60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar bende size katilabilirmiyim
Boyun1.63
Kilom69
Hedefim 60

Reactions: mhn
bende varım boyum 170 kilom 67-68 hedef kilo 60!!
ama çook zor çok hareketsizim tüm gün masa başı iş ..sabah bir dilim ekmekle küçük bir parça peynir ve bir haşlama yumurta şekersiz çay gündüz burda ne çıkarsa onu yiyorum ekmek almıyorum ama pilav makarna yiyorum akşam eve 6buçuk 7 gibi gidiyorum 7den sonra yemek yemiyorum ama beni bozan çikolata ..2-3 tane birden yiyorum bırakamıyorum bıraksam belki gidecek ama ..yaş oldu 31 artık fiziğimin güzel olmasını istiyorum ben ya

minem63, post: 38746260, member: 650942"]Hoşgeldin kartanesi58[/QUOTE]
Hosbulduk arkadasim :))

Bu arada siteye de yeni üye oldum kullanmayi bilmiyorum pek bi hatam olursa af ola.siteye hergun bildirim vermek zorunlumu arkadaşlar bilenler cevap verirse çok srvinirim

bu arada sahlep kilo aldırma diyetlerinde kullanılıyormuş
Benim diyetimde ara öğün olarak haftada bir gün içilebiliyor.Ama çok şekerli geldiği için ben içemiyorum midemi bulandırıyor.Diyet yapıyoruz diye hayattan elimizi ayağımızı kesecek değiliz. İçebiliyorsanız haftada bir kere için bence.

1400 civari bir kaloriyle gunu noktaladim .6.30da finish.2dk.da trambolinde xipladim azama idare edin

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz=)

Günaydın kızlar;
Kilo bildirimi:
Başlangıç kilo : 64,4
Geçen hafta kilo : 62,7
Şimdiki kilo : 62,3
Fark : 0,4 gram

selam kızlar.ben 13. takımda yarışıyorum ama size de katılabilir miyim

dünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
iftar:
2 şiş ızgara ciğer
1 lavaş
salata
ayran
ara:
1 portakal

1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…