Ben de daha önce denemedim ama hissediyorum bu arslsr metobolizmam durdu.biliyorsundur sok diyetler metobolizmayi hixlandirabiliyor.zaten ben de bes kilo verilebilecegine inanmiyorum bizim kilolarda oxellikle.ama fakir ekmegi umuttur.be
beş günde beş kilo mu? yok ben öyle şok diyetler beceremem ayrıca sağlıklı da değil. ben sabah iki dilim tam bugday ekmeğiyle tost yaptım yanında çay ve zeytin. düngezmeye gittiğim için tam uyamadım diyetime. bugün telafi etmeliyim.
benim diyetimde ara örün olarak kahvenin yanına 2 parça bitter çikolata veriyor :)) yani tabiki meyve yada kuru kayısı vs yesek daha iyi ama alternatif menülerim arasında bitter var, bence abartmamak kaydı ile günde 2 küçük parça yiyip nefsini köreltebilirsin canımKızlaar bitter çikolata yemeden duramıyorum sürekli canım istiyor arsız oldumm napıcamm
Günaydın. Hep gram gram gidiyor zaten. Sakın moralinizi bozmayın. Az gitsin yağdan gitsinGunaydin kizlarr!!!
Baslangic kilo: 65
Gecen haftaki kilo: 62.2
Simdiki kilo: 62
Fark: 200 gr
Sanki daha fazla verdim gibi hissetmistim ama 200 gr gitmis... Sizlerden daha guzel haberler bekliyorum.
Günaydın. Hep gram gram gidiyor zaten. Sakın moralinizi bozmayın. Az gitsin yağdan gitsin
Ama o kadar dikkat ediyorum ya.
Başlangıç: 68.9
Hedef: 55
Geçen hafta: 63.0
Bu hafta: 63.1
Fark: +0,1
Teşekkür ederim canım. Mutlu yıllar. Millet nasıl 2-3 ayda 10-15 kilo veriyor anlamadım. Ben o kadar da irademe hakimim, neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.Gunaydin. Moralini bozma, bu hafta daha dikkatli oluruz fazlasiyla veririz tarti gunune kadar.
Teşekkür ederim canım. Mutlu yıllar. Millet na
sıl 2-3 ayda 10-15 kilo veriyor anlamadım. Ben o kadar da irademe hakimim, neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum. Neden böyle oluyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?