Hosgeldin aramiza!Slm bende katılabilirmiyim 68 kilosunun sabah açken tabi hedefim 60 I'n altı Haziran'a kdr
hosbuldumGünaydın kızlar. Yeni üyelerimiz var sanırım. Hoşgeldiniz kızlar
Günaydın. Bu elma sirkesini kendimizde yapabiliyoruz sanırım.rümeysa hoşgeldin. ben elma sirkesi kullanıyorum. aktardan doğal fermentasyon elma sirkesi aldım. sabah aç karna 1 yemek kaşığı içiyorum arkasından 1 büyük bardak ılık su içiyorum. bağırsakları çok güzel hareketlendiriyor.
Hoşgeldin arkadaşım.bu arada kilom 63
hedef kilom 49
fark 14
evet yapılabiliyor ben denedim beceremedim aktardan 1 şişesini 15-17 liraya alıyorum.Günaydın. Bu elma sirkesini kendimizde yapabiliyoruz sanırım.
hosbuldum :*
benimkide doğal bakkalda satilanlar sanırım pek tesir etmiyorevet yapılabiliyor ben denedim beceremedim aktardan 1 şişesini 15-17 liraya alıyorum.
ben ılık su icmiyordum ama artık içerim teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için,, hedef kilom 54 suan 63 kiloyum inşâallâh birbirimizi destekleyip mofivasyon vererek hedef kilomuza ulasiriiz:)rümeysa hoşgeldin. ben elma sirkesi kullanıyorum. aktardan doğal fermentasyon elma sirkesi aldım. sabah aç karna 1 yemek kaşığı içiyorum arkasından 1 büyük bardak ılık su içiyorum. bağırsakları çok güzel hareketlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?