nasıl yani????????2-3 hafta boyunca sadece diyet içecekle mi besleneceksin:1shok:kizlar ben gelecek aya türkiedeyim ve tam bi ayim war. diet icecegi ile vermeye calisicam, üzerinde cabuk kilo wermek icin 2-3 hafta yemek yerine bunu icmem gerektigi yaziyo. bi gün iciom ertesi gün gene yemeye basyliom. umarim burda daha cok motive olurum. karnin sis duruyo o gitsin baska sikayetim yokk. iyce kafaya taktim. eger birakirsam bu diyeti, rep verecem verbildigim kadar üyeye haha
kizlar ben gelecek aya türkiedeyim ve tam bi ayim war. diet icecegi ile vermeye calisicam, üzerinde cabuk kilo wermek icin 2-3 hafta yemek yerine bunu icmem gerektigi yaziyo. bi gün iciom ertesi gün gene yemeye basyliom. umarim burda daha cok motive olurum. karnin sis duruyo o gitsin baska sikayetim yokk. iyce kafaya taktim. eger birakirsam bu diyeti, rep verecem verbildigim kadar üyeye haha
:uhm:ayranı bıraktımama bazen yoğurt yiyorum :) :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hadii hobaa hep beraber:tomato: ay sesimi begenmedıler domates attılar kafama laelaelaelaelae
canım yaşını ve kilonu bilmiyorum ama o tip yöntemler çok da sağlıklı değilslim fast gibi bi icicek warya eczaneden ondan icicem tok tutuyo bide icinde ztn tüm mineralleri.ama diyet haftayi geciyorsa o zaman doktora basvurmam lazimmis.
kıyamam sanaaaatmm kizlar ztn tadi igrenc vazgeciyim bari..
ama sizler nasil bi yöntem uyguluyorsunuz? ilk sayfalarda kural fln göremedigime göre sirf saglikli beslenme ile..aslinda en iyisi bubazan üzülünce insanin aklina acaip sagliksiz kilo werme yöntemleri gelyior
cnm ben 24 yasndayim, walla tartilmaya korkyuom. 66-67 kilo arasi gelip gidiyom...boyum 170. göbek yüzünden kafayi yiyecem:sinifsinif:
PRENSESıMMMM hoş geldin:)Selam kızlar,
gezmekten tozmaktan uğrayamadım foruma,özledim hepinizi bu kadarcık zamanda..eve de bugun yeni geldım.
geçmişe göz gezdirebildim ancak,göremedıklerım için affınıza sığınıyorum..
mervecim,tabi yardımcı olurum çeviri metni için ama biraz geç gördüm mesajını umarım geç kalmamısımdır..dilediğin zaman gönderebilirsin yanlız yarın tüm gün kilyosta olucam..aksam kacta gelır yaparım bılmıyorum.
fibulacım cok tebrıkler hayatım ..herkesler resımlerını görmüş,sana hayran kalmıslar ..ben göremedım..nasıl görebilirim seni??cok merak ettım vala..
ablacım burdayım özlemişsin beni.. :)
balea ,hosgeldın canım, öncelikle senı tebrık edıyorum kraliçemizin(mavibenek1 forumumuzun kraliçesi olur da ..) tavsıyelerıne kulak asıp o sıvı tüketimiyle kılo verme yöntemınden vazgectıgın ıcın..sen en zor olanı basardın,burayı keşfettin..fazla kılolar vız gelır tırıs gider..
PRENSESİMMMM hoş geldin:)
özledim ama ben seni:kedi:
hımmmm...ayıp ayıp yaşından başından utan,bi iradene sahip olamıyosun...dememi bekliyorsun ama demiycem işte:)canın sağolsun bitanecim...ama yarından itibaren kaldığın yerden devam edeceksin sağlıklı beslenme programınaben de çok özledim ....
hem de senı yakalamısken günah cıkarayım:)
kac gundur ne güzel bir beslenme programı olusturmustum.abartmadan,kontrollu bir sekılde diledıgım herseyden pilavlar,börekler,sütlü tatlılar dahil ..işe de yarıyordu bugun sabah 60.5i görmüştüm.az yakıtla calısmaya alısmıs metabolizmamı tam adam ettım derken bugun yemeyi abarttım gene.. ya iila pisboğazlık..önüme ne gelirse durumu oldu.. offf of...aldığım kılolara falan degıl..şu iradesizlğime kızıyorum..hemen her konuda dikkafalı,tuttuğunu koparan,dediğim dedik ben neden bir mideye,alt tarafı bir sindirim organına,söz gecıremem yahu... :umursamaz:
hımmmm evet:)fiume de küçük kraliçe,yani prenses...:)))mavibenek, fiume hosbulduk:)
hayir cnm o avatardaki ben degilim:)))
hm demek mavibenek basligin kralicesi. o zmn onun sözünü tutarim tabii birakiym o lanet icecegi
kizlar bn ergün böyle beslenirim yinede kilo weremiom. bundan önce 60 kilo idim sonra bi aldim veremiom. aslinda sagliksiz beslenmyiom ama...
sabah: light peynirli kepekli ekmek
öglen: firinda karnibahar bi porsiyon...iki saat sonra bi kücük karniyarik.
aksam yemeginde: pilaw ve karniyarik (taktim karniyarigasırnaşık şey ) ve light yogurt
ara ögünlerdede kepekli bisküvi ve 3 cevizli kuru kayisi
yazmiyi unutyordum bi ara tatli krizim tuttu limonlu dondurma yedim
PRENSESİM ablanının çizelgesine bir bak bakalım:)
artık 55 kiloyum ve az önce, boy ve yaş vererek ideal kilomu hesaplattım 62 çıktı:roflol::roflol:
yani tam 7 kilo alma hakkım var:roflol::roflol:
mavibenek, fiume hosbulduk:)
hayir cnm o avatardaki ben degilim:)))
hm demek mavibenek basligin kralicesi. o zmn onun sözünü tutarim tabii birakiym o lanet icecegi
kizlar bn ergün böyle beslenirim yinede kilo weremiom. bundan önce 60 kilo idim sonra bi aldim veremiom. aslinda sagliksiz beslenmyiom ama...
sabah: light peynirli kepekli ekmek
öglen: firinda karnibahar bi porsiyon...iki saat sonra bi kücük karniyarik.
aksam yemeginde: pilaw ve karniyarik (taktim karniyarigasırnaşık şey ) ve light yogurt
ara ögünlerdede kepekli bisküvi ve 3 cevizli kuru kayisi
yazmiyi unutyordum bi ara tatli krizim tuttu limonlu dondurma yedim
hımmmm...ayıp ayıp yaşından başından utan,bi iradene sahip olamıyosun...dememi bekliyorsun ama demiycem işte:)canın sağolsun bitanecim...ama yarından itibaren kaldığın yerden devam edeceksin sağlıklı beslenme programınaklava:edeceksin dimi:teselli:
PRENSESİM ablanının çizelgesine bir bak bakalım:)
artık 55 kiloyum ve az önce, boy ve yaş vererek ideal kilomu hesaplattım 62 çıktı:roflol::roflol:
yani tam 7 kilo alma hakkım var:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?