60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 günde 3 kilo mu alınır ya yılbaşı falan bozdum ettim ama nasıl olur bu of çok mutsuzum ((

E Ezgoz canım yalnız degılsın , ben de 1.5 kilo almışım, aynı duygular içerisindeyim ama deli yedim yaniii kasındım resmen hahaha neyse ben kalori saymaya başlıyorum artık yenıden yoksa olmayacak .
kahvaltı : 1 dilim ekmek 70 , yarım dilim peynir 40 , 1 tk bal 15, 4 zeytin 25
öğle : ince bir dilim pasta 500 (şoktayım ,bir daha asla yemiycem !) ççay
toplam :650
akşama kadar 400 civarı limitim var 1000 kalorilik beslenmeye çalışıcam bir süre ama pastaya inanamıyorum ,ki son 2-3 haftadır o kadar tatlı yedım kii aldıgım kalorileri hayal edemiyorum su an hahahaha

Teşekkür ederim canım. Mutlu yıllar. Millet nasıl 2-3 ayda 10-15 kilo veriyor anlamadım. Ben o kadar da irademe hakimim, neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.
canım ben de şaşırıyorum o insanlara, metabolizmalrı ve denediği yöntemler farklı heralde, belki ekstra ilaç takviye vs kullanıyordır , bizim bi yakınımız acı biber kapsülleri satılıodu ya bı ara onunla inanılmaz vermişti

Ya kizlar diyet yonteminiz nasil yardimci olurmusunuz ?
canım ben en iyi şu işekilde vermişti m (bırakmıştım bu sisteme geri başlıyorum ) bol su içerek ve yediklerimin kalorisini hesaplayarak. diyetkolik diye bir site var oradan bakıyorum kalorilere, gun ıcınde yedıkelrımı toplayıp 1000-1200 kalori civarında kalmaya çalışıyorum ve bol su içiyorum, o baya tok tutuyor zaten

Ama ben yılbaşı gecesi bile kaçamak yapmadım. Bakalım tartı gününde de bir değişiklik göremezsem detox yapacağım ne yapalım?

Reactions: mhn
Ben o yöntemi de dönemiştim cnm. Lahana kapsül içmiştim.Ama hiç sağlıklı değil. zaten 2 katı da geri almıştım.Ve yağdan mı, sudan mı, kastan mı verdiğini de bilemiyorsun. Boşver gram gram gitsin yağdan gitsin.

Su iciyorum emzirdigim icin iy fikir kalori hesabi bende uyguluyayim cevabin icin cok sagol canim

İrademi kaybettim sanki kararlı halime dönemiyorum bulduğum her şeyi yediğim zamana döndüm kendimi zorlamalı mıyım sizce yoksa bu dönem geçer mi biraz salmaktan zarar gelmez mi :/ ?

evet sonra o da dıkkat etmeyınce gerı aldı hemen, bır de o tarz ılacların ıcınde ne var bılmezsın ki. yani ama yıne de o kadar ani kilo vermeler hala ilginç geliyor o kadar da kolay bır sey degılmıs kılo vermek dıyorum kendı kendıme cunku :))) çok azimliler belki de , spor da yapıp aşırı dıkkat edıyorlar ya da bünyeyle fln alakalı,keşke benden de 1 haftada 4 kilo gitse hahaha

Ama ben yılbaşı gecesi bile kaçamak yapmadım. Bakalım tartı gününde de bir değişiklik göremezsem detox yapacağım ne yapalım?

Bende dusunuyorum canim detox yapmayi, ama ne detoksu yapsam bilmiyorum. Hala gecen pazartesi olan kiloma dönemedim cunku. Bakalim bu pazartesi durum ne olucak.
Bozmayalim kizlar moralimizi lutfen.

Detoxu daha önce hiç denemedim önerin var mı hangi detoxu uygulamalı ?
Cnm ben diyetisyenle zayıflıyorum. Bilimsel olmayan hiçbir şeye bulaşmamaya kararlıyım. Diyetisyenime soracağım P.tesi.
Gerçi bu hafta verdim gibi hissediyorum ama bakalım.

Kızlar bir aksilik olmazsa ben paxartesi lahana çorbası diyeti yapacagim 7gün sürüyor.insalllah tamsmina erdirebilirim.zorr degil gibi lahana çorbasi yanina bir gun meyve bir gun sebze bir kirmizi et falan filan devam ediyor.kkda okumustum.baska sitelerde de arastirdim herkes sonuclarindan memnun.anneme de yaptiracagim.bakalim paxartesiden itibaren yaxacagim ki motive olayim.

Detox isteyeler icin ayran aşını önerebilirim.3-4 ay boyinca ayda bir kez yaptim.vucut ariniyor.rshatliyor.onu da kkda bulmustum.ortslama1-1.5 kg gidebiliyor sma en onemlisi miden hafifliyor.tabi bi rahatsizligi olanlar doktar kontrolu olmadan boyle seylet yapmamali.

nasıl yapıyosun canım ?

İrademi kaybettim sanki kararlı halime dönemiyorum bulduğum her şeyi yediğim zamana döndüm kendimi zorlamalı mıyım sizce yoksa bu dönem geçer mi biraz salmaktan zarar gelmez mi :/ ?
Canim bence kendini fazla salma bi biraktinmi toparlayamiyoruz basaricaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…