60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de daha önce denemedim ama hissediyorum bu arslsr metobolizmam durdu.biliyorsundur sok diyetler metobolizmayi hixlandirabiliyor.zaten ben de bes kilo verilebilecegine inanmiyorum bizim kilolarda oxellikle.ama fakir ekmegi umuttur.

Kızlaar bitter çikolata yemeden duramıyorum sürekli canım istiyor arsız oldumm napıcamm
benim diyetimde ara örün olarak kahvenin yanına 2 parça bitter çikolata veriyor :)) yani tabiki meyve yada kuru kayısı vs yesek daha iyi ama alternatif menülerim arasında bitter var, bence abartmamak kaydı ile günde 2 küçük parça yiyip nefsini köreltebilirsin canım

Gunaydin kizlarr!!!
Baslangic kilo: 65
Gecen haftaki kilo: 62.2
Simdiki kilo: 62
Fark: 200 gr

Sanki daha fazla verdim gibi hissetmistim ama 200 gr gitmis... Sizlerden daha guzel haberler bekliyorum.

ben haftasonu diyetkolik listeme hiç uymadım misafirler vs derken çok verimsiz bir haftasonu oldu. yoksa cuma günü tartıldığımda aslında 1.2 kg vermiştim ((( ama pazartesiye kadar sadece 0,5 kg olarak kaldı

Kilo bildirimim;
Başlangıç: 64,4
Hedef: 52
Geçen hafta: 62,9
Bu hafta: 63
Fark: +0,1
Bu hafta hiç dikkat edemedim yaa Çok yedim kendimi frenleyemedim ama neyseki 100 gram almışım
Neredeyse 1,5 ay oldu başlayalı vere vere 1,4 kg vermişim

Gunaydin kizlarr!!!
Baslangic kilo: 65
Gecen haftaki kilo: 62.2
Simdiki kilo: 62
Fark: 200 gr

Sanki daha fazla verdim gibi hissetmistim ama 200 gr gitmis... Sizlerden daha guzel haberler bekliyorum.
Günaydın. Hep gram gram gidiyor zaten. Sakın moralinizi bozmayın. Az gitsin yağdan gitsin

Kızlar merhaba bende katılıyorum araniza yorumların hepsini okuyamadim 2009 dan yazılmış yani okumaya başlasam bitmez ama bazılarını okudum. Bende 61 kiloyum boy 163 cm evli ve iki çocuk annesiyim. Elma sirkesini çok merak ettim şimdi alış verişe gidiyorum ve bir paket elma sirkesi alıyorum hiç içmem normalde ama arkadaşlar günde bir bardak ılık suya bir kaşık elma sirkesiyle yağlar eriyor diyorlar. Bende denicem inşallah işe yarar. Hedefim 55 - 53 arası hadi Bismillah :)

başlangıç:69.8
geçen hafta:68
şimdiki kilo:67.9
fark:100 gram

hiç dikkat etmedim misafir geldi 2 gün pasta börek çok kaçırdım gene iyi almamışım

Reactions: mhn
sabah: çorba içtim + 2 dilim ekmek
ara: 2 kuru kayısı
öğlen: tavuk köftesi + çorba + salata
ara: 2 kuru kayısı

bugünkü durumum bu, birdahaki ara öğünümde yoğurt yiycem. benim listemde 2-3 saatte bir mutlaka ara öğün var, bence işin püf noktası o ara öğünler kızlar, metabolizmayı mı çalıştırıyor nedir.

kızlar ben de bugun bildireyim
başlangıç :62.5 hedef :56
gecen hafta: 58.4
bu hafta :58
fark : -0.4
yılbasında 56 olmak ıstıyordum ama hedef tutmadı malesef yıne de devam edeyim , hoş 3 haftadır sadece pasta börekle beslenıyorum yine kilo almadım cok sukur ya ama 58 ın altına dussem artık süper olacak, uzun zamandır 58de takıldım kaldım

Ama o kadar dikkat ediyorum ya.

Başlangıç: 68.9
Hedef: 55
Geçen hafta: 63.0
Bu hafta: 63.1
Fark: +0,1

iyi geceler kızlar.ne zamandır yazamıyorum buraya.yediklerime de dikkat ettiğim söylenemez ama hiç iştahım yok zaten bişey yiyemiyorum.kilo bildirimi yapıyım geçte olsa.

başlangıç:62,8
hedef:56
geçen hafta:--
bu hafta:57,2
toplam verilen:5,6 kg

Gunaydin. Moralini bozma, bu hafta daha dikkatli oluruz fazlasiyla veririz tarti gunune kadar.
Teşekkür ederim canım. Mutlu yıllar. Millet nasıl 2-3 ayda 10-15 kilo veriyor anlamadım. Ben o kadar da irademe hakimim, neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.

Merhaba kizlar bende yeni katliriyorum 2.5 ay once dogum yaptim suanki kilom 68.6 hedefim 59 hadi hayirlisi ☺

Teşekkür ederim canım. Mutlu yıllar. Millet na
sıl 2-3 ayda 10-15 kilo veriyor anlamadım. Ben o kadar da irademe hakimim, neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.

Hic sorma canim ya, bende sasiriyorum, millet nasil verebiliyor diye. Bende gercekten iradeli davrandim ama yavas yavas veriyorum gram gram. Ve iki gundur biliyorsun yilbasi falan yedim. Vee sabah 1 kiloya yakin fazla ciktim. Regl oldum, umit ediyorum ki cabucak eski halime geri donerim. Sislik falandir diyorum ama...
Napalim, sabredicez yapacak bisey yok. Ne olursa olsun istedigim kiloya gelmeden birakmak yok.
Bu arada sanada mutlu yillar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…