60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinize gunaydin kizlarrrr!!!! Mutlu, huzurlu bir hafta sonu diliyorum.
Kahvaltimi ettim, cayimi kahvemi iciyorum.

Pinoli kizzz hayirdir?????????

Hepinize gunaydin kizlarrrr!!!! Mutlu, huzurlu bir hafta sonu diliyorum.
Kahvaltimi ettim, cayimi kahvemi iciyorum.

Pinoli kizzz hayirdir?????????
Günaydın canlar. Sizi burada gördüğüm için mutlu olmuştum. İyi ki naz yapmışım ya hemen toplandınız.

Reactions: mhn
Gunaydin kizlar!!!!
Kilo bildirimi:
Baslangic: 65
Hedef kilo 55
Gecen hafta:61.9
Bu hafta: 61.8
Fark: 100 gr cikkkk. Daha fazla vermistim bence ama dun bayaa bi kacamakli gecti, pide, baklava falan. Sanirim bugunluk onunda etkisi var tartida.

benden de günaydın
kilo bildirimi
başlangıç:66,5
hedef kilo:58

geçen hafta:65,8
bu hafta:64,4
fark:1,4

pinoli seni de burada görmek güzel. maşallah o azim varken sende herkes gitse gene sen buradasın
kardeşlerimle girdiğim iddia işe yarıyor geliba biribirimizi acayip gaza getiriyoruz. böyle gidersek bu haftanın birincisi ben olucam ve alıcam ödülümü

Günaydın
Kilo bildirimim;
Başlangıç: 64,4
Hedef kilo: 52
Geçen hafta: 62,3
Bu hafta: 62
Fark: 0,3
300 gram vermişim. Haftaya inşallah 61 leri görürüm
ooo benim şu anki halime başlamışsın. umut ışığı oldun bana.son 2 yıldır diyetle 63e kadar düştüm ama hep geri çıktım. bu sefer kilo vermeye devam etmek istiyorum. yolum uzun önce 58 sonra 52

ooo benim şu anki halime başlamışsın. umut ışığı oldun bana.son 2 yıldır diyetle 63e kadar düştüm ama hep geri çıktım. bu sefer kilo vermeye devam etmek istiyorum. yolum uzun önce 58 sonra 52
64,4 le başladım ama kaç aydır çokta bir yol katedemedim canım ya. Biran önce vermek istediğim için galiba sabırsızım.

64,4 le başladım ama kaç aydır çokta bir yol katedemedim canım ya. Biran önce vermek istediğim için galiba sabırsızım.
ben seni sollar geçersem sen de dayanamaz asılırsın diyetevalla çok fazla kilo veresim var
şimdi 3 öğün çocuklara pişirdiğim yemeklerden ve ölçülü yemeye çalışıyorum. porsiyon kontrolü diyebiliriz. bunu yapabilmeyi çok istiyorum çünkü evde sürekli evde pilavlar makarnalar dönüp duruyor. ve bu hafta bunu başardım

dünkü menümü yazayim
normalde haftasonlarım berbat geçer, hep atıştırma yapar durum. akşam bir ara yenmediği taktirde bayatlacak veya çöpe gidecek şeyleri saydım, 7-8 şey vardı. kimisini dondurucuya kaldırdım.kimisini çocuklara yedirdim. ben de onlardan brini yiyebilmek için akşama pişirdiğim ıspanağı buzdolabına koydum. tabi biraz yemeden de duramadım.

sabah: ılık su, çörek otu yağı, elma sirkesi
1muz, 1 yumurta, 1dilim peynir, 8zeytin , 2 dilim ekmek,1 dilim börek (valla önceki akşam saat 5ten sonra bişey yeyemiştim çok acıktım)

öğlen misafirlikte:1kepçe çorba, 4-5 yk tavuklu patates, 3yk yoğurtlu havuç, 4 sarma, bolca brokoli haşlama, 2 çatal pudingli kek,

akşam: yarım küçük ayva, yarım simit, 1dilim peynir, 1 yumurta, 6yk ıspanak, 1 yk yoğurt, 1çb süt, 1 hurma

Herseyden az yiyerek secenekleri arttirmissin afiyet olsun aksami kacta yedin

pardon dün sabah muz yememişim. o kadar çok açtım ki herşeyden yedim diye hatırlıyordum ama yememişim:)

Herseyden az yiyerek secenekleri arttirmissin afiyet olsun aksami kacta yedin
canım akşam yemeğimi 7den sonraya bırakmamaya çalışıyorum. yemek biraz daha erken bitti dün ama süt içecektim, hurma süt 7,15 gibiydi.
akşam belli bir saatten sonra yemeyi kesmek bana iyi geliyor. arkadaş daha önceleri bana saat 6da yemeyi bırakmamı öğütlemişti çok fazydası oluyordu ama çalıştığım ve işten 5 te çıktığım için çok stresli oluyordu. bi zaman sonra bıraktım. bu sefer başlarken madem 6dan sonra bırakamıyorum 7de bırakıcam diyerek başladım. oluyor da...

Anladimm.ben gece tika basa yeyip sabah kahvalti hazirlarken acliktan midem bulancak kadar oluyorum .midem eritiyor ve kilo yapiyor.bi ara 5 den sobra yememeyi basarmistm ama esim cayin yanina pasta vs yeyince dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…