delüüüükaydirigubbakcemile3o yediklerinin enerjisidir o:roflol:hadi bakalım,hemen yatağa!!!ablacım ya .. okadar hareketli bir gün gecırdım dunden sadece 3 saat uyudum yarınsa 8de kalkmam lazım ama uyuyamıyorum yıne..hiç uykum yok aksıne enerji taskınlığı,ateş basması... erkenden menapoza mı griyorum ne.. olmadı gidip bir doktora görünücem opuyorumnanaktan
prensesim şaka bir yana bu tamamen psikolojiyle ilgili bir durum...ablacım ya .. okadar hareketli bir gün gecırdım dunden sadece 3 saat uyudum yarınsa 8de kalkmam lazım ama uyuyamıyorum yıne..hiç uykum yok aksıne enerji taskınlığı,ateş basması... erkenden menapoza mı griyorum ne.. olmadı gidip bir doktora görünücem opuyorumnanaktan
delüüüükaydirigubbakcemile3o yediklerinin enerjisidir o:roflol:hadi bakalım,hemen yatağa!!!
ben yarın 11 e kadar uyurum ama madem sen 8 de kalkacaksın(ama neden 8?)yatmalısın artık:)yoksa leptin hormonun salgılanmaz ve çoooook acıkırsın:)
of offffff çok bilimsel gördüm kendimi:roflol:
prensesim şaka bir yana bu tamamen psikolojiyle ilgili bir durum...
eğer moralin iyiyse 3-4 saatlik uykuyla idare edebiliyorsun da,eğer moralin kötüyse 10 saat de uyusan yetmiyor
ben de öyle bitanecim...5-6 saat uyku yetiyor...sanki çok uyursam hayatı kaçırıyormuş gibi hissediyorumdelikafaduldenyarın kilyosa gitcez ablacım sevgılı ile bulusup..hala tatıl kacamagı planı yapamadık..haftasonuna dooru olcak sanırım..yarın için kilyos dedık günübirlik..
bende tam tersı sanırım ablacım ya.. ezelden berı az uyurum -5-6saat yeter-ama artık iyice şaşırdım 3-4saat bıle yetmeye basladı..sankı psikoloji bozukllugundan oluyor..
günaydın kızlaar
mervecim burdayım geldimmm opuyorumnanaktan
hepiniz çook güzel bi gün geçirin inşallah a.s.
günaydın kızlaar
saracım bunlar senin için a.s.
fiume ciciş çeviri olayını şimdilik hallettim çok teşekkür ederim Şeniz
:uhm::uhm::uhm::uhm:
kızlar sizce tanışma yıldönümünde hediye alınırmı? evlendikten sonra biz almamaya başladık ama yarın tanışma yıldönümümüz alıp almamakta kararsızım.ufak bişeyde olsa alsam mı acaba?
kızlar sizce tanışma yıldönümünde hediye alınırmı? evlendikten sonra biz almamaya başladık ama yarın tanışma yıldönümümüz alıp almamakta kararsızım.ufak bişeyde olsa alsam mı acaba?
ben de öyle bitanecim...5-6 saat uyku yetiyor...sanki çok uyursam hayatı kaçırıyormuş gibi hissediyorumdelikafadulden
inşallah çok güzel bir gün geçirirsin(öyle olacağına eminim)....
amaaa yemeği abartmak yokklava:üzülüyorsun sonra ((((
iyi geceler prensesopuyorumnanaktan
:umursamaz: nie öle demiştinki.bana destek olduğun cevap verdiğin içib teşekkürler canım Şeniz
başka kimse kale almadı sanırım beni, ben herkese cevap vermeye çalışıyorum ama herkes kendi derdinde sanırım
CİCİM NAR EKŞİSİNDE ÇOK KALORİ OLACAĞINI SANMAM . . .
Katılıyorum endülüşüm . . .
Hem evlilik neden senden geçmiş oluyo ben onu anlamadım . . .
bak benim ortada fol yok yımırta yok yinede düşmüyo ağzımdan . . .
tebrikler tebriklerr.teşekkür ederim hazancım:)
ben de çizelgeme bakıp bakıp mest oluyorum valla :)
tebrikler alkisalkisalkis az yiyince belli bir zamandan sonra kilo verilmiyor çok iyi yapmışsınn vereliniortak
GÜNAYDIN KIZLAR a.s.
bende öyle.dün kıtlıktan çıkmış gibi yedim.bir tabak dolusu tulumba tatlısı bile yedim.Bugün rejim falan yapamadım... Hatta agobun kazı gibi yedim..mafoldumben
Ne bulduysam yedim.. Neden öyle oldu bilmem.. Patlamak üzere olmama rağmen hala bişeyler yiyesim var..mafoldumben Neyse bugünü de geçtim umarım yarın başlayabilirim, yoksa bu kilolar yerleşicek... Ühhhüüüüü... Çok korkuyorummm....senağlama senağlama
tmm kizlar ztn tadi igrenc vazgeciyim bari..
ama sizler nasil bi yöntem uyguluyorsunuz? ilk sayfalarda kural fln göremedigime göre sirf saglikli beslenme ile..aslinda en iyisi bubazan üzülünce insanin aklina acaip sagliksiz kilo werme yöntemleri gelyior
cnm ben 24 yasndayim, walla tartilmaya korkyuom. 66-67 kilo arasi gelip gidiyom...boyum 170. göbek yüzünden kafayi yiyecem:sinifsinif:
amanın amanın..
ablacım senden güzel bir boydan resim beklıyorum..bir sekılde cektır göster bana nolur..şöyle bir endam görelim,gözümüz gönlümüz acılsın..
.. kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlaar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İçinden almak geçiyosa al ozaman bence tatlım..
canımmmm çok çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan :asigim:
tanışma yıldönümün içinde ufak ve esprili bişey alabilirsin canım
a.s. :1hug: :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ohhh afiyet olsun güzelimm.:umursamaz: nie öle demiştinki.ben bu konuda endülüse katılıyorum.
akşam; 2 dilim kepek ekmek, 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği, salata kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydınlar
ay kızlar yediklerinize bakıyorum,en çok yiyen benım,kendimi kötü hissettim
yorum istiyorum sizlerden
dün yedıklerım
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
20 gr tuzsuz peynır,domates
ara
2 adet kuru kayısı
2 adet ceviz
öğlen
2 kaşık tuzsuz erişte,60 gr haşlama tussuz tavuk
ara
2 adet kuru kayısı
akşam
1,5 dilim kepek ekmeği,yağsız tuzsuz tek yumurtalı menemen
bir yaprak çıkolata
2 litre su-ben 10 yıldır tuz ve şeker kullanmıyorum,13 yıldır meyvesuyu cola ve benzeri içecek hiç asla tüketmıyorum,
günaydın kızlarrr
mavibenekli aplam extrajeli kullandıktan sonra bizide gelişmelerden haberdar edersen bizde ideal kiloya ulaşınca alırız ne güzel
saracım bebekyüzlüm nerelerdesin
fibula ciciş herkesin yazdığına yorum yapılırken benimkinin pek tiye alınmamasına kızdım
bu topicin en çok yiyeni benim yazamıyorum bile utancımdan :kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İçinden almak geçiyosa al ozaman bence tatlım..
ne yaptın afiyetle yedınmı biskuviyi
bak ne dicem bir diyetısyenın roportajını okudum,gazeteci soruyo?size telefon açıp pasta börek yiyebilirmiyim diye soran oluyormu diyor,ne cevap veriyosunuz diyor
cevap,tabiki yiyebilirsin,benım yerımede ye,afiyet olsun,diyormuş
ve devam ediyor,çok çaresiz kalmışki benı aramış nasıl yeme derim dyor..
kuzumm benim öyle düşünme lütfen.gözden kaçıo bazen.hem dün ben tüm topiğin konusunu değiştirdim zaten.resim mesim ekledim.ceza verin bana klava: ortalığı karıştırıyorum ben.
ayrıca yeme konusunda ben çok abartıyorum bu sıralar.bazı günler telaştan hiç bişi yemiyorum bazende kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.1 haftadır böyleyim.düzenim hepten bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?