tebrikler maşallah çok güzel kilo vermişsin,ne kadar zamanda verdin 8 kiloyu.Başlangıç: 77
Geçen hafta:68,9
Bu hafta : 68.2
Giden kg : 700gr
Toplam giden: -8,800
az ve öz gidiyor desene tebriklerBaşlangıç: 68.9
Geçen hafta:63.3
Bu hafta :63
Giden kg :0.3
Toplam giden: 5.9
Gram gram giden kilolarımla sizlere günaydın kızlar.
az ve öz gidiyor desene tebrikler
Sizin gibi samimi insanlar sayesinde. Burada moral buluyorum. Vaktim uzun.Yaza kadar 55 olmak hedefim. Boyumda 1.73.Ama adet dönemlerim çok sıkıntılı. Resmen bir fili yiyebilirim Kilo verme sürecinde tek sıkıntım adet dönemlerim.Sevgiler
6 ayda verdim ama bu sürede bazen bıraktım bazen devam ettim verdiğim kiloyu geri almadım aslatebrikler maşallah çok güzel kilo vermişsin,ne kadar zamanda verdin 8 kiloyu.
Hemen hemen ayni problemler haftaya pazartesiye kadar tartilmak istemiyorum.ama inadima da hhaftsdonundan beri davetlerin misafirlerin arkasi kesilmedi.hamur isleri yeniliyor.simdi en azindan gun icinde faxla kalori almamaya calisiyorum bakalim.ams seviyorum yemeyi naoalim klasik bi bogayim iste.aynen bende oluyorum gözüm dönüyo resmen doyma hissimi kaybediyorum. 2 gün dikkat etmedim almışım hemen 500 gram
o yoldaş ben olabilirimBurasi cok ıssız bu sekilde nasil motive olsbilriz ki.kkda bixim kiloda bayan kalmamis galiba.bir yoldas araniyor ilgililere duyurulur.her an burada olamam ama en axindan gun icinde ara ara rapor verebilirim.
Ben küsüm sizekızlar bende koptum gıttım son 15 gundur hep hazır yemek ,borek tatlı pıde vs beslenıyorum bı de regl oldum şiştim resmen , beni de alın ekibe tekrar hızlı bır giriş yapalım ya
bebegım bı amelıyata uzuldum, üstune halamı kaybettım , diyet motıvasyonum gıttı cıdden , ama bugun tekrra baslıyorumBen küsüm sizeÇok ihmal ettiniz topiği.
nihayet biri geldi:) arkadaşım ben de diyetisyene gitmiştim ama uygulayamadım. önce tebrik ederim seni zayıflamayı başaranlaranların önünde saygıyla eğiliyorum :) 10 dilim ekmek vermişti bana günlük ve 1,5 saat yürüyüş. ara öğün hazırlamak bana zor gelmiştiüşengecim biraz galiba ve tabi bir ay düzensiz bir diyetten sonra 1 kilo verdim ve geri aldım.ben de zayıflamak istiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?