1 litre su çok az değil mi arkadaşımdünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
iftar:
2 şiş ızgara ciğer
1 lavaş
salata
ayran
ara:
1 portakal
1 litre su
Uzulmek yok ama, duzelir haftaya kadar.Baslangic kilo: 68.9
Hedef kilo:55
Gecen hafta:62.8
Bu hafta: 63.1
Fark:+300
Aferim bana.
Ya oluyor maalesef. Sizler de yoktunuz buralarda....Uzulmek yok ama, duzelir haftaya kadar.Arada böyle oluyor iste canim ya.
Ben buralardayim ama yedigimi ictigimi gunlugume yaziyorum. Arada ugrayip burayada bakiyorum kizlar ne yapti diyeeYa oluyor maalesef. Sizler de yoktunuz buralarda....
Çok yalnız hissettim kendimiBen buralardayim ama yedigimi ictigimi gunlugume yaziyorum. Arada ugrayip burayada bakiyorum kizlar ne yapti diyee
Çok yalnız hissettim kendimi
Ayyy canim benim ya, tamam bundan sonra burayada yazarim. Uzulme, ben inaniyorum sana haftaya fazlasiyla verecegine aldiklarini. Sende buyur gel gunlugume, ordada sohbet ederiz.
Sadece sen değilki topiğe her gün bakıyorum yok benim kızlar. Hani böyle sınıfa sonradan gelen öğrenciler olur ya onlar gibi hissettim kendimi.Ayyy canim benim ya, tamam bundan sonra burayada yazarim. Uzulme, ben inaniyorum sana haftaya fazlasiyla verecegine aldiklarini. Sende buyur gel gunlugume, ordada sohbet ederiz.
Sadece sen değilki topiğe her gün bakıyorum yok benim kızlar. Hani böyle sınıfa sonradan gelen öğrenciler olur ya onlar gibi hissettim kendimi.Nasıl bağlandıysam artık size. E Ezgoz peacock M mhn zbt eliflider graphicdesigner @sln71 Askim busram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?