Merhaba kizlar, ancak vakit bulabildim yazmaya.
Baslangic: 65
Gecen hafta: 62.
simdiki kilo: 62,4
Fark: +400
Umarim haftaya guzel haberler gelir....
Ah bu kilolar... Almak kolay vermek zor maalesef. Bende her hafta az da olsa ya alıyorum ya veriyorum. Üzülme canımBen biran önce 60lı kilolardan kurtulmak istiyorum. Dolaptaki kıyafetlerim olmuyor ne yazık ki
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.
vallahi ben de koptum son 1 aydır canım tam takip edemiyorum ama peşini bırakmak pes etmek de istemiyorum , az kaldı. Sen neler yapıyorsun, nasılsın?selam kızlar gene beeeen
kilom gene 65-67 arası gidip geliyor. bakayım dedim 60lık çıtırlar ne ediyor
telşekkür ederim. oooo 57,5 olmuşsun. sanki 61 kilodaydın ben gittiğimde.vallahi ben de koptum son 1 aydır canım tam takip edemiyorum ama peşini bırakmak pes etmek de istemiyorum , az kaldı. Sen neler yapıyorsun, nasılsın?
Hoşgeldiniz @hedef52telşekkür ederim. oooo 57,5 olmuşsun. sanki 61 kilodaydın ben gittiğimde.
ya ben iştahımla cebelleşiyorum. iştah değil benim ki karın açlığından değil ...canım ne isterse yemek istiyorum. 1 gün bilemedin 3 gün böyle sürüyor sonra pişman oluyorum. Allahtan kilo almamak için motivasyon kaynaklarım var. hemen totalıyorum.Ama aynı şekilde kilo vermek için de motive olmak isterdim. halimden çok da şikayetçi değilimiyim ne! neden yerimde sayıyorum.
cumartesi ekmek ve tatlıyı çok kaçırınca pazar günü karatay a başladım. yani maksadım ekmek ve tatlıyı en azından haftaya pazartesiye kadar kullanmamak. ilk gün yani dün çok zor oldu.
bu sabah evden 1 bardak kefir içtim çıktım.
öğlen: 1 tavuk but, semizotu + 300g. ayran
akşama inşallah
buğday çorbası bir kaç kase(ekmek yemeyince çok yiyeceğimi bildiğim için buğdayı 1 türk kahvesi fincanı ıslattım)
yoğurtlu karnabahar doyana kadar
tavuk
şimdi akşam yemeğini yazrken aklımdan daha neler geçti neler
Öyle üzülmek ağlamak yok ama. Hani moralimizi motivasyonumuzu bozmayacaktıkMerhaba kizlar, ancak vakit bulabildim yazmaya.
Baslangic: 65
Gecen hafta: 62.
simdiki kilo: 62,4
Fark: +400
Umarim haftaya guzel haberler gelir....
Hep anne börekleri suçlu değil mi? Biz hiç suçlu değiliz.O zaman ne yapıyoruz pasta börek olan ortamı acilen terk ediyoruzbaşlangıç:69.8
geçen hafta:67.9
şimdiki kilo:68.4
fark:500 gram
ahh o annemin börekleri ahh
Doğru diyosun pinolicim :))Hep anne börekleri suçlu değil mi? Biz hiç suçlu değiliz.O zaman ne yapıyoruz pasta börek olan ortamı acilen terk ediyoruz
Çok canınız çekiyorsa kendiniz tam buğday unu ya da çavdar unundan yapın. Çok lezzetli oluyor.Doğru diyosun pinolicim :))
Başlangıç kilom: 68.9
Geçen hafta: 63.1
Bu hafta: 62.8
Fark: 300 gr
Toplam fark: 6.1 kg
hedef: 55
Ayyyyy nihayet. -300 gr. Ama 1.4 yağdan gitmiş.Kaçamaksız bir yılbaşının ödülü.Bu hafta ödül olarak pekmezli kek yiyeceğim. İzin çıktı.
Öyle üzülmek ağlamak yok ama. Hani moralimizi motivasyonumuzu bozmayacaktık+400 gr ne ki? Siz neler başardınız bayanlar.Adet döneminiz mi?
Teşekkür ederim cnm. Şımarırım amaÖncelikle tebrik ederim canim.Moralim bozulmustu ama asla birakmak yok. Devam sonuna kadar, istedigim kiloya gelene kadar. Illada gidecek bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?