- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
evet ama yürüyemedim zaten o kadar ayrıca vertigo var bende ip felan zaten atlayamam1.5 saat yürüyüş mü?? Ben de diyetisyene gidiyorum. 2 ayda 6 kilo verdim.Ve çok şeker bir diyetisyenim var. Gören herkes nasıl zayıfladın nasıl verdin diye soruyor. Ben de diyetisyenimin kartını veriyorum. Sadece evde ip atlıyorum. Ama müthiş yorucu bir şey. Bir de ara öğünlerinizde ne vardı ki? Benimkilerde çiğ badem, ceviz, çiğ fındık, Çiğ kaju, meyve, yoğurt gibi şeyler var.
Gecmis olsun ayni zamanda basiniz sagolsun.bebegım bı amelıyata uzuldum, üstune halamı kaybettım , diyet motıvasyonum gıttı cıdden , ama bugun tekrra baslıyorum
Pazartesiye bir programla bslayabiliriz.ben yemekleri bir haftadir kisitladim ama kacamaklarim oluyor.okul ortaminda yeniyor cunku.arkadaslarmiz kafa dengi olunca yenilecek bir sey bulunuyor.kim evinde ne yaptiysa getiriyor ben de hayir demiyorum.ama sizlere karsi sorumlulugum olursa diyebilirim.ax cok tum diyet kurallarini biliyorz ama ne yazik ki her zaman uygulayamiyoruz.o yoldaş ben olabilirim
teşekkürler, sizler sagolunGecmis olsun ayni zamanda basiniz sagolsun.
Arkadaslar okuduysaniz yeni uye oldugumu soylemistim.ben de cok yogunum ogretmenim.bu haftanin uc gununu teneffuslerde kkya girerek gecirdim yani resmen forum bekciligi yaptim.insan destek bekliyor.baska gruplara da baktim ama ben kendimi bu gruba ait hissediyotim yillardir gercektrn bu kilo araliginda gittim geldim.
Yas:30
Boy:164
Kilo:61
Ben kirilma noktasindayim.neredeyse 12 yillirdir bu kilonun aktina inmedim.adlinda genelde 64 civariydim ama agustos eylulde verdim biraz.istiyorum ki 55 olayim.4 yasinda bir oglum var.Allah izin verirse mayis haxiran gibi hamilelik dusunuyorum.dogumdan donra cok kilolu olmak istemiyorum yani.
Uzun yaxdim biliyorum ama birbirimizi iyi tanirsak motive etmek acisindan daha etkili olur.
Tessekkurler.buranin ne bizlere ne kadar iyi geldigini biliyorum.en azindan 5-6 yillirdir kknin sessiz takipcilerindenim.hamileligimde,bwbegimi buyuturken,dogum sonrasi kilolarimi verirken aslinda ben hep buradaydim.ama bir haftadir uye olarak aranizdayim.hadi gitsin kilolarmiz.teşekkürler, sizler sagolun
hoşgeldiniz :)) burası motive olmaya yardımcı oluyor cıdden
Bende masa başı çalışıyorum hareket sıfırPazartesiye bir programla bslayabiliriz.ben yemekleri bir haftadir kisitladim ama kacamaklarim oluyor.okul ortaminda yeniyor cunku.arkadaslarmiz kafa dengi olunca yenilecek bir sey bulunuyor.kim evinde ne yaptiysa getiriyor ben de hayir demiyorum.ama sizlere karsi sorumlulugum olursa diyebilirim.ax cok tum diyet kurallarini biliyorz ama ne yazik ki her zaman uygulayamiyoruz.
Kkda lahana corbasi diyetini okudum uygulamaya ne dersiniz.ya da baska fikriolan varsa paylasin.baslangic icin sok bir diyet bizi motive edebilir....
kızlarr merhaba, çok özür dilerim bu haftalar çok yoğundum malum yılsonu, bende grafik tasarımcı olarak takvimler ajandalar yılbaşı promosyonları derken iflahım kesildi. o arada tabi sinir stres diyette gitti.
şimdiii gelelim hayatımdaki son trend diyete :)
diyetkolik diye bir site var bayadır hep aklımda aylık 20 tl, sana özel diyet listesi ve takip sayfaları üyeliği açılıyor. denemekten bişey olmaz giden 20 lira olsun dedim ve üüye oldum. kızlar gerçekten çok güzel bir site, yedikllerimi yedikçe ekliyorum kalori yağ protein filan hepsni ayrı ayrı bana bildiriyor sayfanın en altında. günlük 1500 kalorilik bir beslenme programım var şuanda, ara öğünler filan mükemmel, birçok alternatif menü var, seç beğen ye :) daha 2 gün oldu kullanalı bakalım nasıl ilerleyeceğim. çok heyecanlı ve istekliyim, sağlıklı zayıflamak için iyi bir menüye sahibim şuanda.
herkese sevgiler...
Yazdıklarınızı okurken beni anlatıyorsunuz sandım :) 164 cm 65 kg 29 yaş ve okulöncesi öğretmeni de ben oluyorum malesef . Okulda gelsin pastalar gitsin börekler :) nasıl diyet yapabilir ki insan:) 5 yıldır aynı kilodayım 2 yaşında kızım var ben de bir yıl sonrası için gebelik düşünüyorum Allah izin verirse ama önce ideal kilom olan 55 (miş) inmem lazım. Hadi bakalım Allah yardımcısı olsun herkesin:)Gecmis olsun ayni zamanda basiniz sagolsun.
Arkadaslar okuduysaniz yeni uye oldugumu soylemistim.ben de cok yogunum ogretmenim.bu haftanin uc gununu teneffuslerde kkya girerek gecirdim yani resmen forum bekciligi yaptim.insan destek bekliyor.baska gruplara da baktim ama ben kendimi bu gruba ait hissediyotim yillardir gercektrn bu kilo araliginda gittim geldim.
Yas:30
Boy:164
Kilo:61
Ben kirilma noktasindayim.neredeyse 12 yillirdir bu kilonun aktina inmedim.adlinda genelde 64 civariydim ama agustos eylulde verdim biraz.istiyorum ki 55 olayim.4 yasinda bir oglum var.Allah izin verirse mayis haxiran gibi hamilelik dusunuyorum.dogumdan donra cok kilolu olmak istemiyorum yani.
Uzun yaxdim biliyorum ama birbirimizi iyi tanirsak motive etmek acisindan daha etkili olur.
Tebrikler canim bir haftanin sonunda iyi kilo vermissin.devami haftaya.başlangıç: 68 kg
hedef:57
1. haftanın sonu: 66.400
Ben gecen kis o kilolsrdsydim.eylulde 59.2ye kadar indiimYazdıklarınızı okurken beni anlatıyorsunuz sandım :) 164 cm 65 kg 29 yaş ve okulöncesi öğretmeni de ben oluyorum malesef . Okulda gelsin pastalar gitsin börekler :) nasıl diyet yapabilir ki insan:) 5 yıldır aynı kilodayım 2 yaşında kızım var ben de bir yıl sonrası için gebelik düşünüyorum Allah izin verirse ama önce ideal kilom olan 55 (miş) inmem lazım. Hadi bakalım Allah yardımcısı olsun herkesin:)
beş günde beş kilo mu? yok ben öyle şok diyetler beceremem ayrıca sağlıklı da değil. ben sabah iki dilim tam bugday ekmeğiyle tost yaptım yanında çay ve zeytin. düngezmeye gittiğim için tam uyamadım diyetime. bugün telafi etmeliyim.Ben gecen kis o kilolsrdsydim.eylulde 59.2ye kadar indiim
Ama kisin klasik kilo aliyorum ve basladi.61 olmusum sabah ac karnina.birboirimuze gun icinde rspor verelim bir de ortak bir ptogrsma badlayslim ben paxartediye ya lahsns cirbadi ya da 5 gunde5kilo diyetine badkayacagim.
Ben küsüm sizeÇok ihmal ettiniz topiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?