Sadece sen değilki topiğe her gün bakıyorum yok benim kızlar. Hani böyle sınıfa sonradan gelen öğrenciler olur ya onlar gibi hissettim kendimi.Nasıl bağlandıysam artık size. @Ezgoz @peacock M mhn zbt @eliflider @graphicdesigner @sln71 @Askim busram[/QU]
Sürekli paylaşım yapamasam da yazılanları okuyorum canım. Takip ediyorum konuyu
Genelde bildirim günleri bildirimimi yapıyorum. Ben öyle çok sıkı bir diyet yapmıyorum. Sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sizler kadar azimli değilim maalesef
Olsun ben de adet dönemi grip v.s derken biraz saldım. Ama sizleri burada göremeyince yalnız hissettim kendimi.
Ay canım benim yalnız hissetme bizler buralardayız :)Olsun ben de adet dönemi grip v.s derken biraz saldım. Ama sizleri burada göremeyince yalnız hissettim kendimi.
Günaydın canımGunaydin kizlar!!!
günaydın canımGünaydın canım
Teşekkür ederim.adet dönemi malesef hepimiz salıyoruz.ama bu işler böyle..iki ileri bir geri...buna da şükür
ayrıca gribim demişsin geçmiş olsun
Gunaydin kizlar!!!
günaydın canım
günaydın uçan kuşlar böcekler falan, herkese selam olsun
kilo veriyorum yaşasın hem de patates-pilav yediğim bir günün ertesinde 200 g. eksilmiş çıkabiliyorumyaşasın ,artık normal yemeklerde ölçüyü ayarlayarak kilo vermek istiyorum
dünkü menüm
sabah: ılık su,sirke, çörek otu yağı
1elma, 1 sb kefir, 3 zeytin
öğlen:1/2 dürüm tavuk döner, 150 ml ayran
ara: 54 kalorilik hazır sahlep
akşam: 1 tabak bol kıymalı patates, 3yk bulgur pilavı,ayran, 2zeytin
yemeğim 7de bitti
spor5000 adım+200 zıplama
bitki çayı: sabah adaçayı
hemen söyliyim.shazili. yeni gördüm salebini. suyla 54 sütle 108 kalori. aman dedim zaten keyfi içiyorum suyla olsun bitsin.tebrik ederim..54 kalorilik salepin markası ne hedefcim
hemen söyliyim.shazili. yeni gördüm salebini. suyla 54 sütle 108 kalori. aman dedim zaten keyfi içiyorum suyla olsun bitsin.
geçen gün aktardan aldım doğal salep olsun diye, saf salep yokmuş, salep-pirinç ınu-tarçın karışıı varmış. 5 milyona 200g. aldım. hiç de salep tadı yoktu muhtemelen basmışlar içine pirinç ununu. bir de içinde salep olduğu bile kesin değil. bunu daha önce bulsaydım aktarla maktarla uğraşmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?