60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kizlar, ancak vakit bulabildim yazmaya.
Baslangic: 65
Gecen hafta: 62.
simdiki kilo: 62,4
Fark: +400

Umarim haftaya guzel haberler gelir....

selam kızlar gene beeeen
kilom gene 65-67 arası gidip geliyor. bakayım dedim 60lık çıtırlar ne ediyor

Ah bu kilolar... Almak kolay vermek zor maalesef. Bende her hafta az da olsa ya alıyorum ya veriyorum. Üzülme canım Ben biran önce 60lı kilolardan kurtulmak istiyorum. Dolaptaki kıyafetlerim olmuyor ne yazık ki
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.

Reactions: mhn
lahana diyetinin sonuçlarını merak edenlere....
bu yaz izinde kilo alıp geldim.
hemen dönüşte bişey yapmak istedim. belki 1 hafta belki 10 gün lahana suyu kaynatıp içtim. yani iştahım o kadar açıktı ki dikket ettim bile diyemem. tek yaptığım şey yemekten önce 1 bardak lahana suyu içmeye çalışmak ve akşam 7den sonra bişey yememek acıkırsam lahana suyu içmek.

Sonuç:1- o anda midemi bulandırdığı ve ağzım lahana suyu ile dolu olduğu için bişey yiyemedim, iştahım kapandı (pisboğazlığım arttığında başvuracağım bir yöntem olarak lahana suyunu aklıma yazdım)
2-sonraki günler için de ha bre bişey yeme isteğimi kesti. belki de baskülde yavaş yavaş azalmalar gördüğüm içindir.
3-evet kilom azaldı bu çok motive ediciydi amaaaa 2 çeşit vücut analiz cihazımda yağ oranın azaldığına dair hiç bir belirti olmadı, hep su azldı görünüyordu. hatta metabolik yaşım 1 yaş bile düşmedi. oysaki az kalori kısıtlayıp sağlıklı beslenesem su içsem ertesi gün yaşım da 1 yaş daha genç çıkardı baskülde.

Insallah canim kurtulcaz bu kilolardan. Benimde dolapta, olmayan yada ustume tam oturup rahat edemedigim kiyafetler var. En kisa zamanda saglikla, hafiflemis olarak giymek nasip olsun insallah.

Reactions: zbt
başlangıç : 62.5 hedef : 56
gecen hafta :58
bu hafta :57.5
fark : -0,5
ohh sonunda 58 ın altına dusebılmısım ya :)) çok sevındım, hiç dikkat etmeiştim bu hafta halbukı, aldım sanıyordum ama vermişim . az ama beni mutlu etti.
Bir komsum da kilo vermek istiyor, birlikte yuruyus yapalım mı dedı, hatta birazdan yuruyuse cıkcam, ben de spor yapmıyordum bahanem oldu iyi oldu benim için :)) 2015 güzel başaldı güzel gitsin hepimiz için inş :))

selam kızlar gene beeeen
kilom gene 65-67 arası gidip geliyor. bakayım dedim 60lık çıtırlar ne ediyor
vallahi ben de koptum son 1 aydır canım tam takip edemiyorum ama peşini bırakmak pes etmek de istemiyorum , az kaldı. Sen neler yapıyorsun, nasılsın?

vallahi ben de koptum son 1 aydır canım tam takip edemiyorum ama peşini bırakmak pes etmek de istemiyorum , az kaldı. Sen neler yapıyorsun, nasılsın?
telşekkür ederim. oooo 57,5 olmuşsun. sanki 61 kilodaydın ben gittiğimde.
ya ben iştahımla cebelleşiyorum. iştah değil benim ki karın açlığından değil ...canım ne isterse yemek istiyorum. 1 gün bilemedin 3 gün böyle sürüyor sonra pişman oluyorum. Allahtan kilo almamak için motivasyon kaynaklarım var. hemen totalıyorum.Ama aynı şekilde kilo vermek için de motive olmak isterdim. halimden çok da şikayetçi değilimiyim ne! neden yerimde sayıyorum.
cumartesi ekmek ve tatlıyı çok kaçırınca pazar günü karatay a başladım. yani maksadım ekmek ve tatlıyı en azından haftaya pazartesiye kadar kullanmamak. ilk gün yani dün çok zor oldu.

bu sabah evden 1 bardak kefir içtim çıktım.
öğlen: 1 tavuk but, semizotu + 300g. ayran

akşama inşallah
buğday çorbası bir kaç kase (ekmek yemeyince çok yiyeceğimi bildiğim için buğdayı 1 türk kahvesi fincanı ıslattım)
yoğurtlu karnabahar doyana kadar
tavuk

şimdi akşam yemeğini yazrken aklımdan daha neler geçti neler

hadi bu gruba tekrar başlayayım ben de:)
tabi başlangıç kilom da değişmiş olacak.

3ocak cts.:66,0
5ocak pztsi:66,9 (bu 900g. 3 günde geldiği için bunu kabullenmek istemiyorum)
haftaya kilo bildirim artıkın ben de.

kızlar benim uyguladığım lahana çorbası diyetinde 7 gün boyunca lahana çorbasının yanında bir gün meyve bir gün sebze birgün et gibi gibi gibi devam ediyor.çorbanın içinde ise soğan kereviz lahana kırmızı biber var.yani vitamin bakımından zengin.yapabilirsem yani sonunu getirebilirsem size söylerim ben de ilk defa uyguluyorum ne olacağını bilmiyorum ama okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla herkes memnun tek sorun çorbayı içebilmekte.ben bugün çorbayı içmeye başladım birinci gün yanında sadece meyve vardı bu saate kadar kaçamak yapmadım sadece 1 menengiç kahvesi içtim sütlü.

Hoşgeldiniz @hedef52Kahvaltı yapmadan çıkmışsınız oldu mu? Kahvaltı metabolizmayı hızlandırır. Sizi zinde tutar.Böyle az kalori alarak bünyenize telafisi olmayan zararlar verirsiniz. Hiç değilse kefirin yanında ceviz yeseydiniz.Bir de çok az yiyorsunuz.

Başlangıç kilom: 68.9
Geçen hafta: 63.1
Bu hafta: 62.8
Fark: 300 gr
Toplam fark: 6.1 kg
hedef: 55

Ayyyyy nihayet. -300 gr. Ama 1.4 yağdan gitmiş.Kaçamaksız bir yılbaşının ödülü.Bu hafta ödül olarak pekmezli kek yiyeceğim. İzin çıktı.

Öyle üzülmek ağlamak yok ama. Hani moralimizi motivasyonumuzu bozmayacaktık +400 gr ne ki? Siz neler başardınız bayanlar.Adet döneminiz mi?

Öyle üzülmek ağlamak yok ama. Hani moralimizi motivasyonumuzu bozmayacaktık +400 gr ne ki? Siz neler başardınız bayanlar.Adet döneminiz mi?

Öncelikle tebrik ederim canim. Moralim bozulmustu ama asla birakmak yok. Devam sonuna kadar, istedigim kiloya gelene kadar. Illada gidecek bu kilolar.

Öncelikle tebrik ederim canim. Moralim bozulmustu ama asla birakmak yok. Devam sonuna kadar, istedigim kiloya gelene kadar. Illada gidecek bu kilolar.
Teşekkür ederim cnm. Şımarırım ama Böyle hemen moral bozarsak nasıl devam edeceğiz ki yola. Lütfen amaaaa.

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…