60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yani????????2-3 hafta boyunca sadece diyet içecekle mi besleneceksin:1shok:
onun yerine herhangi bir yiyeceği de (tek besin olarak)3 hafta yesen yine kilo verirsin...verirsin amaaaa!!!ya sonra???gözünü hastanede açarsın(ya da en iyi ihtimalle verdiğin kiloları fazlasıyla geri alır,metobolizmanı yerle bir ettiğin için bir daha da veremezsin((
kusura bakma,felaket tellallığı yaptım belki ama...gerçekleri söyledim...

mavibenek abla konudasın bakıyorumda :dance: ya maaşallah 30 kilo verdin :) inşallah geri almazsın kilolarını :) hep böyle kal :)

nasıl diyet ya o ne yapcan o diyeti sağlıklı şekilde vermek varken benim bi arkadaşım vardı oda kola içiyorum diyodu hep içti kilo verdi nieyse ama sonra kilo alamadı ne kadar uğraştı doktorlara gitti anca iyileşti aman dikkat et bende diyorum nie bu kadar kola içiyo demek bundanmış günde 2,5 lt kola içiyodu ama markasını gormedım sonunda ama cok ugrastı nerdeyse kız erıyıp gıdecektı gozumuzun onunde:çok üzgünüm:

slim fast gibi bi icicek warya eczaneden ondan icicem tok tutuyo bide icinde ztn tüm mineralleri.ama diyet haftayi geciyorsa o zaman doktora basvurmam lazimmis.

slim fast gibi bi icicek warya eczaneden ondan icicem tok tutuyo bide icinde ztn tüm mineralleri.ama diyet haftayi geciyorsa o zaman doktora basvurmam lazimmis.
canım yaşını ve kilonu bilmiyorum ama o tip yöntemler çok da sağlıklı değil
sen gel katıl bize,hem sağlıklı hem de mutlu kilo veryerimseniben

tmm kizlar ztn tadi igrenc vazgeciyim bari..

ama sizler nasil bi yöntem uyguluyorsunuz? ilk sayfalarda kural fln göremedigime göre sirf saglikli beslenme ile..aslinda en iyisi bu bazan üzülünce insanin aklina acaip sagliksiz kilo werme yöntemleri gelyior

cnm ben 24 yasndayim, walla tartilmaya korkyuom. 66-67 kilo arasi gelip gidiyom...boyum 170. göbek yüzünden kafayi yiyecem:sinifsinif:

Son düzenleme:
kıyamam sanaaaa
canım bizde kural yok!herkes istediği diyeti uyguluyor ve paylaşıyor:)
ama şok diyetler ve ilaç kullanımı yok...
bu arada çok sevindim o sağlıksız yöntemden vazgeçmene:)
aramıza hoşgeldin fıstıka.s.
bence biran önce kilonu öğren ve sağlıklı bir diyet rotası çiz kendine ve bizimle paylaş...
henüz çok gençsin eğer kaçamaksız bir diyet uygularsan bir ayda 5-6 kilo verirsin...yeermi bu kadarı sana?

Selam kızlar,

gezmekten tozmaktan uğrayamadım foruma,özledim hepinizi bu kadarcık zamanda..eve de bugun yeni geldım.

geçmişe göz gezdirebildim ancak,göremedıklerım için affınıza sığınıyorum..

mervecim,tabi yardımcı olurum çeviri metni için ama biraz geç gördüm mesajını umarım geç kalmamısımdır..dilediğin zaman gönderebilirsin yanlız yarın tüm gün kilyosta olucam..aksam kacta gelır yaparım bılmıyorum.

fibulacım cok tebrıkler hayatım ..herkesler resımlerını görmüş,sana hayran kalmıslar ..ben göremedım..nasıl görebilirim seni??cok merak ettım vala..

ablacım burdayım özlemişsin beni.. :)

balea ,hosgeldın canım, öncelikle senı tebrık edıyorum kraliçemizin(mavibenek1 forumumuzun kraliçesi olur da ..) tavsıyelerıne kulak asıp o sıvı tüketimiyle kılo verme yöntemınden vazgectıgın ıcın..sen en zor olanı basardın,burayı keşfettin..fazla kılolar vız gelır tırıs gider..

PRENSESıMMMM hoş geldin:)
özledim ama ben seni:kedi:

PRENSESİMMMM hoş geldin:)
özledim ama ben seni:kedi:

ben de çok özledim ....

hem de senı yakalamısken günah cıkarayım:)

kac gundur ne güzel bir beslenme programı olusturmustum.abartmadan,kontrollu bir sekılde diledıgım herseyden pilavlar,börekler,sütlü tatlılar dahil ..işe de yarıyordu bugun sabah 60.5i görmüştüm.az yakıtla calısmaya alısmıs metabolizmamı tam adam ettım derken bugun yemeyi abarttım gene.. ya iila pisboğazlık..önüme ne gelirse durumu oldu.. offf of...aldığım kılolara falan degıl..şu iradesizlğime kızıyorum..hemen her konuda dikkafalı,tuttuğunu koparan,dediğim dedik ben neden bir mideye,alt tarafı bir sindirim organına,söz gecıremem yahu... :umursamaz:

PRENSESıM ablanının çizelgesine bir bak bakalım:)
artık 55 kiloyum ve az önce, boy ve yaş vererek ideal kilomu hesaplattım 62 çıktı:roflol::roflol:
yani tam 7 kilo alma hakkım var:roflol::roflol:

mavibenek, fiume hosbulduk:)

hayir cnm o avatardaki ben degilim:)))
hm demek mavibenek basligin kralicesi. o zmn onun sözünü tutarim tabii birakiym o lanet icecegi
kizlar bn ergün böyle beslenirim yinede kilo weremiom. bundan önce 60 kilo idim sonra bi aldim veremiom. aslinda sagliksiz beslenmyiom ama...

sabah: light peynirli kepekli ekmek
öglen: firinda karnibahar bi porsiyon...iki saat sonra bi kücük karniyarik.
aksam yemeginde: pilaw ve karniyarik (taktim karniyarigasırnaşık şey ) ve light yogurt
ara ögünlerdede kepekli bisküvi ve 3 cevizli kuru kayisi
yazmiyi unutyordum bi ara tatli krizim tuttu limonlu dondurma yedim

Son düzenleme:
hımmmm...ayıp ayıp yaşından başından utan,bi iradene sahip olamıyosun...dememi bekliyorsun ama demiycem işte:)canın sağolsun bitanecim...ama yarından itibaren kaldığın yerden devam edeceksin sağlıklı beslenme programınaklava:edeceksin dimi:teselli:

hımmmm evet:)fiume de küçük kraliçe,yani prenses...:)))
yediklerin iyi hoş da canım....
pilav ve karnıyarık çok kalorilionun yerine közlenmiş patlıcan salatası mesela..daha iyi olurdu...
biraz daha az kalorili bir beslenme programı oluştur kendine canım...az ama her besin gurubundan oluşan 6 öğün olsun diyetinde...

PRENSESİM ablanının çizelgesine bir bak bakalım:)
artık 55 kiloyum ve az önce, boy ve yaş vererek ideal kilomu hesaplattım 62 çıktı:roflol::roflol:

amanın amanın..

kraliçenin zaferi!!!

ablacım harikasın,farketmemişim özür dilerim gercekten,hala daha dolaptan cıkardıgım tatlıyı yemekler mesgul oldugum ıcın görmemişim :umursamaz: ama koydum geriye.. bugunluk bu kadar azgınlık yeter..
ablacım senden güzel bir boydan resim beklıyorum..bir sekılde cektır göster bana nolur..şöyle bir endam görelim,gözümüz gönlümüz acılsın..

aslında saglıksız gözukmuyor ama karnıyarık nasıl yapılıyor? pilav nasıl yapılıyor? ve o kepekli biskuvılerın mıktarı nedır? bır de neden meyve yenmıyor?..bu sorularun cevapları önemlı...

etcem söz.. kaydirigubbakcemile5

ablacım ya .. okadar hareketli bir gün gecırdım dunden sadece 3 saat uyudum yarınsa 8de kalkmam lazım ama uyuyamıyorum yıne..hiç uykum yok aksıne enerji taskınlığı,ateş basması... erkenden menapoza mı griyorum ne.. olmadı gidip bir doktora görünücem opuyorumnanaktan

PRENSESİM ablanının çizelgesine bir bak bakalım:)

ben o ideal kılolara pek ınanmıyorum..sanırım sadece saglık acısından uygun olanın maximumunu verıyorlar..estetiği takmıyorlar.. benımde 64-66 falan cıkıyor ideal kılom gülüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…