- 1 Ocak 2015
- 5
- 3
- 3
- 35
canım ben de şaşırıyorum o insanlara, metabolizmalrı ve denediği yöntemler farklı heralde, belki ekstra ilaç takviye vs kullanıyordır , bizim bi yakınımız acı biber kapsülleri satılıodu ya bı ara onunla inanılmaz vermiştiTeşekkür ederim canım. Mutlu yıllar. Millet nasıl 2-3 ayda 10-15 kilo veriyor anlamadım. Ben o kadar da irademe hakimim, neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.
canım ben en iyi şu işekilde vermişti m (bırakmıştım bu sisteme geri başlıyorum ) bol su içerek ve yediklerimin kalorisini hesaplayarak. diyetkolik diye bir site var oradan bakıyorum kalorilere, gun ıcınde yedıkelrımı toplayıp 1000-1200 kalori civarında kalmaya çalışıyorum ve bol su içiyorum, o baya tok tutuyor zatenYa kizlar diyet yonteminiz nasil yardimci olurmusunuz ?
Ama ben yılbaşı gecesi bile kaçamak yapmadım. Bakalım tartı gününde de bir değişiklik göremezsem detox yapacağım ne yapalım?Hic sorma canim ya, bende sasiriyorum, millet nasil verebiliyor diye. Bende gercekten iradeli davrandim ama yavas yavas veriyorum gram gram. Ve iki gundur biliyorsun yilbasi falan yedim. Vee sabah 1 kiloya yakin fazla ciktim. Regl oldum, umit ediyorum ki cabucak eski halime geri donerim. Sislik falandir diyorum ama...
Napalim, sabredicez yapacak bisey yok. Ne olursa olsun istedigim kiloya gelmeden birakmak yok.
Bu arada sanada mutlu yillar.
Ben o yöntemi de dönemiştim cnm. Lahana kapsül içmiştim.Ama hiç sağlıklı değil. zaten 2 katı da geri almıştım.Ve yağdan mı, sudan mı, kastan mı verdiğini de bilemiyorsun. Boşver gram gram gitsin yağdan gitsin.canım ben de şaşırıyorum o insanlara, metabolizmalrı ve denediği yöntemler farklı heralde, belki ekstra ilaç takviye vs kullanıyordır , bizim bi yakınımız acı biber kapsülleri satılıodu ya bı ara onunla inanılmaz vermişti
Su iciyorum emzirdigim icin iy fikir kalori hesabi bende uyguluyayim cevabin icin cok sagol canimcanım ben en iyi şu işekilde vermişti m (bırakmıştım bu sisteme geri başlıyorum ) bol su içerek ve yediklerimin kalorisini hesaplayarak. diyetkolik diye bir site var oradan bakıyorum kalorilere, gun ıcınde yedıkelrımı toplayıp 1000-1200 kalori civarında kalmaya çalışıyorum ve bol su içiyorum, o baya tok tutuyor zaten
evet sonra o da dıkkat etmeyınce gerı aldı hemen, bır de o tarz ılacların ıcınde ne var bılmezsın ki. yani ama yıne de o kadar ani kilo vermeler hala ilginç geliyor o kadar da kolay bır sey degılmıs kılo vermek dıyorum kendı kendıme cunku :))) çok azimliler belki de , spor da yapıp aşırı dıkkat edıyorlar ya da bünyeyle fln alakalı,keşke benden de 1 haftada 4 kilo gitse hahahaBen o yöntemi de dönemiştim cnm. Lahana kapsül içmiştim.Ama hiç sağlıklı değil. zaten 2 katı da geri almıştım.Ve yağdan mı, sudan mı, kastan mı verdiğini de bilemiyorsun. Boşver gram gram gitsin yağdan gitsin.
Ama ben yılbaşı gecesi bile kaçamak yapmadım. Bakalım tartı gününde de bir değişiklik göremezsem detox yapacağım ne yapalım?
Ama ben yılbaşı gecesi bile kaçamak yapmadım. Bakalım tartı gününde de bir değişiklik göremezsem detox yapacağım ne yapalım?
Cnm ben diyetisyenle zayıflıyorum. Bilimsel olmayan hiçbir şeye bulaşmamaya kararlıyım. Diyetisyenime soracağım P.tesi.Detoxu daha önce hiç denemedim önerin var mı hangi detoxu uygulamalı ?
nasıl yapıyosun canım ?Detox isteyeler icin ayran aşını önerebilirim.3-4 ay boyinca ayda bir kez yaptim.vucut ariniyor.rshatliyor.onu da kkda bulmustum.ortslama1-1.5 kg gidebiliyor sma en onemlisi miden hafifliyor.tabi bi rahatsizligi olanlar doktar kontrolu olmadan boyle seylet yapmamali.
Canim bence kendini fazla salma bi biraktinmi toparlayamiyoruz basaricaz insİrademi kaybettim sanki kararlı halime dönemiyorum bulduğum her şeyi yediğim zamana döndüm kendimi zorlamalı mıyım sizce yoksa bu dönem geçer mi biraz salmaktan zarar gelmez mi :/?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?