimin kartını veriyorum.Sadece evde ip atlıyorum. Ama müthiş yorucu bir şey. Bir de ara öğünlerinizde ne vardı ki? Benimkilerde çiğ badem, ceviz, çiğ fındık, Çiğ kaju, meyve, yoğurt gibi şeyler var.

Ayy 10 dilim ekmekte birazcik fazla sanki :/ ben kahvaltıda yumurta yemezsem 2 dilim yersem 1 dilim birde öğlen 1 dilim yiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…