60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delüüüükaydirigubbakcemile3o yediklerinin enerjisidir o:roflol:hadi bakalım,hemen yatağa!!!
ben yarın 11 e kadar uyurum ama madem sen 8 de kalkacaksın(ama neden 8?)yatmalısın artık:)yoksa leptin hormonun salgılanmaz ve çoooook acıkırsın:)
of offffff çok bilimsel gördüm kendimi:roflol:

prensesim şaka bir yana bu tamamen psikolojiyle ilgili bir durum...
eğer moralin iyiyse 3-4 saatlik uykuyla idare edebiliyorsun da,eğer moralin kötüyse 10 saat de uyusan yetmiyor

prensesim şaka bir yana bu tamamen psikolojiyle ilgili bir durum...
eğer moralin iyiyse 3-4 saatlik uykuyla idare edebiliyorsun da,eğer moralin kötüyse 10 saat de uyusan yetmiyor

yarın kilyosa gitcez ablacım sevgılı ile bulusup..hala tatıl kacamagı planı yapamadık..haftasonuna dooru olcak sanırım..yarın için kilyos dedık günübirlik..

bende tam tersı sanırım ablacım ya.. ezelden berı az uyurum -5-6saat yeter-ama artık iyice şaşırdım 3-4saat bıle yetmeye basladı..sankı psikoloji bozukllugundan oluyor..

ben de öyle bitanecim...5-6 saat uyku yetiyor...sanki çok uyursam hayatı kaçırıyormuş gibi hissediyorumdelikafadulden
inşallah çok güzel bir gün geçirirsin(öyle olacağına eminim)....
amaaa yemeği abartmak yokklava:üzülüyorsun sonra((((
iyi geceler prensesopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,

bugün kesin başlıyorum rejime, hemde bir süreliğine oldukça katı..

Sabah normal salatalık peynir kepek ekmeğiyle kahvaltı yapıcam.. Öğlen ton balıklı salata.. arada karpuz ... akşamda peynirli omlet düşünüyorum..

bir iki gün buna benzer bir program düşünüyorum bakalım.. En azından su tatilde aldığım kiloları seri bi şekilde verebilirsem çok sevineceğim..

Bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz..

Herkese çok güzel bi gün diliyorum ve kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr

mavibenekli aplam extrajeli kullandıktan sonra bizide gelişmelerden haberdar edersen bizde ideal kiloya ulaşınca alırız ne güzel

saracım bebekyüzlüm nerelerdesin

günaydın kızlaar
mervecim burdayım geldimmm opuyorumnanaktan
hepiniz çook güzel bi gün geçirin inşallah a.s.​

saracım bunlar senin için a.s.

fiume ciciş çeviri olayını şimdilik hallettim çok teşekkür ederim Şeniz

:uhm::uhm::uhm::uhm:
kızlar sizce tanışma yıldönümünde hediye alınırmı? evlendikten sonra biz almamaya başladık ama yarın tanışma yıldönümümüz alıp almamakta kararsızım.ufak bişeyde olsa alsam mı acaba?

günaydın kızlaar

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İçinden almak geçiyosa al ozaman bence tatlım..

canımmmm çok çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan :asigim:

tanışma yıldönümün içinde ufak ve esprili bişey alabilirsin canım
a.s. :1hug: :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar günaydınlar

ay kızlar yediklerinize bakıyorum,en çok yiyen benım,kendimi kötü hissettim

yorum istiyorum sizlerden

dün yedıklerım

sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
20 gr tuzsuz peynır,domates

ara
2 adet kuru kayısı
2 adet ceviz

öğlen
2 kaşık tuzsuz erişte,60 gr haşlama tussuz tavuk

ara

2 adet kuru kayısı

akşam

1,5 dilim kepek ekmeği,yağsız tuzsuz tek yumurtalı menemen

bir yaprak çıkolata

2 litre su-ben 10 yıldır tuz ve şeker kullanmıyorum,13 yıldır meyvesuyu cola ve benzeri içecek hiç asla tüketmıyorum,

ay fümeyide senıde kıskandım,çok uyuyorum yaa,off...

bana destek olduğun cevap verdiğin içib teşekkürler canım Şeniz
başka kimse kale almadı sanırım beni, ben herkese cevap vermeye çalışıyorum ama herkes kendi derdinde sanırım
:umursamaz: nie öle demiştinki. ben bu konuda endülüse katılıyorum.

sabuncannn hayırlısı olsun bebiş.kilo çizelgeni atmışın bi kenara evlilik başlamış.hayırlısı olsun şekerim.oğlak oğlan dimi bu enişteeedelikafadulden

teşekkür ederim hazancım:)
ben de çizelgeme bakıp bakıp mest oluyorum valla :)
tebrikler tebriklerr.

tebrikler alkisalkisalkis az yiyince belli bir zamandan sonra kilo verilmiyor çok iyi yapmışsınn vereliniortak

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.

saol kaydirigubbakcemile3 ama bugün yine 59 dum :) dün yemeğe çıkınca kendime hakim olamadımda ee hem açık hava hem herkes yiyor :) tabi bende yedim :) sıcak pide tereyağı hafif acı çemen olunca onları yedim bide üstüne kebap geldi gelen kebabı nie çevireyim :) bide izmitten pismaniye ile saray helvası geldi onlarıda yedim ee dondurmada yedim :) 58,5 anca 1 gün sürdü yani :) ama pişman diilim kaydirigubbakcemile3 mideminde bayrama ihtiyacı var :) hep az yersem olmaz ki zaten 64 ten başladım sonuçta verdiğim 5 kilo hala duruyo :)

bugün rejime devam :)

sabah;1 bardak çay tek esmer şekerli, 1 adet diet ekmek, peynir, az omlet

öğle ;1 dilim kepek ekmek, çay,peynir,domates

akşam; 2 dilim kepek ekmek, 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği, salata kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ohhh afiyet olsun güzelimm.

bende öyle.dün kıtlıktan çıkmış gibi yedim.bir tabak dolusu tulumba tatlısı bile yedim.

kuzummm bu boydaki bu kilo için aşırı dert etmeye gerek yok.verilir güzel güzel kiloların.boşa panik yapıpta vücudun için zararlı şeyler yapma.

amanın amanın..

ablacım senden güzel bir boydan resim beklıyorum..bir sekılde cektır göster bana nolur..şöyle bir endam görelim,gözümüz gönlümüz acılsın..

.. kaydirigubbakcemile5

fiumeciğim fotoğrafım işte bir garip fibulacık fotosuydu.tombiş bir kızçeyimm.ayrıca sana katılıyorum bende benekli ablamı görmek istiyorum aslında.
günaydın kızlaar

hoşşgeldin canımcımopuyorumnanaktan

tatlım bencede hediye al.hayatı onlar güzelleştiriyor.ona özel bir sofra hazırlasan bile yeter gibi geliyor.romantik bişiler.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İçinden almak geçiyosa al ozaman bence tatlım..

:umursamaz: nie öle demiştinki. ben bu konuda endülüse katılıyorum.
akşam; 2 dilim kepek ekmek, 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği, salata kaydirigubbakcemile3
ohhh afiyet olsun güzelimm.
bende öyle.dün kıtlıktan çıkmış gibi yedim.bir tabak dolusu tulumba tatlısı bile yedim.
kuzummm bu boydaki bu kilo için aşırı dert etmeye gerek yok.verilir güzel güzel kiloların.boşa panik yapıpta vücudun için zararlı şeyler yapma.
fiumeciğim fotoğrafım işte bir garip fibulacık fotosuydu.tombiş bir kızçeyimm.ayrıca sana katılıyorum bende benekli ablamı görmek istiyorum aslında.
hoşşgeldin canımcımopuyorumnanaktan
tatlım bencede hediye al.hayatı onlar güzelleştiriyor.ona özel bir sofra hazırlasan bile yeter gibi geliyor.romantik bişiler.[/QUOTE]

kızlr hediye bende öyle ufak bişe düşünüyorum ama kafamda hiiiç bişey yok :sm_confused:

fibula ciciş herkesin yazdığına yorum yapılırken benimkinin pek tiye alınmamasına kızdım

bu topicin en çok yiyeni benim yazamıyorum bile utancımdan :kedi:

günaydın kızlarrr

mavibenekli aplam extrajeli kullandıktan sonra bizide gelişmelerden haberdar edersen bizde ideal kiloya ulaşınca alırız ne güzel

saracım bebekyüzlüm nerelerdesin

ne yaptın afiyetle yedınmı biskuviyi
bak ne dicem bir diyetısyenın roportajını okudum,gazeteci soruyo?size telefon açıp pasta börek yiyebilirmiyim diye soran oluyormu diyor,ne cevap veriyosunuz diyor

cevap,tabiki yiyebilirsin,benım yerımede ye,afiyet olsun,diyormuş

ve devam ediyor,çok çaresiz kalmışki benı aramış nasıl yeme derim dyor..

fibula ciciş herkesin yazdığına yorum yapılırken benimkinin pek tiye alınmamasına kızdım

bu topicin en çok yiyeni benim yazamıyorum bile utancımdan :kedi:

kuzumm benim öyle düşünme lütfen.gözden kaçıo bazen.hem dün ben tüm topiğin konusunu değiştirdim zaten.resim mesim ekledim. ceza verin bana klava: ortalığı karıştırıyorum ben.
ayrıca yeme konusunda ben çok abartıyorum bu sıralar.bazı günler telaştan hiç bişi yemiyorum bazende kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.1 haftadır böyleyim.düzenim hepten bozuldu.

gözüm o kadar kararıyorki bazen sanki ben yemiyorum başkası yiyor canımın çok çektiği birşeyi.o bisküviyi dün en az 10 kere elime aldım yemek için sonra tekrar tekrar kalorisine bakıp bıraktım.eşime verdim işe giderken götürdü onu hala aklım onda ama yememem lazım sonra çok pişman olucam

yok ciciş resim iyiki ekledin güzelliğini görmüş olduk opuyorumnanaktan

kızlar hediye konusunda hiç kimsenin fikri yokmu?

bide flyyın taş vücudunu gördünüz mü, biraz sapıkça oldu ama haklıyım

kızlar bi tezimi açıklıycam size ben burdan kilo verip yazınca ertesi gün en az 1 kilo alıyorum o yüzden artık yazmıyorum.hedefime çok var zaten o zaman yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…